Proiect SEMPER FIDELIS
  • Prima pagina
  • FORUM
  • Despre noi
  • Statut
  • Galeria foto
  • Download-uri

Remember me      Forgot password?    Signup

Forums

Proiect SEMPER FIDELIS :: Forums :: Proiect SEMPERFIDELIS :: Infiintare, activitati, proiecte, programe

<< Previous thread | Next thread >>
retirement
Moderators: ex-ad, colonelul, echo, truepride, dorobant, spk, Radu89, Pârvu Florin, justme, Mihais, Resboiu
Author Post
ex-ad
Fri Sep 01 2006, 10:37AM
nosce te ipsum

Registered Member #1

Incepind de azi, 1 septembrie, ora 10.30 ma retrag definitv din SEMPER FIDELIS.
Va multumesc tuturor pentru ceea ce a ajuns azi SEMPER FIDELIS si va las pe mina colonelului. Va fi si mai interesant.

[ Edited Fri Sep 01 2006, 10:44AM ]
Back to top
me
Fri Sep 01 2006, 02:20PM
me
Registered Member #11

sa intelegem ca te reintegrezi in sistem asa cum iti era dorinta la sfarsitul anului trecut?
daca e asa, felicitari, se pare ca ai reusit! :-)
Back to top
marius_v
Sat Sep 02 2006, 12:16PM
Registered Member #157

Oricare ar fi motivul retragerii tale iti doresc mult succes in viitor si sper ca ti-ai atins, daca nu toate macar unele din scoprile pe care le-ai avut atunci cnd ai infiintat acest proiect. Pentru mine acest site reprezinta o sursa de informatie credibila si ma ajutat sa vad altfel anumite lucruri in special cele referitoare la serviciile secrete din Romania. O sa urmaresc in continuare cu mare interes acest site!! FELICITARILE MELE PT CEEA CE A DEVENIT ACEST PROIECT!!
Back to top
ex-ad
Wed Dec 06 2006, 01:05AM
nosce te ipsum

Registered Member #1

Am primit de curind o informatie deranjata conform careia un membru al site-ului a lansat duma ca as scrie pe forum sub diferite nick-uri. Din pacate, cunosc persoana si n-am de gind sa-i trag un shpitz in cele doua degetare cu mostenitori nu numai fiindca nu merita, ci si pentru ca nu ma cobor la asa ceva.

Se cuvine, totusi, sa precizez:
1. Daca m-ar fi interesat vreodata cantitatea si nu calitatea imi faceam forum de divertisment. Nu conteaza numarul membrilor, ci valoarea postarilor acestora. In plus, de cit timp fizic cred unii ca dispun, astfel incit sa pot administra un site integral (care deja a ajuns portal), sa ma duc la serviciu, sa ma ocup de familie si casa, sa ma ocup de lucrarile personale, sa ma distrez cu prietenii etc. si sa mai am timp si sa scriu pe forum sub nu stiu cite nick-uri?
2. Intregul concept SEMPER FIDELIS se bazeaza pe cinste, demnitate si curaj. Cred cu toata fiinta mea in aceste valori si nu m-am coborit niciodata sub linia propriilor repere si principii. Ma semnez cu ex-ad si asa ma voi semna si de acum incolo, daca voi mai scrie.
3. Da, m-am intors in sistem si sint mindra de institutia in care lucrez, probabil singura in care cuvintele "familie", "bun simt", "echipa", "profesionalism" mai au inca sens si semnificatie. Iar daca am ales sa ma retrag, am facut-o nu pentru a nu asocia institutia cu asociatia, ci invers. Asociatia noastra este INDEPENDENTA si va ramine asa cita vreme eu voi ramine membru fondator.

Va salut si ma retrag.

[ Edited Wed Dec 06 2006, 01:33AM ]
Back to top
Roxana I
Thu Jul 19 2007, 02:44PM
Registered Member #238

felicitari pt noul loc de munca,va potrivitzi perfect,poate veti reusi sa faceti si acolo cateva minuni,omuletzii au mare nevoie.
Back to top
ex-ad
Thu Jul 19 2007, 07:27PM
nosce te ipsum

Registered Member #1

nu mai e nou, s-a invechit...dar multzam!
Back to top

Jump:     Back to top

Syndicate this thread: rss 0.92 Syndicate this thread: rss 2.0 Syndicate this thread: RDF