Proiect SEMPER FIDELIS
  • Prima pagina
  • FORUM
  • Despre noi
  • Statut
  • Galeria foto
  • Download-uri

Remember me      Forgot password?    Signup

Forums

Proiect SEMPER FIDELIS :: Forums :: Securitate nationala :: SRI

<< Previous thread | Next thread >>
SRI-ul si HighTech-ul
Go to page
  <<        >>  
Moderators: ex-ad, colonelul, echo, truepride, dorobant, spk, Radu89, Pârvu Florin, justme, Mihais, Resboiu
Author Post
contact
Mon Nov 24 2008, 08:34PM
Registered Member #1272

salut
prima mea postare aici
am citit si trebuie sa spun ca din perspectiva unui cunoscator in domeniu, subiectul este incitant, materialul de aici al acestui strengar este de mare clasa.felicitari.
am citit si alte chestii scrise aici si trebuie sa recunosc ca sunt subiecte atragatoare.ma intreb insa cate dintre ele sunt si cunoscute de catre cei care le posteaza? sunteti oameni din zona sau doar palavragii asa cum vad ca se face pe palavre?
O observatie la subiectul de fata: intre timp tehnica in bugetele darnice cu domeniul cercetarii militare dar si acolo unde spionajul in cercetare si-a facut datoria, este pot spune mult peste ce se prezinta aici. Si ganditi-va ca e vorba chiar de lucruri deja discutate.
succes in continuare si la mai multe posturi celor de aici
Back to top
mercurie
Mon Nov 24 2008, 09:06PM
Registered Member #1034

Mii de scuze. Rectific: Next(2007)
Back to top
Roxana I
Mon Nov 24 2008, 09:47PM
Registered Member #238

Domnule draga,de aceea se si numeste,,palavre instant,, ...pt ca poti sa discuti despre niste subiecte care nu au legatura cu tematica forumului.
Back to top
ex-ad
Tue Nov 25 2008, 12:10AM
nosce te ipsum

Registered Member #1

bine ai venit, contact... vad (si din celelalte postari) ca ai cite ceva de spus si sper sa fii tu acela care ofera si o alta perspectiva asupra SRI decit s-a ambalat Desteptul in a o face... e usor sa dam cu barda si sa criticam, mai greu e sa si aducem solutii... poate de asta duce Romania lipsa cel mai mult - de gindire pozitiva si de solutii... desi, adevarul e ca realitatea noastra cotidiana demoralizeaza al naibii...

[ Edited Tue Nov 25 2008, 12:10AM ]
Back to top
mercurie
Tue Nov 25 2008, 09:33PM
Registered Member #1034

Sa spuna, dar realitatea de sub nasul nostru nu cred ca ar putea fi cosmetizata cu nici o declaratie dominatoare, pozitiva, energica, etc. Zic eu ca putina critica nu strica nicaieri. Una este defaimarea, alta este critica constructiva, cu toate ca in cazul SRI ar trebui una apocaliptica, ca pe ultima suta de metri, pentru o reactie practica pozitiva.
Back to top
ex-ad
Wed Nov 26 2008, 07:48AM
nosce te ipsum

Registered Member #1

adevarul e ca material didactic pentru apocalipsa avem de destul... ok, si ce facem cu el?
Back to top
Eufrosin
Mon Mar 16 2009, 11:11PM
Eufrosin
Registered Member #1542

contact wrote ...

..am citit si trebuie sa spun ca din perspectiva unui cunoscator in domeniu, subiectul este incitant, materialul de aici al acestui strengar este de mare clasa.felicitari.
am citit si alte chestii scrise aici si trebuie sa recunosc ca sunt subiecte atragatoare.ma intreb insa cate dintre ele sunt si cunoscute de catre cei care le posteaza? sunteti oameni din zona sau doar palavragii asa cum vad ca se face pe palavre?...

Daca tot ai adus vorba de "zona", haideti sa ne lamurim cu totii, ce si cum:

Zona:

Bande criminale compuse din civili organizaţi, antrenaţi si echipaţi de către serviciile secrete Române, in speta SRI, cu scopul de a spiona, supraveghea si pedepsi dizidenţii şi alte persoane incomode sistemului, prin folosirea unei game întregi de trucuri murdare, deopotrivă cu un program de tortură fizica si psihică aplicată de la distanţă, conceput si folosit in mod activ de către serviciile secrete ale SUA şi importat in Romania.

Membri acestor bande sunt recrutaţi din rândurile celor între 17-35 ani, dar şi mai in vârsta, căutandu-se în mod expres indivizi lipsiţi de morală şi scrupule, care vor duce la indeplinire toate ordinele primite fara a-şi face procese de conştiinta.

De regulă, aceştia fac parte din paturile sociale joase, indivizi lipsiti de perspective profesionale şi pregătire, în cea mai mare parte. Unii sunt racolaţi atunci când cariera lor criminală (hoţi, excroci, violatori etc.) este ameninţată de lege, în schimbul pierderii evidenţei incriminatoare, sau a comutării pedepsei. Alţii, cu o bună pregatire profesionala (lăcatusi, mecanici auto, computerişti şi chiar poliţisti) sunt deasemena recrutaţi în scopuri evidente. Deasemenea mulţi agenţi de pază, şoferi de taxiuri şi de livrare marfă sunt cooptati, deoarece ei petrec mult timp pe drumuri, putănd urmări si hărţui victimele in trafic, sub acoperirea serviciului.

Metodele de operare implică agresiuni fizice si verbale pe stradă şi la locul de muncă, campanii de asalt prin zgomot - motoscutere si atv-uri care trec cu regularitate in vecinatatea victimei, asasinare de caracter prin răspândirea de zvonuri, poze si secvenţe video falsificate, distrugerea si sabotarea proprietaţii private a victimei prin efractie la domiciliu, sau in alte locuri publice (strazi, parcari) , etc.

Aspectul cel mai rău si puţin cunoscut este insă tortura fizica si psihica aplicată de la distanţă, cu ajutorul unor arme ultrasofisticate care folosesc energie direcţionată, ca si microunde si radiaţii ionizante. Aceste arme au capacitatea de a vedea victimele prin pereţii caselor si apartamentelor în care locuiesc si sunt miniaturizate, încapând cu usurinţă într-un geamantan mic. Raza lor de bătaie este de approx. 500 m într-un oraş, unde există multe obstacole solide, mult mai mare într-un mediu deschis, lipsit de obstacole.

Membrii bandelor criminale astfel organizate în toate oraşele mari si medii ale Romăniei, sunt antrenaţi în folosirea acestor arme, a căror dispunere în punctele cheie ale oraşelor, acoperă cu usurinţă intreaga lor suprafaţă. Echipe mobile pot fi deasemena trimise sa urmărească şi atace victima din autovehicule dotate cu versiuni miniaturizate ale armelor cu microunde. Bandele sunt coordonate de la centru, astfel incat o victima va fi urmarita si hartuita indiferent in orice localitate se stabileste.

In mod tipic, un astfel de infractor, incepe in strada, prin urmarirea si hartuirea in banda a persoanei vizate, dupa care, daca isi dovedeste "valoarea", este antrenat in tehnicile de tortura fizica si psihologica, prin folosirea armelor cu microunde, mai apoi, el putand fi "promovat" ca regizor, in care calitate va determina tot ce se intampla victimelor desemnate.

Este de notat, ca sotul/sotia, cat mai ales copiii victimelor, sunt deasemenea chinuiti, intr-un fel care imita simptome ale bolilor comune:

Dureri de cap, nas infundat perpetuu, diaree, dureri ale articulatiilor si muschilor, arsuri ale pielii ce apar ca banale iritatii, privarea de somn, stari de agitatie, incapacitate de a concentrare etc. Astfel, va fi imposibil de dovedit ce se intampla din punct de vedere medical, intrucat practic nu exista doctori antrenati in recunoasterea efectelor iradierii cu microunde, inafara de cei care sunt parte din acest program.

Trebuie inteles, ca o arma cu microunde moderna, de productie americana, este capabila de a produce de la fascicole inguste cat un ac, la unele largi, cat trunchiul omului, a carui vizualizare in pielea goala, permite atintirea cu mare precizie asupra organului vizat. Cercetarile facute de 50 de ani incoace si miliardele de dolari varsate in ele, au produs o sofisticare de-a dreptul demonica a gamei de simptome si dureri ce pot fi produse cu ajutorul microundelor, fiind posibila imitarea multor boli existente in mod natural, prin simpla schimbare a frecventei, modulatiei, nivelului de amplificare si duratei expunerii organului vizat, de catre fascicolul concentrat si invizibil care se propaga prin pereti cu viteza luminii.

Casa victimei va fi curănd inconjurată, ea descoperind că apartamente vecine au fost inchiriate de catre tineri necunoscuţi,; Ea nu va fi scutita de atacurile electronice nici în timpul mersului prin oraş, sau a timpului petrecut la servici, supravegherea fiind continuă, minut cu minut.

Simptomele pe termen scurt ale acestor atacuri sunt:

*dureri de cap atroce

**dureri ale organelor interne (inima si ficatul fiind vizate in mod special)

***arsuri pe piele

****vedere slăbită

*****senzaţia de ace fierbinţi aplicate în muşchi

******ţiuit in urechi, auzirea de voci si alte sunete

*******dureri musculare

********slăbiciune a unei părti a corpului

*********tulburări digestive grave

**********căderea parului

***********stări de neputinţă generalizată, etc.

Pe termen lung, se pot dezvolta boli ale organelor interne, glaucom, posibil cancer si moartea. Scopul acestui program de tortură este neutralizarea victimei, prin punerea ei in imposibilitatea de a-şi mai câştiga existenţa sau de a activa in cauze sociale şi politice şi eventual sinuciderea.

Rapoarte ca infractorii civili folosesc tehnologia in scopuri personale, au inceput sa iasa la iveala.: ca razbunare pentru o altercatie in trafic sau pe strada, o mostenire la care vor sa ajunga in ciuda faptului ca ruda mai traieste, ba chiar si ambitii sexuale fata de sotia/sotul Dvs. - In acest caz, sansele Dvs. de a deveni urmatoarea victima, tocmai au crescut.

Existenta acestor bande civile este un pericol enorm la adresa libertatii cetăţenilor, intr-un sistem care pretinde ca o pretuieste. Astfel de practici pun intr-o lumină negativa insuşi conceptul de democraţie, deoarece într-un stat cu adevarat liber, această formă de pedepsire extra-legala ar trebui sa fie cu totul inexistenta. Fenomenul este reclamat in toate democraţiile de tip occidental de către mii de oameni complet nevinovaţi.

LINK

LINK

LINK
Back to top
ronin
Tue Mar 17 2009, 10:57AM
Registered Member #70

Unde am putea incadra asta:

"Moderatorul unei retele de forumuri online care gazduiau opinii ostile puterii de la Moscova a fost internat impotriva vointei sale intr-un spital de psihiatrie, a anuntat duminica o miscare rusa de opozitie..."

LINK
Back to top
Eufrosin
Tue Mar 17 2009, 12:29PM
Eufrosin
Registered Member #1542

Sper ca nu la rubrica "amenintari", ; )). Da, asta-i ce se intampla in orice tara in care serviciile secrete nu sunt ingradite de legislatia tarii si un control civil adevarat. A plimba parlamentarii din comisia de control de cateva ori pe an prin sedii si a-i impresiona cu aura mistica de spion si cu aparatura whiz-bang, nu se califica ca si "control civil".
Faptul ca si la noi SRI sau altii se tin de porcarii impotriva unor oameni fara nici o vina, decat a fi incomozi regimului, sau pur si simplu, pt. experiente, dupa cum mai citesc, este intolerabil. Daca traim intr-o democratie, hai s-o vedem! Chipurile, in democratie, cetateanul poate obtine recurs din partea guvernului, pentru nedreptatile facute lui si poate efectua schimbarea sociala in interesul natiunii.
Ei, tortura cetatenilor sub masca libertatii, este clar un lucru rau, impotriva caruia merita luptat. Ne va asculta guvernul asta, sau e nevoie sa ne facem altul ?
Back to top
Witt
Wed Mar 18 2009, 08:05AM
Witt
Registered Member #168

Aste jucării există în mod sigur, dar nu cred că SRI sau vreun alt serviciu de la noi are acces la ele. Şi mai mult, că le foloseşte pe civili, aiurea. În SUA e altceva. Am văzut un documentar, în care un colonel veteran al războiului di Vietnam (un om dur şi masiv ca prezenţă) arăta cum de fiecare dată când zboară cu avionul e supus unui control secundar de securitate, aflându-se pe lista neagră. De ce? Scrisese nişte lucruri despre războiul din Irak şi Afganistan. Emoţionant a fost când i-au dat lacrimile, spunând că nu se aştepta să fie tratat aşa, tocmai de ţara pe care vrea să o protejeze. Şi sunt zeci de cazuri de abuzuri mai puţin nocive până la cele de genul expus de tine.
Back to top
Eufrosin
Wed Mar 18 2009, 11:33AM
Eufrosin
Registered Member #1542

Arme cu microunde au si-ai nostri, daca pot fi numiti asa. Sunt exact aceeasi generatie cu cele folosite in SUA impotriva cetatenilor simpli, iar de cand politicienii au aliniat tara asta total cu "farul democratiei", exact aceleasi tehnici de tortura fizica si psihologica, sunt folosite si la noi si tot impotriva unor nevinovati.
Treaba poate fi confirmata cu oameni din sectorul de securitate privat, nu vorbesc de agenti de paza simpli, decat daca sunt cooptati.
Oameni din diferite ministere in Bucuresti, sunt chinuiti astfel, probabil pentru ca amenintau sa dea in vileag afaceri murdare.
Unii au afirmat chiar aici pe forum, ca treaba e veche, chiar din fostul regim, victimele ramanand in ciuda schimbarii regimului, pe cand altii, sunt torturati astfel de mici copii, Dumnezeu stie in ce scopuri criminale.
Iata ce marturiseste unul care de mic a fost chinuit in acest fel. Mai sunt si alti Romani pe siturile victimelor:

"Gagiu Iulian Laurentiu

MY name is Gagiu Iulian Laurentiu. I am 28 years old. I have been raisd with this type of programs since the day I was born. Only that was a war between Americans and Russian.
I have no harm on my body but there are a lot of stupid pictures in my head which not are true. ... If we go into the court we can show proof of what they have done. MY street addres is str.Florilor nr 13.B, Suceava city, Romania and my phone no.is 040726937974."

LINK

[ Edited Wed Mar 18 2009, 02:04PM ]
Back to top
Eufrosin
Fri Mar 27 2009, 11:21PM
Eufrosin
Registered Member #1542

Iata si marturia unei femei, D-na Maria Donciu, din Galati; Din cauza torturii psihice si fizice excesive, e evident ca a intrat intr-o stare de dezechilibru - revenirea dansei este totusi posibila , dar numai prin incetarea torturii.

Necunoasterea capabilitatilor tehnice ale armelor exotice folosite asupra dansei si-a multor altor Romani nevinovati, nu constituie invalidarea marturiei date. Materialul este editat minim pentru facilitarea lecturii - cine cunoaste, va intelege perfect:

" Subsemnata sunt ghidata ca un robot in anumite actiuni fara putinta de a ma opune,
si paratii ... mi-au provocat necazuri foarte grave de sanatate prin terorismul exercitat asupra subsemnatei prin armele interzise cod 200L12XD ,respectiv sufar de urmatoarele afectiuni provocate asupra subsemnatei .. : mi-au provocat tumori pe creier, mi-au micsorat masa si volumul creierului prin terorisme crude inumane asupra subsemnatei demonstrat prin tomografiile pe care le-am facut repetat ,mi-au provocat inca de la varsta de 30 de ani mastoza fibrochistica bilaterala cu adenopatii in axila(care sunt tumori la san si tumori in axila),mi-au afectat si cordul care este marit,mi-au provocat diabet care este la limita,mi-au provocat pielonefrita si litiaza renala si litiaza biliara ,mi-au provocat si imi provoaca hipertensiune si tensiune oscilanta,mi-au provocat si imi provoaca tahicardie , si in
orice moment pot sa dispar din viata omorata ... prin anumite procedee ...acum este un miracol zilnic de la Tatal Ceresc ,si este un miracol in fiecare moment de existenta a subsemnatei si a familiei mici a subsemnatei ,este un miracol faptul ca inca mai suntem in viata.

Paratii au omorat repetat persoane din familia mea in prezenta mea, ma anuntau cu cinism procedeul prin care ii omoara si apoi ii omorau si au omorat si persoane straine care se aflau intamplator in prezenta subsemnatei si au omorat spontan in prezenta mea si alte fiinte vii.

Paratii in prezenta mea au facut demonstratii a posibilitatilor de distrugere ale armelor interzise .. ,respectiv au distrus si bunuri materiale respectiv au crapat zidurile din locuinta mamei mele in prezenta mea si au incendiat obiecte fara sa fie aproape de surse de foc si au ars si au destramat biochimic paturi din lina in prezenta mea in locuinta mea ,si au distrus prin dezintegrare obiecte in prezenta mea care dispareau spontan din mana subsemnatei sau din incaperea in care ma aflam,au destramat spontan pina la putrefactie peste viu in mana mea,si au distrus alimente proaspete in mana mea pe care le-au adus in stare de putrefactie spontan vazand cu ochii , au transmis miros pestilential diferitelor alimente si in spatiul in care ma aflam,

Paratii m-au terorizat si ma terorizeza prin diferite terorisme distructive asupra corpului meu prin armele interzise cod 200L12XD ,respectiv mi-au ars.. si 5 degete de la picioare pina la os in dureri de nedescris...
Si paratii prin armele interzise m-au trantit pe strada spontan ca pe un hopa mitica in pozitie dreapta nu incovoiata si m-au ridicat brusc tot ca pe un hopa mitica fara sa ma incovoi ,
Si paratii mi-au distrus dinti spontan cu dureri sfasietoare ,dinti care au disparut cu totul ca si cum nu i-am avut niciodata si mi-au fracturat in dureri sfasietoare si mandibula inferioara in partea dreapta,si acum este fracturata nu s-a sudat corect,a ramas un spatiu intre oasele fracturate..
Paratii au filmat in prezenta mea ..obiecte in locuinta subsemnatei si apoi au transpus imaginile respective pe monitorul televizorului subsemnatei , m-au filmat si pe subsemnata si m-au transpus spontan pe monitorul televizorului subsemnatei ,paratii vorbesc prin gura mea cu cuvintele lor fara sa ma pot opune, mi se deschide gura automat si rostesc cuvinte care nu exista in vocabularul meu curent.si imi terorizeaza incontinuu si membrii familiei mele in prezenta mea prin toate aceste procedee dar in inconstienta de sine respectiv lor nu li se vorbeste prin telepatul armei interzise de catre parati si nu li se explica faptul ca sunt terorizati si prin ce procedee sunt terorizati..
Doar fiului meu i s-a vorbit prin armele interzise .. in limba franceza si in romana cand emigrase in anul 2002 in Canada si fiul meu este terorizat acerb prin armele interzise si acum in Romania dar nu i se mai vorbeste prin telepatul armelor interzise."

Ei acum, frati Romani, intrebarea devine:
Merita sa ne facem iluzii de bine pentru copiii nostri intr-o Romanie a carei viitor a devenit pentru multi deja, oribilul..prezent?

[ Edited Fri Mar 27 2009, 11:33PM ]
Back to top
mercurie
Sat Mar 28 2009, 06:53AM
Registered Member #1034

Cu trecerea timpului, si vazand cateva cazuri reale, am inteles ca te pot omora usor, fara a fi trasi la raspundere. Te pot haitui pe fata, in public , fara a suporta nici o consecinta. Nu exista institutie care sa se ocupe de acest gen de abuzuri. Si mai este si acel magnetizant: "Interesul national!", care este luat fara discernamant de civili, politicienei, etc. Adica: "....trebuie sa fi facut el ceva, altfel nu se tineau astia dupa el "

[ Edited Sat Mar 28 2009, 08:01AM ]
Back to top
DESTEPTUL
Sun Jun 21 2009, 05:38PM
DESTEPTUL
Registered Member #1011

La 23 iulie 2005, 20 de israelieni în haine negre s-au dus într-un cimitir din oraşul Rosh Pina, cu lumînări în mîini. Ei erau conduşi de rabinul Josi Dayan. A avut loc un ritual cabalistic, în care a fost invocat Zoharul. După 40 de zile, primul-ministru în exerciţiu, Ariel Sharon, a paraliza t şi a intrat în moarte clinică. Ritualul blestemului se numeşte Pulsa de Nura, care, în aramaică, se traduce prin Biciuirea Focului (cu sensul „să-i dai pe duşmanii neamului tău furiei îngerilor“). Cu 10 ani înainte, în octombrie 1995, Josi Dayan făcuse aceeaşi rugăciune rituală chiar în faţa casei lui Yitzak Rabin. După cîteva săptămîni, mai exact la 4 noiembrie, premierul a fost asasinat de un fanatic israelian, Ygal Amir. În ambele cazuri, evreii religioşi au reproşat pacea (capitulardă) cu palestinieni i. Acest nucleu dur, al evreilor hassidici, e sponsorizat cu mari sume de bani, mai ales din SUA. Acelaşi ritual implacabil a fost făcut şi cu privire la Troţky, Hitler şi Stalin.
Back to top
Eufrosin
Thu Jul 02 2009, 02:25PM
Eufrosin
Registered Member #1542

DESTEPTUL wrote ...

Acest nucleu dur, al evreilor hassidici, e sponsorizat cu mari sume de bani, mai ales din SUA. Acelaşi ritual implacabil a fost făcut şi cu privire la Troţky, Hitler şi Stalin.

N-as crede ca ritualul e implacabil. Oricat de rau este blestemul, el nu prinde asupra celor bine ancorati in adevarata credinta, cea Ortodoxa. Evident, nici unul dintre cei citati mai sus, nu au fost crestini Ortodocsi practicanti. Mai mult, blestemele "prind" atunci cand cineva care a fost nedreptatit intr-un fel sau altul, il face asupra prigonitorilor sai. Nu zic ca e cel mai bun lucru, dar exemplele abunda si au fost consemnate in literatura Ortodoxa.

Sa intelegem totusi ca tehnicile de tortura fizica si psihologica adoptate din SUA, au la origine ritualuri adanc demonice, fiind inventate de satanisti experimentati?

Ar fi interesant sa aflam din gura victimelor, daca rugaciunile catre Dumnezeu, Maica Domnului si sfinti, au un rol protector asupra lor!
Daca cineva cunoaste cazuri concrete, il rog aici sa intrebe victimele cum sta treaba.
Back to top
Go to page
  <<        >>   

Jump:     Back to top

Syndicate this thread: rss 0.92 Syndicate this thread: rss 2.0 Syndicate this thread: RDF