Proiect SEMPER FIDELIS
  • Prima pagina
  • FORUM
  • Despre noi
  • Statut
  • Galeria foto
  • Download-uri

Remember me      Forgot password?    Signup

Forums

Proiect SEMPER FIDELIS :: Forums :: Securitate nationala :: MApN

<< Previous thread | Next thread >>
Armata
Go to page
  <<        >>  
Moderators: ex-ad, colonelul, echo, truepride, dorobant, spk, Radu89, Pârvu Florin, justme, Mihais, Resboiu
Author Post
Bendis
Fri Jul 04 2014, 07:22PM
Registered Member #5071

Prietene, TU nu ai scris astfel incat sa inteleaga orice om (care e dispus sa-ti furnizeze o informatie) ceea ce ai in creierasul ala.
A doua ta incercare e mult mai reusita. Concentreaza-te pe probe si nu-ti mai bate capsorul cu calcule pe care chiar TU ai scris ca celor care au dat la SGP "li s-a spus pe loc punctajul".
Rabdare, concentrare si tutun!
Back to top
den91
Fri Jul 04 2014, 11:34PM
Registered Member #8674

Nu suntem prieteni. Daca nu poti sa-mi oferi o informatie te rog nu posta aiurea, incearca sa te abtii. Consider ca m-am exprimat destul de clar, dar poate ca problema nu este la mine, ci la tine.
Si pentru ca sunt un pic plictisit, dai aceleasi probe sportive si examene psihologice fie ca dai maistri, ofiteri sau sgp doar ca baremii de corectare sunt diferiti. O seara buna.

Back to top
1 User said Thank to den91 for this Post :
 Bendis (05 Jul 2014, 19:36)
Bendis
Sat Jul 05 2014, 07:42PM
Registered Member #5071

Prietene, ai dreptate. Nu suntem prieni (nu avem cum). Si da! Ai dreptate...problema e la mine ca dintre toti care iti puteau raspunde (in orice fel aveau ei chef), m-am trezit eu... asta chiar imi da de gandit! Cum de numai eu m-am deranjat sa-ti zgaltai mintea aia odihnita?!
Back to top
Bendis
Sat Jul 05 2014, 07:43PM
Registered Member #5071

Bendis wrote ...

Prietene, ai dreptate. Nu suntem prieteni (nu avem cum). Si da! Ai dreptate...problema e la mine ca dintre toti care iti puteau raspunde (in orice fel aveau ei chef), m-am trezit eu... asta chiar imi da de gandit! Cum de numai eu m-am deranjat sa-ti zgaltai mintea aia odihnita?!

Back to top
Tyrael
Sat Jul 05 2014, 10:50PM
Registered Member #9566

@bendis

@den91 a explicat si a pus intrebarea destul de clar de prima data...el nu a pus intrebarea la "orice om",a pus intrebarea cuiva care cunoaste si cel care cunoaste stie despre ce este vorba! Daca tu nu cunosti ce a vrut sa spuna taci din gura,asculta si priveste...nu mai incerca sa pari a fi inteligent,ca mirosi a fraier de la distanta!
Back to top
Bendis
Sun Jul 06 2014, 04:23PM
Registered Member #5071

@tyrael: m-as cobora chiar si pana la nivelul tau si ti-as raspunde in cel mai ostasesc mod cu putinta. Dar am un principiu dupa care ma ghidez in viata: nu vorbesc cu dezertorii.
Back to top
1 User said Thank to Bendis for this Post :
  (24 Aug 2014, 15:10)
challenger
Sun Jul 06 2014, 05:46PM
challenger
Registered Member #2405

Bendis wrote ...

@tyrael: m-as cobora chiar si pana la nivelul tau si ti-as raspunde in cel mai ostasesc mod cu putinta. Dar am un principiu dupa care ma ghidez in viata: nu vorbesc cu dezertorii.

Oau...asta da principiu...
Back to top
1 User said Thank to challenger for this Post :
 Tyrael (06 Jul 2014, 19:06)
Tyrael
Sun Jul 06 2014, 07:15PM
Registered Member #9566

@bendis

Trebuie sa urci mult pana la nivelul meu...din cauza principiului tau ai sa mori la fel de prost,dupa parerea mea poti invata de la fiecare cate ceva chiar si de la un dezertor!
Back to top
djebel
Sun Jul 06 2014, 07:46PM
Registered Member #3603

Mda, s-au incins spiritele aiurea-n tramvai dintr-un motiv copilaresc.
Nu sunt avocatul lui @Tyrael, dar parerea mea e ca de judecat pot sa-l judece camarazii lui sau, poate, cei care au avut parcursul lui. In REP ajung cam primii clasati dupa instructia de baza la Castel. Omul si-a asumat faptele din trecutul sau si nu a dezertat in prima clipa cand a fost afectat pe regimentul operational. A stat 3 ani si si-a facut treaba in REP unde instructia e dusa cam la extrem.
@Tyrael, daca nu-ti cer prea mult si daca esti dispus sa raspunzi, in ce companie ai fost in REP(asta ca sa-mi dau seama de "specializarea" ta)?

[ Edited Sun Jul 06 2014, 07:47PM ]
Back to top
Tyrael
Sun Jul 06 2014, 08:22PM
Registered Member #9566

@djebel

La a 3-a...sa stii ca la REP nu ajung primii ci doar cei care sunt destul de nebuni sa fie voluntari pentru REP! La 3 ani de serviciu nu mai esti "giron" (pufan)...asa cum am facut 3 ani mai puteam face 2 dar mi se parea pierdere de timp si ani!
Back to top
djebel
Sun Jul 06 2014, 08:44PM
Registered Member #3603

Off-topic si promit ca termin cu poluarea topicului!

@Tyrael, inseamna ca ai inotat mult . Giron, gironde encule inca nu am uitat ce inseamna. A fost o vreme cand erau alesi pentru REP doar dintre primii de la Castel.
Back to top
msimula
Mon Jul 07 2014, 09:28AM
Registered Member #2287

off topic
@Tyrael
Va pun si eu o intrebare. Nu contest ca instructia a fost dusa la paroxism, cu atat mai mult ca ati trecut cu brio de ea. Nu este pacat ca dupa 3 ani sa dati cu piciorul la tot ? Dupa atata munca, poate ar fi fost frumoasa o iesire pe usa din fata, nu-i putin lucru 3 ani in L.E , la 2e REP.

[ Edited Mon Jul 07 2014, 09:31AM ]
Back to top
truepride
Wed Jul 09 2014, 08:21PM
Fiat justitia ruat caelum

Registered Member #996

Aici se termina off-topicul. Aprecierile personale la fel. Multumesc.
Back to top
Fire
Sun Jul 13 2014, 05:42PM
Registered Member #3803

EROI UMILIŢI. Repatrierea militarilor din Afganistan, făcută în bataie de joc

In loc să fie trataţi ca nişte eroi, după încheierea misiunii din Afganistan, militarii români sunt aduşi acasă precum vitele.

"Au fost decalate toate zborurile cu patru zile şi suntem înghesuiţi câte 75 într-un avion care are o capacitate mult mai mică. Au fost improvizate scaune în zona unde de obicei sunt încărcate bagajele. Din această cauză nu avem voie decât cu un bagaj de mână", reclamă militarii Batalionului 20 Infanterie "Scorpionii Negri", într-o scrisoare transmisă Realitatea TV.

Aceştia mai scriu că oficialii s-au interesat de ei doar când a trebuit să-şi facă imagine.

"Pentru că trebuie să ajungem acasă, cu toţii, până pe 18 iulie, şi ne-a fost pusă la dispoziţie o singură aeronavă, suntem înghesuiţi ca nişte animale. Aşa suntem trataţi, acum, la final de misiune. Oameni din Guvernul României au venit aici, ne-au lăudat şi apoi nu i-a mai interesat de soarta noastră", conchid Scorpionii Negri, făcând aluzie la recenta vizită în Afganistan a premierului Victor Ponta şi a miniştrilor Apărării şi Internelor.

De altfel, oficialii au mers în Afganistan tocmai pentru a participa la ceremonia de retragere a militarilor români de acolo. Ciclul de misiuni ale României în Afganistan se încheie prin retragerea celor 500 de Scorpioni Negri. Ministerul Apărării nu a răspuns solicitării Realitatea TV de a exprima un punct de vedere cu privire la reclamaţiile militarilor din Afganistan.

Ministerul Apărării admite că trei aeronave ale Escadrilei de Transport Strategic ale NATO au intrat în lucrări de revizie, în SUA, astfel că graficul de repatriere a trebuit reajustat.

"Prioritate absolută în planificarea acestor zboruri o au oamenii, de aceea aeronavele C-130 Hercules au fost configurate spre capacitatea maximă de transport pasageri (prevăzută în specificaţiile constructorului la 92 de pasageri), cu stricta respectare a regulilor de siguranţă a zborului. Reconfigurarea numărului de locuri pentru pasageri nu înseamnă o supraîncărcare a Aeronavei.", mai adaugă MAPN.
LINK
Sursa:
Back to top
ALM
Sun Jul 13 2014, 08:57PM
Registered Member #2039

Domnule Fire, Realitatea.net are sarcini precise până după alegerile prezidenţiale: tot ce fac ministerele actualului guvern pute!

Aeronavele nu pot fi "supraîncărcate", decât prin încălcarea gravă a unor convenţii internaţionale de zbor. Dacă era depăşită capacitatea aeronavei, autoritatea aeroportului nu-i dădea liber la decolare. După cum se vede în răspunsul MApN, aeronava C-130 poate transporta 92 de pasageri, număr care, oricât de precară ar fi cultura autorului, este mai mare decât 75! LINK

Şi în cazul zborurilor civile, călătorii au dreptul la un bagaj de mână, alte bagaje fiind trimise fie la cală, fie aduse cu un alt zbor. În altă ordine de idei, n-am auzit de vite (în viu) transportate cu C-130. Să zică "mersi" că nu au luat şi vreo două Humvee cu ei ...
Back to top
Go to page
  <<        >>   

Jump:     Back to top

Syndicate this thread: rss 0.92 Syndicate this thread: rss 2.0 Syndicate this thread: RDF