Proiect SEMPER FIDELIS
  • Prima pagina
  • FORUM
  • Despre noi
  • Statut
  • Galeria foto
  • Download-uri

Remember me      Forgot password?    Signup

Forums

Proiect SEMPER FIDELIS :: Forums :: Diverse :: De toate pentru toti

<< Previous thread | Next thread >>
OFF-TOPIC
Go to page
  <<        >>  
Moderators: ex-ad, colonelul, echo, truepride, dorobant, spk, Radu89, Pârvu Florin, justme, Mihais, Resboiu
Author Post
Bendis
Mon Jan 05 2015, 07:37PM
Registered Member #5071

Nu au cum sa-ti respinga dosarul de chirie. E incomplet sau ce? Daca nu stai in garnizoana, beneficiezi de 40% si daca stai in garnizoana, ai 50%.
Si ce daca locuinta are 3 camere si locuiesc 3 persoane acolo? Fiecarei persoane ii este atribuit un numar minim de metri patrati. Asa ca, sfatul meu, du-te la personal si roaga-I sa-ti explice cu subiect si predicat care e problema cu dosarul tau si fa rost de la compartimentul juridic de legea acordarii chiriilor
Back to top
justme
Tue Jan 06 2015, 12:47AM

Registered Member #2073

@Samy sila
Bun venit pe Semper Fidelis!
Pentru banii de chirie avem deja topicuri dedicate. Vezi Forum > MApN, te rog alege unul si reposteaza comentariul tau acolo. Pe acelasi topic voi muta si raspunsul venit de la Bendis.
Multumesc.
Back to top
Bendis
Tue Jan 13 2015, 01:17PM
Registered Member #5071

E cineva interesat de un abonament la IPA Vodafone? Are minute si mesaje nelimitate in toate retelele, 200 minute internationale, 2G net si posibilitatea achizitionarii unui nou telefon la reducere (semnificativa). Valoarea abonamentului e de 12, 50 euro. Mentionez ca e vorba de preluarea abonamentului (1 an si 6 luni).
Back to top
Mihais
Mon Jan 19 2015, 07:24PM

Registered Member #2323

Remus Cernea imi e in general antipatic,dar ideea buna si dreptatea trebuie apreciate indiferent de cine le scoate pe gura LINK

Deputatul Remus Cernea şi-a propus introducerea, prin intermediul unei iniţiative legislative, a unui minut de ştiinţă în jurnalele de ştiri ale televiziunilor.

"Propun o modificare a legii CNA astfel încât la jurnalele de ştiri ale televizunilor să fie introdus şi un minut de informaţie ştiinţifică şi tehnologică. (...) Suntem mult prea întorşi cu privrea şi mintea spre realităţile cotidene ale societăţii româneşti dar cred că e important să ne menţinem şi o zonă critică şi o privire de deasupra a lucrurilor. Suntem mult prea copleşiţi de probleme şi informaţii care privesc realităţile mizere de zi cu zi. Dar viaţa şi lumea sunt mult mai interesante şi realmente astfel de informaţii pot da satifacţii extraordinare spritului nostru şi pot stimula dorinţa de a şti mai multe despre lumea din jurul nostru.", declară Cernea.

Back to top
1 User said Thank to Mihais for this Post :
 alexandra13 (02 Jun 2015, 13:52)
Radu89
Thu Jan 22 2015, 11:50PM

Registered Member #918

As dori si doua minute de stiri culturale. Minutele bune se pot obtine daca tai din vorbaria multa din partea prezentatorilor/reporterilor.Am observat stiri in care prezentatorul spune ceva iar reporterul spune cam aceleasi chestiuni dar fara date interesante pentru mine, telespectator.
Poate si de aici interesul meu de a nu ma mai uita indeosebi la stiri , preferand astfel sa citesc stirile care ma intereseaza direct de pe site-urile agreate sau stirile primite prin e-mail.

Aa , si ceva stiri serioase cu subiect economic.Mai vad cate ceva interesant pe The Money Channel
Back to top
justme
Fri Jan 30 2015, 04:54PM

Registered Member #2073

Sa trecem un pic la comert. In prima captura avem un e-mail de la un mega-ultra-magazin de electronice care ofera un laptop la un pret de nu se mai poate. In captura a doua, pretul real al ofertei. Sa tot cumperi la "oferte"...

Back to top
criss-cross
Thu Feb 19 2015, 08:56PM
Registered Member #4853

Printre Beyonce de Romania,Elene Udrea, copii sarmani ce primesc in dar calculatoare in casute fara curent electric, politicieni care fura, functii ocupate fara a cunoaste fisa postului....printre paduri fara copaci, ape cu pesti ametiti de furia gunoaielor deversate, copii abandonati in bratele intamplarii, tineri ce-si fauresc viitorul pe Facebook in ritm de manele.....printre oameni care muncesc cinstit, sperand ca intr-o buna zi li se va spune ,,multumesc” dupa o zi de truda, salariati care nu-si cunosc drepturile, abuzand de grija indatoririlor ce le sunt scrise peste tot....printre sefi care iti spun sa faci asa si asa,altfel ,,du-te si lasa pe altul”.... daaaa, suntem un popor de ,,bine ca-mi da, nu-mi ia”, ,,nu sunt singurul, asta e”, ,,daca altii nu vorbesc, de ce as face-o eu”, ,,speram la mai bine”.....
Sunt nervoasa!
Back to top
3 User said Thank to criss-cross for this Post :
 Bendis (19 Feb 2015, 21:16) , Pârvu Florin (19 Feb 2015, 21:33) , Illusionist (20 Feb 2015, 00:41)
Bendis
Thu Feb 19 2015, 09:39PM
Registered Member #5071

Dupa 5 ani de aviatie, unde am crescut, unde am impartit bune si rele cu colegii mei, unde am impartit frateste o bucata de paine si am mancat din aceasi "teica", unde ne-am injurat birjareste si ne-am ridicat unul pe altul cand am dat cu fundul de pamant, unde am tras cot la cot cu ei si ei intr-un fel stangaci sau nu, m-au invatat lectii de viata, unde pentru unii am fost precum o fiica, pentru altii o sora si chiar mama, unde mi-am varsat lacrimile naive ale unei copile visatoare, acolo, la colegii mei ma voi duce si maine cu inima zdrobita de tristete ca-i las in urma dar cu speranta ca-I voi revedea mai fericiti, mai linistiti intr-o buna zi. Am avut norocul si onoarea sa activez intr-un colectiv exceptional, cu oameni demni si inteligenti, sa cunosc modele demne de urmat si sa invat printre lacrimile de rigoare cat de rai si frustrati pot fi cei cativa care nu pot ajunge la struguri. Sunt o femeie norocoasa pentru ca am fost primita in randurile lor, m-au acceptat cu bune si cu rele desi le-a fost greu sa se obisnuiasca cu o "muiere" printre ei, m-au format cum au stiut ei mai bine pentru lumea rea si proasta din afara unitatii.
Scriu asta aici sa ma "racoresc", sa le aduc un mic si modest tribut colegilor mei care in atatia ani de zile mi-au devenit familie. Maine cand ii voi aseza la masa in semn de recunostinta, sigur o sa-mi inghit cuvintele si din cauza lacrimilor, nu le voi putea spune cat de mult ii respect si ii pretuiesc. Sper doar sa stie ca vor face parte intotdeauna din inima mea.
Cinste maistrilor militari din I.G.Av. si U.Sp.Av!
Back to top
3 User said Thank to Bendis for this Post :
 Illusionist (20 Feb 2015, 00:41) , msimula (20 Feb 2015, 08:12) , justme (20 Feb 2015, 22:27)
msimula
Sat Feb 28 2015, 03:07PM
Registered Member #2287

@Terentius
Am inteles din primul moment ceea ce ati dorit sa-mi transmiteti, poate postarea n-a fost cea mai inspirata.
Nu stiu daca ati constatat pana la aceasta varsta, ca viata e plina de mizerii, iar tot ceea ce este bun, bland, folositor, senin, etc, sunt intr-o proportie infinit mai mica. Raman la parerea ca trebuie sa stim si din cele bune cat si din cele rele in egala masura, pentru a ne putea de feri de cele din urma. Traim intr-o lume nedreapta si inegala, important este sa nu ne incarcam cu rautate.
Nu consider c-am raspandit sau lansat vreo mizerie, sigur, a fost o simpla preluare si ma repet, nu a fost cea mai inspirata. Daca sunteti sigur ca la baza acelui document este un raspandac de talie, poate era de asteptat sa se demonteze cu argumente tot ce-a debitat acea persoana de care aminteati. Fiind un naiv de larga raspandire, cred totusi ca nu puteti sa-mi impuneti incotro sa ma uit sau sa aplaud ori mai rau sa-mi impuneti un mod anume de gandire, mai ales atunci cand faceti referire la mumificatul. Sper sa nu ne mai intoarcem vreodata la apucaturile acelor vremi(uri).
Back to top
Panzerjagger92
Sat Feb 28 2015, 04:19PM
Registered Member #9827

@msimula

Intradevar viata si mai ales cea din Romania este nedreapta si mizera intr-o mare (maaare) majoritate.
Mi-o fi dor de Romania, de taramurile natale, de padurile noastre de conifere, de mancarurile traditionale, de limba noastra (cand n-o aud scuipata pe strazi), dar acel dor se va taia din scurt cand te reintalnesti cu prostia, mizeria si traiul ce este.

Este dificil sa nu ne incarcam cu rautate, si daca putem, suntem inevitabili mai mult sau putin expusi sa ne incarcam cu frustrare, multa. Mai ales daca acel lucru, sau acea ce ne este imbietor, bland, senin, luminos si bun, nu este la indemana noastra.

E un cerc vicios sa fi pesimist, esti o victima in asteptarea tepei sa fi optimist.
Cea mai sanatosa gandire ar fi sa speram la cel mai bine dar sa ne pregatim de ce e mai rau.

[ Edited Sat Feb 28 2015, 04:22PM ]
Back to top
criss-cross
Wed Mar 04 2015, 09:18PM
Registered Member #4853

Cine ne conduce? Cine ne programeaza viata,dupa un bun plac? Pe cine intereseaza framantarea zilei noastre de maine atunci cand ziua de azi e atat de rea,cu false titluri de ,,noi facem tot ce putem"?
Cine, de fapt, ne conduce?!
Back to top
criss-cross
Wed Mar 04 2015, 11:27PM
Registered Member #4853

Back to top
Klaus
Wed Mar 04 2015, 11:45PM
Registered Member #3279

Dooooom'le, chiar asa in anonimat???
Pe 2 martie SF a implinit 9 ani si nimic, ceva foc de artificii, reunirea membrilor fondatori, defilare pe sub Arcul de Triumf, nimic???
Sau se asteapta sa faca 10 ani, cifra rotunda?

Hai sa traim si noi pe langa el <:-P
Back to top
Panzerjagger92
Thu Mar 05 2015, 12:19AM
Registered Member #9827

Sa adunam 2% din pibul fiecaruia intr-o basca si poate ne-om permite sa iesim cu totii la o cofetarie la anu.

Sa traim bine pana atunci.

[ Edited Thu Mar 05 2015, 12:21AM ]
Back to top
alin
Fri Mar 06 2015, 08:34PM
Registered Member #1206

Salutare!
Rog un coleg jurist sa ma lamureasca in privinta unei chichite legale. MApN sau chiar o structura subordonata poate sa primeasca o donatie din partea unui ONG?
Multumesc!
Back to top
Go to page
  <<        >>   

Jump:     Back to top

Syndicate this thread: rss 0.92 Syndicate this thread: rss 2.0 Syndicate this thread: RDF