Proiect SEMPER FIDELIS
  • Prima pagina
  • FORUM
  • Despre noi
  • Statut
  • Galeria foto
  • Download-uri

Remember me      Forgot password?    Signup

Forums

Proiect SEMPER FIDELIS :: Forums :: Securitate nationala :: General

<< Previous thread | Next thread >>
Servicii secrete - Armate secrete - Interese secrete - altele... mai putin stiute sau crezute.
Go to page
  <<        >>  
Moderators: ex-ad, colonelul, echo, truepride, dorobant, spk, Radu89, Pârvu Florin, justme, Mihais, Resboiu
Author Post
echo
Mon Oct 30 2006, 10:08PM

Registered Member #43

lasa ca acu' s-au modernizat si cind au loc convente isi fac baietii reclama la greu.
cit despre masoni, o fi posibil sa fie unul ratacit p-aici, dar ceilalti n-au timp de pierdut pe forumuri, ca afacerile nu se fac aici...
Back to top
batranu
Tue Oct 31 2006, 04:43PM
SEMPER ACVILA
Registered Member #93

Nexu> Daca nu esti mason, ce draq cauti aici?
Ai completat cererea? Ai depus juramantul? Daca nu, ne vedem!!!!!
Back to top
colonelul
Fri Nov 03 2006, 06:27PM

Registered Member #20

Draga RONIN tu stii legenda celor 47 de ronini? Este una din legendele pe care se sprijina Japonia moderna...alaturi de shintoism care nu este religie ci o atitudine de respect fata de inaintasi, de strabuni.
Back to top
ronin
Fri Nov 10 2006, 10:16PM
Registered Member #70

Nexu... welcome... MiB are o istorie f. interesanta...din 1540 , pana astazi...2006...
Problema este ca... daca destul de multi au 'inteles' ca 9/11 este o 'facatura' sub 'drapel fals'... cum totusi iti explici ca nu exista aproape nimic (exceptia catorva din privat si servicii...) in materie de actiune hotarata si vizibila de demascare a celor vinovati...

Dincolo de faptul ca , ei (MiB) se bazeaza pe 'indiferenta' noastra (in general)... detin suficiente pozitii la nivel f. inalt... care (cred ei) ii fac 'de neatins'...si prin tehnica lor de a 'baga' la inaintare un 'tap'... care mai totdeauna a fost mason...

Ca 'spionii' sunt pusi pe un teren gresit... asta se vede si in istorie... oameni care mor cu sentimentul datoriei bine facute... in realitate... potrivit juramantului... se tem de cei inteligenti si prin urmare 'nascocesc' planuri de distrugerea inteligentei... care intra in conflict cu 'inteligentele' lor...

Batranu-le... sincer...nu am inteles ce ai spus...?!

Colonele... succes in 'proiectele' ...'voastre'... daca pot pune 'mana' sa ajut...cumva.... mi-ar placea...imi aduc aminte de un film... vazut prin anii '70-80... exista un grup de adventisti (fie era compromitere sau realitate...!!!) care urmareau , step by step, sa ajunga la functia suprema in stat... si ocuparea pozitiilor de raspundere...(guvern, etc...) , motivatia!!! era una destul de sanatoasa (pt. cei care ii cunosteau...)...dar deosebit de 'deranjanta' pentru altii...

Oricum, SUCCES !!!

Ronin
Back to top
free sky
Thu Dec 21 2006, 01:49PM
Registered Member #4

LINK
Back to top
Yahmala
Sat Jan 20 2007, 06:50AM
Registered Member #281

m-am apucat de lectura
Back to top
ronin
Mon Feb 19 2007, 08:24PM
Registered Member #70

LINK
Back to top
om simplu
Tue Feb 20 2007, 08:02AM
Registered Member #298

ronin>..."circumstantele NU pot sa minta ". Corect !

Americanii au o vorba : daca iese din apa, are pene si macane... e rata, oricum i-ai spune.

Putere - Bani - Putere, care este subiectul ? Ele exista, produc efecte, sunt un fapt de viata.

Lacomia celor fara de minte, educatie si Dumnezeu este arma folosita pentru a manipula si conduce din umbra lumea, si asta din totdeauna. Nu cred ca este monopolul vreunui ordin sau organizatie.

Ca ai chemarea sa faci bine, ca ai chemarea sa faci rau, de unul singur nu vei reusi, trebuie sa te organizezi.

Indruma-ne spre niscai link-uri despre cine sunt si cum actioneaza cei care fac Bine.

Doar trebuie sa existe si da'astia sa fie macar asa de vreun echilibru, chiar si instabil, ca altfel inseamna ca suntem deja dusi, si nu cred ca e inca cazul.
Back to top
ronin
Wed Feb 21 2007, 01:44PM
Registered Member #70

Om Simplu'... oficial, in Romania anilor 2007...NU !
Daca era, am fi stiut si noi...
Neoficial...nu stiu !
La nivel de net...este un site care ar invita la asa ceva...:
LINK
in rest... nu stiu !!!
Eu personal...te indemn sa citesti si iar sa citesti...si cand se v-a naste in tine un simtamant puternic cum ca trebuie facut ceva (si de tine)... vei gasi o modalitate sa o faci... si poate si 'prieteni'...
Succes !
PS: Vezi ca am postat ceva la 'topicul' cu Iezuitii...!!!
"I will be back"
Back to top
om simplu
Thu Feb 22 2007, 12:18AM
Registered Member #298

"Atunci cind incompetenta poate fi o explicatie, conspiratia nici nu merita mentionata" - Machiavelli

Ma uit in jurul meu si vad mult mai multa prostie decit inteligente capabile de conspiratii. Da, exista tot felul de furaciuni in grup, da' nu ma prea conving ca sunt din neamu' conspiratiilor.

Dar oricum, eu nu sunt expert in subiect si poate ma insel.

Acum cu internetu' asta si cu tot ce scrie pa' el, e mai greu sa faci sa nu se stie. Economia cunoasterii va echilibra din ce in ce mai mult diferentele dintre cei care stiu si care nu, cei care au voie la informatie si care nu, etc.,

"Conspiratia este folosirea de mijloace legale pentru atingerea unor scopuri ilegale" - Machiavelli

Cred ca cel mai important este de vazut cine, unde, cind, etc. calca legea. Astazi cind legile sunt cam la fel in toata europa, nu mai poti conspira fara sa calci legea. Totul este din ce in ce mai transparent si mai clar (cel putin din punct de vedere juridic), tehnologia face ca monitorizarea individului sa fie totala. Tipul de conspiratie la care ne referim, astazi probabil ca este asimilat terorismului...s-au mai schimbat timpurile.

Cred in dorinta oamenilor de a conspira, dar nu cred in crime perfecte. Nu cred ca poti manipula personalitati suficient de puternice pentru a fi folositoare, fara ca acestea sa-si manifeste individualitatea in timp.

...circumstantele nu mint... dar pot fi evaluate in lipsa de informatii complete, si atunci pot induce rationamente total gresite.

Cred ca trebuie sa definim mai bine ce e aia o conspiratie. Atentie mare, de cele mai multe ori e mega prostie si nu conspiratie. Cred ca oamenii intr-adevar inteligenti au o mare problema sa-i inteleaga pe ceilalti si invers. Si unii si ceilalti se cred victime ale conspiratiei a ceea ce nu prea pricep.

O infractiune (crima) oricit de complexa este, tot o crima e pina la urma. O conspiratie oricit de diabolica tot o incalcare a legii este. Si iar revenim la importanta de a avea legi si de a le respecta.... restul este bucuria de a fi umberto eco, pe care si eu o am.

Back to top
ronin
Wed Jun 20 2007, 11:20PM
Registered Member #70

Ma uit la B1Tv...Gigi Becali tocmai spunea ca ..."singura solutie a viitorului este politica religiei..."

Interesant nu...???!!!

Intr-o alta emisiune (tot B1Tv) cu ceva luni in urma... tot el spunea de telefonul dat de " White House" USA...pt. Nastase Adrian... telefon care l-a suparat pe Ady.... si el spunea ca 'americanii'... vor sa 'puna' in lume...presedinti religiosi... in 'sinceritatea' lui...poate nu realizeaza ca a 'scapat' o informatie importanta despre viitorul nostru...asa cum se gaseste el pe agenda Iezuita...

!?
Back to top
Altair
Thu Jun 21 2007, 12:19AM
UBI CONCORDIA IBI VICTORIA
Registered Member #385

chiar crezi ca tipii aia destepti care croseteaza de secole,si-ar asuma riscu cu becali,care cum nu-i place branza incepe sa spuna cine a adus capra si a omorat oaia?
Back to top
ronin
Fri Jun 22 2007, 10:04PM
Registered Member #70

Pai tocmai...cu oameni tip Becali...ei nu isi asuma riscul....totusi cred ca nu ati avut rabdarea sa ascultati pana la cap ceea ce avea de spus fostul iluminat...
Back to top
ronin
Fri Jun 22 2007, 10:07PM
Registered Member #70

LINK
Back to top
Altair
Fri Jun 22 2007, 11:29PM
UBI CONCORDIA IBI VICTORIA
Registered Member #385

bai frate eu nu cred treaba aia.Daca era asa cum zice tipu,era demult six feet under.Nici nu apuca sa ajunga in Norvegia.La cum e prezentata organizatia,nu cred ca iti lasa macar impresia ca poti iesi.Aia nu se joaca.Deci ori tipu fabuleaza ori fabuleaza partial.Either way e mult bullshit pe acolo.
Back to top
Go to page
  <<        >>   

Jump:     Back to top

Syndicate this thread: rss 0.92 Syndicate this thread: rss 2.0 Syndicate this thread: RDF