Proiect SEMPER FIDELIS
  • Prima pagina
  • FORUM
  • Despre noi
  • Statut
  • Galeria foto
  • Download-uri

Remember me      Forgot password?    Signup

Forums

Proiect SEMPER FIDELIS :: Forums :: Diverse :: Arta guvernarii

<< Previous thread | Next thread >>
politica in ograda mea
Go to page
      >>  
Moderators: ex-ad, colonelul, echo, truepride, dorobant, spk, Radu89, Pârvu Florin, justme, Mihais, Resboiu
Author Post
ex-ad
Wed Nov 26 2008, 08:02AM
nosce te ipsum

Registered Member #1

Bai, frate, io stau in Drumul Taberei si nici pina acum nu stiu cine naiba candideaza pe la colegiul meu... stiu doar ca Udrea cu Luminta Anghel s-au certat in parcul Moghioros... Si mai sint niste bannere cu niste pusti care semana leit intre ei...
Uite d-aia nu ma duc io la vot, ca habar n-am cu cine pana mea sa votez... d-aia nu m-am dus nici la locale...

La voi cum e?
Back to top
colonelul
Wed Nov 26 2008, 08:13AM

Registered Member #20

Pentru mine faptul ca Vanghelie "garanteaza" pentru Cati si Ciontu mi se pare culmea imbecilitatii politice. In sectorul doi macar Piedone are bunul simt sa afirme ca SUSTINE candidatii...Protectia sociala a fost gindita de cei de la PSD+PC prin exacerbarea rolului individului "TU inainte de toate"! Din pacate acest TU se refera mai ales la smecherii din PSD si PC si mai putin la Mitica...
Back to top
8523
Wed Nov 26 2008, 12:20PM
Registered Member #1028

Eu am 3 amici ai caror parinti candideaza in provincie sub acelasi partid...Ma gandesc doar ca au cotizat cu o anumita suma si au cativa ani la dispozitie sa ii ia inapoi.Din banii mei,normal!

"La voi cum e?"
Back to top
sun
Wed Nov 26 2008, 10:34PM
Registered Member #1160

Dar ,,cantidatul'' tau ce face?
Nu ai fost la vot , dar ai lucrat in campanie?
Back to top
dorobant
Thu Nov 27 2008, 12:41PM

Registered Member #457

... tot din Drumul Taberei ... E.U. (Elena Udrea) APARA cauza mea ! Numai ca nu a fost atacata de nimeni (cauza) ca s-o ia Nutzi la aparat!
... in drumul meu spre alimentara cea de toate zilele trec prin fata unui sediu Luminitza Anghel sau PC (nu se stie exact pentru ca nu se mai vede PC de Luminta) si pentru ca trotuarul e plin de echipa de campanie, nu am de ales, tre sa ma frec de ei si de propaganda lor (sper sa nu se ia). Fel si fel de propuneri ... care mai de care mai atractive ... (din pacate expresiile folosite de echipa de campanie nu pot fi redate textual deoarece contravin regulilor forumului). Am fost intrebat de un domn cu ce ar putea sa ma ajute. Avand de carat vreo 4 bidoane de 5 l de apa i-am spus ca poate sa duca el doua. Replica m-a lasat mut ... "nu pot ca-s handicapat", desi arata ca un munte ...
Bine ca nu am buletin de Bucuresti!

[ Edited Thu Nov 27 2008, 12:42PM ]
Back to top
batranu
Fri Nov 28 2008, 07:57AM
SEMPER ACVILA
Registered Member #93

Pai nea' Dorobant, handicapul poate fi si mintal, nu numai fizic. Iar astia cu politica sunt toti suspecti de asa ceva...
Back to top
colonelul
Fri Nov 28 2008, 09:33AM

Registered Member #20

Am asistat cu stupoare la reactia suburbana a candidatului Marinescu (zis BIDEU) in cadrul unei emisiuni de la BTV1.A fost un moment exceptional de developare a realitatii privind calitatea politicienilor autohtoni. Cineva spunea ca a fi politician este o meserie. Are perfecta dreptate dar nu se prea pusca cu multimea de tineri politicieni care nu au nici macar o minima experienta in meseria lor de baza. De unde sa aiba acele cunostinte care sa le permita elaborarea unor legi adecvate. Va fi un Parlament al incompetentei si esecului garantat. Mai vedem...
Back to top
mercurie
Fri Nov 28 2008, 02:50PM
Registered Member #1034

Eu nu inteleg cum un traficant si consumator de droguri a ajuns si parlamentar, si ministrul Internelor ? Ce-au pazit serviciile de informatii si restul institutiilor ?
LINK
LINK
LINK
Back to top
dorobant
Sat Nov 29 2008, 09:12PM

Registered Member #457

Am gasit in cutia postala un pliant pe care scria ca Vanghelie garanteaza si pentru Luminita Anghel
Back to top
Babalau
Sat Nov 29 2008, 11:49PM
babalau
Registered Member #1269

hahaha asta e tare... sunt afise mari cu Luminita Anghel - Garantat Vanghelie ! te doare capu si nu poti sa nu te intrebi ... almanahe ?
Back to top
mercurie
Mon Dec 01 2008, 12:24AM
Registered Member #1034

Romii sau tiganii se sustin bine. Sunt exemplu, chiar daca mediocru, pentru noi romanii. Nici Vanghelie si nici L Anghel n-ar trebui sa existe pe esicherul politic al capitalei. Imi aduc aminte cum a fost Vanghelie propulsat pe escherul politic. O grupare(tot tiganeasca) a implorat in genunchi si a obtinut pe cai oculte postul de primar al sectorului. Ca smecheria sa reuseasca, au propulsat din partea opozitiei un om corupt(Chirita), cunoscut ca atare. Oamenii au fost fortati sa aleaga intre un om corupt si analfabetul de Vanghelie. Si au ales. Banuiesc ca aceeasi grupare oculta il vor sustine pe Vanghelie in continuare sau il vor inlocui tot cu unul de-al lor.
Back to top
ex-ad
Mon Dec 01 2008, 12:38AM
nosce te ipsum

Registered Member #1

hai ca pentru Luminita Anghel mai merge, dar Vanghelie a garantat si pentru Ecaterina Andronescu!!!.... asta-i tara noastra si ma intreb citi realizeaza in ce iad ne-am prabusit cu alegerile astea - pina acum a fost doar joc de glezna, credeti-ma... cit despre cifrele umflate din taste, exact ca la referendum si la locale, ce parere aveti?
Back to top
mercurie
Mon Dec 01 2008, 12:59AM
Registered Member #1034

Pai Partida Romilor face parte din PSD
Back to top
ex-ad
Mon Dec 01 2008, 10:53AM
nosce te ipsum

Registered Member #1

... buuuun...deci, dupa procentele de azi, ci PDL fruncea, ne apropiem cu pasi mari de un guvern PDL - PNL. Iar daca PSD mai sta inca 4 ani in opozitie, va dau scris ca se sparge....
Back to top
ex-ad
Mon Dec 01 2008, 10:02PM
nosce te ipsum

Registered Member #1

ok... ma uit acum la B1... Radu Moraru face desene cu tema.... si se discuta despre primul ministru, presedintele trimitindu-l pe Lazaroiu cu mesaj...

mesajul Cotrocenilor: primul ministru tre' sa fie competent, puternic, de incredere, nu tehnocrat, general acceptat si sa fie rezultatul unui compromis... ma, frate, n-o fi Talpes asta? Ca nici unul dintre ailalti nu se pupa cu profilul asta.... plus ca nea Talpes a fost viceprim ministru... desigur, varianta Talpes e valabila in cazul in care presedintele nu va tine cu dintii de Blaga... si daca nu-i este bagat pe git Isarescu, fiindca asta isi termina mandatul de guvernator BNR si un' sa se duca?....

e drept, io votam cu Maior, dar e prea destept sa plece de la SRI... iar Razvan Ungureanu e o mare pacaleala...

[ Edited Mon Dec 01 2008, 10:27PM ]
Back to top
Go to page
      >>   

Jump:     Back to top

Syndicate this thread: rss 0.92 Syndicate this thread: rss 2.0 Syndicate this thread: RDF