Proiect SEMPER FIDELIS
  • Prima pagina
  • FORUM
  • Despre noi
  • Statut
  • Galeria foto
  • Download-uri

Remember me      Forgot password?    Signup

Forums

Proiect SEMPER FIDELIS :: Forums :: Securitate nationala :: Intelligence-ul romanesc

<< Previous thread | Next thread >>
Existenta enigmaticului "NUCLEU"...!!!???
Go to page
  <<        >>  
Moderators: ex-ad, colonelul, echo, truepride, dorobant, spk, Radu89, Pârvu Florin, justme, Mihais, Resboiu
Author Post
Lex Antiqua
Fri Mar 20 2009, 04:51PM
Registered Member #1399

LINK
Back to top
ronin
Fri Mar 20 2009, 09:43PM
Registered Member #70

“Dar pe lângă aspectul doctrinar mai este şi aspectul metodic al problemei. Cititorului îi trebuie o învăţătură care să fie în acelaşi timp şi o descărcare electrică.

Vrăjmaşul nostru de căpetenie este apatia mentală, cenuşa formată de cadavrele noţiunilor sedimentate de secole.

Straturile lor au înăbuşit în omul modern Amintirea, Anamnesis, Dorul, Nostalgia, obârşii izvorâte din intuiţia intelectuală.” (p. 5)

Mersi Lex pentru link.
Ma gandeam la "descarcarea asta electrica"..., frumos ca ea, descarcarea, sa revigoreze, sa invie "profilul" cautat de "nucleu" dar sa si "electrocuteze" (suficient) profilul aflat in 'anti-teza'.

LINK

ps: chiar daca mai multe comentarii sunt "interesante", totusi unul mi s-a parut "original"

Back to top
Lex Antiqua
Fri Mar 20 2009, 11:47PM
Registered Member #1399

Nu ştiu, Ronin... când o să înţelegem cu toţii care sunt afilierile şi sistemele tuturor celor care au doctrine şi metode aplicate advers pe aici, ne va fi mult mai uşor să ieşim cu cetera şi să facem ce trebuie făcut ca să-i trimitem cu sorcova să cucerească în alte direcţii, cum am făcut cu Alexandru cel Mare (de care menţiona Mercurie).

Arta Marţială ne învaţă să câştigăm războiul înainte să-l luptăm, cu măsură, ca să nu creeam reacţii adverse, i.e. un ciclu al violenţei...

Asta, a fost interpretată de către delatori că mămăliga nu explodează, nu că tradiţia ne-a învăţat că dacă semeni vânt culegi furtună...

Sunt adeptul unei categorii de arte marţiale care nu atacă viaţa, ci susţine armonia!
Back to top
Shinobi_Outlaw
Sat Mar 21 2009, 05:56PM
VM
Registered Member #1459

Lex, daca practici Aikido, respectele mele. Asta tot de la un practicant de Aikido- Calea Armoniei. Fascinant sportul asta, nu-i asa?
Back to top
Lex Antiqua
Sat Mar 21 2009, 08:09PM
Registered Member #1399

Ce zici tu este una din căi, dar nu un sport.
Back to top
ronin
Sat Mar 21 2009, 08:21PM
Registered Member #70

Lex si Outlaw, cand "facem" o partida de kumite...?
Nu stiu, am uitat termenul in Wu Shu sau Kung Fu..., sunt ANI buni decand nu am mai "luptat" intr-o competitie a MI...
ps: poate-l luam si pe colonel !

Back to top
Shinobi_Outlaw
Sun Mar 22 2009, 08:47AM
VM
Registered Member #1459

Ronin, suna tentant propunerea ta... l-as invita si pe Badea ca e simpatic tipul:)... stie mai multe decat spune la emisiunea lui- intreaba-l pe Gadea daca ai dubii:)
Back to top
Lex Antiqua
Sun Mar 22 2009, 11:29AM
Registered Member #1399

Cred că şi mie mi-ar mai place.. trecut-au anii, deh... aşa că, de ce nu?!
Back to top
ronin
Sun Apr 05 2009, 04:49PM
Registered Member #70

Am incercat sa fac o selectie de prin alte forumuri..., sunt putini cei care, se pare, stiu cate ceva despre "ENIGMATICUL NUCLEU".

Cei care au avut ceva de spus sunt: Dandelion, Paul si Apostol.

LINK

Dandelion:

"Nu ca nu ar exista, doar ca-si desfasoara activitatea intr-un anonimat total.
Sunt teribili, o sustin in cunostinta de cauza, demni de respect, si singurii romani care se lupta cu sanse de succes cu toata suflarea spionajului mondial. Totusi, numarul restrans de cadre, finantarea uneori insuficienta, face ca aceasta companie sa aiba si rezultate mai putin vizibile, chiar daca in timp, cu siguranta, vom putea vorbi de marile batalii din umbra ce au salvat Fiinta Nationala a Statului Roman!"

Paul:

"Ei bine, din ceea ce cunosc eu, OCTOGONUL exista, isi desfasoara activitatea in umbra si isi are radacinile in structurile guvernamentale romanesti, insa dintre cele mai secrete..."

Apostol:

"Radacinile Octogonului trebuiesc cautate in serviciul ultrasecret cu profil antimasonerie infiintat de domnitorul Alexandru Cuza.

Legat de Spionajul Romanesc si Masonerie, stiu sigur, caci am vorbit cu cineva care face parte din SRI, ca exista multi ofiteri de spionaj in SRI care aveau legaturi cu Ordinul Cavalerilor de la Malta. Poate ca si de aceea ma intrebam uneori : oare nu exista si un serviciu anonim, neoficial, independent politic, tip OCTOGONUL, care lupta pentru interesele noastre romanesti????

In cartile lui Corut este prezentat ca un serviciu de elita, total independent de structurile oficiale militare si politice, ceea ce ii ofera un anonimat perfect si o putere de actiune nelimitata. Are un sistem de autogestiune, ceea ce inseamna ca isi asigura singuri fondurile, ceea ce uneori ii limiteaza activitatea.

In realitate, doar o singura data cineva mi-a spus ca Octogonul, poate nu sub acest nume, exista si este vorba de elita spionajului romanesc, oameni de care nu stiu decat profesionistii, oameni care nu se afla nici macar pe statele de plata, oameni care au diverse identitati."
Back to top
Leul Alb
Sun Apr 05 2009, 10:29PM
whiteboy
Registered Member #1283

arcan wrote ...

Subscriu pesimismului lui Mercurie....si celor spuse despre sirbi.ei sunt un popor cu iubire de tara si de natiune cum nu e altu` .pentru asta am o stima imensa pentru ei ,pentru faptul ca la ei nationalismul este la mare respect.
vezi Arcan Raznatovic .unii vor spune ca a fost un mafiot, ceea ce e poate adevarat prin prisma legii dar nu e mai putin adevarat ca a luptat pentru tara lui si pentru poporul lui.de asta a si fost omorat .

A fost omorat si pentru ca stia pre amulte lucruri incomode pt noul guvern sarb.El a fost o roata in mecanismul "vechi", mecanism care a fost inlocuit pe parcurs de americani si ieuropeni "democrati".Eu nu sunt genu de om care sa vada in orice o teorie a conspiratiei, dar o sa dau un exemplu simplu : pt noi aderarea la UE au adus dezavantaje in comert si agricultura.Ma satur sa merg la anumite hyypermarket-uri si sa vad praz adus din Turcia.Nici la piata treaba nu sta mai bine.Mananc mere cu aroma de lada statuta:-&

[ Edited Fri Apr 10 2009, 02:28PM ]
Back to top
mercurie
Sun Apr 05 2009, 10:44PM
Registered Member #1034

Daca exista, sunt virtuali, sunt pe-o hartie de amorul artei, sunt in divizia B, adica paraleli cu orice razboi nevazut dus pe teritoriul Romaniei. Pentru mine este o viclenie, o diversiune pentru tot rumanul, cat de cat interesat de soarta neamului, sa se culce pe-o ureche, sa nu mai faca nimic pt ca ar avea, chipurile, cine sa se ocupe de siguranta nationala. Parca mai ieri Tariceanu isi permitea sa concesioneze gratuit cel mai mare zacamant de gaze al Romaniei. Unde a fost nucleul vostru ? A dat in greu si lupte "eroice"...Cum am aspus mai sus, astept ca maine -poimaine o tara ...sa scoata un contract de concesionare a Romaniei pe vreo 500 de ani..
Back to top
No3
Sun Apr 05 2009, 11:47PM
Registered Member #1476

Inca nu i-am citit pe Haralamb Zinca si pe Paul Carpen, dar sigur am sa-i citesc acum ca am aflat ca au ceva comun cu Pavel Corut.
Sigur ai observat faptul ca in Seria Octogonul , Corut prezinta toata aceasta actiune a personajului principal Varain,intr-o poveste in care sf-ul se intersecteaza cu realitatea, si ca la sfarsitul fiecarui episod din viata personajului, prezinta faptele petrecute la Revolutia din '89 si protagonistii ei.
Din punctul meu de vedere , este foarte posibil sa existe o asemenea organizatie.Nu vad ca fiind asha imposibil de realizat o asemenea organizatie, pentru ca oameni iubitori de adevar, dreptate si de tzara sunt atatea.Dupa cum ai observat se prezentau si unele cai de autofinantare a acestei organizatii mai putin legale.Cum exista masoneria la fel poate exista si acest nucleu romanesc.

Back to top
mercurie
Mon Apr 06 2009, 07:55AM
Registered Member #1034

N-am incredere in Pavel Corut, cu toate cartile si “patriotismul” lui desantat ..Prinde la adolescenti sau la cei fara o cultura cat de cat solida.. In zilele revolutiei, generalii armatei romane au fost dezinformati de contrainformatiile militare, spunanduli-se ca bulgarii si ungurii au trupe masate la granita..Au descoperit, dupa, ca n-a fost asa..
Viclenia din carti...? Pai in primul rand, intr-atatea personaje si “fapte de arme” fantastice , eroice si “patriotice”, Pavel Corut are grija sa desfiinteze crestinismul si sa exalte credinta dacilor – aparent o dambla personala. Realitatea este ca marii teologi , in urma studiilor facute, au ajuns la concluzia, demonstrata de istorie, ca toate popoarele care au avut un cult religios, care presupunea un sacrificiu uman, au iesit din istorie, au disparut, au fost cucerite si anihilate, “metamorfozate”. Dacii trimiteau, prin ucidere, cate un sol , in fiecare an, sa-i spuna zeului dorintele lor. Au fost cuceriti de romani, cu tot cultul lor pt moartea senina, a sacrificiului pe campul de lupta. Cartaginezii sacrificau copii constant, ca ofranda zeilor..Au fost invinsi de romani si facuti una cu pamantul. Civilizatia precolumbiana, cu azteci, incasi , tolteci, etc..a disparut, in mod exemplar, din acelasi motiv: faceau sacrificii umane pentru a imbuna zeii – zeci de mii de fiecare sacrificiu..O mana de conchistadori – adica cateva sute , au zdrobit doua imperii alcatuite din milioane de oameni, cu administratii impecabile, armate redutabile, societati evoluate...Si as mai adauga o gramada de exemple..
Acest individ, aparent mare patriot, a smintit mintile a generatii de tineri romani..Eu , si nu numai eu, consider ca acesta este un atac mistic ..., ceea ce dovedeste ca lumea parapsihologiei nu-i este straina..
Voi credeti ca degeaba l-au alergat fostii colegi ? Adica el patriot , ceilalti toti tradatori ?!
Back to top
No3
Tue Apr 07 2009, 10:21PM
Registered Member #1476

Bai nene Mercurie, in primul rand vad ca tu dai dovada de lipsa de cultura pentru ca nu stii altceva decat sa jignesti.Daca nu-ti lasi mintea deschisa la nou si la faptul ca orice se poate intampla, nu ai putea recunoaste adevarul nici daca defileaza prin fatza ta.Prea multe din ceea ce spune el este intarit si de altii cu dovezi clar.Deci lasa-ma si daca ai o opinie diferita de a altora incearca sa o prezinti fara sa incerci sa jignesti pe altcineva.Fa si tu diferenta intre sf- si realitate , chiar daca sunt impletite frumos.
Back to top
mercurie
Tue Apr 07 2009, 11:22PM
Registered Member #1034

Acum ce sa fac, sa cant pe frecventa ta sau sa graiesc adevarul ? Te du la Universitate si abordeaza cel mai dotat profesor de la Filozofie sau Psihologie, si vezi ce parere are un civil performant despre "creatia" unui fost militaur ca Pavel Corut...Si ai sa ramai perplex..Dar sa nu-l abordezi cu "bai nene", ca nu-i frumos..Adica lasi acest vocabular la servici sau printre interlopi. Important este sa te luminezi si sa spui si altor colegi, ca de accea ne-a dat Dumnezeu si opinca si vladica.
Back to top
Go to page
  <<        >>   

Jump:     Back to top

Syndicate this thread: rss 0.92 Syndicate this thread: rss 2.0 Syndicate this thread: RDF