Proiect SEMPER FIDELIS
  • Prima pagina
  • FORUM
  • Despre noi
  • Statut
  • Galeria foto
  • Download-uri

Remember me      Forgot password?    Signup

Forums

Proiect SEMPER FIDELIS :: Forums :: Securitate nationala :: Intelligence-ul romanesc

<< Previous thread | Next thread >>
LISTA ASTEPTARE CANDIDATI "NUCLEU" !
Go to page
  <<      
Moderators: ex-ad, colonelul, echo, truepride, dorobant, spk, Radu89, Pârvu Florin, justme, Mihais, Resboiu
Author Post
daniG
Wed Feb 10 2010, 05:11PM
Registered Member #2313

1.Cineva propunea ideea de sistem piramidal,in care decizia importanta sa fie luata de o singura persoana...Imi pare rau, dar consider ca sistemul trebuie sa fie unul de tip deschis, cu intensificarea relatiilor pe orizontala si nu pe verticla,inclusiv la nivel decizional, rezultand punerea in aplicare mult mai repede a decizilor luate( tinzand la o aplatizare a sistemului, adica o retea-vezi exemplul terorismului)
2.Daca nucleul s-ar autofinanta avantajul lui ar fi ca nu e nevoit sa dea raportul insa dezavantajul cel mare e ca ar influenta misiunile in care s-ar implica, care ar avea ca scop principal urmarirea intereselor materiale si pe plan secund cele nationale.
3. O intrebare am si eu totusi:care ar fi rolul nucleului,pe cine ar servi acesta? (evident,raspunsul de bun simt ar fi poporul roman, si totsi....)
Back to top
Stel
Thu Feb 11 2010, 02:03PM
Registered Member #2461

daniG wrote ...

1.Cineva propunea ideea de sistem piramidal,in care decizia importanta sa fie luata de o singura persoana...Imi pare rau, dar consider ca sistemul trebuie sa fie unul de tip deschis, cu intensificarea relatiilor pe orizontala si nu pe verticla,inclusiv la nivel decizional, rezultand punerea in aplicare mult mai repede a decizilor luate( tinzand la o aplatizare a sistemului, adica o retea-vezi exemplul terorismului)
2.Daca nucleul s-ar autofinanta avantajul lui ar fi ca nu e nevoit sa dea raportul insa dezavantajul cel mare e ca ar influenta misiunile in care s-ar implica, care ar avea ca scop principal urmarirea intereselor materiale si pe plan secund cele nationale.
3. O intrebare am si eu totusi:care ar fi rolul nucleului,pe cine ar servi acesta? (evident,raspunsul de bun simt ar fi poporul roman, si totsi....)

Bun venit, daniG. Eu cred ca forma de organizare chiar este de tip retea. Dar nu cred ca autofinantarea i-ar deturna de la misiunea lor. Nu cred ca personajele angrenate in aceasta lupta sunt egoiste, materialiste, meschine.
La a treia intrebare raspunsul meu este: din moment ce lupta impotriva scopurilor acelor societati secrete care reprezinta Raul, putem spune ca lupta de partea Binelui, deci au facut alegerea corecta. Si noi la fel.
Back to top
Boribum
Thu Feb 11 2010, 02:52PM
boribum
Registered Member #2395

Asta cu Binele si Raul...vasta discutie. E o vorba care spune ca "inamicul e prost. El spune ca noi suntem inamicul,pe când adevarul e ca el e inamicul".
Back to top
daniG
Thu Feb 11 2010, 07:13PM
Registered Member #2313

@Steal, ce e bun pentru mine pt tine poate fi rau si invers..." Nu cred ca personajele angrenate in aceasta lupta sunt egoiste, materialiste, meschine." Ai dreptate,ei trebuie sa puna interesul national mai presus de orice, inclusiv de propria viata insa trebuie sa traiasca si ei, sa beneficieze de tehnologie, cunostinte , informatii de ultima ora(adica de putere, conform lui A.T.-Puterea in miscare) avand un sistem in continua devenire, departe de echilibru care se adapteaza la situatiile nou aparute pentru le rezolva in timpul necesar.(pt ca autofinantarea i-ar transforma intr-un SRL)
PS: Cred ca discutia ar trebui sa o continuam in celalalt topic, acesta contine doar"liste cu viit.candidati"
Back to top
bufnita006
Mon Mar 28 2011, 05:45PM
bufnita006
Registered Member #3500

ACH tot primul ai ramas pe lista de asteptare la nucleu?....
Back to top
Boribum
Mon Mar 28 2011, 11:25PM
boribum
Registered Member #2395

Da,domnule,m-am aşezat frumos la coadă,am aşteptat…cică « nucleu doar cu buletinul » . M-a luat o babă la rost : ai buletin ? N-am,mamaie. Am pasaport,zic. Da ?! zice baba. Si poţi sa mergi oriunde cu paşaportu’ matale ? Da,zic eu. Atunci du-te la dracu’ ! zice baba.

Cică nu s-a dat decât 200 gr. de nucleu,că n-ajungea pâna în fund. În schimb,s-a dat nucleu la liber la japonezi…şi uite şi tu ce a ieşit. Si mai iese…
Back to top
bufnita006
Mon Mar 28 2011, 11:30PM
bufnita006
Registered Member #3500

Complicata treaba asta cu nucleuuu,cine e primu,ultimu etc...
Dar e important ca sa facut lista de asteptare...
Poate intr-o zi de vara o sa citeasca si unu din nucleu ce scriem noi pe aici si cand o sa vada lista o sa pice pe jos de uimire...
Back to top
0050
Mon Mar 28 2011, 11:32PM
Registered Member #1997

bufnita006 wrote ...

Complicata treaba asta cu nucleuuu,cine e primu,ultimu etc...
Dar e important ca sa facut lista de asteptare...
Poate intr-o zi de vara o sa citeasca si unu din nucleu ce scriem noi pe aici si cand o sa vada lista o sa pice pe jos de uimire...

Eu cred ca citeste si in acest moment dar na..sa nu fim paranoici
Back to top
bufnita006
Mon Mar 28 2011, 11:36PM
bufnita006
Registered Member #3500

Da in mod sigur,nucleu sta si citeste acuma ce scriem noi cu Harpu in mana stanga si cu psihotronicu in dreapta si rosteste formula secreta :iti piti tini nini pe cine sa-l iau primu din lista....
Back to top
msimula
Tue Mar 29 2011, 09:22AM
Registered Member #2287

Doamnelor, domnisoarelor si domnilor !
Un pic mai seriosi si la obiect n-ar strica, dar e de asteptat, cum nu aveti obiectul … asa ca mai in soapta.
Back to top
Stel
Tue Mar 29 2011, 02:15PM
Registered Member #2461

Draga msimula, important este ca avem subiectul. Cu obiectul... mai vedem...
Back to top
Go to page
  <<       

Jump:     Back to top

Syndicate this thread: rss 0.92 Syndicate this thread: rss 2.0 Syndicate this thread: RDF