Proiect SEMPER FIDELIS
  • Prima pagina
  • FORUM
  • Despre noi
  • Statut
  • Galeria foto
  • Download-uri

Remember me      Forgot password?    Signup

Forums

Proiect SEMPER FIDELIS :: Forums :: Securitate nationala :: MAI

<< Previous thread | Next thread >>
Jandarmeria, intre competente si incompetente
Go to page
  <<        >>  
Moderators: ex-ad, colonelul, echo, truepride, dorobant, spk, Radu89, Pârvu Florin, justme, Mihais, Resboiu
Author Post
andyy
Fri Nov 09 2012, 10:21AM
andyy
Registered Member #3496

"Desfigurel Mutrea" este B2 ?
Back to top
alexius
Fri Nov 09 2012, 10:50AM
Registered Member #2949

Articolul semnat de Cătălin Mureșanu în Pro sport e slab, slab de tot. Tot repetă desfigurel, desfigurel. De fapt expresia "Desfigurel Mutrea" apare de 13 ori într-un text scurt de 1500 de semne, ceea ce arată capacitatea redusă de exprimare a reporterului sau ce o fi el. Nu pare desprinsă din realitate ci din povestirile altora.
Back to top
1 User said Thank to alexius for this Post :
 Boribum (09 Nov 2012, 17:23)
J.A.B.C.
Sun Nov 11 2012, 03:23PM
Registered Member #2445

Ultra' wrote ...

"Desfigurel Mutrea" folosit la defluire

Am citit reportajul colegului Negraru şi am aflat cine este "Desfigurel Mutrea". Aşa îl chema pe primul pulan din cariera unui jandarm, membru în plutonul care "a asigurat ordinea şi buna desfăşurare a spectacolului sportiv la meciul Steaua- Dinamo din etapa a 14-a a campionatului românesc de fotbal". Textul dintre ghilimele nu îmi aparţine, nu sunt atât de tehnic, dar nici atât de plastic ca cel care şi-a botezat pulanul aşa.

Ştiu doar că jandarmii nu au nume, ei au cagule ( şi putere) nu se legitimează, nu se prezintă. De ce ar face-o? Nu e de ajuns că faci cunoştinţă cu "Desfigurel Mutrea". La "afluire", la "defluire", pe stadion există riscul, fiind vinovat sau nu, să te salute "Desfigurel Mutrea". Când "Desfigurel Mutrea" te bagă în seamă, simţi o bătaie pe spinare. Dacă ai curajul să întrebi jandarmul care face legătura între pământ şi "Desfigurel Mutrea" ce are "Desfigurel Mutrea" cu tine, atunci "Desfigurel Mutrea" se concentrează pe zonele mai moi. În momentul acela e bine să fugi de "Desfigurel Mutrea", altfel o să mergi la dubă şi o să-i cunoşti pe fraţii lui "Desfigurel Mutrea".

La sfârşit, pentru că te-a băgat în seamă "Desfigurel Mutrea", l-ai întrebat pe jandarm ce are "Desfigurel Mutrea" cu tine, plăteşti şi o amendă. Pe asta ţi-o dă jandarmul din dotarea lui "Desfigurel Mutrea". După caz şi interdicţie, aşa să-ţi fie dor de "Desfigurel Mutrea" vreo doi ani. Că aşa e la noi şi bătaie şi amendă şi interdicţie, trei în unu ca la cafea.

LINK

B1 - B2 - B3
"Desfigurel Mutrea" in opinia autorului ar fi primul "pulan" - B1 si nu B 2_iul purtat in general in misiunile de restabilire de catre J.R.O.
O confuzie totala dar bine ca nu s-a referit la B 3 ! Cum ar fi fost manuit in incinta unei dube !
Back to top
apkah
Sun Nov 11 2012, 09:35PM
arcan
Registered Member #566

Nu ne povestesti tu cum se face?
Back to top
igla
Mon Nov 12 2012, 08:27PM
Registered Member #752

Am onoarea
Urmaresc de mult timp discutiile de pe forum si ma mir ca niste militari se lasa calcati in picioare de niste “nimeni” care si-au luat nume de tigrii si dau cu noroi in uniforma militara. Motto-ul site-ului este “ Si militarii au drepturi” , dar vad ca aici cei mai vehementi sunt niste personaje care nu au nici o treaba cu uniforma militara.
Si-au tras nume de tigri si ne explica ce inseamna militarie ( probabil din auzite, pentru ca un militar nu arunca cu noroi in alt camarad)si ca ce tare sunt . La ce tari sunt cred ca deja sunt prim aparatul central.(parerea mea e ca sunt niste rapciugosi de agenti sau ofiteri (!!!) parati prin militie). Fiindca sunt militar il si numesc si-l rog sa ne raspunda daca e MILITAR sau FUNCTIONAR PUBLIC
arkah ( nu meriti sa-ti scriu numele cu majuscule) te rog sa-mi raspunzi ce cauti pe un forum al militarilor?
In fine( sunt militieni si aste e rolul lor, sa ne muste de fund) dar cel mai rau ma doare ca un camarad ( care asa de tare iubeste uniforma militara ca prima lui postare a fost intrebarea despre ordinal de a veni imbracat militar la serviciu), a ajuns sa dea in camarazii lui militari prin intermediul fiicei sale ( rusine parvule). Fii barbat ( nu pot sa spun militar , e prea mult)
Probabil ca o sa iau ban pentru postarea asta, dar macar am incercat!
Asa ca in numere onoarei ( nu militare) ii rog pe cei doi sa latre pe alte forumuri!
SEMPER FI
Back to top
2 User said Thank to igla for this Post :
 himera (12 Nov 2012, 20:40) , ŽELJKO (12 Nov 2012, 21:03)
himera
Mon Nov 12 2012, 08:44PM
Registered Member #4724

Sunt total de acord cu tine camarade igla!
Sunt multi diversionisti p-acilea care arunca cate o petarda sa vada ce-o mai pica...:) deh sunt platiti pentru asta!
Back to top
andyy
Mon Nov 12 2012, 09:13PM
andyy
Registered Member #3496

Nu e frumos domnule "Agent"! Cred ca sunteti de acord cu afirmatia "Nu exista padure fara uscaturi" si in institutiile statului sunt destule "uscaturi"
Back to top
igla
Mon Nov 12 2012, 09:33PM
Registered Member #752

mai este unul care se ascunde in spatele ficei sale de 12 ani si da cu noroi in militari.
rusine parvule sa-ti folosesti copiii in razboi...

Back to top
Pârvu Florin
Mon Nov 12 2012, 10:07PM
Iubesc Romania cu o ura adanca ! Fiindca nu este asa cum ar trebui sa fie! Asa cum poate sa fie!

Registered Member #1287

Citeste tot ce am postat aici de-a lungul timpului, invata gramatica limbii romane, fa-ti ordine in ganduri si dupa aceea, daca vrei, poti sa intri si in polemica cu mine despre axiologie, onoare, armata, incalzirea globala sau orice altceva mai vrei tu...

Pana atunci, o sa-mi permit sa te ignor, ca si cantitate neglijabila.

[ Edited Mon Nov 12 2012, 10:08PM ]
Back to top
igla
Mon Nov 12 2012, 10:20PM
Registered Member #752

ai fotografiat bocancii unui coleg si ti-ai pus avatar
te-am urmarit de 4 ani
am vazut ce postezi, dar probabil postezi in functie de ce bani primesti...
ma bucur ca ma ignori, pentru canu vreu sa fiu camaradul tau...
semper fi

Back to top
Boribum
Mon Nov 12 2012, 10:31PM
boribum
Registered Member #2395

Sper doar ca domnul Pârvu sa nu fie platit mai bine decât mine pentru ce scrie aici. Pe mine ma remunereaza C.I.A prin sistemul HAARP cu taxa inversa via Loja Masonica cu Balcon de Nuc a Serviciilor de Spionaj Tadjice Reformate cu 129,35 euro /post simplu si 146,03€/post cu poza.

Asa am reusit sa am o casuta a mea,mobilata cu tot ce vreau si vedere la 360°,în orasul Gmail. Ceea ce va doresc si dumneavoastra.
Back to top
1 User said Thank to Boribum for this Post :
 msimula (13 Nov 2012, 09:35)
Ghost_dog
Mon Nov 12 2012, 11:05PM
Onoarea mea este loialitatea
Registered Member #1370

Igla fara nici o suparare dar sa fii inregistrat pe acest forum de mai bine de 5 ani si sa ai 4 postari suna mai mult a durere in cot . Daca ai ceva concret, in afara de clasicele discutii de 2 lei militari -politisti ,de spus te rugam sa o faci .
Daca vrei sa vezi noror te invit pe forumul politistilor sa vezi acolo cu adevarat glume de tarani ( sa ma scuze unii colegi de la politie ) facute de unii care uita ca atunci cand le arde fesa cheama pe aia fara creier dar cu muschi .
Back to top
2 User said Thank to Ghost_dog for this Post :
 apkah (12 Nov 2012, 23:07) , ŽELJKO (14 Nov 2012, 14:55)
Bendis
Tue Nov 13 2012, 10:33AM
Registered Member #5071

dl. igla, daca tot deconspirati "camarazi", o puteti face linistit pe "PM" sau macar pe topicul "OFF-Topic". aruncati cu fumigene in cei doi domni pentru deliciul cui?! toti au simpatii si antipatii dar parca e prea deplasat post-ul dvs.
Back to top
J.A.B.C.
Tue Nov 13 2012, 05:02PM
Registered Member #2445

apkah wrote ...

De povestit nu ma prea pricep dar de aratat ....
Cei ce lucreaza INCA in cadrul J.R.O. sau au lucrat stiu care este diferenta intre B 1 si B 3 , restul ...
Back to top
apkah
Tue Nov 13 2012, 07:49PM
arcan
Registered Member #566

J.A.B.C. wrote ...

apkah wrote ...

De povestit nu ma prea pricep dar de aratat ....
Cei ce lucreaza INCA in cadrul J.R.O. sau au lucrat stiu care este diferenta intre B 1 si B 3 , restul ...

Cu asemenea comentarii nu faci decat sa te alaturi si sa iti alaturi colegii in categoria,,Muschii mei,minte nu are,,...
Pacat,pentru ca cunosc jandarmi de mare caracter...
Back to top
Go to page
  <<        >>   

Jump:     Back to top

Syndicate this thread: rss 0.92 Syndicate this thread: rss 2.0 Syndicate this thread: RDF