Proiect SEMPER FIDELIS
  • Prima pagina
  • FORUM
  • Despre noi
  • Statut
  • Galeria foto
  • Download-uri

Remember me      Forgot password?    Signup

Forums

Proiect SEMPER FIDELIS :: Forums :: Securitate nationala :: Intelligence-ul romanesc

<< Previous thread | Next thread >>
SPIONAJ TOTAL !
Go to page
      >>  
Moderators: ex-ad, colonelul, echo, truepride, dorobant, spk, Radu89, Pârvu Florin, justme, Mihais, Resboiu
Author Post
ronin
Sat Dec 26 2009, 06:49PM
Registered Member #70

Va propun sa discutam de "spionajul total".
Ce intelegeti voi prin asta, daca se mai aplica astazi (data fiind existenta unor aliante, etc.) si daca il recunoasteti la nivelul vreunui stat, astazi, sec. XXI...

Iata o mica introducere:

Parintele spionajului total (dupa unii) este germanul Rudolf Hess.
Principiile sale: oricine poate fi spion, oricine trebuie sa fie spion, nu exista secret care sa nu poata fi aflat.

Toate departamentele, toate institutiile Germaniei hitleriste au fost adaptate pentru pregatirea "spionajului total".

Toate scolile, universitatile, institutele de cercetari stiintifice ale Germaniei au devenit de fapt pepiniere ale "spionajului total".

Ei, hitleristii, au creat o organizatie complexa si ramificata in care agentilor li s-a atribuit numai un anumit loc, riguros determinat.

Principala caracteristica a "spionajului total" consta in faptul ca nu este indreptat numai spre obtinerea de informatii asupra adversarului; el este folosit si pentru distrugerea fortelor interioare ale inamicului.

In aceasta conceptie, razboiul trebuie sa constituie lovitura finala, o lovitura deschisa, dupa ce, in prealabil, fortele inamicului au fost subminate dinlauntru.

In consecinta, pregatind cel de al doilea razboi mondial, hitleristii si-au propus sa slabeasca capacitatea de aparare a popoarelor prin mijloacele descompunerii intregului aparat de stat, economiei si armatelor tarilor pe care si le propunea sa le ocupe.

Acestui scop i-a fost subordonata intrega politica externa a Germaniei hitleriste, intreaga sa strategie si propaganda.
Toate ministerele si institutiile se ocupau de spionaj !!!
Back to top
Contele
Sat Dec 26 2009, 08:33PM
"ATUM" - RA.
Registered Member #2201

Tradarea se poate ierta, dar nu se poate uita niciodata, ea va fi retinuta in minte si inima ca cea mai de jos mizerie omeneasca.

Cu consideratie Contele
Back to top
msimula
Sun Dec 27 2009, 02:09PM
Registered Member #2287

Subiectul abordat de Ronin este binevenit. Spionajul total exista si astazi si probabil se va perpetua la statele care se respecta. Chiar exista tari prietene, unde la nivel de spionaj se lucreaza din (daca este un stat care se respecta). De exemplu, SUA si Israel, sunt tari prietene si aliati strategici. Sunt de notorietate scandalurile de spionaj dintre cele doua "prietene" si exemplele ar putea continua. Dupa parerea mea, Germania aplica acest "spionaj total" si astazi.
Tradarea indiferent sub ce aspecte si in ce circumstante s-a produs, este de neiertat si cu atat mai mult nu se uita.
Al Dvs. Msimula
Back to top
msimula
Sun Dec 27 2009, 02:11PM
Registered Member #2287

Scuze pentru micile scapari. intext (... se lucreaza din greu ...).
Tot Msimula, va saluta.
Back to top
Contele
Sun Dec 27 2009, 02:44PM
"ATUM" - RA.
Registered Member #2201

Pentagonul este preocupat in crearea armatei unice, prevazute de Noua Ordine Mondiala.
O armata mondiala unica, pentru apararea stilului de viata occidental si pentru "a face fata provocarilor unei lumi tot mai brutale".

Cu consideratie Contele.
Back to top
ronin
Sun Dec 27 2009, 03:40PM
Registered Member #70

"In consecinta, pregatind cel de al doilea razboi mondial, hitleristii si-au propus sa slabeasca capacitatea de aparare a popoarelor prin mijloacele descompunerii intregului aparat de stat, economiei si armatelor tarilor pe care si le propunea sa le ocupe."

Asta ar fi motivul pentru care am intrebat daca situatia de mai sus nu vi se pare ca seamana (si) cu tara noastra (sau alte state) ?!
Adica, parte parte din UE si NATO (etc.) dar parca suntem (sau am fost) spionati total !!!
Back to top
msimula
Sun Dec 27 2009, 03:45PM
Registered Member #2287

Exista o similitudine izbitoare cu ce-si propuneau hitlestii, azi, acum. In ziua de azi ii blamam, dar atrocitati ingrozitoare se intampla si azi, numai ca in numele democratiei. Parca nu de mult circula "cine nu este cu noi, este impotriva noastra" ...
Back to top
ronin
Tue Dec 29 2009, 05:31PM
Registered Member #70

Exista si astazi, in Romania, analisti militari de exceptie.
Situatia din tara noastra arata clar ca am fost si suntem spionati total.
Avem nevoie sa dam o mana de ajutor contraspionajului romanesc, indiferent de care vorbim.

"Si in prezent se desfasoara cercetari privind cauzele reale ale celui de-al doilea razboi mondial, ale razboaielor din Golf sau din spatiul ex-iugoslav....pentru a nu mai vorbi despre razboiul impotriva terorismului..."
Back to top
msimula
Wed Dec 30 2009, 10:56AM
Registered Member #2287

Sunt de acord ca suntem spionati total. CI-ul ce pazeste ? Ne monitorizeaza cumva. Suntem foarte periculosi. Nedumerirea mea este urmatoarea; noi nu putem sa spionam total ? Ne este frica cumva, sa nu suparam pe cineva ? Acesta este rezultatul cand serviciile deschid larg "usile". Asa ceva este inadmisibil indiferent de comnjunctura.
Back to top
ronin
Wed Dec 30 2009, 12:28PM
Registered Member #70

msimula: potrivit legii 51/1991, cetatenii Romaniei au indatorirea morala de a contribui la realizarea sigurantei nationale.
La noi, dupa manipularea din 1989 cu "securistii=teroristii", lumea inca se fereste de informatiile romanesti iar pentru asta, de regula, folosim exemplele negative din serviciile de spionaj pe care le are Romania.

Imagineaza-ti ca ai fi parte din spionajul romanesc. Cum ai proceda pentru a aduce in sistem oamenii de care ai nevoie ?!
Ce vezi si ce auzi atunci cand discuti pe forumuri, fata-n fata, asisti la discutii, etc. ?

Dar ce ai putea "vedea", ce ai spune, sa zicem, daca ai constata ca romanii incep sa-si faca singuri educatie informativa si contrainformativa deoarece ei, cei bine intentionati, vor sa ajute exact asa cum spune legea 51 din 1991...?

Si eu cred ca la spionaj total se poate raspunde tot cu spionaj total.
O realitate o reprezinta acele "cartite" adanc infipte in tara asta si care, la adapostul identitailor false si al sprijinului oferit de fratia internationala, continua sa tradeze.

Legea nr. 51/1991 privind siguranta nationala a Romaniei
(publicata in Monitorul Oficial nr. 163 din 7 august 1991)

CAPITOLUL 1
Dispozitii generale
Art. 1.
Prin siguranta nationala a Romaniei se intelege starea de legalitate, de echilibru si de stabilitate sociala, economica si politica necesara existentei si dezvoltarii statului national roman, ca stat suveran, unitar, independent si indivizibil, mentinerii ordinii de drept, precum si climatului de exercitare neingradita a drepturilor, libertatilor si indatoririlor fundamentale ale cetatenilor, potrivit principiilor si normelor democratice statornicite prin Constitutie.

Art. 2.
Siguranta nationala se realizeaza prin cunoasterea, prevenirea si inlaturarea amenintarilor interne sau externe ce pot aduce atingere valorilor prevazute in art. 1.
Cetatenii romani, ca expresie a fidelitatii lor fata de tara, au indatorirea morala de a contribui la realizarea sigurantei nationale.

CAPITOLUL 3
Obligatiile si raspunderile organelor de stat, organizatiilor publice sau private
Art. 17.
In scopul realizarii sigurantei nationale, ministerele, toate celalalte organe ale statului, organizatiile din sectoarele public sau privat au, potrivit legii, urmatoarele indatoriri:

a) sa acorde sprijinul necesar la cererea organelor cu atributii in domeniul sigurantei nationale in indeplinirea atributiilor ce le revin si sa permita accesul acestora la datele detinute, care pot furniza informatii privitoare la siguranta nationala;
b) sa ia masurile necesare pentru aplicarea legii privind siguranta nationala in domeniile in care isi desfasoara activitatea sau in problemele de care se ocupa;
c) sa solicite sprijinul organelor cu atributii in domeniul sigurantei nationale pentru realizarea masurilor necesare infaptuirii sigurantei nationale in domeniul lor de activitate.

Back to top
msimula
Wed Dec 30 2009, 02:23PM
Registered Member #2287

Cred ca ne-am indepartat un pic de subiect. Mi se pare, ca sunt pus la zid, din considerentul ca sigur, nu m-am exprimat prea bine si nu m-am facut inteles. Cei care sunt angrenati in Siguranta Nationala, nu sunt vanzatori in obor. Au experienta, inteligenta, au putere de discernamant si nu ar trebui sa-si piarda vremea cu cine nu prezinta interes si mai ales sunt “departe” de a atenta la S.N. . Ce bine ar fi, sa aplicam si noi acest spionaj total, dar nu cu “usile deschise” daca intelegeti ce vreau sa spun, discretie …
Sunt sigur, ca cei ce ar trebui sa rasfoiasca legea sus mentionata si sa incepem cu ei, ar fi parlamentarii si toti cei ce se invart in jurul lor, cred sunt destul de bine inteles, apropos de cartite si alte animale ramatoare. Repet spionaj total cu “usile inchise”.
Back to top
ronin
Wed Dec 30 2009, 02:31PM
Registered Member #70

Total de acord cu tine !
Nu sunt, cei din SN, vanzatori in obor, dar ma refeream la situatia cu legea deoarece daca ea (legea) suna asa inseamna ca ei (cei din SN) chiar au nevoie de ajutorul nostru...
Mossad-ul si altii se bucura de un suport imens din partea diasporei, la noi lumea inca fuge de SN.
Din cate am citit, singurii care practica spionajul total dintre serviciile romanesti de spionaj este DGIA.
Modelul apartine lui Moruzov.
Vorbim !
Back to top
msimula
Wed Dec 30 2009, 03:04PM
Registered Member #2287

Nume mari, cu care ne putem mandri; Moruzov, Stefanescu, Cristescu …. greu de evaluat azi, daca nu cumva I.Antonescu, a fost “lucrat” informativ de legionari sau cine stie ce interese au fost la mijloc. Nu stiu cata nevoie au ei de ajutorul nostru …(cei din S.N.)
In vremuri nu prea indepartate, eram foarte respectati de cei din Mossad si de altii,de altfel. Nu stiu daca si azi e valabil; fiecare turist german, la intoarcerea acasa dintr-o excursie in exteriorul tarii, da un “raport”, despre ce i s-a parut lui mai important sau raspunde punctual unor intrebari, as spune tip. Aceeasi situatie si la israelieni, bob cu bob ...se face spionajul total.
DGIA … hmm, uni-i prind, altii ii lasa liberi … este discutabil si acest DGIA, nu stiu ?? e de discutat.
Back to top
Boribum
Wed Dec 30 2009, 04:49PM
boribum
Registered Member #2395

msimula wrote ...

Nume mari, cu care ne putem mandri; Moruzov, Stefanescu, Cristescu …. greu de evaluat azi, daca nu cumva I.Antonescu, a fost “lucrat” informativ de legionari sau cine stie ce interese au fost la mijloc. Nu stiu cata nevoie au ei de ajutorul nostru …(cei din S.N.)
In vremuri nu prea indepartate, eram foarte respectati de cei din Mossad si de altii,de altfel. Nu stiu daca si azi e valabil; fiecare turist german, la intoarcerea acasa dintr-o excursie in exteriorul tarii, da un “raport”, despre ce i s-a parut lui mai important sau raspunde punctual unor intrebari, as spune tip. Aceeasi situatie si la israelieni, bob cu bob ...se face spionajul total.
DGIA … hmm, uni-i prind, altii ii lasa liberi … este discutabil si acest DGIA, nu stiu ?? e de discutat.

Ai vreo sursa demna de mentionat în legatura cu aceasta informatie,te rog ?
Back to top
msimula
Wed Dec 30 2009, 05:13PM
Registered Member #2287

ACH Boribum: nu inteleg la ce informatie te referi. Daca-i vorba de Moruzov, Cristescu, exista izvoarele istorice, iar celelalte sunt din diferite surse, demne de incredere, e greu sa ajungi la ceva scris in sensul asta. Sunt convins, ca si DGIA, daca are nevoie de ceva informatii recurge la asemenea metode. Doar vorbim despre spionaj total, lucrurile sunt mai simple, de multe ori, decat par, nu e nevoie de aparatura sofisticata si scumpa.
Back to top
Go to page
      >>   

Jump:     Back to top

Syndicate this thread: rss 0.92 Syndicate this thread: rss 2.0 Syndicate this thread: RDF