Proiect SEMPER FIDELIS
  • Prima pagina
  • FORUM
  • Despre noi
  • Statut
  • Galeria foto
  • Download-uri

Remember me      Forgot password?    Signup

Forums

Proiect SEMPER FIDELIS :: Forums :: Diverse :: Arta guvernarii

<< Previous thread | Next thread >>
Paranormal politic
Go to page
  <<        >>  
Moderators: ex-ad, colonelul, echo, truepride, dorobant, spk, Radu89, Pârvu Florin, justme, Mihais, Resboiu
Author Post
ex-ad
Fri Jan 22 2010, 06:19PM
nosce te ipsum

Registered Member #1

LINK

Le Monde: Geoană, victima "vrăjitoriei"
Silvana Pătrăşcanu Vineri, 22 Ianuarie 2010

Cotidianul Le Monde relatează, sub titlul "În România, liderul stângii, învins la prezidenţiale, se declară victima «vrăjitoriei»", despre afirmaţiile privind implicarea unor experţi cu capacităţi paranormale în campania electorală.

Le Monde comentează, cu ironie, că presa din România a făcut trimitere şi la cazul fostului preşedinte francez Francois Mitterand şi faptul că acesta frecventa un astrolog, dar şi la cel al fostului lider american Ronald Reagan, pasionat de astrologie.

Ziarul, care consideră că "de la jumătatea lunii ianuarie paranormalul a invadat viaţa politică românească", afirmă că dezbaterea s-ar fi putut limita la tabloide, însă funcţia de preşedinte al Senatului deţinută de Geoană a oferit "subiectului" o altă dimensiune.

Flacăra violet, aprinsă de Hrebenciuc

Coordonatorul campaniei electorale a PSD pentru prezidenţiale, Viorel Hrebenciuc, afirma, după scrutin, referindu-se la dezbaterea finală Băsescu - Geoană, că Traian Băsescu este în formă maximă în ziua de joi, pentru că este ziua flăcării violet, iar cei ce se ocupă de ezoterie ştiu acest lucru. El a invocat faptul că la dezbatere, care a avut loc într-o zi de joi, şi Băsescu şi lideri ai PDL purtau haine violet. În replică, preşedintele Traian Băsescu a declarat că ce nu ştie Viorel Hrebenciuc este că movul e culoarea anului.

Mihaela şi atacurile energetice

Soţia liderului PSD, Mihaela Geoană, a declarat, sâmbătă seară, la Antena 3, că soţul său a fost supus unor "atacuri energetice" la dezbaterea finală din campania prezidenţială şi că şi ea a simţit aceste influenţe.

Cu o seară în urmă, la acelaşi post de televiziune, Mircea Geoană negase că s-ar fi simţit fără energie la dezbaterea televizată din turul al doilea al prezidenţialelor, apreciind că acestea ar fi scuze puerile, însă afirmase că Traian Băsescu apelează la ajutorul unor persoane care au capacităţi paranormale şi care au fost în sală în timpul dezbaterii respective.

"Eu am văzut în timpul dezbaterii, deci în dezbaterea respectivă, oameni care lucrează cu Băsescu pe acest domeniu, prezenţi exact în dreapta camerei de luat vederi. Îşi făceau treaba. Ce făceau, ce nu făceau, nu ştiu, dar i-am văzut cu ochii mei, îi ştiu cine sunt. Şi i-am văzut şi la Cotroceni, în timpul discuţiilor cu partidele politice. Acelaşi cetăţean, stând liniştit, într-un colţ", a relatat liderul PSD.

Ulterior, Mircea Geoană a declarat că nu crede în atacuri energetice sau în influenţe ezoterice, el precizând că spusele sale referitoare la o persoană care nu avea ce să caute la confruntările din campania electorală au fost denaturate.

Întrebat despre discuţiile recente referitoare la influenţe ezoterice, Geoană a precizat: "Eu nu am vorbit de aşa ceva. Eu am spus că am remarcat o persoană care mi s-a părut că nu avea ce să caute acolo (la confruntările din campanie, n.r). Atâta tot. Nu cred în aceste chestiuni şi nu vreau să comentez aceste chestiuni".

El a arătat că spusele sale au fost denaturate în mod deplasat şi a precizat că este evident că aceste lucruri sunt folosite în campania internă din PSD.

De altfel, tema a fost comentată de mai mulţi lideri politici, preşedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, afirmând că referirile la "flacăra violet" şi la "atacurile energetice" reprezintă "o întoarcere la Nostradamus", în timp ce senatorul PSD Miron Mitrea a spus că Mircea Geoană ar trebui să părăsească funcţiile de preşedinte al PSD şi al Senatului, în condiţiile în care îşi motivează, în mod "ridicol şi penibil", acţiunile prin "atacuri energetice" la adresa sa şi a familiei sale.
Back to top
ronin
Sat Jan 23 2010, 10:26AM
Registered Member #70

emi wrote ...

^ nu ai inteles ca grupul de facut zgomot de la antena3 si altii au interesul de a folosi orice numai sa atace pe cei care "nu corespund" ?
Ca sa fiu mai clar: se aplica algoritmul nu esti pro kgb, adica ilici, te latram.
printscreen

Au facut zgomot cu ceva rezultate: Constantinescu a luat o lovitura in plin. Si lovitura a fost atit de puternica incit l-au transformat in unul de al lor. La fel si altii.

emi, mi-a placut faza cu Constantinescu. Oare l-au lovit chiar paranormalii sau el era parte din schema de la inceput ?!
Back to top
ronin
Sat Jan 30 2010, 09:54PM
Registered Member #70

birdone wrote ...

Paranormal politic sau marketing politic? Se stie ca pozitia victimei atacurilor(atit pe scena politica, dar mai ales in cadrul partidului caruia ii apartine) se clatina rau de tot. Si cum preocuparea pentru paranormal si compasiunea pentru victime (vezi apetitul pentru telenovele) sunt trasaturi specifice pentru homo erectus românus, aceasta tânguire a sirenelor nu este oare cea mai buna metoda de manipulare a mentalului colectiv si pentru stabilirea unei noi agende setting?

Si care ar fi agenda respectiva (cea noua) ???
Back to top
ALM
Sat Jan 30 2010, 10:00PM
Registered Member #2039

Sunt in posesia unei fotografii din timpul meciului Basescu-Geoana, unde se vede clar actiunea paranormala a lui Basescu impotriva bietului Geoana, perpelit la foc mic cu flacara violeta:

Back to top
emi
Sat Jan 30 2010, 11:14PM
emi
Registered Member #1691

LINK
adevarul.ro wrote ...
După ce au gonit toată dimineaţa şi captura a fost pe măsură, două exemplare fiind doborâte

LINK
realitatea.net wrote ...
Doi la pămînt, ciuruiţi.

coincidenta ?

vroiam sa ma abtin, dar parca e prea mare tacere pe acest subiect.

p.s. daca a fost intentionat, va anunt ca adversarii sunt mult mai rapizi la asemenea lucruri.
Back to top
msimula
Sun Jan 31 2010, 12:57AM
Registered Member #2287

Imi pare rau, ca tratati subiectele astea in bascalie si este de inteles, dupa cat tam tam s-a facut in mass media. Paranormalul fie ca-i politic sau nu, exista si grav este faptul, ca este folosit in scopuri mai putin ortodoxe sau mai bine zis paranormalii s-au lasat manipulati, "dedulcindu-se" la bani ... negri.
Back to top
emi
Sun Jan 31 2010, 01:14AM
emi
Registered Member #1691

e clar: tu esti fan kgb.
si concluzia nu e doar din acest topic.

[ Edited Sun Jan 31 2010, 01:15AM ]
Back to top
msimula
Sun Jan 31 2010, 01:36PM
Registered Member #2287

@Emi
O concluzie total eronata, dezvolta cu argumente si eu pot spune asa la prima vedere o gramada de lucruri, dar intotdeauna ne putem insela. Semper Fidelis.
Back to top
emi
Sun Jan 31 2010, 01:45PM
emi
Registered Member #1691

eu pot doar sa iti spun: arata asta.
Back to top
msimula
Sun Jan 31 2010, 01:52PM
Registered Member #2287

@Emi
N-am ce sa-ti spun si nu stiu de unde ti se arata asta, oricum nu-mi permit sa etichetez pe nimeni, nici sa trag concluzii pripite. Amor patriae nostra lex.
Back to top
msimula
Sun Jan 31 2010, 02:01PM
Registered Member #2287

@emi
Numele asta de Vasile Rudan, profesorul V.R., aceasta somitate in domeniul cercetarii paranormalului, iti spune ceva ? Nu-mi aduc aminte sa fie vreua kgb-ist. Al tau Msimula kgb-istu'
Back to top
ex-ad
Sun Jan 31 2010, 02:21PM
nosce te ipsum

Registered Member #1

emi, aici nu etichetam pe nimeni dupa nici un fel de criterii si nici nu atacam aiurea ceilalti membri... msimula, io as fi luat-o drept compliment

discutia asta, din care nu se intelege nimic si oricum e offtopic, se opreste aici.
multumesc.
Back to top
msimula
Sun Jan 31 2010, 02:34PM
Registered Member #2287

@Ex-ad
Sincer, am incercat sa fiu topic, nu prea mi s-a raspuns la ce am pus "pe tapet". In rest, sa fim cu totii sanatosi si Semper Fidelis Patriae.
Back to top
ronin
Sun Jan 31 2010, 08:09PM
Registered Member #70

Pavel Corut despre atacurile energetice si campania electorala din Romania.

LINK

Back to top
Boribum
Sun Jan 31 2010, 09:10PM
boribum
Registered Member #2395

Poate unde sunt eu racit si am luat aspirina,dar din cele 9 minute de "emisiune" prezentate,nenea Corut raspunde fix 0 (zero).

Ah,nu...pe link e mentionata ca fiind partea a 2-a din ..46. Cred ca o las pentru alta data.

[ Edited Sun Jan 31 2010, 09:12PM ]
Back to top
Go to page
  <<        >>   

Jump:     Back to top

Syndicate this thread: rss 0.92 Syndicate this thread: rss 2.0 Syndicate this thread: RDF