Proiect SEMPER FIDELIS
  • Prima pagina
  • FORUM
  • Despre noi
  • Statut
  • Galeria foto
  • Download-uri

Remember me      Forgot password?    Signup

Forums

Proiect SEMPER FIDELIS :: Forums :: Proiect SEMPERFIDELIS :: Infiintare, activitati, proiecte, programe

<< Previous thread | Next thread >>
AIRSOFT SEMPERFIDELIS
Go to page
  <<        >>  
Moderators: ex-ad, colonelul, echo, truepride, dorobant, spk, Radu89, Pârvu Florin, justme, Mihais, Resboiu
Author Post
mozambic
Thu Mar 19 2009, 09:45PM
Registered Member #1052

salve , am vazut ca sunteti interesati de airsoft , un fenomen destul de bine conturat in occident , si care vad ca ia avant si la noi in romania
problema e ca armele , echipamentul in general , e prea scump la noi , mai ales pe criza asta...... fara sponsori e greu..........
intamplarea face ca am ceva relatii in germania si eu achizitionez deja de aproape un an diverse echipamente de pe urmatorul site LINK
acum neaos va spun preturile de acolo sunt cu mult sub ce e la noi in tara , mai ales ca cine comercializeaza asa ceva le da aproape dublu pe piata la noi ( din pacate)
deci am o legatura acolo , un prieten care e inginer in frankfurt si care imi trimite mereu ce vreau de acolo de la un magazin asmc prin atlasib , deci la costuri minime de transport
oficial asmc trimite prin DHL si sincer sa fiu te rupe pretul unui simplu pachet prin DHL romania.....
deci atlassib e ok
cine vrea sa ma contacteze , orice detaliu cu mare placere!
P.S. : acest prieten al meu nu percepe nici un comision , e bolnav de aceasi boala ca noi toti si vrea sa ajute cat mai multi oameni sa se deschida la minte , deci no charges:) , transparenta totala , facturi , etc
de mult vreau sa vad dezvoltandu-se si la noi in tara asha ceva , cum paintball-ul a luat ceva avant in ultima vreme ( la mine in constanta am organizat chiar acum doi ani cu niste prieteni care aveau un terne de paintball cupa liceelor din cta si a avut ceva impact)
Back to top
mozambic
Fri Mar 20 2009, 04:51PM
Registered Member #1052

nimeni nu mai e interesat de airsoft?
Back to top
Altair
Sat Mar 21 2009, 12:36AM
UBI CONCORDIA IBI VICTORIA
Registered Member #385

nene,eu sunt.problema e ca nu prea am timp in ultima vreme.si pana si achizitionarea uor noi articole cere ceva timp pt analiza.fii sigur ca cine vrea te va contacta.eu sigur.dar trebuie putin timp....
cat despre batalii,sunt ceva baieti care se intalnesc destul de des.vega si anadir sunt doi dintre ei.vorbeste cu ei.
Back to top
mozambic
Sat Mar 21 2009, 12:45AM
Registered Member #1052

aham , dar pe constanta? ceva?
Back to top
Altair
Sat Mar 21 2009, 02:40AM
UBI CONCORDIA IBI VICTORIA
Registered Member #385

incearca pe airsoftromania.ro
Back to top
Anadir
Sat Mar 21 2009, 10:17AM
Registered Member #615

vega si cu mine mergem saptamanal..eu am ceva echipament dar trebuie sa mai imi iau.. am facut o comanda la o firma din iasi si astept ca cica nu au pe stoc.. m-am uitat pe siteul dat de tine mozambic dar mi se par cam scumpe...

o sa iti dau pe pm un echipament aproape complet sa-mi zici la cat ma duce..

pentru cei care au echipament sau macar ceva arme sa ma contacteze sa le zic cand si unde se joaca... eu de exemplu merg mai mult la jocurile de cqb.. la padure nu am mai fost de anul trecut..
Back to top
VEGA
Sat Mar 21 2009, 04:13PM
Registered Member #896

salutare, cum a zis si anadir, noi jucam frecvent, chiar maine avem si joc, exista in constanta echipa SWAT care joaca destul de des, cum iei legatura cu ei nush dar poti incerca. Cat despre echipament cei mai ieftin sunt LINK, sunt din china si ei sunt principali furnizori. numai bine!
Back to top
rakklesh
Tue Jun 02 2009, 12:48AM
mandrake
Registered Member #1657

Poate ca am putea sa ajutam la procurarea de echipament de airsoft de calitate si la preturi decente. Unele produse le avem in stoc dar nu pentru jucatorii de airsoft ci pentru profesionisti:ochelari,creme de camuflaj, casti,manusi,veste, tocuri,centuri,rucsacuri, produse pentru intretinerea echipamentului,lanterne, etc. Altele le putem aduce la comanda ca sunt materiale conexe domeniului principal de activitate. De asemenea as fi interesat sa joc.
Back to top
TL
Sat Mar 06 2010, 05:43PM
Registered Member #2700

Salutare tuturor!
Daca va intereseaza un airsoft de calitate,uitati-va aici:
LINK
Poate va putem fi de folos cu ceva.
Toate cele bune,de la Cluj!
Back to top
ex-ad
Sun Mar 07 2010, 02:03AM
nosce te ipsum

Registered Member #1

n-am obiceiul sa las sa se posteze acelasi lucru in tzishpe topicuri, insa fac o exceptie acum fiindca vad ca sinteti determinati si seriosi... bafta multa si sper sa te opresti aici cu link-urile catre unul si acelasi site...
Back to top
Hitman
Sun Mar 07 2010, 03:15AM
Registered Member #2708

daca se poate un pret la p90, FN Herstal. te rog.
Back to top
TL
Sun Mar 07 2010, 09:48AM
Registered Member #2700

ex-ad wrote ...

n-am obiceiul sa las sa se posteze acelasi lucru in tzishpe topicuri, insa fac o exceptie acum fiindca vad ca sinteti determinati si seriosi... bafta multa si sper sa te opresti aici cu link-urile catre unul si acelasi site...

Multumesc.Fii pe pace, nu se vor repeta.Am vrut numai sa atrag atentia!
Toate cele bune, de la Cluj!

[ Edited Sun Mar 07 2010, 09:49AM ]
Back to top
birdone
Wed Jul 21 2010, 09:18PM
birdone
Registered Member #2129

Pina va hotariti cine in ce echipa de airsoft vrea sau ce e cu dracovenia asta de airsoft, va invit sa priviti cum se mai antreneaza sau intrec unii:

International Airsoft SWAT Competition – Bucuresti, Romania

Are si poze uau

Back to top
SAS
Wed Jul 21 2010, 11:52PM
Registered Member #2168

Frumos evenimentul! Am participat si eu in una din zile doar ca.......nu mi se pare normal ca fotografiile unor luptatori din MAI sa se vada atat de bine! Parere personala si sper sa imi fie impartasita! Multumesc
Back to top
ALM
Thu Jul 22 2010, 09:21AM
Registered Member #2039

ex-ad wrote ...

anadir, nu cred ca pentru mine vrei aia.... ca io vreau asta:

Dar o jucarie suficient de buna si la un pret de tot râsul nu va intereseaza? Numai ca trebuie sa stati la pânda (Add to Wish List) fiindca stocul se epuizeaza imediat. LINK

Back to top
Go to page
  <<        >>   

Jump:     Back to top

Syndicate this thread: rss 0.92 Syndicate this thread: rss 2.0 Syndicate this thread: RDF