Proiect SEMPER FIDELIS
  • Prima pagina
  • FORUM
  • Despre noi
  • Statut
  • Galeria foto
  • Download-uri

Remember me      Forgot password?    Signup

Forums

Proiect SEMPER FIDELIS :: Forums :: Proiect SEMPERFIDELIS :: Infiintare, activitati, proiecte, programe

<< Previous thread | Next thread >>
PREZENTARE
Go to page
  <<        >>  
Moderators: ex-ad, colonelul, echo, truepride, dorobant, spk, Radu89, Pârvu Florin, justme, Mihais, Resboiu
Author Post
ronin
Tue Feb 02 2010, 08:12PM
Registered Member #70

8523 wrote ...

@birdone
Motivul pentru care dupa atatia ani a aparut aceasta propunere este simplu.
Don' Boribum, la o zeama, ne-a spus o poveste. Boribume corecteaza-ma daca gresesc.
Un militar din Franta dorea si el ca omu sa intre pe net sa schimbe pareri cu unii camarazi. Nu se prea pricepea in ale netului, asa ca fiu-su care avea 14 ani si le avea cu ordinatoarele le-a facut un mic locusor sa stea si oameni de vorba. Site-ul a crescut asa de mult incat a devenit domeniu de referinta pentru Statul Major sau ceva de genul. Acest forum avea optiunea "sunt ...... am facut.........fac...... cutare sau cutare".

Pe de alta parte, acest forum n-a aparut pentru ca fondatorii lui o duceau prea bine in sistem. In felul asta sustin si punctul de vedere al lui ex-ad. Asa s-a ajuns si la ideea de think-tank si multe altele.

Induiosatoare povestea... Poate ca era doar o poveste, nu ?
Merci 8523. Acum inteleg mai bine de ce si cum ...
Acum intreb si eu. Daca toti am participa la "zeama", asta ar insemna ca putem avea incredere unii in altii ?
Dar daca nu participam (desi ne cunoastem macar cu unii dintre noi) asta ce mai inseamna ...?!

Parerea mea e' ca increderea e una pe cand cunoasterea e' alta.

[ Edited Tue Feb 02 2010, 08:14PM ]
Back to top
Boribum
Tue Feb 02 2010, 08:14PM
boribum
Registered Member #2395

Corect,8523. E,deasemenea,normal ca oamenii sa vorbeasca,chiar daca statutar nu au dreptul de a-si face publice opiniile. Anonimatul internetului nu poate fi decât benefic în cazul asta,iar faptul ca un astfel de site e monitorizat e un lucru bun : permite decidentilor (servicii speciale,etc) sa ia un puls real al starii de fapt.
De unde si interesul participantilor la forum sa gândeasca înainte de a scrie,si de a argumenta cu logica si experienta personala. Un forum e un loc unde te poti face auzit,fara a te expune cu grad,nume si prenume. Civilizat,urban,inteligent.

Back to top
Boribum
Tue Feb 02 2010, 08:22PM
boribum
Registered Member #2395

Sa ma prezint si eu,daca tot fac apologia politetii pe-aici : am servit în Franta,6°/1°/R.E.G,13°D.B.L.E,4°R.E,2°R.E.P,începând cu mai 1990,cu o pauza de un an dupa primul contract.Cuprins de patriotism si dor de tara (fara gluma) am venit sa fac serviciul militar în România. Caporal în rezerva,specialitatea 188 (cf. livretului militar românesc). Pensionar din 2009,adjudant-sef în rezerva conform livretului militar frantuzesc.
Back to top
8523
Tue Feb 02 2010, 08:23PM
Registered Member #1028

offtopic rau de tot
Daca vii la intalniri inseamna ca esti deschis si vrei sa schimbi o vorba, sa ai o parere, sa bei o cafea sau o bere.
Roanine pentru mine esti unul dintre cei care instiga la offtopicuri si de aia tot ne bate ex-ad in teava.
Back to top
Boribum
Tue Feb 02 2010, 08:33PM
boribum
Registered Member #2395

Si ca s-o-nchidem cu off-topic-urile : daca vii la întâlniri,nu vii neaparat ca sa fotografiezi membrii forumului,sa le pui microfoane-n chifle si sa le bagi cipuri în crenvursti. Oamenii mai socializeaza.

Înteleg fricile si temerile,dar am vazut o chestie foarte interesanta ,mai demult : tot ce urma sa vad în armata româna,de la armament la harti operative si schimburi de lenjerie intima vazusem în Franta,înainte de a veni aici. Si nu eram la vreo scoala de spioni,ci într-o cazarma simpla. Era începutul anilor '90 !!! Asa ca asta cu spionita si protectia...pe cine duce bila stie sa se protejeze.Cine nu...sa scoata cablul din computer si sa bage capul într-o cutie de plumb (sau sa nu-l scoata...functie de situatia fiecaruia).

Back to top
ronin
Tue Feb 02 2010, 08:43PM
Registered Member #70

ACH Boribum wrote ...

Si ca s-o-nchidem cu off-topic-urile : daca vii la întâlniri,nu vii neaparat ca sa fotografiezi membrii forumului,sa le pui microfoane-n chifle si sa le bagi cipuri în crenvursti. Oamenii mai socializeaza.

Înteleg fricile si temerile,dar am vazut o chestie foarte interesanta ,mai demult : tot ce urma sa vad în armata româna,de la armament la harti operative si schimburi de lenjerie intima vazusem în Franta,înainte de a veni aici. Si nu eram la vreo scoala de spioni,ci într-o cazarma simpla. Era începutul anilor '90 !!! Asa ca asta cu spionita si protectia...pe cine duce bila stie sa se protejeze.Cine nu...sa scoata cablul din computer si sa bage capul într-o cutie de plumb (sau sa nu-l scoata...functie de situatia fiecaruia).

Ale cui "frici si temeri" ?! :-S
Eu te-am intrebat concret ceva. Tu crezi ca eu de "frica" nu vin la zeama ?! Motivul l-am spus, daca nu ma insel, la topicul cu "BW made in Romania".
Back to top
msimula
Tue Feb 02 2010, 08:55PM
Registered Member #2287

Pana la urma cum ramane ? Bag de seama, ca lucrurile s-au cam incins, mai ales ca unii dintre voi v-ati privit si in ochi la o "zeama", asa trag concluzia. Pentru inceput, am 53 de ani restul ...
Back to top
Boribum
Tue Feb 02 2010, 08:56PM
boribum
Registered Member #2395

ronin wrote ...

ACH Boribum wrote ...

Ale cui "frici si temeri" ?! :-S
Eu te-am intrebat concret ceva. Tu crezi ca eu de "frica" nu vin la zeama ?! Motivul l-am spus, daca nu ma insel, la topicul cu "BW made in Romania".

Ale unora,ale altora... . Ti-am raspuns,dincolo.
Back to top
Surry
Tue Feb 02 2010, 09:58PM
Cogito
Registered Member #1945

ma bag ca musca in lapte ,dar totusi voi cei care va este teama de intalnirile care se fac credeti ca daca veniti si postati sunteti in anonimat? Poate sunt eu prea pe "coclauri"..dar sincer e penibil sa cred ca daca sunt aici surry nu sunt unii care nu stiu si cum ma cheama in realitate .Suntem in Romania si asta ne ocupa tot timpul si noua si altora! eu nu vin la intalniri pentru ca stau prea departe..doar atat! In rest frica de ce....nu gasesc un motiv real si nici macar ipotetic!
E mai grav ca in loc sa ne canalizam fortele in dezbateri pe probleme importante incepem sa ne certam aiurea ajungand sa murdarim si frumusetea bucuriei de a socializa! Imi pare rau sa vad ca s-a ajuns la asa ceva! Cred ex-ad o sa fie tare mahnita cand o sa vada ce nebunie facem noi aici!
Respect!
Back to top
ex-ad
Tue Feb 02 2010, 10:19PM
nosce te ipsum

Registered Member #1

sint ex-ad, sint administratorul acestui forum, de doua zile am ciobanescul paralizat din senin, ziua sint la job, seara sint cu el la perfuzii si alte alea si daca nu-mi respectati nici macar acum rugamintea sa nu mai postati offtopic cit timp nu sint aici, voi fi nevoita sa inchid acest site pina voi avea timp iarasi sa-l administrez.

va multumesc.
Back to top
Doru
Tue Feb 02 2010, 10:37PM
doru
Registered Member #14

Cine crede ca daca intra pe aici sub cine stie ce nickname,mai mult sau mai putin pompos,identitatea sa va ramane necunoscuta este naiv cel putin.Chestia cu foto pe sest pe la intalniri sau inregistrari ambientale sunt frectii.Daca cineva prezinta interes este lucrat bine pana la o eventuala zeama.
Eu cred ca a te prezenta inainte de a schimba doua vorbe este regula de politete,cel putin asa am fost educat,ii pot intelege pe cei activi care nu pot sa-si dezvaluie identitatea pentru a-si proteja locul de munca de sefi cretini .
Doru,46 ani,ex-SPP,incantat de cunostinta pentru cei ce pot.
Back to top
msimula
Tue Feb 02 2010, 10:56PM
Registered Member #2287

Imi pare nespus de rau ca discutia a alunecat pe o panta care sincer nu mi-o explic. Surry avea dreptate, ce tot ne ascundem dupa degete si porecle. Aminteam mai sus, ca eu mi-am cam facut o imagine (virtuala) a fiecarui semperist cu care socializez, nu-mi place cuvantul acesta, cu care m-am imprietenit si schimb idei, pe calea net-ului. Boribum a venit cu ideea asta de prezentare, dar se pare nu sunt doritori. In continuare, am 53 de ani, in rest ... va mai astept.
Back to top
Mr.Z
Tue Feb 02 2010, 10:58PM
Registered Member #874

Desi nu am mai postat de mult o voi face aici pentru ca consider foarte buna intentia prezentari, o voi face in stilul lui Doru: Madalin,22 ani,Teologie(off topic-primesc acatiste si pomelnice la zeama:D),ma bucur sa va cunosc
Back to top
msimula
Tue Feb 02 2010, 11:01PM
Registered Member #2287

Off topic @Ex-ad
Sper ca in scurt timp, dupa tratament, catelul sa-si revina, sunt un mare iubitor si posesor de amimale, numai cu patru picioare...
Back to top
Contele
Wed Feb 03 2010, 12:05PM
"ATUM" - RA.
Registered Member #2201

Buna ziua doamnelor si domnilor, dat fiind faptul ca de un timp va iradiez cu radiatii Alfa si Beta pe acest forum sa ma prezint si eu:
- Ma numesc ATUM-Ra, nascut in Transilvania - Romania, sunt un barbat de 50 de ani, cetatean roman, familist, absolvent de studii superioare de lunga durata la cele mai inalte nivele in strainatate (niciuna in limba romana).
- Vorbitor de 8 limbi straine.
- CV-ul meu oglindeste activitati Internationale de anvergura.
- Hobbyurile mele: iubitor de antichitati si arta, de autovehicole antice si moderne, de vaporase, si ca sport sah, golf, tenis si schiul alpin.
Cam asta sunt.

[ Edited Thu Feb 04 2010, 08:27AM ]
Back to top
Go to page
  <<        >>   

Jump:     Back to top

Syndicate this thread: rss 0.92 Syndicate this thread: rss 2.0 Syndicate this thread: RDF