Proiect SEMPER FIDELIS
  • Prima pagina
  • FORUM
  • Despre noi
  • Statut
  • Galeria foto
  • Download-uri

Remember me      Forgot password?    Signup

Forums

Proiect SEMPER FIDELIS :: Forums :: Securitate nationala :: MAI

<< Previous thread | Next thread >>
Un viitor incert :(
Go to page
  <<      
Moderators: ex-ad, colonelul, echo, truepride, dorobant, spk, Radu89, Pârvu Florin, justme, Mihais, Resboiu
Author Post
Pârvu Florin
Thu Apr 13 2017, 04:07PM
Iubesc Romania cu o ura adanca ! Fiindca nu este asa cum ar trebui sa fie! Asa cum poate sa fie!

Registered Member #1287

Nu intereseaza pe nici un medic din comisia de expertiza medicala garantiile pe care le oferi tu ca vei face nu stiu ce peste nu stiu cati ani.

Pe de alta parte, e posibil sa am o veste buna pentru tine, caci in primul rapuns am gresit eu, informatia pe care o aveam era veche, acum, conform LINK pagina 34, platfusul da inaptitudine medicala cand axul gamba-calcaneu e mai mare de 10 grade, deci daca la tine e sub 10 grade esti apt.
Back to top
truepride
Thu Apr 13 2017, 06:10PM
Fiat justitia ruat caelum

Registered Member #996

O explicatie suplimentara ca sa fie situatia mai clara dar si ca paranteza am doua remarci, prima o rugaminte de a citi regulamentul forumului si o solicitare de a folosi un limbaj mai adecvat.

Colegul Florin a exprimat foarte clar situatia de fapt. De drept va pot explica eu de ce un medic militar nu se va lasa induplecat.In momentul in care un medic parafeaza o situatie ce nu corespunde realitatii este este suceptibil de raspundere administrativa sau penala. Un medic militar este susceptibil de raspundere penala in fata tribunalului militar daca dvs suferiti orice fel de trauma in cadrul serviciului militar daca in urma unei expertize medicale se constata o diferenta intre starea medicala pe hartie si cea reala a dvs.
Mai pe scurt medicul induplecat poate ajunge la inchisoare pentru infactiuni de fals, uz de fals si lista poate continua in functie de afectiune si gravitatea urmarilor.
Trebuie sa intelegeti ca acele bareme medicale nu sunt facute pentru a fi "fentate" ci sunt un mijloc de protejare a unei persoane fata de anumite afectiuni de multe ori grave si netratabile ce pot fi dobandite in cursul activitatilor specifice militare.
Stiu ca sunt multe legende cu privire la examinarea medicala dar va spun cu certitudine ca majoritatea acestora sunt minciuni/exagerari iar restul sunt informatii incomplete ce au generat perceptii gresite.Credeti-ma orice medic militar a raspuns administrativ ori penal in functie de situatie pentru inadvertentele fiselor medicale.

[ Edited Thu Apr 13 2017, 06:15PM ]
Back to top
Go to page
  <<       

Jump:     Back to top

Syndicate this thread: rss 0.92 Syndicate this thread: rss 2.0 Syndicate this thread: RDF