Proiect SEMPER FIDELIS
  • Prima pagina
  • FORUM
  • Despre noi
  • Statut
  • Galeria foto
  • Download-uri

Remember me      Forgot password?    Signup

Forums

Proiect SEMPER FIDELIS :: Forums :: Securitate nationala :: MApN

<< Previous thread | Next thread >>
Armata
Go to page
  <<        >>  
Moderators: ex-ad, colonelul, echo, truepride, dorobant, spk, Radu89, Pârvu Florin, justme, Mihais, Resboiu
Author Post
foreveryoung
Sat Jan 25 2014, 04:11PM
Registered Member #8845

Buna ziua vroiam sa va cer si eu un sfat daca ma puteti ajuta acum ceva vreme am preluat niste comunicate de presa dupa site-ul mapn fara sa vb inainte cu biroul de presa al mapn , si le-am publicat la mine pe site bineinteles cu sursa si cu link de unde am preluat . Dupa ce am preluat cateva comunicate am avut doua accesari din partea just.ro si le-am trimis e-mail si mi-au raspuns cei de la Directia tehnologia informatiei . Ce vroiam sa va rog daca ma puteti ajuta cu niste sfaturi , pot lua amenda din partea poltiei sau sa imi deschida dosar sau sa fiu arestat pentru aceasta fapta care am facut-o?
Back to top
ALM
Sat Jan 25 2014, 08:29PM
Registered Member #2039

Unde pleci măi omule? La Piteşti! Pe vremea asta? Care-i problema, n-avem armată?

Back to top
1 User said Thank to ALM for this Post :
 alin (26 Jan 2014, 00:04)
Boribum
Sat Jan 25 2014, 08:34PM
boribum
Registered Member #2395

foreveryoung wrote ...

Buna ziua vroiam sa va cer si eu un sfat daca ma puteti ajuta acum ceva vreme am preluat niste comunicate de presa dupa site-ul mapn fara sa vb inainte cu biroul de presa al mapn , si le-am publicat la mine pe site bineinteles cu sursa si cu link de unde am preluat . Dupa ce am preluat cateva comunicate am avut doua accesari din partea just.ro si le-am trimis e-mail si mi-au raspuns cei de la Directia tehnologia informatiei . Ce vroiam sa va rog daca ma puteti ajuta cu niste sfaturi , pot lua amenda din partea poltiei sau sa imi deschida dosar sau sa fiu arestat pentru aceasta fapta care am facut-o?

Nu numai ca vei fi arestat,dar vei fi si executat cu câteva focuri de "Carpati" în ceafa(nu percuteaza tot timpul).

Azi nu risti nimic,dar mâine s-ar putea sa se schimbe calimera : românu' e inventiv,si când e în rahat da legi.
Back to top
1 User said Thank to Boribum for this Post :
 alin (25 Jan 2014, 23:49)
Resboiu
Sun Jan 26 2014, 02:51AM

Registered Member #2526

Foreveryoung, nu stiu cine face "mai" misto - tu, sau Boribum?
Back to top
foreveryoung
Mon Jan 27 2014, 03:47AM
Registered Member #8845

Buna dimineata , eu nu fac nici un misto si chiar nu imi arde sa fac misto ,nici la ora aceasta la care scriu acest comentariu , nici in general . Eu v-am rugat daca ma puteti ajuta cu sfaturi , nu cu luatul la misto , asa cum a facut Boribum , dar in fine daca dumneavoastra considerati ca a da sfaturi inseamna sa iei la misto o persoana este parerea dumneavoastra . Apropo era sa uit va multumesc pentru sfaturile care le-am primit de la dvs . Va urez o dimineata excelenta in continuare .
Back to top
Mihais
Mon Jan 27 2014, 08:18AM

Registered Member #2323

Nu-ti face nimeni nimic.
Back to top
justme
Mon Jan 27 2014, 12:46PM

Registered Member #2073

@foreveryoung
Cat timp dai textul corect si sursa, nu se intampla niumic. Punct.
Back to top
Boribum
Mon Jan 27 2014, 01:10PM
boribum
Registered Member #2395

Fiti oameni de treaba si explicati-i cum se cuvine :

Un om de-a pururi tânar are un site,pe care preia comunicate de presa. Dupa ce o face,se îngrijoreaza ca l-ar putea aresta cineva,ca i-ar da amenzi sau l-ar trimite în Gulag.

Asadar :
1. Comunicatul de presa,dupa cum 'l-indica numele,e o înstiintare oficiala difuzata prin presa. Adica e publica (si în Coreea de Nord,presa tot publica e).
2. Preluarea unui comunicat (mai ales facuta cu indicarea sursei) e înfaptuirea însasi a menirii acelui comunicat : raspândirea lui.

Eu,care cam manânc sandvisuri cu clowni,am tendinta de a glumi. Serios vorbind însa,e preocupanta diferenta dintre preocuparile tânarului si posibilitatile sale intelectuale.
Bun de ziarist.

P.S Raspunsul e "dur" pentru ca e la "Armata". Daca era la aia cu "suflet" as fi folosit termeni de catifea si matase.

[ Edited Mon Jan 27 2014, 01:10PM ]
Back to top
1 User said Thank to Boribum for this Post :
 Mihais (27 Jan 2014, 15:17)
Boribum
Mon Jan 27 2014, 01:18PM
boribum
Registered Member #2395

ALM wrote ...

Unde pleci măi omule? La Piteşti! Pe vremea asta? Care-i problema, n-avem armată?

Noroc cu ninsorile,ca altfel multa lume ar fi ramas fara mâncare,fara apa,ar fi nascut în curte... . Ciudat : azi e soare,totu-i bine. A doua zi ninge,si brusc ramân sate înfometate,însetate,cu septicemii,etc.
Back to top
ALM
Mon Jan 27 2014, 01:38PM
Registered Member #2039

@Boribum
Îngrijorătoare este, după părerea mea, pierderea spiritului de autoconservare uman (pe lângă alte pierderi, printre care menţionez bunul simţ). Să ne dea, să ne facă, să haide să haideţi ...

În 25 de ani am trecut de la "aprovizionarea" non-stop cu zeci de sticle de ulei, zeci de kile de zahăr, făină, mălai etc, la luat cu "punguţa", exact când şi cât ne trebuie, de la supermarketuri (cu excepţia sărbătorilor şi sindrofiilor, când rafurile rămân goale). Dacă se închide drumul peste noapte, intrăm fără voie în greva foamei ...

S-au făcut atenţionări peste atenţionări (nu ştiu dacă au ajuns şi în cârciumi) că urmează evenimente meteo "naşpa". Ce ar trebui? Să fie anunţaţi în scris vara că, peste ceva timp, vine iarna? Şi moldovenii ştiu că vine de la Moscova ...
Back to top
1 User said Thank to ALM for this Post :
 nadgob (29 Jan 2014, 11:49)
Boribum
Mon Jan 27 2014, 01:53PM
boribum
Registered Member #2395

Corect. Iar pe aceea cu pierderea bunului-simt puteti sa o mai spuneti de o mie ori.

Chiar acum si de vreo zece zile încoace sunt niste inudatii mari de tot în Franta,în Sud (cam asa arata tabloul general LINK

Nu am vazut/auzit un om sa se plânga în public,nu am vazut/auzit povesti cu "comandamente" si vreun ministru sa vorbeasca despre asta.S-a dus primul-ministru si a declarat zona calamitata natural,si atât.Unii oameni au pierdut tot,unii chiar si viata. Dar exista un sistem care functioneaza,asigurarile care îsi fac treaba,si...asta e viata. Pe mine ma impresioneaza (neplacut) punerea asta a poalelor în cap,datul de ceasul mortii,aratatul TAB-urilor care se plimba pe zapada,vaicarelile unora si altora. Mi se pare indecent/ineficient/ inacceptabil.

Ceea ce este cu adevarat inadmisibl însa este ca vara,când sunt temperaturi mari,armata sa nu fie scoasa pe strada sa faca vânt cu evantaie uriase populatiei. De-asta am murit la Revolutie ?
Back to top
2 User said Thank to Boribum for this Post :
 Ezio (27 Jan 2014, 21:32) , nadgob (29 Jan 2014, 11:50)
foreveryoung
Tue Jan 28 2014, 07:11PM
Registered Member #8845

Buna seara ,
Dar eu nu am vb in prealabil cu biroul de presa inainte sa preiau acele communicate de presa si am avut doua vizite din partea celor de la just.ro si m-am speriat si am trimis e-mail si mi-au raspuns cei de la tehnologia informatiei , iar anul trecut cand a fost meciul dintre Romania - Grecia am avut o vizita din partea politiei pe blogul meu personal si m-am speriat si le-am trimis e-mail si m-au chemat la sectie si ma pus sa dau declaratie si ma gandesc sa nu ma trezesc cu amenda sau sa imi deschida dosar pe numele meu sau sa alte chestii legale. Si mi-a oprit discutia dupa e-mail cu ce raspuns mi-au dat cei de la tehnologia informatiei . Puteti sa ma ajutati cu sfaturi. Va multumesc mult pentru intelegere si astept raspunsul vostru .
Back to top
Resboiu
Tue Jan 28 2014, 07:50PM

Registered Member #2526

Spune-mi te rog pe ce adresa ai trimis mail catre biroul de presa al MApN.
Back to top
foreveryoung
Tue Jan 28 2014, 08:15PM
Registered Member #8845

Buna seara ,

Pe adresa urmatoare : presamapn@mapn.ro . Dar de ce imi cereti adresa de e-mail?

[ Edited Tue Jan 28 2014, 08:29PM ]
Back to top
Stanici
Tue Jan 28 2014, 08:31PM
Registered Member #8774

ALM wrote ...

@Boribum
Îngrijorătoare este, după părerea mea, pierderea spiritului de autoconservare uman (pe lângă alte pierderi, printre care menţionez bunul simţ). Să ne dea, să ne facă, să haide să haideţi ...

În 25 de ani am trecut de la "aprovizionarea" non-stop cu zeci de sticle de ulei, zeci de kile de zahăr, făină, mălai etc, la luat cu "punguţa", exact când şi cât ne trebuie, de la supermarketuri (cu excepţia sărbătorilor şi sindrofiilor, când rafurile rămân goale). Dacă se închide drumul peste noapte, intrăm fără voie în greva foamei ...

S-au făcut atenţionări peste atenţionări (nu ştiu dacă au ajuns şi în cârciumi) că urmează evenimente meteo "naşpa". Ce ar trebui? Să fie anunţaţi în scris vara că, peste ceva timp, vine iarna? Şi moldovenii ştiu că vine de la Moscova ...

Ei na, daca incep bocitoarele din presa cu ridicatul poalelor, ca vai, calamitate, ca oameni neputinciosi, nu inseamna ca asta e starea generala din tara.
1. In satul Amaru, Judetul Buzau, unde am avut placerea de a-mi petrece primii 7 ani din viata, chiar daca se mai taie curentul si se trezesc de dimineata cu balana cat casa, oamenii nu se plang, isi duc viata in conditii de iarna...la sat. Mai pun mana pe lopeti sa se poata deplasa colo-coace; isi fac mamaligi sau paini(mai rar), daca nu ajunge masina cu paine; dau de mancare dobitoacelor, consuma din porcul propriu si personal + tuica nelipsita si o freaca voios, in rest, ca asa e iarna la sat. Problemele maaari sunt in zonele unde nu prea mai exista populatie in stare sa puna mana la treaba - batrani, in principal. Si acolo nu trebuie comentat, trebuie ajutat. Dar, per total, mai ales in cazul de fata, cand nici macar intemperii serioase nu au fost, nu vad unde e problema urlata de purtatorii aia ilegali de microfoane.
2. In Militari, unde traiesc de acu' 23 de ani, lumea CHIAR A IESIT LA DESZAPESIT. Pe cuvant. Cu 2-3 exceptii (deh, exista si aia), locurile de parcare sunt curatate, intrarile in scari, la fel. De mult nu am mai vazut asa buna conlucrare intre vecinii mei... Adica noi, posesorii de muschi (sau muschiuleti, dupa caz:D)cu lopetile, doamnele cu cate un ibric de tuicomicina fiarta, un zambet si o vorba buna si asa s-au creat conditii acceptabile de trafic fara mare bataie de cap. Plus glumele, voia buna dar si discutiile si urarile de bine la adresa ,,aparthedului" miortic. Aseara a bagat si municipalitatea un bobcat, de a razuit strada, per total arata bine. Problema ramane locul de depozitare a zapezii, ca bulangii au ascuns basculantele prin partile unde nu ii bate soarele, probabil.
Una peste alta, sa nu picam in capcana intinsa de 24 de ani, ca suntem puturosi, incapabili si neuniti. Ca nu e chiar asa.
Sanatate si bunatate in suflet va urez.
Back to top
2 User said Thank to Stanici for this Post :
 criss-cross (28 Jan 2014, 21:13) , Klaus (28 Jan 2014, 23:41)
Go to page
  <<        >>   

Jump:     Back to top

Syndicate this thread: rss 0.92 Syndicate this thread: rss 2.0 Syndicate this thread: RDF