Proiect SEMPER FIDELIS
  • Prima pagina
  • FORUM
  • Despre noi
  • Statut
  • Galeria foto
  • Download-uri

Remember me      Forgot password?    Signup

Forums

Proiect SEMPER FIDELIS :: Forums :: Securitate nationala :: MApN

<< Previous thread | Next thread >>
Soldat Gradat Profesionist
Go to page
  <<        >>  
Moderators: ex-ad, colonelul, echo, truepride, dorobant, spk, Radu89, Pârvu Florin, justme, Mihais, Resboiu
Author Post
doar eu
Wed Oct 08 2014, 10:46AM
Astept cu nerabdare acea clipa cand voi spune:La naiba ,am reusit!
Registered Member #9749

ALM wrote ...

N-am vrut să intru în discuţie până acum dar, modul în care vă adresaţi unor colegi care chiar cunosc limba română şi o folosesc corect, precum şi faptul că n-aţi avut bunăvoinţa să citiţi regulamentul Forumului (transformânu-l în Chatbox) mă face să vă atrag atenţia că timpul de acomodare se apropie de final.
Personal, ca unul cu o inteligenţă submediocră, am înţeles acelaşi lucru ca şi Criss-Cross, respectiv că mai aveţi la dispoziţie "2 zeci şi ceva ani"! Aşa că, vă rog să citiţi aici LINK , după care, dacă mai aveţi chef, să intraţi în "litera şi spiritul" Forumului.

Domnule ALM,daca sunteti responsabil cu modul de exprimare pe acest forum a tuturor membrilor,ar trebui sa vedeti cum sa exprimat acest DOMN Criss in chat...a scris ca lasa bovinele sa pasca,acum nu mai interveniti???stie gramatica dar sa respecte nu stie acest mare domn,in plus a scris ca se simte ca la scoala pe acest topic,dar intreb eu oare ,de fapt nu asta e esenta acestui topic???sa interactionam ,sa ne expunem pareri,indiferent ca ne scapa sau nu o virgula,atata timp cand nu se face atac la persoana...fara cuvinte!
Back to top
doar eu
Wed Oct 08 2014, 10:52AM
Astept cu nerabdare acea clipa cand voi spune:La naiba ,am reusit!
Registered Member #9749

criss-cross wrote ...

doar eu wrote ...

doar eu wrote ...

Iamti wrote ...

Am aflat azi ca pe 15 se afiseaza rezultatele.

uite vezi,astea sunt lucruri importante ce se pot discuta pe acest forum...da...multumesc pentru veste,de unde ai aflat?si tu esti inscris la aceasta categorie?

criss cros,nu stiu ce doreste de fapt...

ESTE DUREROS CAND ITI SCAPA PRINTRE DEGETE UN ASTFEL DE EXAMEN ,LA DOAR CATEVA SUTIMI DISTANTA,PENTRU CA TE COSTA UN AN DIN VIATA TA SI CAND MAI AI 2 ZECI SI CEVA ANI...PARCA TIMPUL NU L MAI POTI PIERDE...
criss-cross doreste sa nu mai chinuiti tastele cu majuscule decat unde este nevoie....sa fiti mai atenta la detalii(ele fac diferenta!),enuntul numai dvs. il intelegeti ,stiind ce vreti sa transmiteti...daca tot scrieti pe un forum, scrieti pentru toata lumea care va citeste,pricepeti?
Si...nu ne tutuim!

Domnule limba romana,nici eu nu am mai auzit acest mod de exprimare de mai sus,lumea nu ne citeste pe noi ,lumea citeste ceea ce scriem noi!!!uita-te la ceea ce expui tu mai intai si dupa la ceea ce scrie altul!!!
Back to top
SSGV
Wed Oct 08 2014, 11:00AM
Registered Member #9763

Sper ca veti reveni cu informatii noi cei care mergeti vineri la centre ca nu mai imi pot stapanii emotiile si nerabdarea ! Dumnezeu sa ne ajute sa aflam cu totii vesti bune!
Back to top
apkah
Wed Oct 08 2014, 11:12AM
arcan
Registered Member #566

Baieti,si aici ma refer la cei trei sau patru viitori soldati ,am un sfat pentru voi:
Relaxati-va.Va cam agitati.Si nu e bine.Pentru ca daca nu ati observat,acest forum are un anumit specific.Adica militar.Asta inseamna ca multi dintre cei vechi de aici,SUNT sau au fost militari,politisti,pompieri,SRI-sti SPP-istisau jandarmi.Deci SUNT sau au fost in SNS!
Asa ca,mai usor cu obraznicia,pentru ca aici sunt grade,pe care voi nici nu le veti vedea in primii ani de armata.Si inca ceva:
Asta nu e un site de socializare! Nu confundati acest forum cu HI5 sau Facebook!
Vi s-a atras atentia politicos,ati raspuns obraznic.
Ori va revizuiti atitudinea,ori aveti sanse sa zburati de aici.
Alegerea va apartine.

[ Edited Wed Oct 08 2014, 11:13AM ]
Back to top
2 User said Thank to apkah for this Post :
 djebel (08 Oct 2014, 11:55) , Bendis (08 Oct 2014, 13:01)
ALM
Wed Oct 08 2014, 11:23AM
Registered Member #2039

doar eu wrote ...

Domnule ALM,daca sunteti responsabil cu modul de exprimare pe acest forum a tuturor membrilor,ar trebui sa vedeti cum sa exprimat acest DOMN Criss in chat...a scris ca lasa bovinele sa pasca,acum nu mai interveniti???stie gramatica dar sa respecte nu stie acest mare domn,in plus a scris ca se simte ca la scoala pe acest topic,dar intreb eu oare ,de fapt nu asta e esenta acestui topic???sa interactionam ,sa ne expunem pareri,indiferent ca ne scapa sau nu o virgula,atata timp cand nu se face atac la persoana...fara cuvinte!

Dragă domnule (doamnă), aici toţi suntem responsabili pentru calitatea Forumului. "Domnul" Criss-Cross este ... profesoară şi ne ajută să ne îmbunătăţim vocabularul curent, precum şi să scăpăm de prescurtările chat-erilor care, după cum au demonstrat cercetătorii britanici, tâmpesc!
Am urmărit cu interes ping-pong-ul dvs cu Criss-Cross şi am constatat că agresivitatea prietenilor dvs au iritat-o. Oricum, n-am obiceiul să trag de urechi pe cei mai deştepţi ca mine, doamnele nici atât, aşa că mi-am permis să vă atrag atenţia că transformarea fişierelor cu tematici în chat-box dăunează calităţii Forumului.
Dialogurile dvs îşi au locul, fie la chat-box, fie la mesageria privată. Ca să rezum, esenţa acestui topic (precum şi a celorlalte) este aceea de face face comunicări generale (care-i interesează pe toţi) şi comentarii asupra acestora. Personal, nu sunt interesat de câte genoflexiuni aţi făcut ci, eventual, câte ceva despre atmosfera în care se desfăşoară examinările. Dacă înţelegeţi, bine, dacă nu, iarăşi bine. Vă doresc "succesuri" continue ...
Back to top
1 User said Thank to ALM for this Post :
 djebel (08 Oct 2014, 11:55)
criss-cross
Wed Oct 08 2014, 11:40AM
Registered Member #4853

doar eu wrote ...

ALM wrote ...

N-am vrut să intru în discuţie până acum dar, modul în care vă adresaţi unor colegi care chiar cunosc limba română şi o folosesc corect, precum şi faptul că n-aţi avut bunăvoinţa să citiţi regulamentul Forumului (transformânu-l în Chatbox) mă face să vă atrag atenţia că timpul de acomodare se apropie de final.
Personal, ca unul cu o inteligenţă submediocră, am înţeles acelaşi lucru ca şi Criss-Cross, respectiv că mai aveţi la dispoziţie "2 zeci şi ceva ani"! Aşa că, vă rog să citiţi aici LINK , după care, dacă mai aveţi chef, să intraţi în "litera şi spiritul" Forumului.

Mai bine!
Back to top
volovei
Wed Oct 08 2014, 11:43AM
Registered Member #7547

am suparat "dinozaurii"...hmmm
Cei care ne-ati certat, degeaba sunteti profesori/fosti mahari prin armata sau alte ministere DACA nu ne ajutati cu nimic...in domeniul asta ma refer..toti va dati mari, criticati...nu vad nimic util de la voi....asa ca pentru mine experienta voastra e egala cu zero daca nu dati nimic inapoi.....noua, astora, "mai prosti".
Eu nu ma cert cu voi pentru ca respect oamenii, in general...Dar urasc oamenii care se cred superiori si doar critica.
Back to top
criss-cross
Wed Oct 08 2014, 12:08PM
Registered Member #4853

volovei wrote ...

Cei care ne-ati certat, degeaba sunteti profesori/fosti mahari prin armata sau alte ministere DACA nu ne ajutati cu nimic...in domeniul asta ma refer..toti va dati mari, criticati...nu vad nimic util de la voi....asa ca pentru mine experienta voastra e egala cu zero daca nu dati nimic inapoi.....noua, astora, "mai prosti".
Eu nu ma cert cu voi pentru ca respect oamenii, in general...Dar urasc oamenii care se cred superiori si doar critica.

La revedere!
Back to top
apkah
Wed Oct 08 2014, 12:20PM
arcan
Registered Member #566

volovei wrote ...

Nu e nimeni dinozaur baiete.Doar tu te dovedesti a fi un prost.Iar asta se va lasa cu un ,,la revedere,, de pe acest forum.
Cu atitudinea asta,o sa ai armata grea ,,dude,,.

p.s.
Nu v-a chemat nimeni aici,nu va vrea nimeni aici.Ati venit singuri,dar nu sunteti in stare sa acordati respect membrilor,si mai ales forumului.
Daca vreti sa mai stati aici,respectati si veti fi respectati. Daca nu,via pe Facebook.

[ Edited Wed Oct 08 2014, 12:23PM ]
Back to top
3 User said Thank to apkah for this Post :
 Bendis (08 Oct 2014, 13:02) , erin (08 Oct 2014, 22:31) , Panzerjagger92 (02 Oct 2015, 17:31)
Iamti
Wed Oct 08 2014, 12:25PM
Registered Member #9454

Credeti ca daca ati avut un grad mare inseamna ca sunteti cei mai tari?
Back to top
ALM
Wed Oct 08 2014, 12:30PM
Registered Member #2039

Iamti wrote ...

Credeti ca daca ati avut un grad mare inseamna ca sunteti cei mai tari?

offtopic
Depinde de domeniul în care ne verificăm tăria. La obrăznicii suntem pierduţi din start!
Back to top
1 User said Thank to ALM for this Post :
 apkah (08 Oct 2014, 12:34)
apkah
Wed Oct 08 2014, 12:33PM
arcan
Registered Member #566

Nu,inseamna ca tu,esti la inceput de drum si ai numai de invatat de la cei de aici.Pe cand daca vii cu atitudinea asta idioata,nu demonstrezi decat ca nu esti facut pentru un sistem cazon,nu ai cei 7 ani de acasa,si nu ai trecut de varsta pubertatii in gandire.
Sunt aici oameni care te pot bate in absolut orice domeniu ai tu impresia ca esti tare.(asta ca sa ma exprim pe intelesul tau)
E posibil sa fie si profesori de pe la scolile de sgp unde vrei tu sa intrii.Ati spus destule pe aici ca sa puteti fi identificati destul de usor.
Ce zici daca dai nas in nas cu unul pe care l-ai jignit aici?
Si da,cei cu orice grad peste cel de caporal,de aici,sunt mai tari ca si tine.
Ciudat,dar asta e armata:gradul este cel care stabileste ierarhia.(dupa functie,dar la voi nu e cazul).
Asa ca,lasati aerele infantile,si atitudinea asta de taran venit la oras,si invatati sa acordati respect.

[ Edited Wed Oct 08 2014, 12:37PM ]
Back to top
1 User said Thank to apkah for this Post :
 criss-cross (08 Oct 2014, 12:35)
Iamti
Wed Oct 08 2014, 12:37PM
Registered Member #9454

Consier ca nu am jignit pe nimeni de aici.Cand imi exprim o opinie jignesc?
Back to top
apkah
Wed Oct 08 2014, 12:44PM
arcan
Registered Member #566

Reciteste ce ati scris voi ,soldatii fara bastonul de maresal in ranite(daca pricepi ce zic),reciteste modul in care ati raspuns observatiilor pertinente facute de membrii vechi ai forumului,reciteste regulile acestuia,apoi mai arunca un ochi pe manualul de bune maniere,si vei vedea.
Eu am incheiat subiectul cu voi.
Din punctul meu de vedere nu sunteti apti emotional pentru Armata Romana.
Poate prin Congo ati avea sanse.
Back to top
volovei
Wed Oct 08 2014, 12:46PM
Registered Member #7547

apkah wrote ...

Reciteste ce ati scris voi ,soldatii fara bastonul de maresal in ranite(daca pricepi ce zic),reciteste modul in care ati raspuns observatiilor pertinente facute de membrii vechi ai forumului,reciteste regulile acestuia,apoi mai arunca un ochi pe manualul de bune maniere,si vei vedea.
Eu am incheiat subiectul cu voi.
Din punctul meu de vedere nu sunteti apti emotional pentru Armata Romana.
Poate prin Congo ati avea sanse.

Tu m-ai jignit..in mesajul de mai sus.
si imi vorbesti de bune maniere?
Back to top
Go to page
  <<        >>   

Jump:     Back to top

Syndicate this thread: rss 0.92 Syndicate this thread: rss 2.0 Syndicate this thread: RDF