Proiect SEMPER FIDELIS
  • Prima pagina
  • FORUM
  • Despre noi
  • Statut
  • Galeria foto
  • Download-uri

Remember me      Forgot password?    Signup

Forums

Proiect SEMPER FIDELIS :: Forums :: Securitate nationala :: MAI

<< Previous thread | Next thread >>
Jandarmeria, intre competente si incompetente
Go to page
  <<        >>  
Moderators: ex-ad, colonelul, echo, truepride, dorobant, spk, Radu89, Pârvu Florin, justme, Mihais, Resboiu
Author Post
Bendis
Tue Nov 06 2012, 10:31PM
Registered Member #5071

domnule apkah, imi dau cu parerea la fel ca toti ceilalti care au postat pe pagina aceasta. ma amuzati cu "remarca" dvs. simtiti nevoia sa va luati de un "biban" de pe forum?
Back to top
Boribum
Tue Nov 06 2012, 11:06PM
boribum
Registered Member #2395

Adevarul e ca nu la "interventionistica" de politie/jandarmerie trebuie sa te pricepi pentru a-i aprecia pe omuletii de mai sus,ci la umor (involuntar,în cazurile astea). Deh,se întâmpla peste tot,si cu cât sunt mai speciali potagonistii cu atât e mai nostim.

Oricum,la capitolul "umor" trebuie spus ca spre deosebire de Politie si Jandarmerie (unde,totusi,oamenii alearga pentru a face nazbâtii) la colegii comunitari e suficient statul pe loc

Back to top
apkah
Wed Nov 07 2012, 09:51AM
arcan
Registered Member #566

@Bendis.nici pe departe.Bibani am avut destui la vremea mea.Nu mai caut altul.Ideea era ca polemica este intretinuta de oameni care chiar stiu ce vorbesc,toti sau aproape toti care polemizeaza sunt in Armata.Politie sau Jandarmerie.
Adica vorbesc in cunostinta de cauza,si culmea,chiar au si dreptate fiecare in felul lui.
Si de aici, curiozitatea mea.

Back to top
Ultra'
Wed Nov 07 2012, 11:41AM
Registered Member #2406

djebel wrote ...

Fac un salt imaginativ: daca jandarmul nostru (fara suportul colegilor) s-ar fi impiedicat, cum ar fi reactionat grupul de 30-40 de "duri"?

Salut la toti in primul rand, dupa ceva timp de cand n-am mai intrat pe aici.

Legat de Conan 2, nu se intampla nimic, n-ai vazut ce curci plouate erau aia, deh, nici ultrasii nu mai sunt ca altadata?!
Back to top
djebel
Wed Nov 07 2012, 11:51AM
Registered Member #3603

Tocmai pentru ca sunt niste curci plouate sau "duri" ma face curios. Ceva legat de Gustav Le Bon si "Psihologia maselor".
Back to top
apkah
Wed Nov 07 2012, 01:16PM
arcan
Registered Member #566

Boribum wrote ...

Adevarul e ca nu la "interventionistica" de politie/jandarmerie trebuie sa te pricepi pentru a-i aprecia pe omuletii de mai sus,ci la umor (involuntar,în cazurile astea). Deh,se întâmpla peste tot,si cu cât sunt mai speciali potagonistii cu atât e mai nostim.

Oricum,la capitolul "umor" trebuie spus ca spre deosebire de Politie si Jandarmerie (unde,totusi,oamenii alearga pentru a face nazbâtii) la colegii comunitari e suficient statul pe loc

M-a distrat teribil cand a aparut acum vreo doi ani si inca ma mai distreaza aceasta poza.
Doamne,cu cat penibil s-au incarcat oamenii aia...

[ Edited Wed Nov 07 2012, 01:16PM ]
Back to top
Bendis
Wed Nov 07 2012, 04:57PM
Registered Member #5071

apkah wrote ...

@Bendis.nici pe departe.Bibani am avut destui la vremea mea.Nu mai caut altul.Ideea era ca polemica este intretinuta de oameni care chiar stiu ce vorbesc,toti sau aproape toti care polemizeaza sunt in Armata.Politie sau Jandarmerie.
Adica vorbesc in cunostinta de cauza,si culmea,chiar au si dreptate fiecare in felul lui.
Si de aici, curiozitatea mea.

Dl apkah, dvs. chiar credeti ca de pe un site "de cules ciuperci" am "aterizat" pe acest forum?
1."Ideea era ca polemica este intretinuta de oameni care chiar stiu ce vorbesc" - polemica vad ca incercati dvs. sa creati cu afirmatii nefondate. nu ma indoiesc nici macar o clipa ca aici este plin de oameni care chiar stiu ce vorbesc. ma distreaza de unde ati tras concluzia cum ca eu n-as face parte din vreo institutie a statului enumerata mai sus de dvs. si chiar daca n-as fi facut parte din vreuna, care ar fi problema? pana si elena udrea poate posta aici ca doar are doctorat in stiinte militare,nu?
greseala mea a fost ca am postat un filmulet? la fel au facut si domnii andyy,nadgob si boribum. poate de la dumnealor "ati smuls" informatii privitoare la locul de munca. v-ar linisti daca v-as da numarul legitimatiei (00222)? sau poate nr. legitimatiei IPA (RO 58814)?
2."Adica vorbesc in cunostinta de cauza,si culmea,chiar au si dreptate fiecare in felul lui." - vorbesc in cunostinta de cauza si culmea, chiar am dreptate in felul meu.
3. si eu sunt curios, dar ma mai abtin.
Sper ca v-am lamurit. Daca nu, mai incercam pana reusim.
Va salut cu respect.
Back to top
apkah
Wed Nov 07 2012, 08:46PM
arcan
Registered Member #566

Cred ca mania persecutiei nu isi are loc aici.De la o simpla intrebare,la numarul de pe legitimatia IPA(care fie vorba intre noi, este egala cu zero si o pot avea orice categorie de oameni de la politicieni la interlopi) este cale lunga.
De asemenea si ,,fina ,,ironie in modul de adresare.
Si da, mi se pare ca nu prea ai legaturi cu SNAP.Dar promit sa fiu atent de acum la postarile tale ,ca sa ma dumiresc.Nu de alta,dar sa nu mor prost.
Pace
Back to top
Bendis
Wed Nov 07 2012, 09:27PM
Registered Member #5071

Dl. apkah, prefer sa abordez un stil ironic decat sa ma erijez intr-un personaj omniscient.
Dvs. puteti face rost de o legitimatie d-aia "egala cu 0"? sunt de-a dreptul magulit ca am deja un fan care va fi atent la "ironiile postate de mine".
mda...ca sa n-o lungesc aiurea, semnatura dvs. e mai mult decat graitoare "ratiunea ii este data omului pentru a-si da seama ca nu-i serveste la nimic". sunteti un pretentios si cu toate acestea, va salut cu respect!
Back to top
djebel
Wed Nov 07 2012, 10:11PM
Registered Member #3603

Asta e razboiul celor doua motto.
Back to top
Boribum
Wed Nov 07 2012, 11:06PM
boribum
Registered Member #2395

Si pentru ca veni vorba de legitimatii, vreau sa-l cunoc pe detinatorul cartonului cu numarul 007 (IPA,FIFA,FIFI,SIPI,PIPI,nu conteaza,007 sa fie).

Back to top
djebel
Wed Nov 07 2012, 11:48PM
Registered Member #3603

Ma bag si eu cu o legitimatie de la Metro ca are si poza.
Back to top
apkah
Thu Nov 08 2012, 09:13AM
arcan
Registered Member #566

@Bendis,imi cer scuze ca Erich Maria Remarque nu a gandit ceva pe gustul dumneavoastra.
Luata ca atare,fraza asta poate va suna ciudat.Dar in context,este plina de talcuri.Acum va las pe domnia voastra sa aflati contextul.
Pace.Again.
Back to top
spk
Thu Nov 08 2012, 08:06PM
primum non nocere

Registered Member #537

Vă rog să reveniți la topic. Mulțumesc.
Back to top
Ultra'
Fri Nov 09 2012, 09:31AM
Registered Member #2406

"Desfigurel Mutrea" folosit la defluire

Am citit reportajul colegului Negraru şi am aflat cine este "Desfigurel Mutrea". Aşa îl chema pe primul pulan din cariera unui jandarm, membru în plutonul care "a asigurat ordinea şi buna desfăşurare a spectacolului sportiv la meciul Steaua- Dinamo din etapa a 14-a a campionatului românesc de fotbal". Textul dintre ghilimele nu îmi aparţine, nu sunt atât de tehnic, dar nici atât de plastic ca cel care şi-a botezat pulanul aşa.

Ştiu doar că jandarmii nu au nume, ei au cagule ( şi putere) nu se legitimează, nu se prezintă. De ce ar face-o? Nu e de ajuns că faci cunoştinţă cu "Desfigurel Mutrea". La "afluire", la "defluire", pe stadion există riscul, fiind vinovat sau nu, să te salute "Desfigurel Mutrea". Când "Desfigurel Mutrea" te bagă în seamă, simţi o bătaie pe spinare. Dacă ai curajul să întrebi jandarmul care face legătura între pământ şi "Desfigurel Mutrea" ce are "Desfigurel Mutrea" cu tine, atunci "Desfigurel Mutrea" se concentrează pe zonele mai moi. În momentul acela e bine să fugi de "Desfigurel Mutrea", altfel o să mergi la dubă şi o să-i cunoşti pe fraţii lui "Desfigurel Mutrea".

La sfârşit, pentru că te-a băgat în seamă "Desfigurel Mutrea", l-ai întrebat pe jandarm ce are "Desfigurel Mutrea" cu tine, plăteşti şi o amendă. Pe asta ţi-o dă jandarmul din dotarea lui "Desfigurel Mutrea". După caz şi interdicţie, aşa să-ţi fie dor de "Desfigurel Mutrea" vreo doi ani. Că aşa e la noi şi bătaie şi amendă şi interdicţie, trei în unu ca la cafea.

LINK
Back to top
Go to page
  <<        >>   

Jump:     Back to top

Syndicate this thread: rss 0.92 Syndicate this thread: rss 2.0 Syndicate this thread: RDF