Proiect SEMPER FIDELIS
  • Prima pagina
  • FORUM
  • Despre noi
  • Statut
  • Galeria foto
  • Download-uri

Remember me      Forgot password?    Signup

Forums

Proiect SEMPER FIDELIS :: Forums :: Securitate nationala :: General

<< Previous thread | Next thread >>
Decembrie 89
Go to page
  <<      
Moderators: ex-ad, colonelul, echo, truepride, dorobant, spk, Radu89, Pârvu Florin, justme, Mihais, Resboiu
Author Post
djebel
Mon May 18 2015, 10:38PM
Registered Member #3603

Popov Dusko wrote ...

pai numai cat am pus eu din link era legat de revolutie restul nu avea legatura.Cum tu ai pus tot postul asa am adaugat si eu

@Dusko Popov, vad ca te faci ca nu intelegi! Eu ti-am sugerat sursa de unde te-ai "inspirat", lucru pe care tu nu l-ai facut, ci ai lasat sa se inteleaga ca ar fi cuvintele tale. Daca nu sesizezi diferenta de nuanta, ma rog, e treaba ta. Si pentru ca discutia asta nu aduce niciun plus de valoare acestui topic, ma retrag definitiv.

Edit: LINK

[ Edited Mon May 18 2015, 10:43PM ]
Back to top
Popov Dusko
Mon May 18 2015, 11:07PM
Registered Member #10271

djebel wrote ...

Popov Dusko wrote ...

pai numai cat am pus eu din link era legat de revolutie restul nu avea legatura.Cum tu ai pus tot postul asa am adaugat si eu

@Dusko Popov, vad ca te faci ca nu intelegi! Eu ti-am sugerat sursa de unde te-ai "inspirat", lucru pe care tu nu l-ai facut, ci ai lasat sa se inteleaga ca ar fi cuvintele tale. Daca nu sesizezi diferenta de nuanta, ma rog, e treaba ta. Si pentru ca discutia asta nu aduce niciun plus de valoare acestui topic, ma retrag definitiv.

Edit: LINK

[ Edited Mon May 18 2015, 11:20PM ]
Back to top
Resboiu
Tue May 19 2015, 01:07AM

Registered Member #2526

alexius wrote ...

Popov Dusko wrote ...

Nu am pus linkul, pentru ca,te interesa doar ce a facut 404 in '89 , iar daca intereseaza pe cine sunt cei de la 404 astazi , sunt Um 1010 Targu Mures FOS. Am cautat mai intai sa vad daca este publica

Popov Dusko tu de ce nu reușești să te exprimi corect ?

Folosești Google translate și mai corectezi tu puțin pe unde mai crezi că nu sună bine ?

Unde ai auzit tu în румынский "dacă te intereseaza pe cine sunt cei...?"

Unde ai auzit tu de expresia "am simtit cravașa" în rumânski?

S-au grabit un pic cu desantarea. In rest, omul a schimbat bine macazul.

Back to top
Boribum
Fri May 22 2015, 01:24AM
boribum
Registered Member #2395

Am mai citit pe undeva,tot pe forumul asta si tot într-o discutie despre forte d-astea-ntunecate ceva referitor la un monument ridicat în memoria unor militari togolezi cazuti în Revolutia româna. Sigur ca nu exista nicio poza a acelui monument,nicaieri,dar persoana era sigura(a) ca el exista.

Ce naiba sa mai spui ?!
Back to top
djebel
Sat May 23 2015, 05:58AM
Registered Member #3603

Da, si garda la monument fac legionarii aia care erau cantonati in Ungaria si care de-abia asteptau să invadeze România.
Back to top
msimula
Mon Aug 31 2015, 01:45PM
Registered Member #2287

Unii au citit acest articol, altii poate nu.

CONVORBIRI CU FOSTUL ŞEF AL CONTRASPIONAJULUI ROMÂN

Sursa: LINK
Back to top
1 User said Thank to msimula for this Post :
 apkah (24 Dec 2018, 14:01)
Pârvu Florin
Sun Dec 23 2018, 11:12PM
Iubesc Romania cu o ura adanca ! Fiindca nu este asa cum ar trebui sa fie! Asa cum poate sa fie!

Registered Member #1287

https://www.youtube.com/watch?v=jhdFe3evXpk
Back to top
Undeva
Mon Dec 24 2018, 03:39AM
Registered Member #10932

Da. Nu știu nu comentez. Daca aia a fost revoluție eu sunt mexican sau nu scriu asta. Unii au gândito că o revoluție și R.I.P

Dar boxele alea cu împușcături și altele. Daca nu era 4G.

Toți "idioții" mei va zic: Daca nu era revoluție deveneam prea puternici și nu mai eram dependenți de bankeri și nici de banii altora și eram muncitori vrem nu vrem. Oricum nimeni nu va mai face ce sa făcut la Revoluție.

Sunt sisteme care trebuiesc sa fie schimbate.
Sunt feluri și feluri de modalități de a opri o tara din evoluția către succes.
Daca acest sistem nu cădea cu aceasta înscenare de revoluție a doua varianta era un război declarat României din motive create și bine justificate pe plan mondial.Si tot cădea Ceaușescu și tot împușcat murea.

Când vrei sa dai o tara jos ultima soluție este Războiul.

Nu știu. Nu comentez.

[ Edited Mon Dec 24 2018, 08:21AM ]
Back to top
Undeva
Mon Dec 24 2018, 08:15AM
Registered Member #10932

🇷🇴 Mergem Înainte !

[ Edited Mon Dec 24 2018, 08:17AM ]
Back to top
Pârvu Florin
Sat Feb 09 2019, 03:12PM
Iubesc Romania cu o ura adanca ! Fiindca nu este asa cum ar trebui sa fie! Asa cum poate sa fie!

Registered Member #1287

Pârvu Florin wrote ...

Boribum wrote ...

Sa ne spuna Florin,însa,daca pe vremea aia purta celebra "vesta de lupta" ,aia de ziceai ca esti fotoreporter cu buzunare croite fix pentru Motorola de Polar

Nu, n-am purtat, si apropo de vesta aceea, fiindca adevarurile cele mai mari se spun in gluma, acum cateva zile am vazut intr-un reportaj de pe Digi 24 o fotografie cu un militar purtand o astfel de vesta pe strazile Timisoarei, in zilele Revolutiei.
Se cam apropie momentul desecretizarii OZU-rilor din zilele acelea ale unitatilor militare, si cred ca vom avea ceva surprize cand vom citi de exemplu, ca sa raman in nota acestui topic, despre proiectata lovitura de stat din vara lui 90 care n-a mai avut loc fiindca executantii s-au plictisit de asteptare si au plecat la bautura si femei...

Adio, bătrâne asasin!
de Madalin Hondor

Singurul care a apucat să spună ceva care să aibă cât de cât legătură cu adevăratul scop al operaţiunii „Trandafirul“ LINK a fost Ştefan Guşă, şeful Statului Major al Armatei. Când oamenii lui de la DIM (Direcţia de Informaţii Militare, n.n.), pe care îi adusese de la Buzău tocmai ca să strângă informaţii din oraş (pentru că începuse să nu mai aibă încredere în bazaconiile voastre cu atacul extern) şi care aveau comandamentul instalat chiar în interiorul Spitalului Judeţean, i-au raportat ce făcuse Ghircoiaş, a izbucnit: „Ce? Şi i-au luat pe ai lor?“. Da. Şi aţi lăsat Armata să se descurce cum poate cu „ai ei“. Dar Guşă a murit repede. Nu a avut ocazia să fie întrebat de nimeni ce a vrut să spună atunci, iar istoria a consemnat că de vină pentru arderea cadavrelor de la Timişoara a fost Elena Ceauşescu. Tu nici nu ai fost menţionat. Păcat. Era meritul tău.
LINK

Back to top
cda18
Sat Feb 09 2019, 06:20PM
Devenim ceea ce suntem
Registered Member #9371

Pai, domnu’ asta Madalin Hodor zice ca Vlad a dat vina pe KGB-isti, Armata si Tovarasu’, in timp ce el (Hodor) da vina pe Vlad si Securitate, asa ca, in concluzie “nu e vina la toti”? KGB-isti, Armata, baietii din PCR, romani, arabi, togolezi, unguri, legionari (si din Franta si aia neo-nazisti, fascisti, antisemiti, anti...anti), rusi, americani, evreii de la New York, Masonii de grad 33, etc...
Back to top
Go to page
  <<       

Jump:     Back to top

Syndicate this thread: rss 0.92 Syndicate this thread: rss 2.0 Syndicate this thread: RDF