Proiect SEMPER FIDELIS
  • Prima pagina
  • FORUM
  • Despre noi
  • Statut
  • Galeria foto
  • Download-uri

Remember me      Forgot password?    Signup

Forums

Proiect SEMPER FIDELIS :: Forums :: Securitate nationala :: MApN

<< Previous thread | Next thread >>
Soldat Gradat Profesionist
Go to page
  <<        >>  
Moderators: ex-ad, colonelul, echo, truepride, dorobant, spk, Radu89, Pârvu Florin, justme, Mihais, Resboiu
Author Post
Cristi
Fri Mar 28 2014, 07:28AM
jmenarul1
Registered Member #7305

Multumesc frumos Bendis.

[ Edited Fri Mar 28 2014, 07:28AM ]
Back to top
valentin20
Tue Apr 01 2014, 11:10AM
Registered Member #9100

Salut,oameni buni!

problema mea suna cam asa : este al 2-lea an cand incerc sa intru in structurile Ministerului Apararii Nationale ca soldat gradat profesionist,in toamna anului trecut am reusit sa trec cu bine de probele de la Breaza,dar normal...nu am fost chemat,nu au fost suficiente locuri ; anul acesta am reusit sa obtin un punctaj bunicel cred eu ( 18,56)....rugamintea mea este, daca mai sunt printre cei de pe forum ,candidati de anul acesta,daca mai sunteti va rog sa imi spuneti ce punctaj ati obtinut sa imi fac o idee multumesc!

cu stima Valentin

[ Edited Tue Apr 01 2014, 11:11AM ]
Back to top
Cristi
Wed Apr 02 2014, 11:29AM
jmenarul1
Registered Member #7305

,,valetin20'' Acum vine intrebarea mea,din ce judet esti?eu am punctaj 14.93 adunat cu tot cu bac.
Back to top
valentin20
Wed Apr 02 2014, 05:24PM
Registered Member #9100

sunt din judetul Buzau , Cristi
Back to top
Cristi
Thu Apr 03 2014, 12:36AM
jmenarul1
Registered Member #7305

eu nu am unitate in judetul Giurgiu dar sunt si unitati care apartin de Giurgiu si nu stiu daca sunt locuri la ele.Acum as dorii sa intreb daca stie cineva pot sa schimb una din optiunii pana la data repartizarii ? Astept un raspuns daca se poate.
Multumesc!
Back to top
cotofanu
Fri Apr 04 2014, 09:06PM
Registered Member #9177

Salut ! Cristi ce vroiam sa te intreb in punctajul de pe foaie de la Breaza este inclus si nota de la bac sau trebuie sa o aduni tu separat ?
Back to top
Cristi
Sat Apr 05 2014, 11:40AM
jmenarul1
Registered Member #7305

Da acela este punctajul total acumulat cu tot cu bac.
Back to top
cotofanu
Sun Apr 06 2014, 11:56PM
Registered Member #9177

Inseamna ca este ceva in neregula .... eu am scos la traseul utilitar 59 sec , deci 6 pct si la 2000m 7,00 min tot 6 pct. La bac am 7,10 si la breaza punctajul meu era de 15 pct. Cum au calculat ei ??? Sau cum se calculeaza ?
Back to top
Cristi
Mon Apr 07 2014, 11:12PM
jmenarul1
Registered Member #7305

Da asa este si eu am 14.93 punctaj la Breaza .
Back to top
Cristi
Mon Apr 07 2014, 11:13PM
jmenarul1
Registered Member #7305

Sa dea Dumnezeu sa intram cu toti pentru ca,cu totii ne dorim sa lucram si sa avem un loc de munca cat de cat stabil.
Back to top
cotofanu
Mon Apr 07 2014, 11:30PM
Registered Member #9177

Poate stau eu prost cu matematica 6pct traseu + 6 2000 m =12 , 12/2=6 , 6+7,10=13,10 deci tot nu sunt 15 pct. Nu inteleg cum calculeaza ...
Back to top
Cristi
Tue Apr 08 2014, 11:13AM
jmenarul1
Registered Member #7305

Cotofanu daca scrie la Breaza ca ai 15 pct,atunci asa este,dar vreau sa te intreb tu cand ai sustinut probele?Eu le-am sustinut pe 24 martie.
Back to top
cotofanu
Tue Apr 08 2014, 04:07PM
Registered Member #9177

Am mai dat si in septembrie si tot asa , pai pe data de 17 martie.
Back to top
Popa Ion Simion
Tue Apr 15 2014, 11:31PM
Registered Member #9234

Salut. Daca obtii punctaj maxim la probele de la Breaza, nu se aduna cele 14 puncte, ci se impart la doi, = 7. Exemplu cazul meu: 3.5 traseu utilitar aplicativ + 3.5 alergare pe pista = 7/2 = 3.5
Am mai citit aici, parca cineva adunase punctajul testului psihologic. Nu exista asa ceva, testul psihologic nu se puncteaza, esti apt sau nu. Anul trecut locurile au fost in numar de 500 pe Tara (asa a spus comandantul unitatii respective- Breaza). Din cati mi s-a spus ca au sustinut probele pana in momentul ala, am facut o medie dupa cati au cazut cand am dat eu.. am ajuns la concluzia ca ar trebui sa fie candidatii, daca nu pe locuri, undeva la 1.35 pe loc. Eu am ales o U.M. din afara razei mele si am avut handicap (mai exact, nu am primit cele 7 puncte, bonus) asa ca nu am trecut de prima selectie. M-am gandit ca e in regula, oricum sunt valabile 12 luni, trebuie doar sa mai astept. M-au sunat de la B.I.R., sa vin in ianuarie pentru a primi varianta Biroului (o U.M. obligatorie si automat in raza mea, fiind in interesul tuturor). Ma duc acolo, toata lumea neaga ca "un astfel de telefon" a fost dat din biroul respectiv si sunt trimis acasa, sa fiu linistit ca eu si cativa (30) suntem primii sunati imediat ce "vin" locurile. Am asteptat... pana m-au sunat si mi s-a spus sa refac dosarul absolut de la zero, e avand atunci (si inca am) fisa de analize si probele valabile ! Biroul imi ignora pur si simplu dosarul. Sa nu mai zic ca trebuia sa fac instructia de 4 luni si sa fiu pus in asteptare pana in primavara, cand "veneau" locurile din teritoriu (asa am auzit). Eram/ sunt convins ca am fost tras in piept. Eu, un civil care, atunci cand am aplicat pentru S.G.V., stiam (mi s-a spus) ca salariul este 800 RON ! M-a interesat mai putin. Vroiam sa intru in Armata, sa port haina militara, "sa servesc Patria", aveam alta imagine despre Armata (ca si institutie si nu numai). Propaganda a functionat in cazul meu. Mereu mi-a placut Armata, militarii, armele, am mers la Armata, ca la ceva fara cusur, total independent de politica si de orice alta influenta. Un organism de sine statator, puternic, dotat din toate punctele de vedere. Mai exact, tot ce ar trebui sa fie si nu e. M-am simtit si inca ma simt tradat. M-am gandit ca pe langa cei care intra fara sa sustina nici o proba, nu fac instructiile si stau la caldurica sa treaca luna si sa incaseze salariul, au si cei ca mine loc, chiar daca intrati pe bune. M-am inselat. Am depus reclamatii la M.Ap.N. si la Comandantul S.M.G. Raspunsul a fost ca in prima faza nu m-am incadrat datorita punctajului (ceea ce stiam) si in faza a doua, valabilitatea analizelor si probelor mele a fost redusa la 6 luni, de la 12, pentru ca "s-a schimbat metodologia". Intrebare: S-a schimbat metodologia ?
Back to top
Popa Ion Simion
Wed Apr 16 2014, 12:04AM
Registered Member #9234

"Punctajul de la Breaza" nu poate fi de 15 puncte. Punctajul de la Breaza poate fi 7 puncte, plus cele 7 bonus, sunt 14, plus 2 de la BAC (eu stiam ca BAC-ul se puncteaza cu doua puncte, indiferent de nota, dar nu sunt sigur, pentru ca nu il am luat si nu am fost asa atent) auzisem pe unii la Breaza care au mai adunat puncte si din alte parti, nu imi mai amintesc acum. Ajunsesera unii si la peste 20 de puncte din calculul lor (pe care nu prea l-am inteles). In orice caz, nu au ajuns nici pana la cei 2000m. Imi tot bag unghia in gat ca am ales ca fraieru o U.M. indepartata, pentru ca nu am inteles bine impactul penalizarii de 7 puncte. Ar fi trebui sa intru din prima in cazul ala, dar nu se stie niciodata, in Romania NIMIC nu e sigur. Vorbisem cu o persoana, baiatul lui a dat de vreo 3-4 ori la scoala de subofiteri, a luat de fiecare data si tot de fiecare data a fost aburit ca nu mai sunt locuri. Probabil asteptau ceva, el a refuzat sa bage mana in buzunar, crezand ca e dreptul lui (mare greseala) si ca o sa-l castige pana la urma. Nu am mai tinut legatura, nu stiu ce o fi facut. Asta din ce stiu si experienta pe care o am pana acuma. Concret nu spune nimeni nimic... am mai intalnit baieti din alte judete, prieteni de pe unde am mai copilarit eu, la ei au fost mai deschisi, eu n-am avut parte de asa ceva. Deci, daca gresesc, sa fiu corectat

[ Edited Wed Apr 16 2014, 12:11AM ]
Back to top
Go to page
  <<        >>   

Jump:     Back to top

Syndicate this thread: rss 0.92 Syndicate this thread: rss 2.0 Syndicate this thread: RDF