Proiect SEMPER FIDELIS
  • Prima pagina
  • FORUM
  • Despre noi
  • Statut
  • Galeria foto
  • Download-uri

Remember me      Forgot password?    Signup

Forums

Proiect SEMPER FIDELIS :: Forums :: Securitate nationala :: SIE

<< Previous thread | Next thread >>
Incadrare in SIE
Go to page
  <<        >>  
Moderators: ex-ad, colonelul, echo, truepride, dorobant, spk, Radu89, Pârvu Florin, justme, Mihais, Resboiu
This thread is now closed
Author Post
warsoul
Fri Sep 24 2010, 07:39PM
Registered Member #3290

Acum tind sa dau dreptate cuiva care mi-a spus ca, citez : "Ai grija ca unii de pe forum vor avea mereu tendinta de a ridiculariza." . V-ati simtit bine? Have a great time kids
Back to top
Boribum
Fri Sep 24 2010, 08:05PM
boribum
Registered Member #2395

warsoul wrote ...

a ridiculariza.

Chiar asa ti-a spus ? Tinere domn/doamna,sa nu ma întelegi gresit : nu spun asta cu rautate,dar as vrea sa fiu convins (nu pot,însa,necunoscând pe nimeni care sa lucreze acolo) ca serviciile astea chiar triaza/selecteaza,si ca nu flotarile sunt prima conditie pentru a fi..sunat. Râd eu,râd,da' nu-i de râs.
Back to top
warsoul
Fri Sep 24 2010, 09:01PM
Registered Member #3290

Din moment ce am citat acele vorbe .... Nu flotarile sunt prima conditie
Back to top
Surry
Fri Sep 24 2010, 09:39PM
Cogito
Registered Member #1945

Baieti este vineri seara, ceva cutremure la orizont, dar liniste sau acalmie, si noi suntem cu totii offtopic.!

[ Edited Fri Sep 24 2010, 09:40PM ]
Back to top
Boribum
Fri Sep 24 2010, 10:02PM
boribum
Registered Member #2395

Zic si eu ca unul mai destept decât mine :
ACH Boribum wrote ...

atâta vreme cât nimeni nu (poate) spune cum se face încadrarea la SIE,despre ce vorbim noi ? Singurul lucru cert de aici e link-ul catre site-ul lor.

... . Ce ramâne e bacsis.
Back to top
warsoul
Wed Sep 29 2010, 07:21PM
Registered Member #3290

@Surry : cu toata stima iti spun ca daca ai avea in subordine un x de genul "stai sa fac analiza asupra ordinului" ai actiona din instinct . Intr-o asemenea institutie esti antrenat sa il elimini ,nu sa ii salvezi pielea pentru ca s-ar putea sa picati amandoi pe mainile cui nu trebuie. Deconspirarea nu e sanatoasa , pentru ca ...eu unul daca as fi in locul celor care as prinde doi spioni/agenti ai unui serviciu secret le-as da drumul. De ce ? Pentru ca oricum vor fi eliminati de oamenii lor. Motivele cred ca sunt lesne de inteles. E o intreaga istorie aici si tine doar de mentinerea institutie in limitele secretului. Nu o spun in nume de rau , dar si vecinul tau poate fi agent SIE,SRI,MOSSAD etc.

@Denton : Din punctul meu de vedere problema ridicata de tine ,e bine pusa. Daca ar ezita sa traga , ce ai face. Eu l-as elimina pe el pentru a nu pune in pericol misiunea.

Cu privire la ordinele care nu se executa . In momentul in care iesi in fata sa raportezi problema , un comandant iti poate refuza dreptul la raport . In cazul asta nu ai altceva de facut decat sa executi ordinul . Acel ordin nu se da in defavoarea ta ca persoana,in defavoarea statului , in defavoarea unei institutii si nici nu iti pune in pericol integritatea sau personalitatea.
Pot sa fiu corectat daca gresesc, dar eu asa vad lucrurile.
Back to top
Boribum
Wed Sep 29 2010, 07:41PM
boribum
Registered Member #2395

warsoul wrote ...

si vecinul tau poate fi agent SIE,SRI,MOSSAD etc.

Absolut corect ! Aia de la Mossad pot fi recunoscuti prin faptul ca nu platesc întretinerea si-astfel- cauzeaza mari pierderi asociatiilor de proprietari patrioti (se leaga cu teoria conspiratiei evreiesti).

Warsoul,te rog mult de tot,când ai timp,sa mai scrii ce si cum faci/ai face tu daca ai fi agent sau ofiter al unui serviciu dintr-asta. E pur si simplu delicios. Merci d'avance.
Back to top
warsoul
Wed Sep 29 2010, 07:54PM
Registered Member #3290

rlegione wrote ...

warsoulsigurorsatesune!
Iar tu Surry, imi reprosai,ca vb prea mult legat de SRI-BAT!cand socotelile mele cu ei erau incheiate de mult! Dar cu siguranta la SIE este altceva...

Poate ca m-au si sunat Sau poate ca nu. Vezi...uneori personalitatea unui om e inteleasa de fiecare cum vrea . Pana la urma suntem o tara libera si democrata (cel putin pe hartie). In institutia unde lucrez acum am fost invatat sa ma folosesc de diversiuni si sa las in urma doar ce vreau eu sa se vada.
Vorba aia... Keep walkin`
Back to top
warsoul
Wed Sep 29 2010, 08:01PM
Registered Member #3290

ACH Boribum wrote ...

warsoul wrote ...

si vecinul tau poate fi agent SIE,SRI,MOSSAD etc.

Absolut corect ! Aia de la Mossad pot fi recunoscuti prin faptul ca nu platesc întretinerea si-astfel- cauzeaza mari pierderi asociatiilor de proprietari patrioti (se leaga cu teoria conspiratiei evreiesti).

Warsoul,te rog mult de tot,când ai timp,sa mai scrii ce si cum faci/ai face tu daca ai fi agent sau ofiter al unui serviciu dintr-asta. E pur si simplu delicios. Merci d'avance.

Nu sunt . In necunostinta de cauza prefer sa nu vorbesc despre atributiile unui ofiter . Cand voi ajunge ofiter ,probabil, voi divulga doar ce e necesar . Cat despre tactica ,era doar o simpla supozitie . Cel putin asa vad eu lucrurile. Esti pregatit sa duci la bun sfarsit o operatiune,pentru ca de asta esti platit pana la urma,o duci.Nu esti capabil e clar ca nu ai ce cauta in sistem.Implicit sistemul se descotoroseste de oamenii de genul intr-un mod mai mult sau mai putin placut.
Cel mai bun exemplu ,e situatia in care un stat e implicat intr-un razboi. Primesti ordin ,il executi in conditiile in care apara intergritatea si interesele statului.Nu il executi , esti considerat tradator si in cele din urma executat. Eu asa vad lucrurile.Gresesc?
Back to top
Surry
Wed Sep 29 2010, 08:32PM
Cogito
Registered Member #1945

@rlegione,eu ti-am spus si alta data ca ai limbarita. Si stii prea bine, ca am spus si cui trebuie asta. @warsoul eu nu as tine la mine in departament un om care analizeaza decizia mea sau a superiorului meu(mai ales ca este vorba de interesele institutiei si de securitatea interna si externa a tarii).Ipotetic vorbind daca trebuie sa vinzi ziare o saptamana/luna cat e nevoie, te duci si o faci . Din cate stiu eu ordinul se executa iar secretul de serviciu e secret de serviciu. Cat despre vecini..cred ca este necesar sa ai dosarul complet,poze.,microfilme,date exacte ca sa iti poti face treaba.
Ach vorbesc ipotetic, practic nu se stie niciodata!.
Se intampla ca linia a-2-a sa devina si linia 1.
Este modul de viata ales,nu-i asa Ach?

[ Edited Wed Sep 29 2010, 08:34PM ]
Back to top
Boribum
Wed Sep 29 2010, 08:40PM
boribum
Registered Member #2395

Habar nu am,eu sunt doar foarte încântat sa citesc opiniile si analizele unor profesionisti în domeniu.

Continuati,fara jena.
Back to top
Surry
Wed Sep 29 2010, 08:52PM
Cogito
Registered Member #1945

Off-topic -Poti incerca sa nu mai fi ironic si rautacios?
Nici unul dintre noi nu sustine asta,corect?Ceea ce discutam este ipotetic,plus ca *opiniile personale au marea calitatea de a fi ignorate *.

[ Edited Wed Sep 29 2010, 08:53PM ]
Back to top
warsoul
Wed Sep 29 2010, 08:53PM
Registered Member #3290

Nu e nimeni profesionist. E vorba de pareri impartasite si puncte de vedere.
Back to top
Boribum
Wed Sep 29 2010, 09:00PM
boribum
Registered Member #2395

warsoul wrote ...

Nu e nimeni profesionist.

Asa e mai limpede.

Back to top
warsoul
Wed Sep 29 2010, 09:03PM
Registered Member #3290

ACH : Nu a pretins nimeni ca ar fi profesionist S-a vorbit doar din postura "daca as fi"

[ Edited Wed Sep 29 2010, 09:04PM ]
Back to top
Go to page
  <<        >>   

Jump:     Back to top

Syndicate this thread: rss 0.92 Syndicate this thread: rss 2.0 Syndicate this thread: RDF