Proiect SEMPER FIDELIS
  • Prima pagina
  • FORUM
  • Despre noi
  • Statut
  • Galeria foto
  • Download-uri

Remember me      Forgot password?    Signup

Forums

Proiect SEMPER FIDELIS :: Forums :: Securitate nationala :: SIE

<< Previous thread | Next thread >>
Incadrare in SIE
Go to page
  <<      
Moderators: ex-ad, colonelul, echo, truepride, dorobant, spk, Radu89, Pârvu Florin, justme, Mihais, Resboiu
This thread is now closed
Author Post
Boribum
Wed Sep 29 2010, 09:10PM
boribum
Registered Member #2395

Îhî. Si asta ce e ?

"In institutia unde lucrez acum am fost invatat sa ma folosesc de diversiuni si sa las in urma doar ce vreau eu sa se vada. "

Lasi urme de detergent,urme pe presul de la intrare..ce urme ? Ce institutie ? Pâna la urma,stii ce spui,sau doar îti dai cu parerea ca a avea o parere nu îti pare lucru rau ?

Dezvoltati,ca e pacat de potential.

Back to top
Mihais
Wed Sep 29 2010, 09:14PM

Registered Member #2323

Radem glumim,ca de stiut oricum nu stim.Si de aceea as recomanda povestile,mistourile si intepaturile in alta parte.
Merci beaucoup&Thank you
Back to top
Surry
Wed Sep 29 2010, 09:58PM
Cogito
Registered Member #1945

Si sportivii pot folosi diversiunea in institutiile in care lucreaza(-centre sportive,cluburi) cand vine vorba de *lupta corp la corp*,asa-i warsoul?
"Lupta corp la corp are ca scop formarea, dezvoltarea priceperilor, deprinderilor cu aplicabilitate în acţiunile complexe ale luptei apropiate cu diversiune şi antidiversiune, precum şi în misiunile unde nu poate fi folosit armamentul individual de foc din dotare.
În cadrul şedinţelor / lecţiilor se realizează:
a) formarea deprinderilor de a ataca, bloca şi contraataca oportun cu mîna goală şi cu armamentul din dotare;
b) formarea deprinderilor necesare executării eficiente a procedeelor elementele tehnice de judo, karate şi taekwondo;"
LINK

[ Edited Wed Sep 29 2010, 10:08PM ]
Back to top
Boribum
Wed Sep 29 2010, 10:33PM
boribum
Registered Member #2395

Da,la taekwondo nu ma gândisem LINK
Back to top
warsoul
Wed Sep 29 2010, 11:31PM
Registered Member #3290

ACH Boribum wrote ...

Îhî. Si asta ce e ?

"In institutia unde lucrez acum am fost invatat sa ma folosesc de diversiuni si sa las in urma doar ce vreau eu sa se vada. "

Lasi urme de detergent,urme pe presul de la intrare..ce urme ? Ce institutie ? Pâna la urma,stii ce spui,sau doar îti dai cu parerea ca a avea o parere nu îti pare lucru rau ?

Dezvoltati,ca e pacat de potential.

Lasa sa fie pacat de potential Nu are importanta in ce institutie lucrez pana la urma Important e ce inveti
Back to top
warsoul
Wed Sep 29 2010, 11:55PM
Registered Member #3290

SURRY wrote ...

Si sportivii pot folosi diversiunea in institutiile in care lucreaza(-centre sportive,cluburi) cand vine vorba de *lupta corp la corp*,asa-i warsoul?
"Lupta corp la corp are ca scop formarea, dezvoltarea priceperilor, deprinderilor cu aplicabilitate în acţiunile complexe ale luptei apropiate cu diversiune şi antidiversiune, precum şi în misiunile unde nu poate fi folosit armamentul individual de foc din dotare.
În cadrul şedinţelor / lecţiilor se realizează:
a) formarea deprinderilor de a ataca, bloca şi contraataca oportun cu mîna goală şi cu armamentul din dotare;
b) formarea deprinderilor necesare executării eficiente a procedeelor elementele tehnice de judo, karate şi taekwondo;"
LINK

Corect Sau Ninjutsu ,unde diversiunea e un punct nevralgic
Back to top
JC Denton
Fri Oct 01 2010, 12:36AM
Addict
Registered Member #1332

SURRY wrote ...

@rlegione,eu ti-am spus si alta data ca ai limbarita. Si stii prea bine, ca am spus si cui trebuie asta.

Hopa, l-ai dat in gat pe Rlegione? Cui? Asta ar fi bomboana pe coliva, Surry.

Back to top
rlegione
Fri Oct 01 2010, 09:51AM
Registered Member #2075

Off topic @Denton
Bro,doar o cunosti pe Surry foarte bine(o soricutza de biblioteca cu veleitati de agent secret,care in materie de patriotism,a dat contuarul peste cap, no offence) .De altfel o fata foarte inteligenta si cultivata, asta nimeni nu poate nega...Din cate am inteles atunci, din discutia purtata cu ea pe p.m, sotul ei lucreaza intr-unul din "servicii", nu o sa zic care, pentru ca nu e elegant. Si cum lumea este foarte mica,i-am dat cateva nume de persoane de acolo,pe care le cunosc(unii prieteni de familie) de la Plutonier-adjutant-sef, pana la Colonel,pe care foarte entuziasmata mi-a spus ca si ea ii cunoaste.Corect.Acum...la care din ei m-a turnat si cu ce, ramane un mister si se incadreaza perfect la categoria Surry has done it again!!
Back to top
Surry
Fri Oct 01 2010, 04:37PM
Cogito
Registered Member #1945

@Rlegione , scuze dragule insa...eu am spus doar atat :"ca ai limbarita si ca am spus si cui trebuia asta".
Dedesupturile " afacerii " tu le-ai detaliat iar "soricutza de biblioteca cu veleitati de agent secret, care in materie de patriotism, a dat contuarul peste cap, no offence" nu poate decat iti spuna: Bravos, iar ai limbarita!
Nimeni nu ar fi stiut ca tu ii cunosti,si ai facut aia sau cealalta daca nu ne povesteai..Asteptam detalii si inchei off-topicul.
Back to top
ex-ad
Fri Oct 01 2010, 04:46PM
nosce te ipsum

Registered Member #1

absolut toti cei care bateti cimpii - si-mi pare rau ca am vazut asa tirziu - sinteti avertizati la modul cel mai serios... nu numai ca ati facut varza topicul, dar acelasi lucru faceti si pe alte topicuri... din cauza dialogurilor voastre stupide userii seriosi au inceput sa se retraga.

acest topic s-a inchis.... va asigur ca alte topicuri nu voi mai fi obligata sa inchid din cauza voastra.

[ Edited Fri Oct 01 2010, 04:50PM ]
Back to top
1 User said Thank to ex-ad for this Post :
 Bogdan O. (25 Oct 2012, 12:12)
Go to page
  <<       

Jump:     Back to top

Syndicate this thread: rss 0.92 Syndicate this thread: rss 2.0 Syndicate this thread: RDF