Proiect SEMPER FIDELIS
  • Prima pagina
  • FORUM
  • Despre noi
  • Statut
  • Galeria foto
  • Download-uri

Remember me      Forgot password?    Signup

Forums

Proiect SEMPER FIDELIS :: Forums :: Securitate nationala :: Presedintie, CSAT

<< Previous thread | Next thread >>
Basescu
Go to page
  <<        >>  
Moderators: ex-ad, colonelul, echo, truepride, dorobant, spk, Radu89, Pârvu Florin, justme, Mihais, Resboiu
Author Post
ALM
Thu Jul 26 2012, 09:48PM
Registered Member #2039

Fire wrote ...

Daca dumneata esti pucist e ok. Referitor la vot, pina nu vad 300 de Parlamentari , asa cum a votat POPORUL , vot validat de CCR , la alta votare nu mai merg !

Corect! Uneori şi eu mă gândesc la Marea Adunare Naţională. O singură cameră, 300 de deputaţi şi un singur partid conducator! Toţi un spirit şi-o simţire, toţi cu mâna sus când dl Toader ridică degetul.

Păcat că nu vă completaţi lacunele lexicale răsfoind din când în când DEX-ul. A fi pucist înseamnă a participa la un puci. Dar ce este un puci? Ghici ghicitoarea mea, cum zicea idolul dvs. Vine DEX-ul şi ne scoate din neagra ignoranţă:

PUCI, puciuri, s. n. Încercare a unui grup politic militar de a răsturna prin violență un regim politic, o ordine statală.

Este adevărat că am fost cam bolnav în ultima vreme şi n-am prea ieşit pe strada, dar huruitul tancurilor ar fi trebuit să se audă ...
Back to top
1 User said Thank to ALM for this Post :
 dorobant (27 Jul 2012, 11:00)
DESTEPTUL
Thu Jul 26 2012, 10:14PM
DESTEPTUL
Registered Member #1011

ALM, esti agitat destul de mult. Asa esti mereu sau doar acum de cand se anunta dublarea pensiilor si transportul gratuit pe lumea cealalta? Sa iti ajute Dumnezeu sa vina cine vrei tu la putere insa te asigur ca esti vandut la engros demult.
Sa nu uit...nu te obliga nimeni sa citesti ce postez eu sau ceilalti asa ca fara ordine de genul "fa rezumate" ca aici nu suntem la tine in batatura. Las-o mai usor ca iti creste tensiunea si...medicamente compensate ciuciu.
Revenind la referendum,...aici o sa fim si Duminica si Luni si..mai vorbim insa pronosticul meu este clar...Basescu se intoarce la Cotroceni...asta e ghinionul romanului puturos care si de furat uneori ii este lene
Back to top
Fire
Thu Jul 26 2012, 10:43PM
Registered Member #3803

Sper sa nu ajunga sa faca asta!

LINK
Back to top
Boribum
Thu Jul 26 2012, 10:55PM
boribum
Registered Member #2395

DESTEPTUL wrote ...

...asta e ghinionul romanului puturos care si de furat uneori ii este lene

Asta e o fraza buna de dat la examenul de bacalaureat. Are un aer marianvanghelic asa,în constructia ei. Care este ?
Remarc însa ca fraza respectiva (dative,gerunzii...totu-i neant în fata desteptaciunii) se încadreaza bine în restul formularii : mârlaneasca,adresata unui domn.

[ Edited Thu Jul 26 2012, 10:55PM ]
Back to top
1 User said Thank to Boribum for this Post :
 dorobant (27 Jul 2012, 11:00)
ALM
Thu Jul 26 2012, 11:02PM
Registered Member #2039

@DESTEPTUL
Nu trebuie să muriţi de grija mea. Si nici să fiţi grobian! Faptul că dvs vă închinaţi la alţi idoli decât mine, nu vă dă dreptul să vorbiţi de "vândut en-gros" (la-ul ăla e de la diapazon?). Sigur că nu mă obliga nimeni să citesc copy/paste ale dvs, dar sunt un studios de felul meu. Citesc până la capăt, doar, doar voi vedea ceva coerent. Mă simt uşor jenat când văd că am pierdut timpul, cînd văd că oameni autointitulaţi deştepţi colportează minciuni uşor de devoalat citind, de exemplu, datele unei firme la Registrul Comerţului. Probabil că prin bătătura dvs nu s-a auzit de instituţia sus pomenită.
Sunt nevoit să vă rog din nou să nu muriţi de grija tensiunii mele, precum câinele de drum lung. Stau foarte bine 12/7!
Mă lasă rece unde o să fie Băsescu duminică şi luni. Necazul nu va fi al meu, care am o pensie nesimţită şi ceva de lucrat la negru. Necazul va fi al colegilor cu veniturile tăiate, al bolnavilor fără spitale şi medicamente pentru bolile cronice etc.
Am observat că v-au lăsat nervii şi aţi trecut la limbajul docurilor. Nu sunteţi sigur că Băsescu se întoarce la Cotroceni?
Back to top
1 User said Thank to ALM for this Post :
 dorobant (27 Jul 2012, 11:01)
DESTEPTUL
Thu Jul 26 2012, 11:10PM
DESTEPTUL
Registered Member #1011

Din rubrica "Sa ne bagam singuri in seama"...ai punctat perfect BoriBum...Cred ca stii si despre musca, vre-o cateva zicale.
ALM, dupa tampeniile debitate de tine orice copy/paste este o ilegalitate...sa i'o zici si lui Tonta. Iar vis-a-vis de "DESTEPTUL" care te irita ca se autointituleaza destept, sa inteleg ca pe Dan Negru l-ai amenda asa un pic ca te duce in eroare ca de fapt nu este negru, a? Sa nu uit...eu nu ti-am zis nici ca ai fi necioplit, grosolan, bădăran,mitocan, nici marlan cum se arunca avocacatul tau de serviciu sa ma faca, ceea ce demonstreaza gradul tau de disperare, sa demonstrezi ceva...ceva acolo si tu...Lant ai, Luna iti mai trebuie...

[ Edited Thu Jul 26 2012, 11:33PM ]
Back to top
DESTEPTUL
Thu Jul 26 2012, 11:59PM
DESTEPTUL
Registered Member #1011

Preşedintele interimar al României a declarat joi seara că speră ca primarul sectorului 1, Andrei Chiliman, să fie dat afară din partid. - Domnul Andrei Chiliman, dacă era corect, s-ar fi informat, l-ar fi informat pe domnul Chiţoiu, cum era normal. (...) Domnul Andrei Chiliman nu a fost foarte corect, a făcut un gest pe care nu mă mai apuc eu să îl calific dar, ca om care am cerut schimbarea lui Chiliman din conducerea Bucureştiului, atunci când eram în partid, şi ştiam de ce am cerut-o, sper ca actuala conducere şi forurile statutare să îl trimită pe domnul Chiliman acolo unde s-a arătat a fi cu această diversiune, adică în afara PNL, Pentru mine, lucrurile sunt simple. În tot cazul, îl pot asigura pe domnul Andrei Chiliman că nici DNA şi nici altă instituţie nu va fi desfiinţată şi îmi doresc din tot sufletul ca domnul Chiliman să fie mulţumit de funcţionarea DNA, pentru că poate odată şi-odată, DNA îi va lua pe toţi pe care trebuie să îi ia la întrebări", a spus Antonescu, la Realitatea TV. LINK
Intrebarea fireasca este: Asta al lui Cacarau, ca asa am auzit si eu acum ca se numea pana sa isi schimbe numele in Antonescu, este sau nu mai este membru de partid ca din cate stiam isi daduse demisia...Vad ca nu numai ca face exact ca Basescu vis-a-vis de implicarea in politica unui partid, darrrr mai si ameninta in stanga si in dreapta de pe pozitia unui presesdinte neales, un primar ales de niste oameni, buni rai-isteti, prosti...ramane de vazut. Asadar, care este oameni buni diferenta dintre banda veche si asta noua? Basescu..un presedinte contestat, cu o imagine uzata la maximum, inlocuit cu unul care a terminat facultatea de 5 ani...in 7. Astia sunt conducatorii pe care ii doriti??
Back to top
Boribum
Fri Jul 27 2012, 02:16AM
boribum
Registered Member #2395

Am niste nervi proveniti din diferite chestii,si-mi face mare placere sa pot comunica cu matale :

Mai nene,de exprimat te exprimi ca un magar : oamenii îti scriu frumos,iar tu scrii cu picioarele. Nu e nici hazliu,nici sexy...nici crestineste (mi-am adus aminte de perioada când veneai cu Dumnezeu si biserica pe la tot soiul de discutii,precum copiii la scoala cu parintii de mâna).

Apoi : ca unu îl vrea pe Basescu,altul pe Antonescu ,altul pe Ponta..fiecare cu parerea lui,dar nu e cazul sa dai calificative cititorilor/scriitori de pe-aici. E bine ca e în virtual toata discutia asta,în real ai lua o flegma-n ochi si un cap în gura (fix în ordinea asta). Eu îti scriam civilizat ca domnului caruia te adresezi nu e cazul sa-i vorbesti cu interjectii,caci nici tu (si nici eu) n-am ciocnit valiza-n gara. Nici cu dânsul,nici cu alti domni si doamne de pe-aici.

Acuma,ca ti-am spus ce aveam de spus (si ma bucur ca ai aparut,caci totul devenise cam plat si prea civilizat) pot sa-ti marturisesc ca cu orice presedinte te-ai alege (si cu unul o sa te alegi,asta e sigur) eu sunt convins ca-ti va fi bine. Pari genul de neam prost care supravietuieste.

Gata,m-am racorit. Poti sa stai jos (am certitudinea ca te-ai ridicat când citeai cle de mai sus.Din politete).

[ Edited Fri Jul 27 2012, 02:17AM ]
Back to top
3 User said Thank to Boribum for this Post :
 chimistul (27 Jul 2012, 09:54) , djebel (27 Jul 2012, 10:34) , dorobant (27 Jul 2012, 11:01)
ALM
Fri Jul 27 2012, 07:53AM
Registered Member #2039

Domnule Boribum, nu trebuie să va enervaţi suplimentar. Aşa cum Biblia zice că Omul a fost facut după chipul şi asemănarea cu Dumnezeu, băsiştii, o specie aparte, arată după chipul şi asemănarea cu idolul lor. Sunt uşor de depistat. Când îi lasă nervii capului, aruncă orice mască înşelătoare şi trec la limbajul docherilor. Apoi, îşi trag seva culturală din ziarele de partid, fiind gata să împărtăşească prin copy/paste orice articol al cărui titlu îi gâdilă organoleptic, precum pateul Ardealul. Că mai departe de titlu nu trec cu "studiul". Ştiu ei câte ceva: trecând mai departe de titlu descopera un fâs de articol cu pretenţii de of! Dar, pentru ei nu contează. E bun, măcar temporar, să susţină elucubraţiile băsiste? Atunci bagă tare! Ce importanţă are că minciunile pot fi devoalate verificând informaţiile la sursele originale? Are fainoşag? Poate fraierii o să percuteze!

Spunea cineva pe aici că l-aş amenda pe Dan Negru că nu este negru!? Mă rog, poate nu a aflat că Negru este numele de familie. Dar alta este să te cheme Garcea (sau Igaş) şi să te recomanzi, de exemplu, "Isteţul". Astea sunt pseudonime care se câştigă şi nu se atribuie precum gradele de colonel la cei fără o zi de armată. Ca să nu mai discut despre gestul autoatribuirii. Fals şi uz de fals!

Noroc că mai sunt doar două zile până aflăm raportul între oameni şi băsişti. O să câştige băsiştii, atunci vor exulta de bucurie că balamucul nu se termină şi că o să avem în continuare circ fără pâine. Dacă vor câştiga oamenii, o să fie linişte, inclusiv aici pe Forum. De-o fi una, de-o fi alta, bucuroşi le-om duce toate ...
Back to top
3 User said Thank to ALM for this Post :
 djebel (27 Jul 2012, 10:34) , dorobant (27 Jul 2012, 11:01) , Stel (27 Jul 2012, 14:43)
djebel
Fri Jul 27 2012, 10:34AM
Registered Member #3603

Stau si ma intreb daca Basescu&Co au "proprietatea termenilor" (ca sa-l parafrazez pe un maaare jurnalist!!!) atunci cand repeta la infinit cuvintele "lovitura de stat"! Pai ce lovitura de stat este cand poporul trebuie sa se exprime prin vot?
Am o curiozitate: unde au disparut Videanu, Berceanu, Udrea, adica greii partidului?
Back to top
1 User said Thank to djebel for this Post :
 Stel (27 Jul 2012, 14:43)
dorobant
Fri Jul 27 2012, 11:03AM

Registered Member #457

Citesc şi chiar îmi place, dacă nu este argumente şi fapte, este invective. Bucuria mea e generată de lipsa limbajului cazon nestandard ...
Back to top
1 User said Thank to dorobant for this Post :
 Stel (27 Jul 2012, 14:45)
ALM
Fri Jul 27 2012, 11:12AM
Registered Member #2039

@ Djebel
Păi cam e lovitură de stat! Nu v-aţi lămurit că ei erau statul până acum vreo două luni? Aşa zisele măsuri dure, de fapt criminale, au fost luate prin consultarea celor care erau loviţi fără milă? Statul n-are bani, ziceau ei! Nu prea avea cât să le ostoiască poftele. Dar avea suficienţi ca să se facă "investiţii" bogate în parandărăt, pentru ca toţi administratorii portocaliii-verzui să acumuleze bogăţii greu de cuantificat. Nu sunt bani pentru medicamente, cârâia ca cioara-n Băsescu! Dar era un milion de euro pentru reşedinţa privată post mandat, 15 mii de euro pentru capace de WC etc. Cum să nu te lupţi cu ghiarele şi cu dinţii pentru pentru asemenea privilegii? Nu e clar că este o lovitură de stat?
Back to top
2 User said Thank to ALM for this Post :
 Stel (27 Jul 2012, 14:46) , djebel (27 Jul 2012, 17:36)
Klaus
Fri Jul 27 2012, 12:22PM
Registered Member #3279

@djebel - daca tot iti era dor de Videanu, ia de aici o declaratie a lui: Nu vor fi 6 milioane împotriva lui Traian Băsescu, ci 6 milioane se vor prezenta la vot. Dacă vor vota toţi pentru demitere, înseamnă că 6 milioane de români validează demersul celor 256, iar restul de 15-16 milioane nu îl validează. Mă pot uita în ochii celor 15 milioane. - LINK
Dupa aritmetica lui numarul de votanti din Romania este de 21-22 milioane, adica mai mult decat TOATA populatia tarii, de la al cu ţâţa-n gura pân'la cel cu barba sura...
Pe de alta parte, recunosc ca fac parte dintre cei scarbiti de politica. Deci daca nu ma duc sa votez inseamna ca sunt, in mod implicit, de o anumita parte si Videanu se poate uita in ochii mei? Ideea asta ma infioara

Fire wrote ...

Daca dumneata esti pucist e ok. Referitor la vot, pina nu vad 300 de Parlamentari , asa cum a votat POPORUL , vot validat de CCR , la alta votare nu mai merg !

@Fire - asteapta-l pe Videanu, o sa vina sa se uite, ca un inocent care este, in ochii tai Si sa nu te feresti de respiratia lui, Nici usturoi n-a mancat, nici gura nu-i miroase...

[ Edited Fri Jul 27 2012, 12:35PM ]
Back to top
4 User said Thank to Klaus for this Post :
 ALM (27 Jul 2012, 12:46) , bushes (27 Jul 2012, 13:11) , Stel (27 Jul 2012, 14:47) , djebel (27 Jul 2012, 17:36)
bushes
Fri Jul 27 2012, 01:16PM
VIVA LA CORRUPCION !
Registered Member #4517

pai de ce trebuie sa vina la vot baietasii astia cu tastatura portocalie ? nu trebuie continuate "reformele" din invatamint ,interne ,sanatate? apropos de sanatate nu-i asa ca avem prea multe paturi de spital:

"Băsescu taie paturi cu bolnavi cu tot
Publicat pe 19 iulie 2012

Nădăjduiam ca măcar acum, în stare de naufragiu, obsesiile maladiv-asasine ale lui T. Băsescu vor lua o pauză. Aș! O declarație debitată senin între amicii de la GDS indică un proiect ferm: mai sunt de desființat 100.000 de paturi în spitale. Care spitale Băsescule? Zecile de spitale pe care le-ai închis, risipite pe coclauri, la dispoziția a sute de localități cu acces anevoios la marile centre medicale, nu mai au doctori, asistente, seringi, feșe și nici paturi. Nu mai au nimic, decât lacăte pe porți. Ce să le mai tai?
Viața ta politică, Băsescule, este înnodată strâns cu ideea de tăiere. Le-ai tăiat românilor flota comercială, una dintre cele mai mari din această parte de lume. Aducea bani frumoși României. Sub cârma ta ministerială s-au scufundat sute de nave, lăsând în buzunare private – cel mai umflat fiind al tău, spune un consistent dosar penal – muuulte milioane de dolari. Nu răsărise pe atunci euro. Funcția de președinte te-a pus la adăpost de iminența pușcăriei iar un procuror, Morar, scos din jobenul tău de iluzionist, a constatat că nu există nici o pagubă. Adică acele vapoare nu făceau doi bani. Ai tăiat românilor, pe care te tot opintești la televizor să-i aperi de Ponta și Antonescu, ambii securiști și bolșevici, vânduți imperialismului sovietic, ai tăiat românilor, zic, 3000 de școli întrucât se dovedeau perfect inutile. Ce să faci cu atâtea școli dacă – iată o experiență personală de netăgăduit – fiica ta, Eba, cu desăvârșire analfabetă, a ajuns ditamai europarlamentarul iar tu care ai fost, cum mărturiseai, certat mereu cu cartea, președinte de Republică? Tăierea, recunosc, ți-a ieșit. Profesorimea, plătită mizer, a ajuns de râsul curcilor iar școala, locul unde se trage un praf pe nas, asta fiind o altă recomandare prezidențială, ținând de sănătatea și libertatea nației.
Aș mai putea înșira o droaie de tăieri, toate conducând la rărirea românilor care au rămas vii doar pe listele electorale, dar mă întorc la cele 100.000 de paturi de spital care nu te lasă să dormi și-ți strepezesc gheața din tărie. Du-te, Băsescule, de pildă la Spitalul Floreasca. E aproape de Primăverii. Pe ăsta nu l-ai tăiat încă, dovadă că salvările varsă minut de minut amărâți a căror viață atârnă periculos de un fir de ață. Suie-te la etajul 5 sau 6, unde-i secția medicală condusă de profesoara Daniela Bartoș. Am fost și eu de curând pe acolo având un coleg, ziarist la A.M. Press, internat. Coridorul a devenit inaccesibil aproape din cauza paturilor improvizate așezate aici. Saloanele sunt pline ochi de bolnavi, iar unele paturi găzduiesc și câte doi suferinzi. Apucă-te și taie Băsescule! Ia și un topor cu tine și taie-le cu bolnavi cu tot. Mai ușurezi bugetul pensiilor și mai pui un ban deoparte pentru cheltuielile pupilei Udrea, că, biata, s-a săturat de opoziție iar tu, sensibil la suferințele femeiești, vrei s-o proclami iar regina finanțelor. Privește-i în ochi pe acei suferinzi, pe cei care mai pot ține ochii deschiși și cer fiecărei persoane care trece pe lângă ei un semn de speranță și încurajare, privește-i și spune-le că nu mai au loc în țara condusă de tine și de Barroso nici în acel pat pe coridor. E inutil și distruge bugetul Udrea-Videanu-Berceanu-Boc. Spune-le că ai revenit din suspendare pentru a moderniza țara și începi cu patul lor care pune în pericol democrația, dovadă că și UE s-a sesizat. " LINK
Back to top
chimistul
Fri Jul 27 2012, 02:48PM
Registered Member #1234

Serviciile declanseaza razboiul in Piata Universitatii!

Desi parea doar o varianta imbratisata de adeptii „teoriei conspiratiei”, ipoteza declansarii unui adevarat razboi civil capata tot mai mult contur. Ultimele informatii venite din lumea serviciilor secrete nu fac decat sa intareasca aceste temeri. Mai ales ca duminica seara, de la ora 21.00, membrii tuturor structurilor de informatii au fost mobilizati la Piata Universitatii.

Iar cele doua tabere distincte de „civili” inarmati vor scoate la inaintare si propriile grupuri de manevra. Ceea ce, pe fondul nervilor deja intinsi la maxim, poate avea consecinte dramatice.

Plimbarica de seara

Ofiterii de informatii ai structurilor recunoscute ca fiind inca loiale presedintelui suspendat Traian Basescu, in frunte cu SPP-ul si Biroul Cercetare-Documentare al Jandarmeriei Romane, au fost cei care au dat semnalul mobilizarii. Ordinele s-au transmis prin viu grai, cadrele fiind chemate sa se prezinte musai duminica in Piata Universitatii, la ora 21.00, pentru o „plimbarica de seara”. Anuntul i-a luat prin surprindere pe cei convocati, mai ales ca acestia stiau ca zona respectiva urma sa fie impanzita cu „colegii” de la SRI, a caror misiune era tocmai sa vegheze ca situatia sa nu degenereze. Prinzand de veste de miscarea rivalilor de moarte, conducatorii structurilor care sprijina fatis actualea coalitie guvernamentala, au decis sa contraatace. Astfel ca numerosii „civili” apartinand Ministerului de Interne au fost si ei chemati, tot „pe cont propriu”, sa ocupe aceeasi Piata a Universitatii, tot la noua seara.

Pregatiti pentru orice

Multi dintre membrii acestor structuri speciale au fost colegi in trecut, chiar daca acum au nimerit in tabere rivale. Si sunt prieteni de familie. Asa ca „telefonul fara fir” functioneaza perfect in sistem, iar ei au putut afla ca practic nu este serviciu secret care sa nu-si scoata oamenii in strada duminica seara. Pana si mult mai rezervatele SIE si DGIA vor fi la Universitate. Mai mult, se vorbeste deja de prezenta galeriei steliste, de partea „suspendatilor”, si de cea a dinamovistilor, pe celalalat trotuar, printre „civilii” Ministerului de Interne. Astfel ca, dupa cum recunosc chiar cei din Servicii, „ acolo poate izbucni un razboi civil in orice clipa. Deja si noi suntem cu nervii la pamant, inraiti unii impotriva altora, iar cum vom fi si dotati conform fisei postului, fereasca Dumnezeu de ce poate fi mai rau! Momentul critic nu va fi la incheierea votului, la 23.00, ci atunci cand una dintre tabere va incerca sa ocupe Piata. Pentru ca ori unii, ori altii vor fura cu siguranta startul.”

LINK
Back to top
Go to page
  <<        >>   

Jump:     Back to top

Syndicate this thread: rss 0.92 Syndicate this thread: rss 2.0 Syndicate this thread: RDF