Proiect SEMPER FIDELIS
  • Prima pagina
  • FORUM
  • Despre noi
  • Statut
  • Galeria foto
  • Download-uri

Remember me      Forgot password?    Signup

Forums

Proiect SEMPER FIDELIS :: Forums :: Securitatea internationala :: International

<< Previous thread | Next thread >>
Terorism
Go to page
  <<      
Moderators: ex-ad, colonelul, echo, truepride, dorobant, spk, Radu89, Pârvu Florin, justme, Mihais, Resboiu
Author Post
Boribum
Wed Oct 18 2017, 06:51PM
boribum
Registered Member #2395

Iar ești purtătorul de cuvânt al acelor neștiuți care se exprima prin tine ? Se întâmpla sa citesc zilnic oameni care au pierdut ființe dragi lor, care au zilnic de-a face cu fenomenul terorist și care nu au dat în spume generale, generalizante si generice împotriva altor oameni, da.

Dacă ai tu, asemenea apropiați, nu ezita sa îmi spui și mie. Cum ieri erau oameni normali la cap, și de a doua zi s-au pus pe ura oarba și fără utilitate.
Back to top
apkah
Wed Oct 18 2017, 06:56PM
arcan
Registered Member #566

Este doar concluzia ta extrasa din context. Ca deobicei.
Back to top
Boribum
Wed Oct 18 2017, 07:05PM
boribum
Registered Member #2395

apkah wrote ...

Ca deobicei.

Întâi limba româna, apoi logica. Subțiri amîndouă : în context, am cerut ca tu, care m-ai întrebat ceva, sa îmi răspunzi la rândul tau. Nu era o concluzie ci o întrebare.

Recitește și ai sa vezi ca asa e.
Back to top
apkah
Wed Oct 18 2017, 07:08PM
arcan
Registered Member #566

Boss,stii bancul cu iepurasul si cu sapca?O sa ti-l spun candva.
Nu te bucura prea tare la o cratima,ca nu e asa.
Eu am recitit.Ti-am urmat sfatul.Fa-o si tu.
Back to top
Boribum
Wed Oct 18 2017, 07:22PM
boribum
Registered Member #2395

Nu e cazul de nico cratima în cele de mai sus. Ia-o ca pe litera de Evanghelie, clasele I-VIII. Ca este ! Ca-n bancul cu soricelul si vaca.

Edit : uite, eu sunt mai generos si nu te las sa astepti. Asta e bancul : LINK Mediteaza la morala-i.

[ Edited Wed Oct 18 2017, 07:24PM ]
Back to top
1 User said Thank to Boribum for this Post :
 apkah (18 Oct 2017, 20:23)
Boribum
Sat Mar 24 2018, 10:44PM
boribum
Registered Member #2395

Statistica : LINK
Back to top
Pârvu Florin
Thu Dec 20 2018, 06:23PM
Iubesc Romania cu o ura adanca ! Fiindca nu este asa cum ar trebui sa fie! Asa cum poate sa fie!

Registered Member #1287

Chiar ma intrebam cand se va intampla asta:

Gatwick airport disruption: military to be deployed as drone chaos continues LINK

Airport still closed after what police describe as deliberate attempt to disrupt flights
Theresa May has said the government is working with Gatwick to try to resolve the impasse at the airport, which has been closed for more than 12 hours because of drones.

The airport remains closed after what police and the airport described as a deliberate attempt to disrupt flights. Tens of thousands of travellers have been affected and the prime minister said she felt for them, but the government was doing what it could.
LINK

Si ma mai intreb cand voi vedea o multime de alte actiuni care provoaca haos de nedescris si extrem de usor de infaptuit...

Stiu, nu e definitia din manual a terorismului, ca nu-i cu violenta, dar toate alelalte sunt, aparent, bifate, si-n plus, lumea nu mai incape demult in manuale.

[ Edited Thu Dec 20 2018, 06:54PM ]
Back to top
Undeva
Thu Dec 20 2018, 09:54PM
Registered Member #10932

Eu daca as fi din Conducere/NATO/SUA sau Guvern nu as da prostiile făcute de alții la televizor.
Aceste întâmplări făcute publice dau ideii la toți idioții. Ar să facă nebunii ăștia drone conduse de pe tableta. Adică drone în rețea și ar să atace tot ce le stă în cale. Deja sincer îmi fac griji. Nu toate țările au securitate disponibilă sa păzească teritorii de roboți cu elicii.

E de jale nene. Și mai vrem mașini zburătoare.

[ Edited Thu Dec 20 2018, 09:59PM ]
Back to top
Pârvu Florin
Sat Apr 25 2020, 01:49PM
Iubesc Romania cu o ura adanca ! Fiindca nu este asa cum ar trebui sa fie! Asa cum poate sa fie!

Registered Member #1287

Pârvu Florin wrote ...

LINK
O sa va povestesc ce i s-ar intampla unui politist care ar face ce am vazut mai sus in lumea in care traiesc eu.

Daca karma, care are rabdare, muuulta rabdare, nu se grabeste niciodata, ea poate sa astepte, cinci ani, zece ani, chiar si douazeci sau treizeci de ani, ar fi fata cumsecade, politistul ala ar fi spintecat intr-o noapte de vara, i s-ar arunca cadavrul intr-un loc izolat si in care sa poata fi vazut de la distanta, i s-ar lega de corp niste sarme care sa dea impresia ca e minat, s-ar mai face niste vraji pe-acolo care sa dea impresia ca mai sunt si alte bombe capcana prin zona, ca sa nu se apropie nimeni de cadavru, dupa care karma ar anunta toate televiziunile si tot karma ar incepe sa si anunte timp de cateva zile politia ca au fost amplasate bombe in zone aglomerate.
Din cele zece-cinspe-douazeci de apeluri, cel putin unul ar fi real, totul cu scopul de a-i tine ocupati cat mai mult timp pe genisti, ca sa nu aiba timp sa ridice cadavrul din locul in care a fost aruncat.

Cand, in sfarsit, dupa trei-patru-cinci zile de munca nonstop genistii vor ajunge la cadavru, duhoarea se va simti de la sute de metri, iar acesta, cadavrul, va fi invadat de muste si viermi si sobolanii vor fi inceput sa se hraneasca din el.

Daca karma ar fi o jegoasa, copiii/sotia/mama/tatal/fratele/sora politistului, exact asta e ordinea preferintei, ar fi ucisi, lasandu-l pe politist in viata.

Si cand oamenii s-ar uita la televizor si ar vedea povestea asta, ar suspina si ar zice cu voce inceata:

Karma...!

Klaus wrote ...

Stiu, in UK poti defila in pijamale cu sloganuri UK go to hell sau British police go to hell, dar in acelasi timp sa fii monitorizat si protejat de politia injurata...
Sincer, nu mi-as dori sa evoluam in asa hal...

In cazul descris de mine, bratul inarmat al karmei ar fi New Irish Republican Army LINK sau, dupa caz, Ulster Volunteer Force LINK iar nu terorismul islamist, el nu se manifesta vizibil in Irlanda de Nord, nu are capacitatea de actiune, rabdarea si mai cu seama rafinamentul de a inspaimanta despre care vorbeam eu.

[ Edited Sat Apr 25 2020, 03:11PM ]
Back to top
apkah
Mon Apr 27 2020, 10:55AM
arcan
Registered Member #566

Totusi e cam ciudata instigarea ta la omor la adresa politistului violent de la Bolintin...poate vad eu gresit,dar sunt sigur ca nu vad doar eu asa...

[ Edited Mon Apr 27 2020, 10:55AM ]
Back to top
apkah
Mon Apr 27 2020, 10:56AM
arcan
Registered Member #566

Pârvu Florin wrote ...

Pârvu Florin wrote ...

LINK
O sa va povestesc ce i s-ar intampla unui politist care ar face ce am vazut mai sus in lumea in care traiesc eu.

Daca karma, care are rabdare, muuulta rabdare, nu se grabeste niciodata, ea poate sa astepte, cinci ani, zece ani, chiar si douazeci sau treizeci de ani, ar fi fata cumsecade, politistul ala ar fi spintecat intr-o noapte de vara, i s-ar arunca cadavrul intr-un loc izolat si in care sa poata fi vazut de la distanta, i s-ar lega de corp niste sarme care sa dea impresia ca e minat, s-ar mai face niste vraji pe-acolo care sa dea impresia ca mai sunt si alte bombe capcana prin zona, ca sa nu se apropie nimeni de cadavru, dupa care karma ar anunta toate televiziunile si tot karma ar incepe sa si anunte timp de cateva zile politia ca au fost amplasate bombe in zone aglomerate.
Din cele zece-cinspe-douazeci de apeluri, cel putin unul ar fi real, totul cu scopul de a-i tine ocupati cat mai mult timp pe genisti, ca sa nu aiba timp sa ridice cadavrul din locul in care a fost aruncat.

Cand, in sfarsit, dupa trei-patru-cinci zile de munca nonstop genistii vor ajunge la cadavru, duhoarea se va simti de la sute de metri, iar acesta, cadavrul, va fi invadat de muste si viermi si sobolanii vor fi inceput sa se hraneasca din el.

Daca karma ar fi o jegoasa, copiii/sotia/mama/tatal/fratele/sora politistului, exact asta e ordinea preferintei, ar fi ucisi, lasandu-l pe politist in viata.

Si cand oamenii s-ar uita la televizor si ar vedea povestea asta, ar suspina si ar zice cu voce inceata:

Karma...!

Klaus wrote ...

Stiu, in UK poti defila in pijamale cu sloganuri UK go to hell sau British police go to hell, dar in acelasi timp sa fii monitorizat si protejat de politia injurata...
Sincer, nu mi-as dori sa evoluam in asa hal...

In cazul descris de mine, bratul inarmat al karmei ar fi New Irish Republican Army LINK sau, dupa caz, Ulster Volunteer Force LINK iar nu terorismul islamist, el nu se manifesta vizibil in Irlanda de Nord, nu are capacitatea de actiune, rabdarea si mai cu seama rafinamentul de a inspaimanta despre care vorbeam eu.

La asta ma refer
Back to top
apkah
Mon Apr 27 2020, 10:57AM
arcan
Registered Member #566

apkah wrote ...

Pârvu Florin wrote ...

Pârvu Florin wrote ...

LINK

Karma...!

La asta ma refer

Back to top
Pârvu Florin
Wed Apr 29 2020, 07:53PM

Registered Member #1287

apkah wrote ...

Totusi e cam ciudata instigarea ta la omor la adresa politistului violent de la Bolintin...poate vad eu gresit,dar sunt sigur ca nu vad doar eu asa...

Instigarea la omor, amenintarea si alte cele sunt infractiuni pedepsite de orice cod penal din lumea asta, si te sfatuiesc cu insistenta ca daca crezi ca ai asistat la orice actiune de acest gen sa te adresezi parchetului.

[ Edited Wed Apr 29 2020, 07:55PM ]
Back to top
Go to page
  <<       

Jump:     Back to top

Syndicate this thread: rss 0.92 Syndicate this thread: rss 2.0 Syndicate this thread: RDF