Proiect SEMPER FIDELIS
  • Prima pagina
  • FORUM
  • Despre noi
  • Statut
  • Galeria foto
  • Download-uri

Remember me      Forgot password?    Signup

Forums

Proiect SEMPER FIDELIS :: Forums :: Securitate nationala :: Intelligence-ul romanesc

<< Previous thread | Next thread >>
SPIONAJ TOTAL !
Go to page
  <<        >>  
Moderators: ex-ad, colonelul, echo, truepride, dorobant, spk, Radu89, Pârvu Florin, justme, Mihais, Resboiu
Author Post
Boribum
Wed Dec 30 2009, 05:16PM
boribum
Registered Member #2395

ma refeream la ceea ce subliniasem : informatia cu cetatenii germani care...etc.
Back to top
msimula
Wed Dec 30 2009, 05:26PM
Registered Member #2287

Am inteles despre ce este vorba, dar subliniam, nu stiu daca si astazi se mai utilizeaza metoda asta. Am sa fac tot posibilul, sa vin cu argumente solide.
Back to top
Boribum
Wed Dec 30 2009, 05:32PM
boribum
Registered Member #2395

E bine sa ai argumente solide atunci când afirmi ceva. În general. În special despre subiectul acesta. Nu de alta dar cetateni germani exista,iar genul acesta de afirmatie este verificabila.

Astept asadar sursa informatiei. Multumesc.
Back to top
Ultra'
Wed Dec 30 2009, 06:06PM
Registered Member #2406

Confirm eu pentru Israel, nu stiu daca ati fost, dar pentru oricine pleaca de acolo, se face un interogatoriu cam de o ora pe aeroportul Ben Gurion! Intreaba absolut de toate!!!
Back to top
msimula
Wed Dec 30 2009, 06:18PM
Registered Member #2287

Imi "frec creierii", unde am citit de cele amintite mai sus. Sigur, de acest episod al "raportului", se aminteste intr-o carte care numeste "De la Organizatia Gehlen la BND". Fiecarui turist reintors dintr-o tara est europeana,comunista, i se cereau refetinte la tara respectiva. Sa dau de carte.
Back to top
Boribum
Thu Dec 31 2009, 08:49AM
boribum
Registered Member #2395

UP. În postul cu pricina foloseai timpul prezent (turistii germani sunt obligati...etc) iar acum vad ca e vorba de tarile comuniste est-europene.Adica despre timpul trecut.

Daca tot e un topic despre spionaj,ma vad în situatia de a-ti aminti (ori a-ti aduce la cunostiinta) ca în munca de infomatii exista ceea ce se numeste profil de imagine. Acesta este format din adevaruri,iar unul dintre ele este adevarul corespondenta.Adica concordanta dintre informatii (în cazul tau chestia cu turistii germani...) si realitate (care nu se verifica). Daca tot ne dam cu presupusul despre servicii si sisteme,hai macar sa vorbim la obiect si cu evidente,nu cu exemple de genul "am un câine care cunoaste un cal care are un frate care stie cât e ceasul". Ca iesim rau de tot în balarii si devine rizibil.
Back to top
msimula
Thu Dec 31 2009, 01:46PM
Registered Member #2287

Sigur nu "iesim rau de tot in balarii" si nu-mi bat joc de nimeni, Ultra', a confirmat ce am zis si treaba asta este uzuala pe Ben Gurion, iar in ceea ce priveste cetatenii germani, dupa cum aminteam mai sus asa am inceput "...nu stiu daca si azi e valabil...", iar in cartea amintita mai sus, sigur era un paragraf, unde era amintit acest procedeu. Boribum, amintea ca afirmatia mea este verificabila. Daca exista cineva, care a trecut prin asa ceva, il rog sa ne dea de veste. Sigur nu visez noaptea frumos si a doua zi postez, toate astea pe forum. Mai e un aspect, de cele mai multe ori, nu se pot spune lucrurile pe sleau, adevar gol golut, asa mura in gura. Intentia mea nu a fost sa lezez, pe nimeni, cu nimic, ci sa aduc la cunostinta Fapte Reale.
Back to top
Contele
Thu Dec 31 2009, 02:01PM
"ATUM" - RA.
Registered Member #2201

@ ACH Boribum
Aveti perfecta dreptete.Eu cred ca ar trebui sa parasim spionajul ca deja suntem pe o traiectorie gresita si suntem in pragul blamului public.
-Multi vorbesc numai din trecut despre ce au mai auzit, dar este numai nostalgia pentru comunism. Da, in Romania erai obligat sa informezi securitatea, dar asta a fost si punct.
Eu am scris in urma cu 2-3 zile, cu speranta ca va intelege cine trebuie, privind deschiderea a noi si noi topicuri despre spionaj dar probabil cine trebuia sa sesizeze nu a facut-o cu buna stiinta.
-Daca aveti materiale pe care vreti sa le oferiti serviciilor de spionaj atunci trimiteti la DIE, sau in cazul in care ati performat si aveti materiale pentru actiuni fantastice de genul 007, sunteti asteptati la MI6 sau CIA etc, mijloace de comunicare sunt suficiente.
Eu cred ca am ajuns prea departe si tot Iezuitii sunt de vina .

Cu consideratie Contele

[ Edited Thu Dec 31 2009, 02:23PM ]
Back to top
ronin
Thu Mar 04 2010, 09:19PM
Registered Member #70

LISTA MOSSAD-ULUI !

Poliţia din Dubai: Mossad-ul este implicat în asasinatul liderului Hamas.

Poliţia din Dubai a acuzat Mossad, serviciul secret israelian, că ar fi în spatele asasinării lui Mahmoud al-Mabhouh, liderul mişcării palestiniene Hamas, la data de 20 ianuarie, în Emirate. "Investigaţiile noastre au scos la iveală faptul că Mossad este implicat în asasinat, în proporţie de 99-100%", a declarat Dhahi Khalfan, şeful poliţiei din Dubai, citat de AFP.

"Dovezile din posesia noastră indică faptul că poliţia din Dubai a desoperit o legătură clară între suspecţi şi oameni cu legături directe
cu Israelul", a declarat generalul Khalfan.

Mabhouh, în vârstă de 50 de ani, a fost ucis pe 20 ianuarie în camera
unui hotel din Dubai.

Pe 5 februarie, şeful poliţiei din Dubai a declarat că va emite un mandat de arestare pe numele
prim-ministrului Benjamin Netanyahu dacă se dovedeşte că Mossad-ul este responsabil de asasinarea lui Mabhouh.

Generalul Khalfan a spus de asemenea că Interpolul a dat în urmărire 11 suspecţi în acest caz. Aceştia ar fi folosit paşapoarte europene pe parcursul acţiunii din Dubai, printre care acte
din Irlanda, Marea Britanie, Franţa şi Germania.

Ambasadorii israelinei din Londra şi Dublin au fost somaţi joi de guvernul irlandez şi britanic, să ofere explicaţii în privinţa utillizării paşapoartelor false la asasinarea liderului Hamas.

Generalul Khalfan a declarat însă pentru publicaţia Al-Baqir că paşapoartele europene folosite de comando nu erau false.

"Ofiţerii de la serviciul de imigrări au fost antrenaţi de experţi în securitate pentru a depista paşapoartele false", a spus el. "Ei au pus în practică aceste proceduri la sosirea suspecţilor pe aeroport şi nu au descoperit nimic". El a mai spus că "poliţia va da publicităţii noi indicii, în plus
faţă de filmările camerelor de supraveghere şi fotografii. Aceste noi indicii vor înlătura orice îndoieli referitoare la identităţile asasinilor".

Citeşte mai mult: LINK
vizitati spyology - intelligence online spyology
Back to top
msimula
Fri Mar 05 2010, 01:15PM
Registered Member #2287

@ronin
E scandal mare pe chestia asta. A “transpirat" si in presa, la noi mai putin. Englezii si nemtii sunt foc si para pe evrei, iar arabii “fierb” ... in suc propriu. Sigur va fi si actul 2, sa vedem cine-l joaca.
Back to top
R-22
Fri Mar 05 2010, 03:18PM
Registered Member #2605

Show in toata regula
Dubai: Israeli premier faces arrest

The head of the Dubai police is planning to seek the arrest of the prime minister of Israel and the head of the country's secret service, Mossad, over the killing of a Hamas leader.

Dhahi Khalfan Tamim told Al Jazeera he would ask the Dubai prosecutor to issue arrest warrants for Binyamin Netanyahu and Meir Dagan this week.

Tamim said he was "almost certain" Israeli agents were involved in the killing of Mahmoud al-Mabhouh, a Hamas commander, at a Dubai hotel in January.

Israel has has neither confirmed nor denied involvement in al-Mabhouh's murder.

The police chief said Mossad had "insulted" Dubai and Western countries whose fraudulent passports were used by suspects in the assassination.
LINK

Obvious role for US investigators in Dubai murder case

Clayton Swisher
Al-Jazeera
Thu, 25 Feb 2010 21:30 EST

Financial institutions based and incorporated in the United States have now been fingered by Dubai Police as having issued credit cards to some of the now dozens of suspected assassins of Hamas operative Mahmoud al-Mabhouh.

The fraudulent cards were said to be used to book hotel rooms and pay for air travel.

The firms allegedly involved include Meta Financial Group Inc, based in Storm Lake, Iowa, and Payoneer, a New York-based online payment company that provides pre-paid Mastercards.

Payoneer also has a research and development centre based in Tel Aviv. (I find it mildly amusing that Payoneer is pimped out on the Birthright Israel website).

I also find the Payoneer connection interesting given that its CEO is Yuval Tal, a former Israeli special forces commando. Mr Tal did not exactly conceal his prior affiliations when he appeared on Fox News during the 2006 Lebanon war. He opined then that "this is a war that Israel cannot afford to lose".

If Tal or his Payoneer firm are in any way involved in the conspiracy to help a foreign intelligence service (like, say providing Mossad operatives with credit cards), he may soon find himself in his own battle with little prospects of winning - in a US courtroom.

The Federal Bureau of Investigation (FBI) is the lead agency with statutory authority and responsibilities for investigating foreign espionage activities on US soil. It's a job they take seriously and with a proven record of not shying away from the numerous instances when America's special ally played foul.

Comment: Unfortunately this writer is naive in the extreme. There is NO WAY the US is going to allow this investigation to happen and possibly implicate Israel. Besides, AIPAC wouldn't allow it.

As an initial inquiry, I imagine case agents will subpoena all financial records associated with the fraudulently issued credit cards. This would include the original credit card applications, which requires such things as a delivery address (to mail the card to), social security numbers, dates of birth, and employment information.

If the applications were made on paper, then the documents may contain all manner of evidence, from handwriting samples to fingerprints. There will be a similar trail to pore over if the applications were made over the phone or electronically via computer.

...continuarea pe LINK
Back to top
ronin
Thu Apr 29 2010, 05:57PM
Registered Member #70

Ce spune Walter Schellenberg despre "spionajul total" !

"Organizaţia SS a fost constituită de Himmler potrivit principiilor Ordinului iezuit.
Regulamentul şi exerciţiile spirituale pres­crise de Ignatiu de Loyola erau modelul pe care Himmler a încercat să le copieze cu exactitate...
Reichführer SS – titlul lui Himmler ca şef suprem al SS-ului – urma să devină omologul generalului iezuiţilor şi în­treaga structură a direcţiei era o imitaţie sau copie fidelă a ordinii ierarhiei bisericii catolice.
Un castel medieval de lângă Paderborn în Westfalia, numit "Webelsburg" a fost restaurat; el a devenit ceea ce ar putea fi denumit "o mănăstire SS" "
(Walter Schellenberg, „Le Chef du contr-espionnage nazi vous parle - Juillard, Paris 1957, pp 23-24).

Back to top
msimula
Fri Apr 30 2010, 11:11AM
Registered Member #2287

Walter Schellenberg, un creier “destupat”, pacat ca a servit sub svastica nazista.
Este cunoscut faptul, ca la Welensburg se faceau adevarate dezmaturi de spiritism. Nu cunosc daca Himmler avea capacitatea intelectuala, de a “copia” principiile iezuite, totusi este stiut faptul, ca era un catolic conservator si culmea descosidera Vaticanul.
Back to top
ronin
Sun May 30 2010, 04:22PM
Registered Member #70

De ce nu ?!

O stire interesanta:

Serviciile ucrainene de contraspionaj au anunţat că renunţă sa mai supravegheze agenţii serviciului secret rus FSB (succesorul KGB), pe fondul ameliorării relaţiilor dintre Ucraina şi Rusia, dupa alegerea preşedintelui pro-rus Viktor Ianukovici, transmite publicaţia ucraineană Zerkalo Nedeli, citată de RIA Novosti.

“Pentru a da un semnal de bunavoinţă şi pentru a arăta dorinţa de a deschide o nouă linie politică, toate operaţiunile departamentului de contraspionaj asupra serviciilor ruseşti din Ucraina au fost abandonate”, spune săptămânalul ucrainean, care nu-şi precizează sursele.

Dupa cinci ani de guvernare portocalie, timp în care relaţiile Ucraina şi Rusia au cunoscut o degradare continuă, în urma alegerii lui Ianukovici în functia de preşedinte, în 25 februarie, legăturile dintre cele două state slave au cunoscut o revigorare îngrijorătoare pentru interesele UE şi SUA în zonă.

Şefii Serviciului de securitate al Ucrainei (SBOu) şi al Serviciului Federal de Securitate (FSB) din Rusia, Valeri Horoskovski şi Alexandre Bortnikov, au semnat în data de 19 mai, la Odessa, un acord de cooperare, care permite revenirea colaboratorilor FSB în Crimeea, unde sunt însărcinaţi cu securitatea Flotei Ruse din Marea Neagră.

La sfarşitul lui 2009, fosta conducere a ţării, pro-occidentala, ordonase tuturor agenţilor FSB să părasească Ucraina.
LINK
Back to top
ronin
Fri Jun 04 2010, 01:10PM
Registered Member #70

Un site interesant, plin de informatii practice despre "intelligence" si nu numai.
ALTFEL.info
Spune lucrurilor pe nume, cu patimă dar fără mânie!
LINK
"Adeseori am avut prilejul, pe parcursul activităţii profesionale, să constat că problemele cu care se confruntau diverse servicii de informaţii militare, mai mari sau mai mici, aparţinând unor armate mai puternice sau mai modeste, semănau, uneori până la identificare. Probabil, acesta era motivul unei alte manifestări-anume că, în timp ce organizaţia în care lucram se inspira din modele/structuri/proceduri întâlnite la diverşi parteneri, după o vreme constatam că şi acei parteneri se inspiraseră din modele preluate de la noi."

Back to top
Go to page
  <<        >>   

Jump:     Back to top

Syndicate this thread: rss 0.92 Syndicate this thread: rss 2.0 Syndicate this thread: RDF