Proiect SEMPER FIDELIS
  • Prima pagina
  • FORUM
  • Despre noi
  • Statut
  • Galeria foto
  • Download-uri

Remember me      Forgot password?    Signup

Forums

Proiect SEMPER FIDELIS :: Forums :: Securitate nationala :: Presedintie, CSAT

<< Previous thread | Next thread >>
Ravasul
Go to page
  <<        >>  
Moderators: ex-ad, colonelul, echo, truepride, dorobant, spk, Radu89, Pârvu Florin, justme, Mihais, Resboiu
Author Post
Doru
Wed Jan 17 2007, 04:59PM
doru
Registered Member #14

Stiri de closet, Basescu are o fica in Belgia,Constantinescu o avea de amanta pe Rona Hartner,Ilici traia cu Creatza ,purtatoarea pe cuvant de onoare de la Cotroceni.Stiri de Romania Mare,infectie a presei romanesti si zero tv.Si daca ar fi adevarate toate ,care ar fi problema,eu consider ca ar trebui sa ne intereseze ce fura astia nu ce f_t.
Referitor la Base,uitam ca a fost marinar si ca toti marinarii dupa cateva luni de abstineneta pe mare se "descarcau" si ei in primul port.
Back to top
echo
Wed Jan 17 2007, 05:09PM

Registered Member #43

Pai asta tot spunem si noi aici doru. Mult prea jos a ajuns societatea romaneasca prin capii ei.
Back to top
Doru
Wed Jan 17 2007, 09:30PM
doru
Registered Member #14

Imi retrag cuvintele scrise ceva mai sus,Tariceanu a fost destul de dobitoc incat sa scrie acel "belet",va curge sange,cred ca urmeaza dosarul Tariceanu in justitie.Se dovedeste inca odata daca mai era nevoie ca Base nu are prieteni ci oameni de care se foloseste temporar dupa care ii "mananca",nu trecura bine doi ani cand cele doua personaje se tineau de mana in piata Universitatii iar acum se tin de gat.Foarte frumoasa remarca unei persoane publice neimplicate polititic care la intrebarea reporterului de ce nu intra in politica ,el raspunde ,"am prea mult caracter pentru a intra in politica".
Back to top
free sky
Wed Jan 17 2007, 09:56PM
Registered Member #4

v-am zis c-o sa apara beletu! LINK :O

[ Edited Wed Jan 17 2007, 09:56PM ]
Back to top
om simplu
Thu Jan 18 2007, 07:36AM
Registered Member #298

Nu inteleg de ce nu a vorbit Tariceanu la Parchet si la pus pe Base prin bilet.

Si daca Base vorbea la Parchet si scotea Tariceanu acum biletu' (copia) ?

Conteaza ca tzara e guvernata de un pm care e ales de oameni (inclusiv eu) sa lupte impotriva coruptiei si care e atit de idiot si necinstit incit baga pile la virf, in justitie, in scris. Halal hot de cretin !

Tupeu' e de admirat : asa e normal, sotul mamei nu e tatal meu vitreg, etc.,
Back to top
alexandru
Thu Jan 18 2007, 09:58AM
alexandru
Registered Member #169

Ce-mi place cand am dreptate
Ati observat ca in cele din urma nu s-a mai negat veridicitatea biletului ? Au comentat (T. si gasca) doar sensul mesajului transmis .
Dar parca era galben sau roz :OB) . Cred ca s-a decolorat
E urat ceea ce se-ntampla ! Pacat ...
Back to top
mihai
Thu Jan 18 2007, 12:57PM
Registered Member #153

"Apropos, stiati ca Basescu are dintr-o legatura extraconjugala cu o angajata de la NAVROM o fata de 19 ani? Fata e studenta la Katholieke Universiteit Leuven. Maggritte Maeterlink. "

echo- daca-mi permiti,as avea cateva carcoteli prietenesti:) .
in primul rand,tema mesajului e buna,sursa era sa zicem credibila,interesul informatiei ridicat,dar nu cred ca ai incadrat targetul bine.ion si maria se uita la tvr,nu se dau huta pe internet.
in al doilea rand,desi pare paradoxal,cu cat o informatie contine mai multe amanunte,cu atat probabilitatea de a nu fi adevarata creste.daca zic vag "anul asta o sa ploua" e una ,iar daca zic" pe 19 ianuarie,la ora 19:19 o sa ploua" probabil o s-o dau in bara.
in al treilea rand,oilor trebuie sa le dai mura in gura informatia.tre sa le zici "ana are mere".la aia cu mai multi neuroni insa (cum e lumea pe-aci) tre sa le zici mai subtil "ana are..." pentru ca ala sa zica "mere!...ba da' dashtept sint!ce-am ghicit-o.ma duce procesoru',nu gluma".si sa fie mandru de el.pe baza principiului astuia merg tehnicile rusesti de control reflexiv si cele americane de perception management.chiar daca unele isi au originea din propaganda politica,iar altele din publicitate ,rezultatele sint cam aceleasi.
bineinteles lucrurile astea nu le-am inventat eu,ci niste tipi muuult mai destepti pe nume Delmer si Masterman.
Back to top
echo
Thu Jan 18 2007, 02:36PM

Registered Member #43

Corect cu internetul, de aceea am precizat la explicatii ca o asemenea chestie are succes prin anumite guri si pe sticla. In al doilea rand, nu conteaza cate detalii dai daca stii cum si cand sa le scoti. In al treilea rand, se pare ca avem cam aceleasi lecturi, desi as incepe cu Sinon si calul Troian ca abc in dezinformari. Nu mai traim in "satul global" al lui McLuhan, ci in satul informational in care Zinovieiv, Delmer, Bittman, Barron, Koestler si multi altii n-au facut decat sa semnaleze si sa dezvolte teme existente dintotdeauna in istorie. In maniera extrem de simplista, cata vreme mintea si gura omului functioneaza in adevaruri voit sau nevoit mincinoase (sofism involuntar) si cata vreme omul functioneaza pe baza de scopuri si obiective pentru a-si justifica existenta, dorintele si necesitatile, apai bre mihai am avut si o sa tot avem dezinformari, intoxicari, manipulari si alte d-astea si cel mai frumos lucru e sa putem ajunge la o asemenea cunoastere intelectuala, psihologica si empatica a personajelor si situatiilor incat sa le si contracaram fara ezitare. Asta e un razboi fara sfarsit.

Apropos, mama fetei e casatorita cu un arhitect din Wavre.

[ Edited Thu Jan 18 2007, 02:43PM ]
Back to top
echo
Thu Jan 18 2007, 02:38PM

Registered Member #43

alexandru> nu e urat, e balcanic. daca n-am locui in tara asta, ar fi chiar amuzant!
Back to top
alexandru
Thu Jan 18 2007, 04:12PM
alexandru
Registered Member #169

Mda, uitasem ca asa e pe la noi ... Dar faza cea mai tare e ca doar varful icebergului se vede .
Back to top
echo
Thu Jan 18 2007, 04:17PM

Registered Member #43

Bre alexandru, o sa vi se para dement ce zic io dar cred ca fazele astea la care asistam sunt menite nu numai sa-i termine pe liberali, dar sa-l termine si pe presedinte atunci cand va veni momentul.
Back to top
alexandru
Thu Jan 18 2007, 04:46PM
alexandru
Registered Member #169

Treba asta suna cam ciudat ! Explica-mi ca nu-nteleg nimic . Cum vine asta ???
Back to top
echo
Thu Jan 18 2007, 05:12PM

Registered Member #43

Incep sa ma pierd in atatea bilete. Na ca acum a scos si Voiculescu un bilet al lui Basescu.

alexandru> e impresia mea. Mi-e greu sa cred ca numai cerebelul lui Base cloceste toate scandalurile care se intampla. Mai tineti mine cum s-a decredibilizat Iliescu - chiar daca nu mai candida (cu implicatii chiar asupra PSD) chiar inainte de alegeri, cu Cozma, cu evreii etc. Credeti ca ala venise cu faza d-alea ca a visat peste noapte sau ca i-a sugerat cineva? Cam asa si acum. E parerea mea.

[ Edited Thu Jan 18 2007, 05:14PM ]
Back to top
mihai
Thu Jan 18 2007, 05:35PM
Registered Member #153

echo- intre noi fie vorba,n-am citit atat de mult ca tine in domeniu,pentru ca intre timp am dat-o pe T.Peters,M.Porter (by the way si astia au fost militari).sint absolut de acord cu tine cu privire la satul informational global,caruia internetul i-a dat o alta dimensiune si cu manipularile.
in ceea ce priveste lupta dintre prim-ministru si presedinte,daca ne gandim ca primul il are consilier de securitate pe Marius Oprea (un bun istoric,nu ma indoiesc si un tip de buna credinta probabil),iar al doilea pe Medar si Degeratu....cred ca nu mai e nevoie de comentarii.
Back to top
echo
Thu Jan 18 2007, 05:46PM

Registered Member #43

faci misto de mine, ai? am citit si eu cat s-a gasit pe piata sa nu zica lumea ca n-am cultura generala bre. Cat despre consilieri, exceptie Medar eventual, n-as zice ca la ei stau depozitele de gandire strategica.
Roncea parca spunea azi ca e lupta intre grupuri de interese energetice la nivel international. Posibil.
Back to top
Go to page
  <<        >>   

Jump:     Back to top

Syndicate this thread: rss 0.92 Syndicate this thread: rss 2.0 Syndicate this thread: RDF