Proiect SEMPER FIDELIS
  • Prima pagina
  • FORUM
  • Despre noi
  • Statut
  • Galeria foto
  • Download-uri

Remember me      Forgot password?    Signup

Forums

Proiect SEMPER FIDELIS :: Forums :: Securitate nationala :: General

<< Previous thread | Next thread >>
Servicii secrete - Armate secrete - Interese secrete - altele... mai putin stiute sau crezute.
Go to page
  <<        >>  
Moderators: ex-ad, colonelul, echo, truepride, dorobant, spk, Radu89, Pârvu Florin, justme, Mihais, Resboiu
Author Post
ronin
Sat Jun 23 2007, 04:40PM
Registered Member #70

Circumstantele Altair...circumstantele....'ele' NU pot sa minta...!!!
Pai depinde....de ce poate fi lasat in viatza....cel mai simplu ar fi asa...ce se castiga daca il achita... oricum ceea ce spune el NU reprezinta inedit neaparat... Vaticanul -iezuitii... mai pricepem si noi cate ceva... el (fost-iluminat) poate fi bine intentionat si totusi sa faca 'jocul' celor din barlogul vaticanului, in special generalul iezuit...mi-am exprimat eu 'temerea' ... s-ar putea sa ne duca pe o pista gresita... diversiune... ca ei sa-si puna in practica un plan care, paradoxal, lumea in general il v-a cere...!!!
Vezi 'The Great Controversy" de Ellen G White...carte scrisa acu' vreo suta de ani...!
Back to top
Altair
Sat Jun 23 2007, 11:25PM
UBI CONCORDIA IBI VICTORIA
Registered Member #385

Bai eu nu sunt expert in treburi din astea oculte,doar am mai citit cate ceva despre templieri,acesta fiind un subiect ce m-a fascinat si ma fascineaza si acum.Si ca de obicei,treburile sunt incurcate si neclare.Eu zic atat:
Ce vrea donsoru respectiv cu site-u ala?Vrea sa educe lumea,sa le deschida ochii asupra illuminati?Si daca da care ar fi interesu in treaba asta?
Vrea cumva sa se asigure ca nu dispare asa cum zice?Dupa cum am spus,o organizata asa de bine asezata si functionala,n-ar fi avut nicio problema sa rezolve problema din fasa.Si ar fi facut-o ca daca era riscu macar ca tipu sa dezerteze,crezi ca se mai riscau si incercau sa-l readuca pe calea cea buna de dragu banilor bagati in el,sau a mai stiu eu ce?NU.Era inutil,periculos,dispensabil.Deci tipu ar fi discparut.Daca cumva prin nu stiu ce circumstante ar fi reusit sa scape si sa apara pe net fara sa il dibuiasca tipii,din nou zic,ca la ce organizatie au (care joaca tare la condusu lumii),tot l-ar fi gasit si in 2 secunde disparea tot de pe net,ca nu-i asa de greu.Oricum ai lua-o vezi ca ce incearca tipu sa ne povesteasca e rahat in ochi.
Poate gasesti vreo explicatie,dar eu unu nu vad niciuna.Dupa cum am spus,parerea mea e ca e un mara produs excremental.
Sunt curios care e opinia ta,din moment ce sustii veridicitatea celor de pe site,si ceva argumente,ca sa nu vb aiurea in tramvai.

[ Edited Sat Jun 23 2007, 11:26PM ]
Back to top
ronin
Sun Jun 24 2007, 01:38AM
Registered Member #70

Pai ti-am recomandat o carte...citeste-o (cu rabdare) fara prejudecati... ce este complex necesita ceva citire si pus cap la cap ceva informatii din surse diferite...
Eu am dat un fir...daca cineva vrea sa-l urmareasca (si poate) ...s-o faca !
Nu am spus de veridicitate... sunt info care pot fi reale dar scopul sa fie altul... vorbeam de diversiune... una ne lasa ei sa credem ca se v-a intampla... si alta sa se intample... oricum (repet) m-a UIMIT nr. mare de carti (prin cora si alte SM-uri) despre masoni si 'diabolicele' lor planuri....dar NIMIC despre IEZUITI... o analiza obiectiva si constructiva... !
Back to top
Altair
Sun Jun 24 2007, 11:36PM
Registered Member #385

pai tocmai aici e buba.Organizatiile astea si-au putut face treaba linistite din cauza discretiei si a necunoasterii.Astfel de dezvaluiri nu fac decat sa atraga atentia asupra lor si eu zic ca le dauneaza.Ele nu aveau nevoie de dezinformare asa pe fata,pt ca ele nu existau pt publicu larg.In cel mai bun caz,se parasc unii pe altii ca sa zic asa,e un fel de razboi intre ei poate.
Cat despre plenitudinea de organizatii,mi-e lene sa caut pe net si sa imi umplu capu cu ele,asa ca da-mi un curs rapid,ca eu nu stiu cine sunt iezuitii si ce vor,si nici ceilalti.Subiectu ma depaseste si nu ma prea intereseaza din simplu motiv,ca daca ei conduc,tot ei vor conduce sub o forma sau alta si nu se poate face nimic pt a scimba asta.Mi se pare ca sunt mult prea departe de noi,oamenii obisnuiti.Gandeste-te ca acesti oameni fac si desfac,atunci cam cat de complicata,alambicata,complexa,detaliata trebuie sa fie gandirea lor,ca sa nu mai zicem de planuirea si infaptuirea sau ajutarea la infaptuirea lucrurilor.Daca au rezistat atatea veacuri vor rezista si de acuma fie si pt ca ei au creat sistemul si deci il cunosc si il stapanesc cel mai bine.Nu vad ce ar trebui noi sa facem.
Back to top
CREMENE
Mon Jun 25 2007, 06:42PM
Registered Member #618

juramantul pe care-l depune un demnitar (membru al unei organizatii "discrete" ) este mai presus de JURAMANTUL depus pe CONSTITUTIA ROMANIEI.
In cazul unui razboi care juramant va fi respectat? cel depus in fata Marelui Maestru sau cel depus pe CONSTITUTIA ROMANIEI?
Back to top
ex-ad
Mon Jun 25 2007, 07:10PM
nosce te ipsum

Registered Member #1

asta-i intrebare buna pentru pentru fratele ronin....
Back to top
Altair
Tue Jun 26 2007, 12:22AM
Registered Member #385

ala depus in fata marelui maestru
pt ca daca ar fi celalalt,in doi pasi si trei miscari tipul ar inceta sa mai conteze.un accident la vanatoare,sau de masina,sau poate un infarct,instrumente sunt destule.
Back to top
ronin
Fri Jun 29 2007, 07:30PM
Registered Member #70

fratele ronin a gasit ca 'mare-i gradina lui Dumnezeu...'

LINK
Back to top
ronin
Tue Jul 03 2007, 06:22PM
Registered Member #70

Aseara, la Antena2, la "Codul lui Oreste", invitatii spuneau ca Fidel Castro nu a cazut (!!!) deoarece este educat-format de Iezuiti si protejat de Vatican...emisiunea era despre 'Conspiratii'...
LINK
Back to top
ronin
Tue Jul 03 2007, 06:25PM
Registered Member #70

"After attending two Jesuit institutions in Santiago, Fidel received a doctorate in law from the University of Havana in 1950 ("Castro R Fidel" 1). Havana is where Castro became involved with the political scene around the city."

Interesant nu...???!!!
Incepe cariera politica dupa 'formarea-educatia' Iezuita...!
Back to top
ronin
Sun Sep 16 2007, 07:34PM
Registered Member #70

Simt nevoia sa zic una:
- Frati masoni si iezuiti, de grade mari sau mici, imi pare rau sa va spun ...dar si unii si altii sunteti pacaliti...destinatia finala NU v-a fi aceea care v-a fost promisa...undeva, in mintea voastra, ati comis o eroare de analiza...sunteti tributari unei prejudecati ...frumoase , nimic de zis...dar FALSA...!!!
Eu va doresc succes in tot ceea ce intreprinde-ti bun...iar celor infiltrati...succes !
Back to top
om simplu
Sun Sep 16 2007, 10:02PM
Registered Member #298

bre ronin - treaba e mult mai simpla - nu poti sa faci totate chestiile astea decit daca calci flagrant niscai legi - ca de furat la greu asta se face de la stat, si de la stat nu furi cu sacosa, furi cu banca - daca statu are legi si institutii ca lumea, astea conduc, daca nu, conduce cine calca legea mai abitir, si aici nu e pe categorii : tzigan, suedez, masonez, plumbuit, iezuit, etc... e la "liber".

Daca Patriciu e hot, ce mai conteaza ca e sau nu tzigan, ca e sau nu mason, tot hot, curva si necinstit si nesimtit e.

La fel cum daca esti tzigan, iezuit sau evreu nu inseamna ca trebuie sa fii si ticalos, asasin, hot , netrebnic, etc...
Back to top
ronin
Sun Sep 16 2007, 10:42PM
Registered Member #70

Tzigan te nasti...pe cand din tzigan sa te transformi in mason sau iezuit...este o 'chestie' de ALEGERE !!!
Asa ca, nu le incurca, omule simplu.
Oricum, repet, eu nu 'propavaduiesc' exterminarea masonilor sau iezuitilor...eu vorbeam de o problema cosmica...la care aproape toti s-au repezit...nemaigandindu-se ca nu tot ce zboara se mananca...adica NU tot ce este supranatural este si bun ...
De asta zic k metodele de 'lupta' sunt putin inegale daca ne gandim ca ei au deja o conceptie 'elevata' despre viata si oameni...pe cand noi , fara ajutor de la master, suntem 'sortiti' esecului...oricum ai zice...tot la Dumnezeu ajungi...
Pe mine m-a uimit un mason...care nu intelegea deloc starea omului de rand...asa ca I Tiric...imi tot repeta ca romanu' e sarac pt. ca-i puturos...faza la care i-am zis ca de pe insula lui privata sau din avionul personal se vede asa...
Era rupt de realitate...desi uneori doar sotia lui (nemasonica k nu primesc femei)il mai aducea cu picioarele pe pamant...spunandu-i: "m-am saturat de prietenii tai derbedei"...
Oricum, 'semper fidelis' este o chestie de alegere...cui si de ce ???
Back to top
om simplu
Mon Sep 17 2007, 12:39AM
Registered Member #298

semperfidelis este o alegere a celor care, cel putin pina acum nu au fost ingraditi sa-si exprime liber opiniile - ca unii le au si nu si le exprima, ca altii prefera sa "viziteze", ca... oricum eu nu am simtit si nu am remarcat ca cineva incearca sa manipuleze mesajele pe care cine doreste sa le posteze, le posteaza....

... nu le incurc ronin, ca daca te faci militian sau procuror sau doctor, depui un juramint sa faci bine la si pentru ceilalti, practica citeodata te face sa-ti calci juramintul....asa si la masoni si iezuiti si iluminati si ... probabil ca intre alegerea de a jura sa faci bine si practica exista ceva tolerante, nu trebuie sa fim prea critici....

[ Edited Mon Sep 17 2007, 10:50AM ]
Back to top
om simplu
Mon Sep 17 2007, 11:32AM
Registered Member #298

ronin > e corect ca pina la urma tot la Dumnezeu ajungi.

Numai ca drumul poate fi foarte scurt, odata ce intelegi in ce masura EL este in tine, de fapt esti chiar tu, ai autorizatie de reprezentare la nastere.

Doar tu iti poti urma calea pe care o ai de urmat, si nimeni si nimic nu-ti poate schimba drumul oricit de cosmic si supranatural pare a fi.

Citeam undeva ca Binele nu poate exista inafara raului.

Iar pentru ca Raul sa invinga tot ceea ce este necesar, este ca oamenii de Bine sa nu faca nimic.

Banuiesc ca aceiasi lupta se da si in fiecare dintre noi, aceasta fiind cauza pentru care, de-a lungul timpului, au fost elaborate si documentate Legi si reguli, ca au fost scrise in tot felul de publicatii : in biblie, in coran, in talmud, in codul penal, in ala civil, in reglementarile masonice - e destul sa ne faca munca cu noi insine mai usoara, sa ne fereasca de ispita de a arbitra si interpreta ceea ce Dumnezeu a zis.

Este interesant ca, desi toti ne nastem doar cu licenta de reprezentare adinc programata in codul nostru unic de fiinte, cu cit avem mai multe motive sa-i multumim Lui pentru ce ajungem sa devenim, incepem sa ne substituim Lui si sa schimbam Legile si ordinea, pentru a ne acomoda micimea in fata adevaratei rinduieli.

ronin - lucrurile sunt foarte simple, tu le complici de ma doare capu'...

Lucrurile se intimpla pentru ca oamenii le fac sa se intimple.
Dumnezeu a pus rinduiala in lucruri si in oameni.
Oamenii vor dintotdeauna sa mai testeze sistemul.
Rezultatul este mereu acelasi, sistemul exista, functioneaza si va functiona, in baza rinduielii Dumnezeiesti, nu in cea pe care unii sau altii doresc sa o inpuna.

Este chiar interesant citeodata sa urmaresti de la distanta, eforturile inutile, grotesti, citeodata groaznice pe care oamenii le fac pentru a se distruge,in incercarea de a schimba rinduiala.

Vezi ce simplu e ? - restul este doar VIATA !

.... si schimba naibii avataru ala cu oasele ca ma-ngrozesc mereu cind il vad.... pune si tu ceva cu gheishe, ca si ronini' aia erau si ei oameni, nu numai masini de dat cu sabia :-)>

[ Edited Mon Sep 17 2007, 11:40AM ]
Back to top
Go to page
  <<        >>   

Jump:     Back to top

Syndicate this thread: rss 0.92 Syndicate this thread: rss 2.0 Syndicate this thread: RDF