Proiect SEMPER FIDELIS
  • Prima pagina
  • FORUM
  • Despre noi
  • Statut
  • Galeria foto
  • Download-uri

Remember me      Forgot password?    Signup

Forums

Proiect SEMPER FIDELIS :: Forums :: Securitate nationala :: General

<< Previous thread | Next thread >>
Marea escrocherie ascunsa sub "Rosia Montana"
Go to page
  <<        >>  
Moderators: ex-ad, colonelul, echo, truepride, dorobant, spk, Radu89, Pârvu Florin, justme, Mihais, Resboiu
Author Post
msimula
Wed Jan 06 2010, 10:44PM
Registered Member #2287

Am intrat pe LINK si se vede foarte clar, astia chelesc muntele.
Back to top
Bravo Two Zero
Fri Jan 08 2010, 09:55PM
Tiger6ex
Registered Member #2162

am niste amici,care au pamant in zona.sa zicem ca primeau de la Companie 10.000 de euro pe el...dar ei romani destepti au facut o cabanuta de lemn pe locul respectiv si au spus ca ei locuiesc acolo. Astfel au obtinut 20.000 de euro pe parcela rspectiva.Si inca mai au de vandut..Companiei nu ii pasa, arunca cu banii numai sa ii vada plecati de acolo si pamantul sa fie pe numele ei... pacat de zona ca e frumoasa...
Back to top
msimula
Fri Jan 08 2010, 10:02PM
Registered Member #2287

Pacat, asta e, fiecare are un pret, astia de la G.R. stiu ei de ce dau cu banii in stanga si in dreapta. Dupa cate se pare, miza este cu mult mai mare decat cea anuntata, de 4 mld. de euroi, iar astia, patrihotii nostri, nu-i vad licittand ...
Back to top
msimula
Tue Jan 26 2010, 09:24PM
Registered Member #2287

Ce aveti fratilor, va lovit frica ? Nu comenteaza nimeni ? Exploatarea "Rosia Montana" a fost ridicata la nivel de politica de stat si foarte interesant nimic nu razbate, oare de ce ?
Back to top
whitewolf
Tue Jan 26 2010, 10:28PM
Registered Member #1464

Bun. Ce e de facut? Nu de multa vreme injur de 70 de ONG-uri si-au manifestat public dezacordul fata de politica agresiva aproape, promovata de vindeanu&co, pentru inceperea exploatarilor la Rosia Montana. OK, unele ONG-uri au demonstrat ca pot si chiar au reusit sa tina pe loc GRGC dar altele sunt doar contabilizate numeric. Intrebarea e oare pentru cata vreme vor reusi sa opreasca tavalugul? Sondaje, petitii, mitinguri, hotarari judecatoresti definitive, nu mai tine nimeni cont de realitatea oamenilor. Se pare ca actuala clasa politica vrea sa isi infiga coltii in ce-a mai ramas neprapadit in tara, aurul muntilor. Sa fie nu 4 miliarde profit, sa fie 100 de miliarde si oamenii din tara asta n-or avea parte de ei. O sa incerc sa ajung in zona in cateva saptamani, daca se mai domoleste gerul sa pot merge pe doua roti pana acolo. Daca s-a inceput exploatarea sau daca se va incepe vreodata exploatarea cu cianuri, imi bag picioarele in ROMANIA asta si renunt la cetatenia romana indata ce va fi posibil. Suntem o tara de handicapati condusi de tigani oligofreni.

[ Edited Tue Jan 26 2010, 10:36PM ]
Back to top
msimula
Wed Jan 27 2010, 04:22PM
Registered Member #2287

Whitewolf ai dreptate, dar sa nu dezarmam. Daca am avea aceasta putere de ai lasa singuri cuci, in tara poate s-ar trezi la realitate, dar nu asta este solutia, poate ei chiar asta asteapta, cati mai multi cetateni, de scarba sa plece in alte zari, ca ei sa-si duca la bun sfarsit,nestingheriti, toate nenorocirile pe care le patroneaza. aurul unei tari indiferent de culoare, nu are pret, nu este de vanzare. Dumnezeu e sus si-i vede, sper.
Back to top
emi
Wed Jan 27 2010, 04:52PM
emi
Registered Member #1691

Blestemul aurului de la Roşia Montană ia minţile politicienilor
LINK

Soţia lui Crin Antonescu s-a mânjit cu cianură pe obraz
LINK

Crin Antonescu ii ia apararea sotiei in scandalul Rosia Montana
LINK

Stau si ma intreb cit de "penetrat" e PDL.
Mai ales ca au scos faza cu marul intr-un moment strategic.

Ca sa nu mai amintesc de nenea cu autostrada.
Back to top
msimula
Thu Jan 28 2010, 09:49AM
Registered Member #2287

Toti sunt manjiti, din pacate nu mai putem avea incredere in autoritati, bine ca nu ne-au scos si pe noi la vanzare, dar nu-i departe ziua. s-o trezi un destept, hai sa vindem populatia tarii. Whitewolf, atunci nu va mai trebui sa emigram. Va propun LINK , un articol interesant.
Back to top
msimula
Thu Jan 28 2010, 10:37PM
Registered Member #2287

Baietii astia, pardon fetele, respectiv dna. Valean, sotia lui Crin Antonescu, a pus azi pe "tapet" la U.E., urgentarea inceperii lucrarilor la R.M.. Toti sunt cumparati, de la primarul localitatii pana la europarlamentari. Nu ne dam seama de miza jocului, aici nu e vorba de partide, e jaf la drumul mare. In vreme de criza astia jongleaza cu milioanele de euro, parca ar fi niste simple coli de hartie, in disperarea lor dupa bani si-au pierdut uzul ratiunii, sacrifica orice, in primul rand pe noi toti.
Back to top
whitewolf
Fri Jan 29 2010, 12:26AM
Registered Member #1464

Un articol despre cine sunt"candienii" si la ce mijloace apeleaza, atunci cand isi permit, pentru a-si atinge scopurile. Si update. Se pare ca nimic nu e intamplator dar parca incep sa capete toate contur, sa se limpezeasca apele si se se vada interesele din spatele afirmatiilor pripite ale lui Videanu si nu numai.

[ Edited Fri Jan 29 2010, 12:33AM ]
Back to top
msimula
Fri Jan 29 2010, 08:52AM
Registered Member #2287

@Whitewolf
Am citit articolele, ma ingrozesc de ce citesc. Din punctul meu de vedere suntem condamnati, cu "unelte" romanesti. Cine sunt cei ce au dat licentele ? Nu intamplator, cei veniti la putere au abolit pedeapsa capitala, toti pana la unul, ar fi pasibili ...
Back to top
whitewolf
Fri Jan 29 2010, 02:48PM
Registered Member #1464

Oho, ar fi o lista prea lunga si ar incepe cu cei care s-au "ocupat" de "marea privatizare": Iliescu, Roman, Stolo, Atanasiu(cu toti cei care are trecut pe la AVAS), Tariceanu si in fruntea lor gunoiul de Patriciu. Asta a fost si este cel mai perfid si intradevar e un pericol pentru siguranta nationala. Nu m-ar surprinde sa aflu ca este si in spatele afacerii RM. Pana la urma singura solutie va ramane sa iasa oamenii in strada sa apere muntii aia si alti munti, pentru ca se pare ca planurile lor sa intind pe intreg sirul Carpatilor Occidentali, coborand spre Dunare si mai departe iar in Nord, urcand spre Ungaria, a carei legislatie impotriva utilizarii cianurilor in exploatarea miniera ii scapa de batai de cap.
Back to top
msimula
Sun Jan 31 2010, 12:31AM
Registered Member #2287

@Whitewolf
In lumea afacerilor nu exista partide, e greu de cuantificat care-i mai smecher, sa nu zic altfel, in lumea afacerilor de varf, banii mai sunt o miza in sine, numai numarul lor, cat cei ce conduc ostilitatile, ei sunt papusarii, proibabil ca sentimentul ca tu manuiesti papusile, iti da puterea suprema. Ungurii au fost cu un minut mai isteti ca noi si au decretat "fara cianuri", iar in exploaterea aurifera, este stiut faptul, ca inca nu se poate fara cianuri ...
Back to top
msimula
Sat Feb 06 2010, 08:04PM
Registered Member #2287

Pentru cei interesati de afacerea Rosia Montana, urmeaza la Ant. 3 o emisiune. Sper sa fie interesanta si sa vina cu ceva informatii si date concrete.
Back to top
msimula
Sat Feb 06 2010, 09:32PM
Registered Member #2287

Un fiasco total emisiunea. Au batut campii. Pacat ca era si Baltazar in emisiune, nu m-am lamurit ce interese are in afacerea asta. De fapt banuiesc, multi, multi bani la mijloc.
Back to top
Go to page
  <<        >>   

Jump:     Back to top

Syndicate this thread: rss 0.92 Syndicate this thread: rss 2.0 Syndicate this thread: RDF