Proiect SEMPER FIDELIS
  • Prima pagina
  • FORUM
  • Despre noi
  • Statut
  • Galeria foto
  • Download-uri

Remember me      Forgot password?    Signup

Forums

Proiect SEMPER FIDELIS :: Forums :: Diverse :: De toate pentru toti

<< Previous thread | Next thread >>
OFF-TOPIC
Go to page
  <<        >>  
Moderators: ex-ad, colonelul, echo, truepride, dorobant, spk, Radu89, Pârvu Florin, justme, Mihais, Resboiu
Author Post
R-22
Wed Feb 17 2010, 05:12PM
Registered Member #2605

ACH Boribum wrote ...

Asta vorbeste mai corect la liber

tot off-topic .. promit ca ma cumintesc!
Care va sa zica .. efortul de vorbi si curat "paradeste" gramatica

Back to top
msimula
Wed Feb 17 2010, 09:04PM
Registered Member #2287

Revin, simtindu-ma putin stanjenit de ce au scris SAS, SURRY si ceilalti, dar am inteles ca-i oportun sa folosim acest topic, pentru a ne expune anumite pareri referitoare la nu stiu ce subiect (off topic nu ?). Normal ar fi, ca fiecare cand considera ca ceva nu este in regula, sa-l atentioneze pe celalalt ca “bate campii” si ca ar fi cazul, sa revina la matca. Solutia nu este asta, “ca-mi iau jucariile si plec”, doar de aceea interactionam unii cu altii, sa facem schimb de idei, in limitele normalului si de ce nu, sa “punem tara la cale” pe nu fagas pe care-l merita, in ordine, bun simt, pe o cale ascendenta, dorita de toti, concluzie care o trag, in urma a ceea ce expune fiecare aici. Semper Fidelis Patriae
Back to top
mozambic76
Wed Feb 17 2010, 11:05PM
shaqy
Registered Member #423

tot off-topic , , ati vazut ca pana la urma cumparam F-16 ?

sper sa fie Block-52+ ca alea sunt cat de cat adaptate si modernizate la situatiile actuale de conflict......
Back to top
SAS
Thu Feb 18 2010, 01:33AM
Registered Member #2168

@msimula
Daca citeai mai cu atentie observai ca nu la tine faceam referire cand ziceam de spurcat alti membrii, respectiv de spalat rufele! Sper totusi sa nu te simti cu musca pe caciula! Faceam referire la Surry! Deci sper sa iti treaca stresurile!
Back to top
msimula
Thu Feb 18 2010, 11:22AM
Registered Member #2287

@mozambic76
Nu-ti era clar , scut anti-racheta la pachet cu de toate . Navele pe cand ? Ungurii mai pragmatici ca noi, au cumparat Gripen-uri si au mai si castigat din afacerea asta 70 de milioane de euroi. Ne tot uitam “urat’ la ei, dar se pare ca-s mai isteti ca noi sau mai bine zis, guvernantii lor nu sunt asa de hoti ca ai nostri.
Back to top
No3
Thu Feb 18 2010, 09:41PM
Registered Member #1476

Nici un film la rubrica " filmul saptamanii"?
Back to top
ex-ad
Thu Feb 18 2010, 09:56PM
nosce te ipsum

Registered Member #1

nu macertati... n-am avut timp... schimb miine seara, ca am si o tona de carti ssa incep sa bag...
Back to top
No3
Thu Feb 18 2010, 10:33PM
Registered Member #1476

Bine,seara asta sa zicem..treaca mearga..dar sa nu se mai intample:D.
Back to top
SAS
Thu Feb 18 2010, 11:19PM
Registered Member #2168

Oare ar fi nepoliticos daca sugeram finut pe unele topicuri la unii membri sa nu se bage sau sa nu comenteze doar de dragul de a scrie si de a fi vazuti acolo? Intreb asta pentru ca nu de putine ori am observat pe topicuri interesante ca apar diversi membri care scriu si ei acolo 2 randuri doar ca sa se afle in treaba, fara nici o legatura cu topicul respectiv. Oare frustrarea lor ca nu sunt remarcati si comentati este atat de mare incat simt nevoia sa iasa in fata in felul asta?
Back to top
truepride
Sat Feb 20 2010, 01:06PM
Fiat justitia ruat caelum

Registered Member #996

Nu stiam unde sa postez minunea de stire dar cred ca aici isi gaseste locul, de multe ori comentam prostia crunta din presa roamneasca, dar nici pe la altii nu gasesti caini cu covrigi in coada:

"
Gafă monumentală la televiziunea franceză : Armata română a confundat Haiti cu Tahiti şi a trimis acolo trupe
19 feb 2010, 15:14 | Actualizat (acum 9 ore)
adrian.deoanca / REALITATEA.NET

În timpul emisiunii L'Édition Spéciale difuzată pe 18 februarie de Canal+, prezentatorul Bruce Toussaint a râs de armata română, prezentând drept adevărată o farsă susţinând că România a confundat Haiti cu Tahiti şi a trimis trupe şi ajutoare.

Nici măcar armata română n-ar fi putut confunda Haiti cu Tahiti. Francezilor de la Canal + li s-a părut posibil

Totul a început de la o ştire în publicaţia Courier International, scrie revista Slate.

"România a confundat Haiti şi Tahiti şi a trimis un batalion militar şi două tone de ajutoare umanitare în Polinezia franceză, dezvăluie situl român Times.ro. <<"Eu zic că nu trebuie să facem un spectacol din chestia asta. Adică, numele seamănă foarte, foarte mult. Haiti, Tahiti, Mahiti, Papiti. Să le ia dracu', sună la fel>>", a declarat pentru times.ro Ministrul Apărării, Gabriel Oprea", scria Courier Internaţional.

Nu mulţi au citit însă textul până la ultima frază, iar producătorii de la L'Édition Spéciale a Canal + cu siguranţă că nu au făcut-o. Altfel ar fi înţeles că era vorba de o păcăleală.

"Farsa a făcut furori pe internetul rusesc, iar televiziunea columbiană a sancţionat imediat acţiunea armatei române, aşa cum o arată acest extras de jurnal, postat pe Youtube", continua textul din Courier. Ştirea a fost prezentată drept reală şi la un post columbian de ştiri.

Ce nu ştiau francezii de la Canal+ care nici nu au fost foarte atenţi e că Times.ro este un site satiric din România care funcţionează sub logo-ul "Not as seen on TV" (Nu cum aţi văzut la televizor). De exemplu, în acelaşi text în care e luat în râs ministrul Oprea, Times.ro mai scrie că "opinia publică din Moldova a declarat că nu este corect ca toată grindina din timpul verii să fie deviată din România spre Moldova".

"E o poveste extraordinară, vă va plăcea la nebunie", a declamat în platou prezentatorul Bruce Toussaint. Asta în timp ce pe un ecran gigant era proiectat paragraful din Courier, cu tot cu fraza de final care demonstra de ce ştirea era un fonfleu, mai scrie Slate."

sursa: realitatea.net

Mari jurnalisti francezii astia...
Back to top
msimula
Sat Feb 20 2010, 02:18PM
Registered Member #2287

Sunt de acord ca unii jurnalisti sunt “dusi cu pluta”, totoadata sunt convins ca multe din aceste chestiuni sunt dirijate in scopul defaimarii tarii noastre. Au mai facut-o si altii, ori de cate ori au avut ocazia. Unde era atasatul roman, cu presa de la Paris, de ce nu a luat atitudine, ori purtatorul de cuvant al MApN ? Chiar am primit niste mesaje pe net, cu soldati romani pe o plaja luxurianta din ... Tahiti. Se vedea de la o posta, ca era facatura (de proasta calitate). Erau soldati din regimentul de garda, in tinuta de gala, “plantati” pe o plaja, undeva.
@SAS Buna observatia. Eu merg pe principiul, unde nu ma pricep nu ma bag.
Back to top
msimula
Sun Feb 28 2010, 01:28PM
Registered Member #2287

Ce parere aveti de plecarile, respectiv tradarile, din partidele noastre autohtone ? De fapt vroiam sa adordez tema tradarii, ca asa se numeste, plecarea din partid. Normal ar fi, ca atunci cand parasesti un partid si esti si parlamentar, locul din parlament sa ramana liber, nu sa te numesti “independent”. Nu vi se pare, ca avem prea multi tradatori pe metru patrat ? Ar trebui sa ne dea de gandit, sunt oamenii care ne hatarasc soarta.
Back to top
Boribum
Sat Mar 06 2010, 04:31PM
boribum
Registered Member #2395

Un link catre unele din scrierile unei doamne. LINK
Back to top
Boribum
Sat Mar 06 2010, 04:35PM
boribum
Registered Member #2395

msimula wrote ...

Ce parere aveti de plecarile, respectiv tradarile, din partidele noastre autohtone ? De fapt vroiam sa adordez tema tradarii, ca asa se numeste, plecarea din partid. Normal ar fi, ca atunci cand parasesti un partid si esti si parlamentar, locul din parlament sa ramana liber, nu sa te numesti “independent”. Nu vi se pare, ca avem prea multi tradatori pe metru patrat ? Ar trebui sa ne dea de gandit, sunt oamenii care ne hatarasc soarta.

Oportunism,inconsecventa,proasta-crestere,lipsa de cultura stiintifica si/sau tehnica,agramatism,incultura cvasi-totala ,rautate,lasitate,incapacitati diverse (si sentimentale,si psihice si...fizice) . Urâtenie,si morala si fizica.
Voilà-voilà...

[ Edited Sat Mar 06 2010, 04:36PM ]
Back to top
msimula
Sat Mar 06 2010, 11:52PM
Registered Member #2287

Am revenit la “pupitru”. ACH i-ai desfiintat pe plimbaretii din partide si cand te gandesti ca este primavara nu toamna, migreaza astia ...
Back to top
Go to page
  <<        >>   

Jump:     Back to top

Syndicate this thread: rss 0.92 Syndicate this thread: rss 2.0 Syndicate this thread: RDF