Proiect SEMPER FIDELIS
  • Prima pagina
  • FORUM
  • Despre noi
  • Statut
  • Galeria foto
  • Download-uri

Remember me      Forgot password?    Signup

Forums

Proiect SEMPER FIDELIS :: Forums :: Securitate nationala :: MAI

<< Previous thread | Next thread >>
pompieri....
Go to page
  <<        >>  
Moderators: ex-ad, colonelul, echo, truepride, dorobant, spk, Radu89, Pârvu Florin, justme, Mihais, Resboiu
Author Post
Pârvu Florin
Thu Apr 27 2017, 01:25AM
Iubesc Romania cu o ura adanca ! Fiindca nu este asa cum ar trebui sa fie! Asa cum poate sa fie!

Registered Member #1287

Ziceam mai devreme ca ma loveste autismul la batranete, dar se pare ca problemele mele sunt mici pe langa ale unora dintre activi.

Domnul colonel Claudiu Zoicas, care e un om destept si pe care e de folos sa-l asculti atunci cand ai ocazia sa-l prinzi vorbind, a zis candva asa:
"Dumnezeu ne-a dat doua urechi si o singura gura ca sa ascultam de doua ori mai mult decat vorbim"
Un alt domn, Nicolae Iorga pe numele lui, si mai destept decat domnul colonel Zoicas, a zis asa:
"Daca cineva iti pune in fata o oglinda si vezi ca esti murdar pe fata, nu e de nici un folos sa spargi oglinda, mai bine mergi si cauta apa si sapun."

sandrye wrote ...

Domnul Pârvu îl sfătuiesc să stea liniștit în biroul lui

Ultima data cand am fost in biroul meu, el arata asa

si o zi tipica la mine la birou arata asa LINK sau asa LINK sau asa LINK sau asa LINK

sandrye wrote ...

...iar dacă va avea nevoie de smurd să-i refuze pe toți cei trecuți de 100 de kg...

Eu si colegii mei, niste persoane foaaaarte sensibile dealtfel, ne-am intristat profund ca te-ai suparat si speram sa treci peste acest nefericit eveniment, dar nu inainte de a ne explica de ce crezi ca Arcelor Mittal Galati are contract cu o firma privata pentru salvarea oamenilor de la inaltime si nu apeleaza niciodata la pompieri pentru asta, si nu inainte de a imi spune dupa cat timp crezi ca m-ar fi salvat pompierii daca as fi ramas blocat in surplomba turnului astuia de apa LINK

Pârvu Florin wrote ...

Deci nu!

DECI NU!!!

Se vede cand e tinuta groasa si se vede cand e burta, si acolo se vede de la un kilometru ca e multa burta!
Mult prea multa burta!!!

Faceti ceva, oameni buni!

In urma cu vreo doua saptamani am lucrat la Focsani, in curtea Artifex, pe un turn de apa, inaltime mare, manevre complexe de corzi, puncte intermediare de asigurare nesigure, efort fizic major, un cosmar, ce sa mai...!

Si nu mi-am putut reprima gandul ca daca as avea probleme si as ramane suspendat dintr-un motiv sau altul, as astepta mult si bine ajutorul pompierilor...

Pe bune, tu chiar iti inchipui ca eu si colegii mei ne facem iluzii ca daca vreodata am avea probleme ne-ar putea ajuta pompierii?

I-am aratat unuia dintre ei, Mumu, fost scafandru industrial care a fost silit sa faca o decompresie rapida in urma careia s-a ales cu niste sechele, dupa care s-a reorientat catre sectorul telecomunicatiilor, fotografia asta LINK

E un tip extrem de cinic, incomparabil mai cinic decat mine, si stii ce-a zis?
"Maine vom citi in ziare ca a mai murit un pompier la interventie, dar n-o sa ne spuna nimeni ca de fapt el a murit fiindca a calcat pe sireturi."
Despre morti numai de bine, dar stim cu totii cum a murit, spre exemplu, flacaul ala de la Botosani in captarea de apa...

Va rog eu frumos, hai sa ne oprim aici, e mai bine pentru toata lumea... si inca o data:
"Daca cineva iti pune in fata o oglinda si vezi ca esti murdar pe fata, nu e de nici un folos sa spargi oglinda, mai bine mergi si cauta apa si sapun."

Reiau, spun din nou si sublinez, nu am nimic personal cu nici unul dintre cei despre care am scris acum, tot ce spun spun fiindca stiu cum merg lucrurile si sunt o multime de chestii care nu imi plac, declar cu mana pe inima ca la pompieri sunt si oameni minunati, pe deplin dedicati meseriei, si fiindca stiu foarte bine ce inseamna viata de pompier nu veti avea niciodata un aliat mai loial decat mine in apararea drepturilor voastre LINK

Si da, programul de lucru dupa care functionati in momentul asta e ilegal LINK

masca wrote ...

Legat de lipsa ta de încredere în condiția noastră fizica, tu ești singurul care ți-o poți explica!

djebel wrote ...

...omul are un standard care e cam sus.

Aicea-i cheia, cand ati venit la pompieri ati pus stacheta la un metru, dupa cateva luni ati reusit sa treceti de ea si de-atunci ea a ramas tot acolo.

Nu asa se face performanta.

[ Edited Thu Apr 27 2017, 02:44AM ]
Back to top
2 User said Thank to Pârvu Florin for this Post :
 Memoplus (27 Apr 2017, 08:52) , AlxFireX (29 Apr 2017, 09:21)
Memoplus
Thu Apr 27 2017, 09:05AM
Registered Member #11158

Sunt unul care o "freaca la 8 ore" si urmaresc demult forumul. Modul in care dl Parvu judeca oamenii m-a facut sa imi fac un cont sa pot sa imi exprim punctul de vedere. Nu sunt unul dintre aceia care care se omoara dupa sport. Fac si eu atat cat simt nevoia, dar nu judec pe nimeni, pt ca fiecare are in viata propriile lui interese. Peste tot sunt oameni si oameni si nu cred ca esti cel mai in masura sa dai lectii despre cum trebuie sa fie un anume om pe o anume functie. Si daca tot ne-ai explicat pe unde ai mai fost, iti spun ca si eu am fost la FS in MApN inainte de a parasi barca acestora si a veni sa fac kg la pompieri. Am facut acest lucru pt ca mi s-a parut ca merita sa fiu bataia de joc a unui sistem dar macar pe alti bani. Eu insa nu voi denigra si nici nu voi da lectii celorlati care au ramas pe acolo. Hai sa ne vedem fiecare stalpul din ochi si nu aschia din cel al colegului
Back to top
Pârvu Florin
Thu Apr 27 2017, 01:39PM
Iubesc Romania cu o ura adanca ! Fiindca nu este asa cum ar trebui sa fie! Asa cum poate sa fie!

Registered Member #1287

Inainte de orice, bine ai venit si multumesc pentru faptul ca ti-ai spus opinia.

Daca dialogul asta a reusit sa te determine sa-ti faci cont, e de bine!

Memoplus wrote ...

Eu insa nu voi denigra si nici nu voi da lectii celorlati care au ramas pe acolo.

DENIGRÁ, denigrez, vb. I. Tranz. A ponegri, a defăima, a calomnia, a discredita. – Din fr. dénigrer, lat. denigrare.

sau mai simplu spus, a spune minciuni despre cineva.

Spune-mi, te rog, unde sunt minciunile in ce am spus eu.

Dupa ce-mi vei raspunde, o sa spun si de ce "dau lectii" cum spui tu, am mai spus-o, dar se pare ca a trecut prea mult timp si s-a uitat.

Memoplus wrote ...

Hai sa ne vedem fiecare stalpul din ochi si nu aschia din cel al colegului

Mai exact, daca se poate? ca poate ai dreptate si nu imi dau seama!

Edit: Pentru cei de la tura, fiecare zi care trece fara sa faceti nimic, cand zic "nimic" ma refer la actiuni juridice, va aduce mai aproape de permanentizarea programului actual.

Sa nu ziceti ca nu v-am spus!

Adunati-va cat mai multi, angajati-va cel mai al dracului avocat din tara asta si dati IGSU in judecata!

Pârvu Florin wrote ...

bibi wrote ...

Daca se fa incadrari din sura externa ,avem sanse la revenirea programului la.24/72?

Din sursă 1000/100 sigură, nu.

Și cred că ar cam fi cazul să nu vă mai gândiți la programul ăsta multă vreme de aici încolo.

[ Edited Thu Apr 27 2017, 02:26PM ]
Back to top
Coffeeman
Thu Apr 27 2017, 09:09PM
Glamdring
Registered Member #2685

Oh please dont stop now, incepe sa devina amuzant! ca doar majoritatea celor care-si exercita dreptul la vot sunt fani ai acestui tip de discutii, gen "antene", cand ne dam cu parerea si ii caracterizam pe altii, ca sa nu-i zic judecam, ca e prea dur.
Chiar crezi ca cei care sunt ahtiati dupa plata acelor ore, chiar daca le rupe sanatatea in doua, care e si asa fragila de la alcool ieftin si des etc, se vor arata deranjati de o posibila permanentizare a acestui tip de program? ei sunt in grija altora cand sunt la serviciu si ii doare la basca de program atat timp cat raspunde altul de ei, de la comandant in jos.
Dar sigur ca cei care trimit audit sa verifice cum se platesc orele astea de sambata, duminica, orele suplimentare sunt mai interesati de ce nu se da liber in locul platii orelor.
Nu vi se pare ca se cer cam multi bani pentru plata lor? asta probabil zisa de ei, prin necunostinta celor care fac acest audit prin diferite unitati ale IGSU.
Sistemul asta o sa faca implozie si o sa se duca pe p&&a in curand. Cei care stiu cu ce se manaca treaba, iar aici ma refer strict la meserie/interventie sunt destul de impartiti in diferite grupuri : 1. plm, cineva trebuie s-o faca si pe asta; 2.de ce plm sa-mi bat capul cu astia cand pot sa castig mai bine afara 3. aia care au plecat deja, si nu ma refer la pensionari. Chestia e ca primul grup se imputineaza iar al doilea se indreapta catre al 3-lea. Raman aia care nu-s buni nici sa isi aminteasca de ce au venit la munca dimineata, aia care comenteaza cand li se spune sa faca ceva, desi daca am avea cimpanzei dresati ar face acelasi lucru, poate mai bine.
Lasa ca inauguram puncte SMURD, cumparam barci acolo unde n-am avea ce face cu ele, cumparam ambulante si ne batem joc de oamenii care le incadreaza, autospeciale cu apa din p**a cu satelitul. Bine ca apare cate unul pe la TV sa zica cat de bine suntem dotati si pregatiti:))))).

"...chaque parole a des retentissements. Chaque silence aussi." - J.P Sartre.
("...Every word has consequences. Every silence,too")
Back to top
Memoplus
Fri Apr 28 2017, 08:39AM
Registered Member #11158

Ii discreditezi pe cei care activeaza in aceasta arma, indiferent ca au 60 sau 120kg. Iar faptul ca ai plecat din sistem pune semne de intrebare, ori nu ai fost destul de bun si acum esti frustrat, ori ai plecat de buna voie si cred ca a fost alegerea ta si atunci ar fi bine sa ii lasi pe altii sa isi exprime punctul de vedere. Urmeaza-ti drumul pe care il ai si nu mai continua pe acelasi ton.
Back to top
Pârvu Florin
Fri Apr 28 2017, 12:52PM

Registered Member #1287

Pârvu Florin wrote ...

Memoplus wrote ...

Eu insa nu voi denigra si nici nu voi da lectii celorlati care au ramas pe acolo.

DENIGRÁ, denigrez, vb. I. Tranz. A ponegri, a defăima, a calomnia, a discredita. – Din fr. dénigrer, lat. denigrare.

sau mai simplu spus, a spune minciuni despre cineva.

Spune-mi, te rog, unde sunt minciunile in ce am spus eu.

Memoplus wrote ...

Ii discreditezi pe cei care activeaza in aceasta arma...

Ai folosit un alt cuvant care nuanteaza replica ta initiala si da de inteles ca de fapt eu nu spun minciuni, ci spun adevaruri incomode, adevaruri pe care ati prefera sa nu le vedeti facute publice, fiindca tin de bucataria voastra interna.

Reiau intrebarea la care nu mi-ai raspuns, ce e minciuna in ce am spus eu?

Memoplus wrote ...

Hai sa ne vedem fiecare stalpul din ochi si nu aschia din cel al colegului

Mai exact, daca se poate? ca poate ai dreptate si nu imi dau seama!

Motivul si contextul in care am renuntat sa mai lucrez la pompieri e public si e explicat aici, cine cauta, gaseste.

[ Edited Fri Apr 28 2017, 01:55PM ]
Back to top
Memoplus
Fri Apr 28 2017, 01:03PM
Registered Member #11158

Eu nu am folosit cuvantul minciuna. Am luat ultimul cuvant din definitia pe care ai postat-o, si pare a fi o nuantare, dar nu e. M-a deranjat legatura dintre cu kilogramele si modul de a actiona in diferite situatii si despre faptul ca vorbesti despre ceva care s-a terminat pentru tine. Niciun sistem nu e perfect, si peste tot pe unde vei merge vei gasi tot felul de persoane, unii profesionisti, altii mai putin. Lasa pe adevaratii pompieri (nici eu nu ma consider, tot MApN-ist mi se spune ca sunt) sa isi spuna pasurile, vad ca esti moderator al grupului, intra in acest rol. E mai bine asa.
Back to top
Pârvu Florin
Fri Apr 28 2017, 01:07PM

Registered Member #1287

Deci, sintetizand, nu am spus niciunde nici o minciuna, da?
Back to top
Memoplus
Fri Apr 28 2017, 01:24PM
Registered Member #11158

Nu sunt un justitiar, nu stabilesc cat adevar sau frustrare e in vorbele tale. Un om cu 100 kg poate sa compenseze cele 70 ale mele si sa putem cara amandoi motopompa, sau imi tine scara ca eu sa pot urca sa repun tigla pe un acoperis. Sunt niste exemple spuse la intamplare. Cum ar fi ca eu sa vorbesc despre ceea ce faci, si sa transform totul intr-o tenta negativa in care nimic nu e bine, nu apelati la serviciile lui x ca e prea gras sa faca asa ceva.
Back to top
sandrye
Fri Apr 28 2017, 01:25PM
Registered Member #4099

Oboseala acumulată datorită acestui program infernal 24/48, împreună cu stresul si alimentația proastă sunt sursa tuturor bolilor inclusiv obezitate. Săptămâna trecută au venit tabele pentru ajutorarea colegilor bolnavi grav (cancer) pentru 4 persoane de la aceeași unitate. Toți avem familii si copii ,îndurăm aceste mizerii pentru a rămâne lângă ei si a le oferi un trai decent. Nu toți pompierii sunt făcuți pentru SMURD dar cei care fac frecvent pe acest post (printre care și cei grași si slinosi) sunt dedicați 100% si chiar știu meserie. P.S. Smurdul nu este chemat doar în cazul accidentelor de muncă, ei își fac datoria în orice situație ce impune acordarea primului ajutor.

[ Edited Fri Apr 28 2017, 01:28PM ]
Back to top
Pârvu Florin
Fri Apr 28 2017, 01:25PM

Registered Member #1287

Deci, sintetizand, nu am spus niciunde nici o minciuna, da?

Raspunde-mi, te rog, la intrebarea asta, cu

"Da, nu ai spus nici o minciuna."

sau

"Ai mintit cand ai spus aia, aia, si aia." cu exemple concrete ale minciunilor pe care le-am spus.

[ Edited Fri Apr 28 2017, 01:36PM ]
Back to top
Memoplus
Fri Apr 28 2017, 02:34PM
Registered Member #11158

Parca ai fi un jurnalist. Nu poti generaliza ca toti care par mai plinuti nu isi pot face treaba. De ce vrei sa iti zic da sau nu. E dreptul fiecaruia de a trage concluziile. Eu nu sunt justitiar. Si nu vei vedea scris de la mine raspunsul pe care il vrei, pentru ca nu vreau sa fac o polemica pe aceasta tema.
Back to top
Coffeeman
Fri Apr 28 2017, 07:44PM
Glamdring
Registered Member #2685

sandrye wrote ...

Oboseala acumulată datorită acestui program infernal 24/48, împreună cu stresul si alimentația proastă sunt sursa tuturor bolilor inclusiv obezitate. Săptămâna trecută au venit tabele pentru ajutorarea colegilor bolnavi grav (cancer) pentru 4 persoane de la aceeași unitate. Toți avem familii si copii ,îndurăm aceste mizerii pentru a rămâne lângă ei si a le oferi un trai decent. Nu toți pompierii sunt făcuți pentru SMURD dar cei care fac frecvent pe acest post (printre care și cei grași si slinosi) sunt dedicați 100% si chiar știu meserie. P.S. Smurdul nu este chemat doar în cazul accidentelor de muncă, ei își fac datoria în orice situație ce impune acordarea primului ajutor.

Mi-a plăcut aia cu ps-ul ăla, de parca noi chiar nu știm ce înseamnă SMURD și chiar nu știm cu ce se mănâncă ))
Back to top
sandrye
Fri Apr 28 2017, 07:59PM
Registered Member #4099

Era răspuns la comentariul domnului Pârvu care a zis că pompierii nu-l pot ajuta cu nimic în domeniul în care lucrează dânsul. Citiți tot, nu printre rânduri. "Pe bune, tu chiar iti inchipui ca eu si colegii mei ne facem iluzii ca daca vreodata am avea probleme ne-ar putea ajuta pompierii? "

[ Edited Fri Apr 28 2017, 08:10PM ]
Back to top
alonso
Fri Apr 28 2017, 08:47PM
Registered Member #9963

Firma unde lucrează Pârvu să facă contract cu o firmă de pompieri civili unde să se angajeze tot Pârvu ca pompier ca să se salveze singur că pompierii militari nu sunt în stare să-l salveze, umflații d...cu!!!

[ Edited Fri Apr 28 2017, 08:48PM ]
Back to top
Go to page
  <<        >>   

Jump:     Back to top

Syndicate this thread: rss 0.92 Syndicate this thread: rss 2.0 Syndicate this thread: RDF