Proiect SEMPER FIDELIS
  • Prima pagina
  • FORUM
  • Despre noi
  • Statut
  • Galeria foto
  • Download-uri

Remember me      Forgot password?    Signup

Forums

Proiect SEMPER FIDELIS :: Forums :: Securitate nationala :: MAI

<< Previous thread | Next thread >>
pompieri....
Go to page
  <<        >>  
Moderators: ex-ad, colonelul, echo, truepride, dorobant, spk, Radu89, Pârvu Florin, justme, Mihais, Resboiu
Author Post
ex-ad
Sat Jan 30 2016, 01:19AM
nosce te ipsum

Registered Member #1

pe scurt: am fost, am discutat, insa nu va pot spune detalii, fiind o cercetare in curs... dar nu ma pot abtine sa nu adaug ca aveti, fratilor, un sef fie prost ca noaptea, fie super pupator de cur de Arahat.... ... in poze, Cornea pare ceva mai rasarit, da' m-am convins ca nu e

PS - oricind doriti sa ne apucam de treaba cu arabu', APSF va sta la dispozitie... si vedeti-va linistiti si fara griji (daca le aveati cumva) de discutii....

[ Edited Sat Jan 30 2016, 01:52AM ]
Back to top
3 User said Thank to ex-ad for this Post :
 Krong (30 Jan 2016, 01:37) , joker (30 Jan 2016, 08:46) , Bendis (30 Jan 2016, 09:35)
p.s.i.2000
Sat Jan 30 2016, 11:30AM
Registered Member #4075

Nenorociții naibii, anul trecut au decis trecerea temporară la programul de 24 / 48 din lipsa personalului și din 6 luni s-a făcut un an.
Dacă au luat această măsură „temporară”, atunci d-le doctor care ești spălat zilnic în dos de zeci de pupători, ce măsuri s-au luat ptr remedierea acestor neajunsuri ??? Nenorocești o armă nobilă, POMPIERII ptr care cpt. Pavel Zăgănescu și zeci de ostași pompieri și-au dat viața la Dealu Spirii ...POMPIERII, o armă respectată pe care acum lumea începe să o confunde cu SMURD, o găselniță de-a dumitale pe care ai implementat-o pompierilor în loc să faci o structură proprie care să reunească serviciile județene de ambulanță ...
Domnilor ofițeri din IGSU, vă puteți uita în oglindă, știind că sunteți părtași acestor mârșăvii provocate de un simplu doctoraș ???
Trimiteți ordine peste ordine în țară, dar când vine vorba de echipamente de protecție a personalului vă faceți că plouă !!!
SĂ VĂ FIE RUȘINE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Back to top
1 User said Thank to p.s.i.2000 for this Post :
 JVC (30 Jan 2016, 15:21)
mereu _loial
Sat Jan 30 2016, 01:09PM
Registered Member #3545

LINK

Cu ce ne ajuta ca avem personal de se calca pe picioare unul pe altul daca tehnica de interventie e praf? Ce folos aduce 24/48 ?Trist, dar e inca o dovada asupra directiei in care mergem...
Back to top
1 User said Thank to mereu _loial for this Post :
B-CBC
Sat Jan 30 2016, 01:12PM
Registered Member #10244

La bilanţul anual al unui inspectorat judeţean, unde a fost şi prim-adjunctul inspectorului general domnul colonel Dragne, a văzut un nou model de pupat între buci, prim-adjunt al inspectoratului judeţean ridicându-se şi spunând că oameni din subordine sunt foarte mulţumiţi de program deoarece primesc şi bani în plus, dar defapt oameni sunt foarte revoltaţi şi din cauza programului, dar cel mai mult din cauza felui de în care se acordă liber 40 de ore = cu 24.
Back to top
1 User said Thank to B-CBC for this Post :
joker
Sat Jan 30 2016, 04:24PM
joker
Registered Member #3804

@B-CBC,asta-i realitatea,nu l-a pupat nimeni pe Dragne ”intre buci”,doar i s-a spus adevarul!Cati pompieri din acel inspectorat au scris rapoarte prin care sa-si ceara zilele libere? Daca ai colegi precum @pompier75 care vrea bani ,nu libere(chit ca nu vede nici bani nici libere) ce sa zica si adjunctul???
Back to top
2 User said Thank to joker for this Post :
 Krong (30 Jan 2016, 17:27) , Stunner (30 Jan 2016, 19:28)
p.s.i.2000
Sat Jan 30 2016, 06:53PM
Registered Member #4075

@Joker, eu vreau programul 24 / 72, programul legal !!! Iar dacă nu se poate, atunci prefer bani în loc de libere !!!
Back to top
Krong
Sat Jan 30 2016, 08:18PM
Registered Member #10320

Traim niste vremuri anapoda. Singurele programe de lucru agreate in MAI ptr cei care nu pot munci(datorita specificului activitatii) 8 ore/zi sunt 24/72 si 12/24+12/48. Ei bine, cu toate astea, pompierii sunt culmea.....muncesc 24/48! Si daca tot nu respecta prevederile contractului colectiv de munca, ce-au zis aia din varf? Hai sa nu respectam nici legile care prevad fara echivoc: orele muncite suplimentar se compenseaza NUMAI cu timp liber corespunzator! Adevarul e ca, de ce-ar respecta legea/OUG? Atata timp cat nu patesc nimica, noi inghitim multumiti, avand impresia ca cei 100E in plus in salariu fata de 12.2014, ii incasam pentru ca am muncit ore suplimentare! In ISUBIF nu stiu daca au facut 10 subofiteri raport catre IS, in care sa ceara compensarea orelor suplimentare asa cum zicea legea/OUG! In conditiile astea, daca IS(caruia i se potrivesc adjectivele din stirea de pe pagina principala) este intrebat despre parerea celor din subordine, poate raspunde cu dovezi scrise ca, statistic, militarii sunt innebuniti de placere lucrand la programul 24/48....mai ales cei de pe ambulante!
Back to top
4 User said Thank to Krong for this Post :
 joker (30 Jan 2016, 20:33) , DANI-EL (30 Jan 2016, 21:03) , Klaus (31 Jan 2016, 11:29) , RESPECT (01 Feb 2016, 14:13)
masca
Sun Jan 31 2016, 12:13AM
Registered Member #3157

B-CBC wrote ...

La bilanţul anual al unui inspectorat judeţean, unde a fost şi prim-adjunctul inspectorului general domnul colonel Dragne, a văzut un nou model de pupat între buci, prim-adjunt al inspectoratului judeţean ridicându-se şi spunând că oameni din subordine sunt foarte mulţumiţi de program deoarece primesc şi bani în plus, dar defapt oameni sunt foarte revoltaţi şi din cauza programului, dar cel mai mult din cauza felui de în care se acordă liber 40 de ore = cu 24.

[ Edited Mon Feb 01 2016, 08:28PM ]
Back to top
Evolution
Sun Jan 31 2016, 02:42AM
Registered Member #10103

In mod constient si cu parere de rau am fost activ pe acest forum doar o data, dar urmaresc cu cel mai mare interes tot ce se discuta aici. Cum a spus si colegul Krong "Traim niste vremuri anapoda". Din pacate locuiesc intrun oras (judet) in care salariul pe care il luam ne permite sa avem o situatie cat de cat decenta in societatea in care traim, si de aceea ne comportam ca sa parafrazez un fost coleg "ca niste iepuri" neavand curajul sa luam pozitie facand macar un raport catre inspectorul sef. De cele mai multe ori intram in foc unde nu stim ce se afla, poate o butelie de oxigen, de gpl, etc, dar cu toate acestea nu avem curajul sa ne cerem drepturile, pentru ca astfel putem periclita pozitia familiei noastre si nu doar a noastra in modul de viata pe care il ducem. Dar ceea ce ma doare cel mai tare este ca la fel cum eu si sute de colegi asemeni mie intram in foc, mergem la descarcerari, de unde de cele mai multe ori ramanem cu traume emotionale dar cu toate acestea, aceasta este meseria pe care am ales-o si o facem cu daruire in continuare, nu inteleg de ce cei asemeni noua dar pe alta linie si aici ma refer la "dgipi etc" nu isi fac la fel datoria autosesizandu-se. Nu stiu ce se va intampla in continuare dar cu mana pe inima o spum ca programul acesta nu va mai putea continua foarte mult fara sa aiba un impact major asupra sanatatii noastre psihice si nu numai. Sincer sper ca din luna februarie sa se produca o schimbare... (in bine).
Back to top
1 User said Thank to Evolution for this Post :
 Klaus (31 Jan 2016, 11:28)
Pârvu Florin
Sun Jan 31 2016, 12:34PM
Iubesc Romania cu o ura adanca ! Fiindca nu este asa cum ar trebui sa fie! Asa cum poate sa fie!

Registered Member #1287

Pârvu Florin wrote ...

ex-ad wrote ...

salutare, people!

azi m-a sunat un nene comisar de la IGPR, Directia Investigatii Criminale, legat de o sesizare facuta de cei de la IGSU pe marginea nu stiu carui document postat la noi pe site.... evident, ca si data trecut in cazul Dudus, se doreste a se afla cine a postat, insa l-am lamurit telefonic pe nea comisaru' ca nu-i pot da aceste date, asa cum nu le-am dat nici data trecuta... sesizarea a fost facuta pe Art. 304 NCP... am cautat intr-o veselie pe forum, insa n-am gasit nimic.... rog trimiteti-mi pe privat link-ul catre postarea in cauza, sa ma luminez inainte de a ma intilni vineri cu dom' comisar, astfel incit sa stiu ce naiba sa discut... multzam anticipat...

O chestie care s-ar plia oarecum pe problema e nota raport de aici LINK

Așadar și prin urmare se pare că cineva e nervos, e extrem de nervos, e nervos cu spume și crăci, și asta e bine pentru mine, căci îmi dă de înțeles că stric niște socoteli și lovesc într-un loc care doare.

De altfel, întreaga atitudine a IGSU și DSU față de ce am postat de-a lungul timpului aici a urmat tiparul clasic al modului în care o autoritate abordează situația în care se fac dezvăluiri despre abuzurile și corupția din interiorul ei: ignorare atât timp cât dezvăluirile nu au o audiență foarte mare, încercare de împrietenire când situația devine deranjantă

Pârvu Florin wrote ...

V-am zis că joi m-a sunat Bobe de la SIPI Dâmbovița să mă roage să ne întâlnim, fiindcă vrea să discutăm ceva?

Nu v-am zis?

Ei, vă zic acum!

intimidare și presiuni dacă încercarea de împrietenire nu funcționează.

De fapt, sentimentul meu e că nu eu sunt miza acestei plângeri penale, ci activii, se incearcă înfricoșarea lor și prevenirea unor eventuale viitoare scurgeri de informații compromiţătoare, precum și descurajarea lor în a-și spune opiniile.

Boribum wrote ...

Pârvu Florin wrote ...

Cred ca va fi extrem de amuzant

În afara de asta, tot ce ai scris e bun scris si înregistrat si îti spun din experienta proprie ca domnii si doamnele alea care vor fi raspunzatori de amuzamente anchetatoristice chiar stiu sa citeasca,nu sunt dobitoci si înteleg foarte bine.

Exact pe asta mă bazam și eu când spuneam că va fi extrem de amuzant!

Acestea fiind zise, închei cu un pasaj din finalul romanului "Șoseaua Nordului" de Eugen Barbu. Lăsând la o parte încărcătura ideologică a romanului, e o replică care mi-a plăcut și care se potrivește perfect situației.

"Păi hai să vedem cine-i mai al dracului, eu sau javra asta de tanc, mare cât un magazin de coloniale!!!"

[ Edited Sun Jan 31 2016, 03:05PM ]
Back to top
3 User said Thank to Pârvu Florin for this Post :
 Krong (31 Jan 2016, 13:20) , Boribum (31 Jan 2016, 14:39) , Stunner (31 Jan 2016, 21:01)
Boribum
Sun Jan 31 2016, 02:57PM
boribum
Registered Member #2395

Ca lucrurile evolueaza,asta e de necontestat . Eu am fost -sincer- uimit sa vad ca daca unii pe care îi stiam ca fiind valabili,profesional vorbind, oriunde în Europa,erau în continuare la posturile lor (adica nu primisera suturi în fund) exista multi altii si în posturi oarecum marunte care nu au nicio legatura cu ce eram tentat sa cred ca ar fi "organele" de azi. Ce e ciudat (vorba vine) e ca metodele de influentare tot din manualul ala vechi au ramas : amenintarea, vorba buna,compromiterea. Poate ca o afli la un moment dat ca esti un tigan evreu homosexual negru musulman (e la moda) care a "completat" tinuta acum 20 de ani...dar na,faptul ca ai fost ani de-a rândul apt parasutist le scapa,poate,nenilor. Sa nu le scape,ca e important.

Propune-le si tu sa te cumpere,na !
Back to top
1 User said Thank to Boribum for this Post :
 Homefire (31 Jan 2016, 15:03)
Pârvu Florin
Sun Jan 31 2016, 06:47PM
Iubesc Romania cu o ura adanca ! Fiindca nu este asa cum ar trebui sa fie! Asa cum poate sa fie!

Registered Member #1287

Boribum wrote ...

Propune-le si tu sa te cumpere,na !

Când nu voi mai posta aici timp de trei luni, să știți că fie am murit, fie am fost cumpărat, dar la prețul pe care îl stabilesc eu, și sunt sceptic că ei pot plăti acel preț.

Boribum wrote ...

Poate ca o afli la un moment dat ca esti un tigan evreu homosexual negru musulman (e la moda) care a "completat" tinuta acum 20 de ani...dar na,faptul ca ai fost ani de-a rândul apt parasutist le scapa,poate,nenilor. Sa nu le scape,ca e important.

În ce privește partea asta, declar preventiv că sunt țigan, evreu, bisexual, negru, musulman, swinger, adulterin, pedofil, psihotic sau orice altceva le va mai debita lor mintea.

Încă ceva, sper și cred că România nu e Columbia, dar nu am cum să nu mă gândesc la "worst case scenario", reiau o postare mai veche de-a mea, și e un avertisment cât se poate de serios:

Pârvu Florin wrote ...

Daca isi inchipuie cineva ca eu am slujba usoara cu datul asta din gura pe aici, se inseala amarnic!

Si asa am auzit vorbe ca mi s-a promis "Moartea caprioarei" prin curte pe la detasamentul Dambovita.

Celui sau celor care au facut asta, le spun acelasi lucru pe care i l-am spus si lui Diaconita, cand a batut un apropo ca ar trebui ca oamenii tari in gura sa aiba grija, caci s-ar putea sa dea vreo masina peste ei sau peste copii lor, asta intr-o vreme in care doar daca se incrunta, se pisau toti din curte pe ei de frica, inclusiv Pietreanu, de Zarnoianu nici nu mai vorbesc!:

Daca cineva se atinge de mine, de fii-mea sau de nevasta-mea, moare cu pioletul infipt in ochi!!!

[ Edited Sun Jan 31 2016, 06:47PM ]
Back to top
1 User said Thank to Pârvu Florin for this Post :
 Bendis (31 Jan 2016, 19:18)
Boribum
Sun Jan 31 2016, 07:39PM
boribum
Registered Member #2395

România nu e nici Columbia si nici Rusia,chiar daca unor cefe late de pe-acolo le place sa se joace de-a Bogota sau Moscova când au oarece deranjuri. Sunt, e drept, tâmpiti d-astia care îti comunica cu langoare ca "ti se poate întâmpla ceva" , dar din fericire sunt si d-ailalti, seriosi si cu fisa postului în cap, care fac niste combinatii de articole de cod penal (si se învârt mereu pe la 193,194,195,196 articolele alea...nu stiu de ce) de ti-i lasa pe justitiarii aia cu cefa lata ba fara serviciu,ba cu amenzi,ba cu retrogradari, ba -pentru aia care îsi deschid sertarele biroului pentru a rezolva probleme proprii- chiar si cu închisoare (cu suspendare,e drept,dar tot închisoare e). A trecut vremea lu' "am pe cineva undeva" , "sunt gradu' de la Y" si suita de militienisme pe care o cunoaste orice om care a trait un pic în România. Iar cei care functioneaza în felul asta jumatate mafiot, jumatate idiot, ei bine... au si ei dreptul sa-si încerce norocul.

Bun ,am notat : pioletul în ochi. Dar cum boul are doi ochi,în celalalt trebuie ca e deja târnacopul, de e ocupat

Pardon pentru intermezzo si spor la treburi tuturor.
Back to top
1 User said Thank to Boribum for this Post :
 Bendis (31 Jan 2016, 20:33)
Krong
Sun Jan 31 2016, 08:15PM
Registered Member #10320

Si totusi CEDO ne aseaza alaturi de Rusia si Turcia atunci cand e vorba de abuzurile justitiei asupra cetateanului! Asta in mod oficial...caci in realitate suntem pretendenti seriosi la locul 1!
Back to top
Boribum
Sun Jan 31 2016, 09:21PM
boribum
Registered Member #2395

E topicul cu pompieri si nu vreau defel sa poluez cu discutii inutile, dar pentru conformitate îti (va) spun ca nimic din ce am scris aici (aici, adica pe S.F) nu e decât din ce am probat personal. Tot,indiferent de topic, cu toate ca de multe ori pare ca glumesc.

Da, exista înca si vor mai exista înca o buna bucata de vreme feluriti salariati ai statului care vor pune semnul egal între ei, profesia lor si prerogativele serviciului si functiei lor si vor actiona în interes propriu. Dar, de la un timp încoace si pentru o perioada de timp pe care v-o (ne-o) doresc cât mai lunga, exista si functionari ai statului care îsi fac datoria, si-i leaga pe primii, indiferent de gradul,pozitia ierarhica si locul de munca al acelora. Iar cei din urma îi vor depasi la golaveraj pe cei dintâi, daca îmi permiti parafraza asta dintr-o carte celebra fara poze

Si-ti mai spun un lucru : "aia buni" din România sunt de multe ori mai reactivi si aplicati decât omologii lor din multe tari vest-europene când e vorba de poame stricate. Justitia mai da rateuri uneori, la ordin de multe ori,dar o sa se aranjeze si asta. Nu te îndoi.

[ Edited Sun Jan 31 2016, 09:22PM ]
Back to top
Go to page
  <<        >>   

Jump:     Back to top

Syndicate this thread: rss 0.92 Syndicate this thread: rss 2.0 Syndicate this thread: RDF