Proiect SEMPER FIDELIS
  • Prima pagina
  • FORUM
  • Despre noi
  • Statut
  • Galeria foto
  • Download-uri

Remember me      Forgot password?    Signup

Forums

Proiect SEMPER FIDELIS :: Forums :: Securitate nationala :: SIE

<< Previous thread | Next thread >>
Rapirea
Go to page
  <<      
Moderators: ex-ad, colonelul, echo, truepride, dorobant, spk, Radu89, Pârvu Florin, justme, Mihais, Resboiu
Author Post
Contele
Wed Nov 18 2009, 01:49PM
"ATUM" - RA.
Registered Member #2201

Asa cum concep Parintii Apusului Sf. Treime, dupa cum scria John Meyendorff, pentru teologia latina Persoanele Divine sunt doar raporturile imanente esentei unice a lui Dumnezeu. De aceea Sf. Duh trebuie sa purceada si de la Fiul, din cauza ca existenta sa e determinata de raporturile dintre Tatal si Fiul. Pentru Parintii Rasaritului, Dumnezeu ramane necunoscut in esenta sa, dar ni s-a revelat ca o Trinitate, ca Trei Persoane.

- Poate va mai amintiti de un alt personaj penal Omar Chama, nascut in Alep Siria, socrul caruia este seful Serviciului de Securitate din Siria si foarte apropiat de Omar Hayssam, care a parasit Romania tot misterios fugind in aceleasi conditii pe aceeasi ruta doar cu putin timp inaintea lui Omar Hayssam, poate ca a vrut doar sa verifice ruta plecari.
- Nu am mai verificat numarul de telefon dar dupa fuga lui Omar Chama un timp indelungat a folosit numarul de telefon: 00963.943.03072 pe care am apelat si eu de pe numarul: 0720512868 in perioada 17-20 august 2006. A trecut prea mult timp nu cred ca se mai poate verifica aceasta afirmatie.
Cu consideratie Contele.
Back to top
msimula
Wed Nov 18 2009, 02:11PM
Registered Member #2287

Conte !
Despre ce vorbim aici ? A trecut atata timp si risipim energie fara rost, mai ales ca aceasta cauza este una straina.
Back to top
Contele
Wed Nov 18 2009, 02:44PM
"ATUM" - RA.
Registered Member #2201

Asta este parerea dumneavoastra
Este o poveste veche, admiteti ca a existat asa ceva vreodata? Stiti ce inseamna asta?

[ Edited Wed Nov 18 2009, 06:32PM ]
Back to top
msimula
Thu Nov 19 2009, 02:05PM
Registered Member #2287

Conte !
Admit ca este o poveste veche, este pacat ca nu s-a batut "fierul cat e cald". Acum lucrurile s-au "prafuit" multe intamplari sunt acoperite, iar multi dintre actorii intamplarii au mai si disparut ...
Back to top
Contele
Thu Nov 19 2009, 08:29PM
"ATUM" - RA.
Registered Member #2201

* * * PROFESORUL * * *
- Omul de rand banuieste ca cele discutate de noi sunt secrete; intr-adevar, ele sunt astfel pentru multa lume. A apara o egalitate a sufletelor ce nu se dezmint niciodata, a-ti iubi, a-ti sprijini aproapele, iata, pentru cel ce cunoaste sufletul omenesc, o taina prea greu de explicat... Marturisesc ca aici imi pare ca trebuie sa se afle Secretul bineinteles : acest Secret singurul mijloc de a face mai usor de indurat aceasta trecere prin viata, pe care anticii o considerau atat de grea.
- Rapirea a fost regizata in secret de trei persoane, un demnitar influent, un om de afaceri, si Omar Hayssam, care la un moment dat fortat de imprejurari si indemnat de demnitarul participant sa se interneze in Spitalul de Urgenta, moment in care au stabilit ca orice legatura cu demnitarul participant se va face numai prin prietenul comun - omul de afaceri - si s-a stabilit "nume cod" Profesorul.
- Dupa arestarea lui Omar Hayssam s-a cuplat inca un demnitar de prim rang pentru spijinirea eliberarii acestuia. Prin urmare trei persoane au participat direct la eliberarea acestuia folosind un sungur nume cod, Profesorul, este si normal asa, pentru ca din motive de securitate oamenii lui Omar Hayssam tineau legatura cu omul de afaceri, care la randul lui o tinea cu cei doi demnitari.
- Intotdeauna in toate discutiile "Profesorul" a fost:
DINU PATRICIU
care tinea legatura in permanent cu demnitarul regizor:
VIRGIL MAGUREANU
si ulterior s-a cuplat demnitarul de prim rang:
Primul - Ministru CALIN POPESCU - TARICEANU
Avem un Profesor in trei persoane.
- Deci ati descoperit faimoasele mistere, cu totul si cu totul intamplator !
Cu consideratie Contele.

[ Edited Thu Nov 19 2009, 08:48PM ]
Back to top
1\*
Thu Nov 19 2009, 09:06PM
Forta fara ratiune se surpa sub propria greutate Horatiu
Registered Member #1808

interesant trio, ultimul sosit pare sa fie Tariceanu, asa-i?
insa intreb si eu, care-i combinatia dintre cei trei? adica de ce ei? excludem din intrebare pe profesorul zis si sarpele(Virgilus)...lesne de inteles de ce;care a fost scopul initial?...astept un raspuns cat se poate de clar, multam Conte si grija de tine...

p.s exista undeva si proba celor sustinute de tine Conte?
Back to top
msimula
Thu Nov 19 2009, 09:21PM
Registered Member #2287

Foarte interesant ceea ce ne spune Contele. Sincer nu ma asteptam la un asemenea trio.
Back to top
apkah
Thu Nov 19 2009, 10:07PM
arcan
Registered Member #566

i-auzi i-auzi ce noutati surprinzatoare...pai si cu garagara ca Base a facut tot inclusiv sa nu ploua vara cum ramane ??

[ Edited Thu Nov 19 2009, 10:07PM ]
Back to top
SAS
Thu Nov 19 2009, 11:22PM
Registered Member #2168

Sa ma ierte Dumnezeu dar asta e intoxicare pe fata! Parere personala fara scop de a atinge sau de a comenta zisele contelui!
Back to top
ronin
Sat Nov 21 2009, 05:24PM
Registered Member #70

"Un individ cu frunte lată, păr slinos şi accent alterat a prezentat zilele
trecute, alături de un fost procuror fălcos şi incompetent, o carte între coperţile căreia a adunat frustrările unor persoane cu grave probleme para-psihice. Lăţosul se numeşte Victor Găetan, iar Fălcosul, Ciprian Nastasiu. Cartea, numită "Prădarea României", a cărei temă centrală este cazul Hayssam, reprezintă o însăilare de acuzaţii fără acoperire la adresa preşedintelui Traian Băsescu, într-o încercare disperată a autorilor de a influenţa votul popular din 22 noiembrie/6 decembrie. Acesta este motivul pentru care se poate afirma că Lăţosul şi Fălcosul nu sunt decât doi impostori (şarlatani, mincinoşi etc., vezi DEX) de duzină..."

LINK

"Feriţi-vă de Găetan care se prezintă la toţi în numele meu.Vrea să facă o "biografie". I-am interzis s-o scrie, iar el umblă pe la toţi prietenii şi cunoscuţii mei, din partea mea. Este un tip periculos, insinuant şi, cred, spion" (facsimil dreapta). Aşadar, în urmă cu 27 de ani, Eugen Ionescu îl califica pe Lăţos drept impostor...

[ Edited Sat Nov 21 2009, 05:26PM ]
Back to top
1\*
Mon Nov 23 2009, 02:52PM
Registered Member #1808

A doua dovada a rascumpararii
LINK

Si aceasta proba este tot judiciara. Daca acum se stie clar ca a existat o rascumparare, cea de-a doua explicatie este unde au disparut 4 milioane de euro. Banii au fost impartiti, ca o prada, intre membrii Celulei de criza?
declaratie.pdf
Back to top
1\*
Tue Jan 12 2010, 04:19PM
Registered Member #1808

cum comentati declaratia lu' Nuti de la dezvoltare si turism?

Udrea: Marie Jeanne Ion ştia că urma să fie răpită în Irak LINK

Ministrul Dezvoltării Regionale, Elena Udrea, a sugerat, luni seară, într-o emisiune la OTV, că jurnalista Marie Jeanne Ion ştia că urma să fie răpită în Irak, iar povestea i-ar fi adus şi ei notorietate, adăugând că totul a fost pus la cale de Omar Hayssam pentru a intra în graţiile noii puteri.[...]

Udrea: Mi-am spus o opinie despre răpirea ziariştilor, nu a fost o informaţie LINK

Ministrul Dezvoltării şi Turismului, Elena Udrea, a susţinut, marţi, că ea nu a spus la OTV că are informaţii potrivit cărora Marie Jeanne Ion ar fi ştiut de răpirea din Irak, ci că opinia sa este, din tot ce s-a discutat, că jurnalista ar fi ştiut.

"Am fost întrebată de subiect şi, dacă luaţi declaraţia şi nu o mai deturnează televiziunile, spune aşa: «se spune că, se crede că...» şi eu am spus: «Da, şi eu cred acelaşi lucru». Eu nu am spus că am infomaţii. Din tot ce s-a discutat, din tot ce s-a spus, inclusiv că Marie Jeanne ar fi ştiut şi eu sunt de aceeaşi opinie, analizând tot ce s-a spus, că Marie Jeanne ar fi ştiut. Asta era opinia mea, aşa am spus-o, luaţi declaraţia. Ce a ieşit şi ce spun televiziunile după aceea, sunt obişnuită, una zic eu, alta...", a afirmat Elena Udrea la întrebările ziariştilor pe această temă.

Udrea a arătat că acest subiect nu o interesează şi că nu este subiectul său, ci a răspuns la o întrebare pe această temă pusă de moderatorul emisiunii.

"Acum a întrebat domnul Dan Diaconescu. Nu a fost o informaţie. A spus, a făcut o afirmaţie cum că se spune că Marie Jeanne ştia şi am spus: «Da, şi eu cred că ştia». (...) Nu este subiectul meu. Nu mă interesează. S-a făcut o afirmaţie la care am achiesat, nu m-a interesat, nu este un subiect pentru mine, atâta tot", a arătat Elena Udrea.

Ea a mai spus că atunci când vorbeşte despre acest subiect se bazează pe "toate discuţiile şi lucrurile care s-au spus în cinci ani de zile", pe "toate opiniile exprimate în public de toţi cei care au participat la eveniment şi pe ce au spus după aceea".

"Părerea mea se bazează pe infomaţii publice şi este părerea mea personală", a adăugat Udrea.

Ministrul Dezvoltării Regionale, Elena Udrea, a sugerat, luni seară, într-o emisiune la OTV, că jurnalista Marie Jeanne Ion ştia că urma să fie răpită în Irak, iar povestea i-ar fi adus şi ei notorietate, adăugând că totul a fost pus la cale de Omar Hayssam pentru a intra în graţiile noii puteri.

"Aşa cum ştiu eu lucrurile, Marie Jeanne a ştiut ce se va întâmpla. Nu a ştiut ce sens va lua. O poveste care şi ei i-ar fi adus notorietate, celebritate", a spus Elena Udrea, care în primăvara lui 2005, când au fost răpiţi cei trei jurnalişti în Irak, era consilier la Cotroceni, şef al Cancelariei Prezidenţiale.

Elena Udrea a spus că răpirea jurnaliştilor Marie Jeanne Ion, Sorin Mişcoci şi Ovidiu Ohanesian în Irak a fost pusă la cale cu un scop precis de către sirianul Omar Hayssam, care avea la acea vreme probleme cu justiţia.

"Omar Hayssam fusese arestat prin noiembrie 2004. După alegeri, a încercat să intre în graţiile noii puteri şi a sperat. El mai adusese nişte răpiţi odată cu vreun an în urmă. A sperat că prin această acţiune, chipurile răpim nişte ziarişti români şi apoi mă implic eu, Omar Hayssam, în a-i aduce înapoi, uite intru în graţile puterii şi nu mai am probleme cu justiţia. Nu a fost să fie aşa, iar răpirea s-a transformat în ceva foarte serios şi foarte tragic", a declarat Elena Udrea.

Udrea a mai spus că tatăl lui Marie Jean Ion, senatorul Vasile Ion, era în foarte bune relaţii cu Omar Hayssam.

"În acea perioadă, Omar Hayssam era dornic să intre în relaţii cu noua conducere. El era foarte apropiat de PSD", a spus Elena Udrea, într-o emisiune la OTV.
Omar Hayssam a fost condamnat în lipsă, definitiv, în 2008, la 20 de ani de închisoare, de către Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie. Hayssam este urmărit general naţional şi internaţional, în baza unui mandat de arestare preventivă emis în lipsă de către Curtea de Apel Bucureşti.

Back to top
Go to page
  <<       

Jump:     Back to top

Syndicate this thread: rss 0.92 Syndicate this thread: rss 2.0 Syndicate this thread: RDF