Proiect SEMPER FIDELIS
  • Prima pagina
  • FORUM
  • Despre noi
  • Statut
  • Galeria foto
  • Download-uri

Remember me      Forgot password?    Signup

Forums

Proiect SEMPER FIDELIS :: Forums :: Securitate nationala :: General

<< Previous thread | Next thread >>
POLITIA LOCALA
Go to page
  <<        >>  
Moderators: ex-ad, colonelul, echo, truepride, dorobant, spk, Radu89, Pârvu Florin, justme, Mihais, Resboiu
Author Post
apkah
Sat Feb 13 2016, 02:28PM
arcan
Registered Member #566

iceman wrote ...

ar fi bine cu 100 de euro sa faca rost de subiecte , nu stiu daca mai poate sa alerge 1000 m sau faca abdomene )

Sau poate reuseste sa faca abdomene...verticale.Nu stii cum sunt? Priveste:

[ Edited Sun Feb 14 2016, 09:54AM ]
Back to top
1 User said Thank to apkah for this Post :
 Bendis (13 Feb 2016, 20:39)
chimistul
Tue Aug 09 2016, 09:42PM
Registered Member #1234

Domnilor , de la început vă spun că am o antipatie faţă de poliţia locală...de ce ? apăi sunt multe de spus , de la faptul că vezi toţi graşii şi toate feţele ce nu au nici în clin nici în mânecă cu statutul de ,,poliţist local,, , nu mai vorbesc de ţinută, de modul de comportare, de îngâmfarea care o afişeajă în unele instituţii publice, mergând până la tupeul unora de a nu respecta legea ...başca se toacă bani la greu aiurea din bugetul local - nu mai spun că din punctul meu de vedere cred că folosesc termenul de ,,poliţist,, aiurea .... probabil că îşi vor găsi locul dar mai durează ....
Dacă vreţi să vedeţi ridicolul în toată splendoarea lui accesaţi fişierul...

flv.flv
Şi au o dotare mult mai bună decât mulţi poliţişti şi da este o zi tristă pentru purtătorii de cagule ,care chiar ştiu meserie, din toată lumea .......
Back to top
djebel
Wed Aug 10 2016, 12:57PM
Registered Member #3603

Realmente mi s-a facut greata. Nevazand prea bine (deh, stomac sensibil!), era sa incurc antivomitivul cu un laxativ si sa ma fac exact cum e si "demonstrativul" de mai sus: de cacao.
Back to top
chimistul
Thu Sep 01 2016, 10:29AM
Registered Member #1234

Din ciclul ”plagiators”.
Alți gardieni publici, aceiași plagiatori și impostori jalnici despre care vă tot spunem! De data asta în orașul Mioveni, Jud. Argeș!

Conform H.G. 1332/2010 privind aprobarea Regulamentului-cadru de organizare si functionare a politiei locale, articolul 31 prevede următoarele: „(1) Pe timpul desfasurarii activitatilor de serviciu, pe raza comunelor, a oraselor, a municipiilor, a sectoarelor municipiului Bucuresti, personalul politiei locale poate folosi autovehicule cu insemnul distinctiv "POLITIA LOCALA", urmat de denumirea unitatii/subdiviziunii administrativ-teritoriale din care face parte. (în cazul de față MIOVENI). Literele care compun inscriptia trebuie sa fie de culoare neagra, pe fond alb, si sa aiba aceleasi dimensiuni.
(2)Însemnele nu trebuie să creeze confuzii cu denumirea altor instituţii sau autorităţi publice si sunt amplasate pe toate laturile autovehiculului, portiere, portbagaj si capota, pentru a fi vizibile din orice pozitie.

[ Edited Thu Sep 01 2016, 10:00PM ]
Back to top
1 User said Thank to chimistul for this Post :
 Illusionist (05 Sep 2016, 16:34)
apkah
Thu Sep 01 2016, 04:19PM
arcan
Registered Member #566

,,RUTIERA,, e nick-name de la MIOVENI...
Back to top
1 User said Thank to apkah for this Post :
 2mail (02 Sep 2016, 18:17)
2mail
Fri Sep 02 2016, 06:17PM
Registered Member #1343

Bun comentariul
Back to top
apkah
Fri Sep 02 2016, 06:39PM
arcan
Registered Member #566

2mail.Hai noroc. Mai traiesti?
Sper ca esti bine. SI nu ai nick-name ,,mioveni,,...
Te salut.
Back to top
2mail
Fri Sep 02 2016, 07:48PM
Registered Member #1343

Traiesc ! Vroiai sa nu o mai fac ?
Nu am acel nik-name, care sincer mi se pare o prostie. In rest sunt bine multumesc de intrebare.
Salutari si tie .

[ Edited Fri Sep 02 2016, 08:23PM ]
Back to top
alin
Tue Sep 06 2016, 12:42AM
Registered Member #1206

chimistul wrote ...

Din ciclul ”plagiators”.
Alți gardieni publici, aceiași plagiatori și impostori jalnici despre care vă tot spunem! De data asta în orașul Mioveni, Jud. Argeș!

Conform H.G. 1332/2010 privind aprobarea Regulamentului-cadru de organizare si functionare a politiei locale, articolul 31 prevede următoarele: „(1) Pe timpul desfasurarii activitatilor de serviciu, pe raza comunelor, a oraselor, a municipiilor, a sectoarelor municipiului Bucuresti, personalul politiei locale poate folosi autovehicule cu insemnul distinctiv "POLITIA LOCALA", urmat de denumirea unitatii/subdiviziunii administrativ-teritoriale din care face parte. (în cazul de față MIOVENI). Literele care compun inscriptia trebuie sa fie de culoare neagra, pe fond alb, si sa aiba aceleasi dimensiuni.
(2)Însemnele nu trebuie să creeze confuzii cu denumirea altor instituţii sau autorităţi publice si sunt amplasate pe toate laturile autovehiculului, portiere, portbagaj si capota, pentru a fi vizibile din orice pozitie.

Se pare ca unii reusesc sa fie originali in creatiile lor.. Dar nu stiu daca sa rad sau sa plang!

[ Edited Tue Sep 06 2016, 12:48AM ]
Back to top
chimistul
Thu Sep 08 2016, 04:27PM
Registered Member #1234

Să continuăm ....
Ancheta interna la Politia Locala Braila. Un politist, pozat in timp ce spala masina care apartine directorului adjunct

Ancheta interna la Politia Locala Braila dupa ce a aparut pe o retea de socializare, pe contul “Politistii au umor”, o postare in care un politist local spala o masina care apartine directorului adjunct, Dumitru Hahui.
Imediat dupa aparitia postarii, care a fost distribuita rapid in mediul virtual, primarul din Braila, Marian Dragomir, s-a intalnit cu directorul executiv al Politiei Locale, Traian Jipa, si cu directorul adjunct, Dumitru Hahui.
“Din discutia cu domnul Hahui Dumitru va informez ca la intrebarea mea - nu considera ca este necesar sa-si dea demisia - a raspuns ca recunoaste ca foloseste masina respectiva si ca agentul i-a spalat masina fara sa-i fi dat aceasta dispozitie. Urmeaza ca din cercetarea interna sa se verifice acest aspect. A spus ca regreta ca i s-a facut aceasta fotografie si a declarat ca este urmare a declansarii unor masuri fata de angajati ai Politiei Locale. A mai mentionat ca au mai fost cazuri cand, urmare a faptului ca si-a parcat masina in curtea institutiei, unii angajati si-au facut fotografii in masina”, a declarat Dragomir.
LINK
P.S. Eu pun pariu că nu se va întâmpla nimic...eventual un avertisment.De ce ? Simplu. Pentru că totul este politic iar în zona asta sunt create adevărate mafii.... şi nu îmi este frică de cuvântul pe care îl folosesc.
Back to top
TATP
Thu Sep 08 2016, 05:46PM
Registered Member #10944

"... A spus ca regreta ca i s-a facut aceasta fotografie...". Asta e tare de tot!
Back to top
2mail
Thu Sep 08 2016, 06:46PM
Registered Member #1343

Voi credeti ca in aceasta institutie e cineva numit intr o functie de conducere fara acordul domnului primar ?
Back to top
truepride
Fri Sep 09 2016, 11:02AM
Fiat justitia ruat caelum

Registered Member #996

Acum ceva timp am scris niste comentarii ceva mai acide la adresa institutiei dupa ce tot felul de reprezentanti s-au intrecut parca in gafe. Mai mult si la nivel personal, contactul cu reprezentantul institutiei mi-a last o parere proasta.
Vreau sa fiu corect si sa va relatez ultima experintea cu dansii. Un inteligent ce parcheaza intentionat parca sa blocheze pe altii a reusit prin nesimtire sa ma calce pe coada. Am sunat la PL, mi-a raspuns o doamna/domnisoara foarte amabila, in antiteza parca cu toate doamele de la ghisee, ori relatii publice, cu care am avut pana in prezent contact.Dansa mi-a promis ca trimite un echipaj in zona in 10 minute. Maxim 10 minute, loganul(asemanator, dar nu identic cu cel al politiei nationale) isi face aparitia. Doi politisti locali, imbracati bine, foarte politicosi mi-au cerut detalii. Multe nu au avut nevoie, tembelul respectiv a parcat pe zona verde, bloca cale de acces in bloc si mai bloca inca doua masini parcate regulamentar, asta asa ca bonus. Vazut, constatat, sanctionat. M-am uitat si eu pe procesul-verbal, completat ca la carte.
Bravo domnilor deci se poate. Sincer nu cred ca este vorba de un "cult al institutiei" ci de doi tineri(pe la aprox 25 de ani) ce isi iau munca in serios si incerca sa o faca cat mai bine.
Back to top
1 User said Thank to truepride for this Post :
 TATP (09 Sep 2016, 12:11)
djebel
Fri Sep 09 2016, 05:15PM
Registered Member #3603

2mail wrote ...

Voi credeti ca in aceasta institutie e cineva numit intr o functie de conducere fara acordul domnului primar ?

@2mail, dar nu despre lucrul asta s-a tot vorbit in toate cele 245 de pagini ale prezentului topic? Ca PL e a lu' dom' premar?
Eu unul apreciez faptul ca esti sincer. Pe bune.
Back to top
2mail
Fri Sep 09 2016, 07:27PM
Registered Member #1343

Dureros este ca pe functiile astea vin si foste cadre MAI,care in loc sa schimbe in bine aceasta institutie se comporta ca niste stapani si fac numai ce le spune de dom premare in loc sa faca ce spune legea.
Back to top
Go to page
  <<        >>   

Jump:     Back to top

Syndicate this thread: rss 0.92 Syndicate this thread: rss 2.0 Syndicate this thread: RDF