Proiect SEMPER FIDELIS
  • Prima pagina
  • FORUM
  • Despre noi
  • Statut
  • Galeria foto
  • Download-uri

Remember me      Forgot password?    Signup

Forums

Proiect SEMPER FIDELIS :: Forums :: Securitate nationala :: General

<< Previous thread | Next thread >>
POLITIA LOCALA
Go to page
  <<        >>  
Moderators: ex-ad, colonelul, echo, truepride, dorobant, spk, Radu89, Pârvu Florin, justme, Mihais, Resboiu
Author Post
Altair
Thu Jan 03 2008, 10:26PM
UBI CONCORDIA IBI VICTORIA
Registered Member #385

Treaba cu imitatul e relativa.Oricum fiecare CL hotaraste independent cu privire la tinuta.Sincer ma indoiesc ca pot fi aproape identice atata vreme cat uniformele si insemnele politiei si jr,si asemanarea evidenta,sunt interzise de lege.
Personal nu vad nimic rau in a te inspira si a copia o idee buna(vezi tinuta armatei poloneze care este evident inspirata din cea a sua),dar in cazul nostru cred ca e pur si simplu vorba de lipsa de idei si originalitate.Mai pe romaneste,fusareala.Oricum ar trebui sa fim obisnuiti cu asta.
Back to top
Doru
Fri Jan 04 2008, 12:30AM
doru
Registered Member #14

O mare prostie infiintarea gardienilor publici,politiei comunitare,o risipa de bani din bugetele locale,calitatea angajatilor este de tot rahatul-cine se duce sa munceasca pe doi lei intr-o asemenea institutie ,oameni de doi lei.Nu au nici o autoritate in fata comunitatii,pot sa-si confectioneze si costume de cosmonauti NASA tot nu-i baga nimeni in seama.
Daca vroiau sa aiba pe cineva ca sa le deschida usa la primarie,trebuia sa angajeze un portar nu sa infiinteze politia comunitara.
Cea mai buna solutie pentru siguranta strazii a fost cea cu patrulele jandarmeriei in colaborare cu politia ordine publica de la MIRA cu un singur amendament adresat domnului Tutilescu,subordonatii dumneavoastra o uite mersul biped de atata plimbat cu autoturismele politiei,reinfiintati patrulele pe jos de odinioara erau mult mai eficiente.
Back to top
Altair
Fri Jan 04 2008, 01:16AM
UBI CONCORDIA IBI VICTORIA
Registered Member #385

Pai acum avem patrule pedestre atat la jandarmerie cat si la politie.Unde-s doi....oare?
Back to top
Doru
Fri Jan 04 2008, 04:21PM
doru
Registered Member #14

Am ramas placut surprins sa vad astazi prin targ vreo 3 biule(nu pot sa le numesc patrule pentru ca erau formate din doi membri) de politie pedestre de la sectii diferite(MIRA).
Back to top
Sofast
Sat Jan 05 2008, 07:27PM
Registered Member #789

Insemnele de arma sunt diferite, dar tinuta e identica. De la o distanta de 2-3 m. par identice.
Back to top
ex-ad
Sat Jan 05 2008, 10:31PM
nosce te ipsum

Registered Member #1

hihihihihihi - BIULE! cool, dorule!

paranteza - sigur nu-si lasasera masina prin apropiere? ca io una n-am mai vazut de mult timp pedestrasi...
Back to top
Sofast
Sat Jan 26 2008, 10:01PM
Registered Member #789

Spuneţile voi că noaptea, în patrulare, nu se foloseşte decât consola, nu şi sirena. Oamenii, uneori, noaptea dorm.
Back to top
Sailor
Sun Jan 27 2008, 01:15PM
Sailor
Registered Member #500

Da Sofast dar ca sa ajunga ei primii la locul faptei au nevoie de sirena!!
Back to top
OMON
Fri Feb 29 2008, 09:25PM
DEGEABA INCERCI SA AJUNGI LA VULTURI CAND ESTI INCONJURAT DE CURCANI......
Registered Member #906

Sunt in +++++++++++ nu le vad rostul
Back to top
apkah
Sat Dec 06 2008, 09:08PM
arcan
Registered Member #566

Am facut mai demult un sondaj in legatura cu comunitarii...nu pot sa cred ca o idee laudabila din alte tari , implementata in Romania a ajuns o mizerie...de ex :prima tara cu politie locala , din cate stiu e Elvetia si dealtfel ei au si inventat-o ;ce face politia locala la ei : ajuta persoanele in varsta , inclusiv la cumparaturi, supravegheaza casele cu locatarii plecati, salveaza pisicile din pom..etc, adica ajuta comunitatea, si nu are pretentii de politie.In Romania , toti smecherii de primari si-au facut politie proprie , si toti burtosii din MIRA au plecat sefi acolo pe salarii grase.Acum ma gindesc ca nu o sa mai zic niciunui politist ca e platit din banii mei...comunitarii sint platiti din banii mei pe bune , si sint total nemultumit de locul unde mi se duc banii.Unde mai pui ca si-au luat pistoale frate, Glock ca au nevoie ...i-mi aduc aminte de tembelul ala de Soare care la echipament cerea AK 47 , costume de scafandru , masini blindate si asemenea bazaconii..sa te tii tata cind incep comunitarii tragerile prin oras..revolutia a fost pistol cu apa..( exagerez un pic, dar sincer ma ingrijoreaza prostia cu comunitarii )Mai deuna zi am vazut un demonstrativ cu interventia lor..cine le da voie sa poarte cagule?in ce lege se specifica?nici girofar nu au voie , pentru ca in legea circulatiei , se specifica clar cine are drept la girofar olitia, Pompierii, Salvarea, Jandarmeria.si galben mai citiva..
Back to top
spk
Sat Dec 06 2008, 09:32PM
primum non nocere

Registered Member #537

trec in fiecare zi pe langa o primarie si ma uimesc singur cand comunitarii (sau mai bine maidanezii),toti refuzatii societatii ajung acolo
Back to top
SPP Nimitz
Sat Dec 06 2008, 11:50PM
-
Registered Member #1268

Azi au fost patrule pedestre, se-auzea o discutie foarte amuzanta despre lumini in cooperare, prietenii stiu.

[ Edited Sat Dec 06 2008, 11:51PM ]
Back to top
mercurie
Sun Dec 07 2008, 12:33AM
Registered Member #1034

Puteti sa-mi spuneti voi? Cat se investeste in formarea unui politist comunitar? Sunt acolo macar 9 luni de scoala intensiva, ca la americani, fara sex, fara permisii, etc.?
Back to top
SPP Nimitz
Sun Dec 07 2008, 01:05AM
-
Registered Member #1268

Americanii au astfel de "politie"? Sau era vorba de politistii americani?
Back to top
Babalau
Sun Dec 07 2008, 03:20AM
babalau
Registered Member #1269

Sunt niste "panarame". Cand se intampla ceva pe strada si sunt de fata sau sunt in apropiere ori fac 180 si pleaca usor usor usor, ori intorc capul si se fac ca nu au vazut.
Back to top
Go to page
  <<        >>   

Jump:     Back to top

Syndicate this thread: rss 0.92 Syndicate this thread: rss 2.0 Syndicate this thread: RDF