Proiect SEMPER FIDELIS
  • Prima pagina
  • FORUM
  • Despre noi
  • Statut
  • Galeria foto
  • Download-uri

Remember me      Forgot password?    Signup

Forums

Proiect SEMPER FIDELIS :: Forums :: Securitate nationala :: MAI

<< Previous thread | Next thread >>
Poliția
Go to page
  <<        >>  
Moderators: ex-ad, colonelul, echo, truepride, dorobant, spk, Radu89, Pârvu Florin, justme, Mihais, Resboiu
Author Post
djebel
Thu Jan 10 2013, 02:32PM
Registered Member #3603

Klaus wrote ...

Ministrul de Interne Radu Stroe a ordonat începerea unei investigaţii la scară largă în Poliţia română, în urma scandalului cu temă sexuală din Olt...

...Agenţi sub acoperire vor face controale în toată ţara...

...Ministrul de Interne, Radu Stroe, a dispus o serie de controale la inspectoratele judeţene de poliţie cu privire la respectarea principiilor de etică şi deontologie profesională...

Si ce vor face? Vor trimite curtezane in uniforma ca sa ma corupa? Pfiii...
Back to top
1 User said Thank to djebel for this Post :
 marcellutz (10 Jan 2013, 16:08)
Ghost_dog
Thu Jan 10 2013, 06:00PM
Onoarea mea este loialitatea
Registered Member #1370

Edit . Am corupt-o prea rau sa o las asa .

[ Edited Thu Jan 10 2013, 06:41PM ]
Back to top
Boribum
Thu Jan 10 2013, 06:06PM
boribum
Registered Member #2395

Poate o sa râzi,poate nu,dar chiar asa se numeste : Ministerul Afacerilor Interne. Uite aici : LINK
Back to top
Panait
Thu Jan 10 2013, 06:37PM
panait
Registered Member #5015

Nu-i nimic. Unii mor de oful Politiei, dar ei habar nu au din ce minister fac parte. Corect spus. Chiar asa am ajuns, incat sa nu mai stim o denumire de minister. Gura pacatosului adevar graieste.
In alta ordine de idei, daca la un moment dat ti-ai invitat vreo colega acasa sa-i... arati colectia ta de timbre esti suspect de viol sau hartuire? Pe romaneste spus

[ Edited Thu Jan 10 2013, 06:40PM ]
Back to top
Ghost_dog
Thu Jan 10 2013, 06:40PM
Registered Member #1370

Boribum wrote ...

Poate o sa râzi,poate nu,dar chiar asa se numeste : Ministerul Afacerilor Interne. Uite aici : LINK

Epica asta . Mea culpa .

In cazul tau Panaite numai cand te uiti la o femeie este o hartuire . Dar cum am auzit ca iti plac barbati e ok scapi fara probleme

[ Edited Thu Jan 10 2013, 06:41PM ]
Back to top
Panait
Thu Jan 10 2013, 06:43PM
panait
Registered Member #5015

Bravo. Isteata replica. Nu stiu unde sa o incadrez. Clasa I sau gradinita?
Back to top
Klaus
Thu Jan 10 2013, 06:55PM
Registered Member #3279

djebel wrote ...

Klaus wrote ...

Ministrul de Interne Radu Stroe a ordonat începerea unei investigaţii la scară largă în Poliţia română, în urma scandalului cu temă sexuală din Olt...
...Agenţi sub acoperire vor face controale în toată ţara...

Si ce vor face? Vor trimite curtezane in uniforma ca sa ma corupa? Pfiii...

@djebel - poate nu ai citit bine, va trimite agenti, nu agente
Recunosc ca o asa testare nu s-a mai facut
Back to top
Ghost_dog
Thu Jan 10 2013, 06:59PM
Registered Member #1370

Panait wrote ...

Bravo. Isteata replica. Nu stiu unde sa o incadrez. Clasa I sau gradinita?

Pai sa imi spui unde ai ramas . Daca este nevoie de clasa 1 o sa ma rup de la inima si o sa o mai fac . La gradinita e mai greu .
Back to top
djebel
Thu Jan 10 2013, 08:01PM
Registered Member #3603

Klaus wrote ...

@djebel - poate nu ai citit bine, va trimite agenti, nu agente
Recunosc ca o asa testare nu s-a mai facut

In cazul asta sa vina mai multi ca sa aiba de o hora ca la Putna: un fel de "fetele de la Capalna", dar mult, mult mai intim.
Back to top
ALM
Thu Jan 10 2013, 08:03PM
Registered Member #2039

Boribum wrote ...

O fi din cauză că, de la un nivel în sus, totul este pe bază de negociere. Adică "biznis", cum zice tot românu' ...
Back to top
KatiTeodoroiu
Thu Jan 10 2013, 08:09PM
Registered Member #4168

Sexgate - pe banul public . Inca o bulina neagra pentru ministerul "biznisurilor dinlauntru "
Back to top
Boribum
Thu Jan 10 2013, 08:29PM
boribum
Registered Member #2395

Si când te gândesti ca treburile astea,ale imaginii institutiei proiectate în exteriorul ei,sunt ale sindicatelor... .

Schimbarile astea de titulatura sunt ridicole : când fac reforma o pun în titulatura,când administratie-la fel,si în fapt se schimba modificarile. Decât

Back to top
Klaus
Thu Jan 10 2013, 09:45PM
Registered Member #3279

Sunt taaaare curios cum de au reusit treaba asta, cu mutatul (prin detasare) a unui politist aflat in CM (parca era de 2 saptamani, iar la venirea din CM insasi ministrul a spus ca baietasul asta va fi dat afara in respectiva zi - astept ca un ministru cand spune ceva sa si faca! A spus o prostie, sa vedem pe unde scoate acum camasa). Modificarea raporturilor de munca intre angajat si angajator nu se pot face pe timpul CM, CO, CO crestere copil etc. Chestie de Codul muncii, care este mai tare decat ce vrea ministrul sau Andreescu. Asa oameni conduc MAI?
A nu se intelege ca sustin cu ceva pe IS de la Olt, merg pe respectarea regulilor jocului. Daca se schimba regulile, OK, dar pana atunci reglementarile in vigoare trebuie respectate, mai ales in MAI, care tocmai rolul asta are, impunerea respectarii legislatiei in societate (schematic vorbind).

LINK

Seful Politiei Olt a fost detasat la alt inspectorat

Seful IPJ Olt a fost detasat la un alt inspectorat de politie pana la incheierea anchetei cu privire la scandalul sexual de la Bals, a anuntat, joi, secretarul de stat in MAI, Anghel Andreescu. "Problema sociala de la Olt va fi rezolvata azi, iar fata de ofiterul in cauza s-a luat masura de a fi detasat la alt inspectorat de politie pana la terminarea anchetei", a declarat Andreescu.

Secretarul de stat a vorbit si despre controale cu privire la respectarea principiilor de etica si deontologie profesionala, care au inceput joi in toata tara si care vor dura doua saptamani.

Acesta a tinut sa precizeze ca in "MAI nu e loc pentru cei care incalca legea".

"Verificarea este una punctuala si vizeaza o serie de nereguli", a adaugat Andreescu.

Joi dimineata, ministrul Afacerilor Interne, Radu Stroe, a dat un ordin prin care politistii din toata tara ar urma sa fie supusi unor controale cu privire la respectarea principiilor de etica si deontologie profesionala. Masura a fost luata dupa aparitia mai multor scandaluri sexuale in cadrul unor sectii de politie.

@Boribum - ce vremuri... sunt un nostalgic... fan al Volgii ca autoturism, nu si a vremurilor respective... Am vazut urmarile unui accident usor intre o Volga si un Renault (auzind zgomotul m-am uitat peste gard sa vad ce si cum), nu mai retin daca era Gordini sau 10 Major. Rusul tot rus, i s-a sters tabla si a plecat mai departe, frantuzul a ramas facut harcea-parcea pe marginea strazii de l-au luat cu farasul.

[ Edited Thu Jan 10 2013, 10:07PM ]
Back to top
Boribum
Thu Jan 10 2013, 09:59PM
boribum
Registered Member #2395

Dupa cum suna comunicatul asta te astepti sa vina Volga neagra noaptea si sa ridice oamenii din pat,cu ochelari de tabla si catuse. "Controale cu privire la respectarea principiilor de etica..." ! Ia sa ma apuc sa verific si eu principiile eticii pe la astia ai mei,cine stie ce-oi mai descoperi..
Back to top
criss-cross
Fri Jan 11 2013, 12:29AM
Registered Member #4853

Dupa determinarea cu care ministrul ia atitudine populara si previzibila in fata opiniei publice, ar trebui sa asistam la o actiune ale carei rezultate sa puna capat ,,golaniei" si sa se deschida si o scoala de principii si valori... cred ca nimeni nu-si permite sa se ,,joace " cu functia, daca nu a obtinut-o printr-un joc; nimeni nu isi neaga profesia actionand impotriva normelor ei decat daca nu este propriul sau stapan.... oamenii vor fi aceiasi, sistemul,asisderea...schimbari ?!

,,Secretarul de stat a vorbit si despre controale cu privire la respectarea principiilor de etica si deontologie profesionala, care au inceput joi in toata tara si care vor dura doua saptamani."

Ce ma nedumereste pe mine este faptul ca ,nestiind cu ce se vor confrunta in teren,initiatorii controalelor fixeaza si un termen fix de derulare:doua saptamani! cand pleci la un drum atat de plin de necunoscute ,ar trebui sa stii ca realitatea iti ofera surprize si ca ,,socoteala de-acasa, nu se potriveste cu a' din targ!"...desigur, asta in cazul in care nu ti-ai stabilit deja si termenii evaluarii...
Back to top
1 User said Thank to criss-cross for this Post :
 Klaus (11 Jan 2013, 09:07)
Go to page
  <<        >>   

Jump:     Back to top

Syndicate this thread: rss 0.92 Syndicate this thread: rss 2.0 Syndicate this thread: RDF