Proiect SEMPER FIDELIS
  • Prima pagina
  • FORUM
  • Despre noi
  • Statut
  • Galeria foto
  • Download-uri

Remember me      Forgot password?    Signup

Forums

Proiect SEMPER FIDELIS :: Forums :: Securitate nationala :: General

<< Previous thread | Next thread >>
Invatamantul universitar
Go to page
      >>  
Moderators: ex-ad, colonelul, echo, truepride, dorobant, spk, Radu89, Pârvu Florin, justme, Mihais, Resboiu
Author Post
Roxana I
Tue Jan 29 2008, 07:51PM
Registered Member #238

1.Doctor psihiatru Aurel Papari,rector Universitatea,,Andrei Saguna,,Constanta...........fost detinut,i s-a retras dreptul de practica in urma unui scandal cu conotatii sexuale...asupra unei paciente din unitatea unde activa ca medic .
2.Senatorul Onaca-decan la Facultatea de transport maritim si fluvial,din cadrul Univeristatii ,,Andrei Saguna,,.....in conditiile in care domnul senator nu are niciun fel de studii de specialitate.De mentionat ca ca aceasta facultate nu functioneaz legal.....nu este recunoscuta de Academia de Marina.....asadar si prin urmare.......studentii,dau niste bani si sacrifica 3 ani din viatza lor,degeaba....ei neavand dreptul de a naviga.
4.Cosmin Gusa...preda si el la aceasta faimoasa Universitate..studentilor de anul 1 si 2.....de la specializarea Jurnalism.
In peisaj a mai aparut si un fost director de serviciu ,,secret,,(din Bucuresti)....bun prieten cu Aurel Papari.A cesta tine cursuri de Master la specializarea Drept. PE PARCURS VOI REVENI CU MAI MULTE INFORMATII LEGATE DE TOTI CEI CARE SI-AU PUS TITULATURA DE PROFESORI UNIVERSITARI DE BEREGATA.

[ Edited Thu Feb 19 2015, 07:16PM ]
Back to top
free sky
Tue Jan 29 2008, 08:18PM
Registered Member #4

ce mare branza ai dezvaluit ca Gusa preda la facultatea de Jurnalism din cadrul Universitatii Andrei Saguna? Eu am verificat declaratia de avere si sunt declarate veniturile pe care le incaseaza de acolo, e vorba de 7500 de lei pe an LINK
Back to top
Roxana I
Tue Jan 29 2008, 08:31PM
Registered Member #238

si cat intra in contul lui papari k sa predea acolo.....si faptul k ...dak il vezi la cursuri de 2-3 ori deja e record
Back to top
free sky
Tue Jan 29 2008, 08:32PM
Registered Member #4

poftim CV-ul senatorului Onaca LINK, eu cred ca acest om are mai mult decat oricine legatura cu marea, transporturile marine, fluviale etc.Nu uita ca acest om a facut lucruri pe care statul roman n-a reusit sa le faca si aici ma refer la aducerea in tara a multor marinari romani ramasi in diverse colturi ale lumii abandonati
Back to top
free sky
Tue Jan 29 2008, 08:36PM
Registered Member #4

grav ar fi daca alt personaj care are legatura cu marea(si flota), ar fi profesor acolo LINK !lol !lol
Back to top
Roxana I
Tue Jan 29 2008, 08:41PM
Registered Member #238

fereasca sfantul!
Back to top
free sky
Tue Jan 29 2008, 08:42PM
Registered Member #4

daca intr-adevar vrei sa ne captezi atentia povesteste-ne cum a incercat pshiho asta cum ii zici tu, Paparica-Pasarica, s-o abuzeze pe pacienta sau ce-i era !lol !lol
Back to top
Roxana I
Tue Jan 29 2008, 08:45PM
Registered Member #238

cere-i dosarul si vei afla.Eu nu vb de faptul k onaca nu are ce cauta ...ci de chestia ca aceea facultate nu e autorizata si acreditata...absolventii ei...nu au dreptul de a naviga.....Marina...nu le recunoaste diplomele.
Back to top
free sky
Tue Jan 29 2008, 08:49PM
Registered Member #4

hai sa tzi zic eu care-i realitatea cu universitatile astea. in toate pute a katat, toate au decani, rectori etc fosti securisti, militieni, fosti nomenclaturisti. Sunt cei mai mari evazionisti.Excluse sunt centrele mari universitare din tara. In rest totul e un kakat care pute, in ele se scot pe banda, avocatzi, economisti,masteranzi, doctoranzi si ale imputiciuni. Aici dau exemplu chiar o universitate de stat, Universitatea Constantin Brancusi din Tg-Jiu, acolo colcaie securistii mai rau decat intr-o fosta unitate de securitate.
Back to top
Roxana I
Tue Jan 29 2008, 08:52PM
Registered Member #238

hahahahahahahahahah...da...ai mare dreptate
Back to top
free sky
Tue Jan 29 2008, 08:52PM
Registered Member #4

Asta-i realitatea fata mosului!
Back to top
matusa tamara
Tue Jan 29 2008, 08:55PM
Registered Member #729

as fi curioasa sa aflu (cam stiu dealtfel dar nu in detaliu cu consecinte pe termen lung si toate alea) dar sa vad un raport serios si pe bune asupra dezastrului din invatamantul romanesc de dupa 89 pana acum. Sa nu uitam ca absolventii de azi sunt pilonii de maine ai tari si sa ne FEREASCA Dumnezeu de un cutremur cu asa absolventi. Fratilor e jaleeeeeee, nimeni nu mai invata in tara asta sau foarte putini, care nu conteaza in raport cu cei care nu o fac.Notele se iau pe copiat in proportie de 85%-95% la care sunt partasi si profesorii care se fac ca nu vad pentru ca traiesc din banii celor care copiaza si asa mai departe.Cand spun ca e jale credeti-ma ca stiu ce zic. Topicul deschis e binevenit.
Back to top
Mr.Z
Tue Jan 29 2008, 10:16PM
Registered Member #874

Voi vorbiti despre fosti oameni ai securitatii dar sa va spun eu ceva:Toti oamenii peste 45 de ani sunt acele persoane despre care vorbiti cu vehementa!Singurele despre care nu se poate vorbi ca au facut un rau sunt acele persoane care au facut inchisoare pentru ca avut curajul sa isi expuna doctrina!!!
Back to top
Altair
Wed Jan 30 2008, 12:01AM
UBI CONCORDIA IBI VICTORIA
Registered Member #385

onaca e u fel de becali al domeniului maritim.
matusa,au trebuit 17 ani pt a se face un raport despre comunism,in conditiile in care s-a platit cu mult sange si multi au striga si acum.asa ca nu cred ca vom prinde prea curand unu asupra invatamantului.
Back to top
ex-ad
Wed Jan 30 2008, 12:40AM
nosce te ipsum

Registered Member #1

ma, sis, nu contest ce zici tu, nici n-am vreo treaba cu Onaca, dat io zic ca nu trebuie uitat faptul ca asta-i singurul care s-a dus sa recupereze, platind, romani sechestrati pe nave - vezi Mauritania si altele...
pe de alta parte, semnalul tau e excelent - trebuia deschis odata si odata acest subiect, ca prea s-a dus dracului invatamintul romanesc...
personal, sint satula de doctorii analfabeti din jurul meu, care mai ajung si cadre didactice...
Back to top
Go to page
      >>   

Jump:     Back to top

Syndicate this thread: rss 0.92 Syndicate this thread: rss 2.0 Syndicate this thread: RDF