Proiect SEMPER FIDELIS
  • Prima pagina
  • FORUM
  • Despre noi
  • Statut
  • Galeria foto
  • Download-uri

Remember me      Forgot password?    Signup

Forums

Proiect SEMPER FIDELIS :: Forums :: Securitate nationala :: General

<< Previous thread | Next thread >>
Noua viziune de GEOPOLITICA ACTUALA
Go to page
  <<        >>  
Moderators: ex-ad, colonelul, echo, truepride, dorobant, spk, Radu89, Pârvu Florin, justme, Mihais, Resboiu
Author Post
Mihais
Wed Sep 30 2015, 07:40PM

Registered Member #2323

De dragul adevarului,fara Bashar erau cam toti minoritarii refugiati deja.Si califatul era la Damasc
Nu e inger,dar puteau fi dragii de orientati din vest cu 5 minute mai destepti.E acum omul rusilor pt ca nu are de ales.

Boribum,Volodea a zis:sfere de influenta,la schimb cu infrangerea califatilor de catre rusi.Asta e morcovul.Biciul sunt migratorii.
Cu americanii nu discuta.Propunerea e pt europeni.

[ Edited Wed Sep 30 2015, 07:41PM ]
Back to top
IoanS
Wed Sep 30 2015, 07:56PM
Registered Member #10285

djebel wrote ...
Am doar o singura intrebare pe care v-o adresez si cu care, iata, risc sa va tulbur feng shui-ul, karma, horoscopul, alinierea cu astrele: ce culoare are camasa dvs? Neagra, bruna sau verde ca nu m-am prins inca?

(Off-topic:
Camasile mele se schimba cu anotimpul.. , antropologia nu..)

Antropologia este o stiinta care, slava Domnului, se studiaza de zor in mai toata lumea. Pentru "intimidare" pomenesc doar de Cambridge si Oxford... Domeniul merita studiat, dar nu exploatat imoral. Antropologia, inteleasa cum trebuie, nu-ti ofera munitie pt exclusivitate si superioritati, ci pentru acceptarea diversitatii ca un dat de la Dumnezeu. Geopolitica nu poate face abstractie de antropologie... Si geopoliticienii nu fac asbtractie..
Back to top
1 User said Thank to IoanS for this Post :
 apkah (30 Sep 2015, 20:21)
apkah
Wed Sep 30 2015, 08:12PM
arcan
Registered Member #566

IoanS...sau pseudonimul acesta a inceput sa fie frecventat de oameni cu multa minte si cu mai putina habotnicie...
Nu-i rau...

[ Edited Wed Sep 30 2015, 08:13PM ]
Back to top
Terentius
Wed Sep 30 2015, 08:19PM
Terentius
Registered Member #2186

Back to top
1 User said Thank to Terentius for this Post :
 Boribum (30 Sep 2015, 21:12)
djebel
Wed Sep 30 2015, 09:08PM
Registered Member #3603

@IoanS, stati linistit/linistiti, nu ma intimidati, si nu era nevoie sa ajungem in UK, avem un institut de antropologie si aici in Romania. Dvs. probabil ca va referiti la ramura antropologiei sociale, dar vedeti, marea majoritate spun ca antropologia este cea fizica. De aici blonzi, inalti, ochi albastri...
Back to top
Boribum
Wed Sep 30 2015, 09:10PM
boribum
Registered Member #2395

Mihais wrote ...

Cu americanii nu discuta.Propunerea e pt europeni.

Pai europenii vor nu Bashar+nu ISIS,momentan,europeni din care Franta zice "nu+nu" obligatoriu iar Germania zice ca ar vorbi totusi un pic si cu Bashar.Adica europenii...cam divergenti Putin bombardeaza,dar nu ISIS ci Al-Nosra,Al-Nosra care se omoara cu ISIS ! Aia care sustin ca Putin apara Europa sunt cei mai nostimi. Abatorul care promoveaza vegetarianismul,cum s-ar zice.

Back to top
Boribum
Wed Sep 30 2015, 09:18PM
boribum
Registered Member #2395

djebel wrote ...

Dvs. probabil ca va referiti la ramura antropologiei sociale

Da,asa este ! Si e si partea aia în care stiinta îti demonstreaza ce ti-a lasat Dumnezeu,ce a dat,luat în leasing,împrumutat.Dumnezeu e-n tot si toate,si stiinta îl explica : Q.E.D <:-P Daca mai avem putintica rabdare,or sa-l scoata din depozit si pe plutonierul responsabil cu istoria religiilor,sa se egzprime si el.Dup-aia,urmeaza lingvistii.E cauza lumii albe si crestine în joc,ce naiba ! Stai un pic !
Back to top
Terentius
Wed Sep 30 2015, 09:23PM
Terentius
Registered Member #2186

Stiti ce e bine in discutia asta in contradictoriu de aici? Isi cam dau seama multi, dupa temele sustinute de trolli si obstinatia cu care le reiau, cam cine se afla in spatele valului asta de migratie. Qui prodest. ........ Capata sens, in mintea acelorasi necredinciosi, cam multele fotografii cu eroi asa zisi ISIS participand la executii prin Siria si Iraq, eroi etalandu-si mandri costumele de lupta Gorka 2 sau 3 (pe Boribum l-am vazut aducandu-le in discutie, intrebati-l pe el ce inseamna).

[ Edited Wed Sep 30 2015, 09:25PM ]
Back to top
1 User said Thank to Terentius for this Post :
 Boribum (30 Sep 2015, 21:59)
Mihais
Wed Sep 30 2015, 09:39PM

Registered Member #2323

Cu cine lupta ivanii e complicat si pt ei.
Aia din Emiratul Caucazian is ce a mai ramas suparat pe rusi.In Siria sunt in JAM,aliati cu al Nusra.Parte din astia au trecut la califat.Si au pus de un conflict fie cu impuscaturi,fie cu denunturi la FSB.Treaba e reciproca.Adica si califatul a faultat emiratul in operatiuni in Caucaz si invers.
Problema emiratului e ca rusii au tot casapit la ei iar lideri de marca nu prea mai sunt.Asa ca is multi cei care trec cu arme si bagaje la Al Bagdadi.
Cui bono,e cu cantec.Califatul si rusii au convergenta de interese.De aici sa zici ca is creatia rusilor e cam mult.

De ce bubuie rusii Al Nusra se explica privind pe harta.

Iar aia cu barbosii in uniforme rusesti,toti caucazienii le folosesc.

Asa si armata lui Assad poarta un fel de woodland american.

Ivanii is niste japite ,dar solutia e sa li se ia maul in Europa.In Orient e deja +- meciul intre sauditi si persi.Iranienii si rusii sunt amici de circumstanta.

[ Edited Wed Sep 30 2015, 09:46PM ]
Back to top
djebel
Wed Sep 30 2015, 09:44PM
Registered Member #3603

Nu cred ca e nevoie sa-l intrebam pe Boribum, parca le-am vazut si prin Crimeea,nu?

[ Edited Wed Sep 30 2015, 10:06PM ]
Back to top
Boribum
Wed Sep 30 2015, 09:58PM
boribum
Registered Member #2395

Mai sunt doar un pic mai mult de 3 luni pâna când locatarul de la Casa Alba o sa se schimbe. Nu stiu de ce,dar am senzatia ca tov. Vladimir Volkswagen Putin a ratat momentul unei întelegeri cu nenea asta cu Premiul Nobel pentru Pace pe raft si o sa se pricopseasca cu niste chestii pe care va avea dificultati în a le pricepe din sala aia de sport mobilata cu Hoist. Bine,el calareste ursul si zboara cu gâstele,asa ca o sa se "scoata" cumva. Sa nu umple însa împrejurimile cu testoase ninja d-alea d-ale lui,ca atunci o sa fie cu deranj si p-acasa,nu numai în restul lumii.

Edit :" un pic mai mult de 3 luni pâna când locatarul de la Casa Alba o sa se schimbe" ; când vor cunoaste si complexili industriale rezultatul alegerilor,nu ca va pleca B.O de la Casa Alba peste 3 luni. Sper ca acum e mai limpede ce am scris.

[ Edited Wed Sep 30 2015, 10:03PM ]
Back to top
djebel
Wed Sep 30 2015, 10:01PM
Registered Member #3603

@Boribum, nu numai atat, dar ieri era cu religia, azi cu antropologia, maine nu m-ar mira sa apara cu Darwin. Si toate sunt cu geopolitica.

Edit: La @IoanS faceam referire ca deja nu ne mai sincronizam, de nu se mai intelege omul cu nevasta lui.

[ Edited Wed Sep 30 2015, 10:09PM ]
Back to top
Boribum
Wed Sep 30 2015, 10:10PM
boribum
Registered Member #2395

djebel wrote ...

@Boribum, nu numai atat, dar ieri era cu religia, azi cu antropologia, maine nu m-ar mira sa apara cu Darwin. Si toate sunt cu geopolitica.

Toate ! Si toate sunt cu Dumnezeu în ele,ca na ! albi si ortodocsi suntem,si e cam singura fibra pe care atingând-o poti sa te astepti sa rezoneze universal-local (sau local-universal). Când te simti cu spatele la zid (ca asta e ideea,si daca nu te simti,ti-o inducem noi,încet dar sigur,de-o sa te simti amenintat zilnic chiar daca cerul e senin) doar n-o sa te sprijini pe vreun ne-alb ori (Doamne fereste!) necrestin ! Nu te sperie treaba cu religia ? Nu-i nimic,avem si oameni de ...stiinta (!) si ceva cântareti la sentiment. De prosta calitate, e drept,ca aia buni tot pleaca,din 1917 încoace.
Back to top
1 User said Thank to Boribum for this Post :
 djebel (30 Sep 2015, 22:19)
IoanS
Wed Sep 30 2015, 10:14PM
Registered Member #10285

In timp ce proaspetii multiculturali de pe la noi tipa "Vrem si noi.." , cei din vest au deja aproape doua secole de studii antropologice ale populatiilor islamice..Oamenii acestia au ajuns sa le studieze pana si progeniturile, ma refer la cei nascuti in Europa, a doua si a treia generatie.. Concluzie ?! Inca n-a aparut panaceul care sa-i faca compatibili cu valorile europene !

Un articol interesant: Is Islam Incompatible with Western Values?
LINK

Militarisation of Research: Meet the Centre for Studies in Islamism and Radicalisation
LINK

Cambridge - Centre of Islamic Studies
LINK

Oxford - Islamic Studies
LINK
Back to top
djebel
Wed Sep 30 2015, 10:17PM
Registered Member #3603

Boribum wrote ...

Sa nu umple însa împrejurimile cu testoase ninja d-alea d-ale lui,ca atunci o sa fie cu deranj si p-acasa,nu numai în restul lumii.

Bine zis si de-abia aici fac alergie. O fac din perspectiva unui locuitor peste care valul tarist/sovietic a trecut de 3 ori in 100 de ani si i-am suportat "binefacerile".
Back to top
Go to page
  <<        >>   

Jump:     Back to top

Syndicate this thread: rss 0.92 Syndicate this thread: rss 2.0 Syndicate this thread: RDF