Proiect SEMPER FIDELIS
  • Prima pagina
  • FORUM
  • Despre noi
  • Statut
  • Galeria foto
  • Download-uri

Remember me      Forgot password?    Signup

Forums

Proiect SEMPER FIDELIS :: Forums :: Securitate nationala :: MAI

<< Previous thread | Next thread >>
Jandarmeria, intre competente si incompetente
Go to page
  <<        >>  
Moderators: ex-ad, colonelul, echo, truepride, dorobant, spk, Radu89, Pârvu Florin, justme, Mihais, Resboiu
Author Post
Geticus
Thu Jan 31 2013, 09:29PM
Registered Member #5165

Domnilor.... va rog.... in fiecare structura sunt si uscaturi.... din pacate ,, alea bune ...nu se vede ...numa alea rele ... Deh "
Referitor la ,, procedura " de recrutare a noilor cadre !!!! din Jandarmerie sau ...alta arma din minister ..credeam ca e clar de vreme ce au aparut adutanti care habar nu au de terminologia specifica... nu mai spun de modul de actiune in diferite situatii..
E clar domnilor ca se urmareste DEPROFESIONALIZAREA acestei institutii .... si totusi mai sunt cativa ,, adevarati" care din pasiune excesiva o mentin pe linie de plutire. Va rog sa retineti ... comandantii vin si ...pleaca... CEI CE TRUDESC ..RAMAN .
La inceputul carierei mele unul din mentorii mei mi-a spus.. Razboaiel le declara politicienii, le gandesc generalii... dar intotdeauna le castiga sau le pierd soldatii ....
Concluzia domnilor TALPASII duc greul nu cei care astazi dau ordine ,, rosii " maine ,,portocali" s.m.d...
Trist ...dar adevarat.
Back to top
1 User said Thank to Geticus for this Post :
 ŽELJKO (01 Feb 2013, 10:24)
justme
Fri Feb 01 2013, 04:11PM

Registered Member #2073

Geticus wrote ...

Va rog sa retineti ... comandantii vin si ...pleaca... CEI CE TRUDESC ..RAMAN.

Depinde ce fel de comandant ai. Daca este prost, cu siguranta nu pierzi nimic cand pleaca. Dar daca este bine pregatit, recunoscut profesional, la o eventuala plecare situatia va fi alta fata de prima varianta... Iar JRO inca are cativa asemenea comandanti.
Back to top
1 User said Thank to justme for this Post :
 spk (01 Feb 2013, 21:59)
nadgob
Sat Feb 02 2013, 09:02PM
Registered Member #733

Mihais wrote ...

Ok,cred pe cuvant.Acum,ce anume genereaza confuzii si de ce?

cum spuneam, atributiile creeaza confuzie desi sunt clar delimitate. confuzia se intampla din necunoastere ori rea-vointa.
Back to top
nadgob
Sat Feb 02 2013, 09:04PM
Registered Member #733

Geticus wrote ...

CEI CE TRUDESC ..RAMAN .

fals. eu cred ca cei ce trudesc sunt putini. si dintre cei putini si capabili cativa pleaca.
Back to top
1 User said Thank to nadgob for this Post :
 apkah (03 Feb 2013, 11:32)
Aladina
Sun Feb 03 2013, 12:03PM
Registered Member #3692

LINK

[ Edited Mon Feb 04 2013, 06:10PM ]
Back to top
svejk
Wed Feb 13 2013, 08:36PM
civil camuflat
Registered Member #997

probleme la cap1 - jandarmul masturbator: LINK
alte probleme la cap - jandarmul talhar: LINK

pe bune, cum trec astia testarile psihologice?
cum rahat sa mai respecti o uniforma (ca insemn al autoritatii) cand institutiile astea sunt pline de tot felul de deranjati, de la d-astia cu nervii in piuneze care iau cu 9mm la ceafa in coafor si pana la cei de mai sus?

Back to top
1 User said Thank to svejk for this Post :
 Panait (13 Feb 2013, 21:34)
Ghost_dog
Wed Feb 13 2013, 09:10PM
Onoarea mea este loialitatea
Registered Member #1370

La fel cu ti-ai facut si tu cont pe acest forum din greseala
Back to top
svejk
Wed Feb 13 2013, 09:43PM
civil camuflat
Registered Member #997

sa-nteleg ca imi dati dreptate?
intrebare: cum rahat sa mai respecti....
raspuns: tot asa cum ti-ai facut cont, DIN GRESEALA
multumesc!
(apropos, va inflamati degeaba... eu am o dilema practica legata de credibilitatea institutiilor statului - mai ales alea cu arme de foc in dotare - care, slugoite/ciocoite la maximum permit/incurajeaza/accepta specimene ca alea mai sus mentionate in organigrama)
(cu institutiile civile, lucrurile sunt mai clare. exista si aici cazul salcudeanu - ministerul culturii - diversii profesori din facultati care solicita favoruri sexuale, prostitutie in manastiri, mici scandaluri de pedofilie cu diversi popi din patriarhie, etc, dar cu astia se trateaza simplu, cu dispret/injurii/blam/flegme, etc. in functie de persoana/situatie.
numai ca respectivii nu au juraminte de onoare, nu au o presupusa deontologie la fel de puternic clamata cu mana pe drapel si arma, si nici n-au ARMA.
buna seara.

[ Edited Wed Feb 13 2013, 09:44PM ]
Back to top
Panait
Wed Feb 13 2013, 09:43PM
panait
Registered Member #5015

Interesant este cum atunci cand sunt prezentate cazuri cu politistii care "fac diverse" unii ovationeaza. Ba chiar as putea spune ca unii au o indeletnicire intr-ale prezenta aici. Tot interesant este ca pana acum, cand o dementa isi inchipuia violuri din partea sefilor, politistii erau catalogati in corpore violatori.
Eu ce-ar trebui sa cred acum despre jandarmi? Ca sunt pedofili si exhibitionisti?

Back to top
justme
Thu Feb 14 2013, 11:30AM

Registered Member #2073

In cazul politistilor si jandarmilor infractori, etichetarile in corpore le fac doar cei fara minte.
Back to top
1 User said Thank to justme for this Post :
 KatiTeodoroiu (14 Feb 2013, 19:30)
spk
Thu Feb 14 2013, 05:48PM
primum non nocere

Registered Member #537

În general, etichetările in corpore sunt făcute de cei fără minte, nu doar când e vorba de jandarmi/polițiști.
Back to top
1 User said Thank to spk for this Post :
 Mihais (27 Feb 2013, 13:29)
ŽELJKO
Thu Feb 14 2013, 08:41PM
Omul cu adevarat bun este doar cel care ar fi putut fi rau si n-a fost. (Nicolae Iorga)
Registered Member #2730

Svejk,ai uitat sa inchizi a doua paranteza.Sau poate e camuflata!?
Back to top
1 User said Thank to ŽELJKO for this Post :
 svejk (14 Feb 2013, 21:48)
Ultra'
Wed Feb 27 2013, 12:53PM
Registered Member #2406

Jandarm de la U Cluj–Steaua: „Am dat cu gaze în copilul de 7 ani pentru că are mai multă şcoală ca mine”

Jandarmul de specie necunoscută care a dat cu spray lacrimogen în faţa unui copil de 7 ani, în timpul partidei dintre U Cluj şi Steaua, spune că nu regretă gestul făcut. Chestia în uniformă are chiar şi o explicaţie pentru abuzul comis: „La 7 ani are deja mai multă şcoală ca mine, or eu urăsc intelectualii.”

Jandarmul, că altfel nu putem să-i spunem, a explicat şi de ce a intervenit cu spray-ul abia în minutul 20, şi nu la începutul partidei, când l-a văzut prima dată pe băieţel. „De 20 de minute am avut nevoie, eu şi colegii mei, să facem scăderea 7-6. Când ne-a dat rezultat 1, am realizat că băieţelul e în clasa I şi, deci, are IQ-ul mai mare ca toţi jandarmii din România la un loc.”

De asemenea, jandarmul s-a arătat deranjat de scandarea suporterilor „Asasini, gabori asasini!”. „Că sunt gabor ştiu şi eu, chiar şi mama îmi zice aşa”, a povestit acesta. „Dar asasin nu sunt. Şi nu spun asta doar pentru că nu ştiu ce înseamnă cuvântul «asasin». Am întrebat pe cineva care nu-i jandarm şi mi-a spus că nu-s asasin, ci doar prost.”

LINK

In timpul partidei U Cluj - Steaua jandarmii au intrat in peluza gazdelor si au impartit cu darnicie gaze lacrimogene, asta in conditiile in care acolo nu se intampla nimic (erau aprinse torte in alta parte decat in locul interventiei si atat). Astfel ca un copil de 7 ani a avut nevoie de ingrijiri medicale din cauza ca a fost pe traiectoria jetului lacrimogen. O fi fost si jandarmul asta stresat, ca de obicei.
Back to top
Radu89
Wed Feb 27 2013, 02:22PM

Registered Member #918

Nu consider aceasta postare ca fiind una gresita , ci doresc doar sa aduc in atentia dvs si faptul ca avem un topic pe masura , dispus sa asculte dezbaterile despre Jandarmeria pe stadioane
Back to top
Klaus
Wed Feb 27 2013, 03:30PM
Registered Member #3279

Nici in link (Edit - scuze, in link scrie ca este o publicatie de umor voluntar, cu toate ca eu nu vad unde este umorul in articolul cu pricina) si nici in preluarea lui nu se mentioneaza ca articolul trebuie tratat ca un pamflet, ceea ce nu este fair.
Interventia jandarmeriei nu va fi primita niciodata cu multumiri si aplauze decat la inundatii si inzapeziri.
Eu nu mi-as lasa/lua copilul la meciuri in peluza, unde sunt, de obicei, ultrasii. Cu atat mai mult la U Cluj, galerie (re)cunoscuta pentru agresivitatea ei (prosteasca). Ce-or fi castigand (ei si altii ca ei) prin asemenea de/re/fulari nu inteleg.
Cat despre jandarmi, toti au liceul terminat, unii au si mai mult, nu stiu de unde trimiterea la numar de clase absolvite sau IQ-ul lor.

[ Edited Wed Feb 27 2013, 05:07PM ]
Back to top
Go to page
  <<        >>   

Jump:     Back to top

Syndicate this thread: rss 0.92 Syndicate this thread: rss 2.0 Syndicate this thread: RDF