Proiect SEMPER FIDELIS
  • Prima pagina
  • FORUM
  • Despre noi
  • Statut
  • Galeria foto
  • Download-uri

Remember me      Forgot password?    Signup

Forums

Proiect SEMPER FIDELIS :: Forums :: Diverse :: De toate pentru toti

<< Previous thread | Next thread >>
OFF-TOPIC
Go to page
  <<        >>  
Moderators: ex-ad, colonelul, echo, truepride, dorobant, spk, Radu89, Pârvu Florin, justme, Mihais, Resboiu
Author Post
Terentius
Sat Jan 30 2016, 12:29AM
Terentius
Registered Member #2186

Alergatul unora pe bandă nu are nimic de-a face cu poezii ieftine în proză inspirate din Bacovia. Pur şi simplu, nu au unde să alerge pe afară, decât pe betoane sau asfalturi, iar chestia asta, alergatul pe betoane (believe me, sunt păţit) îţi cam paradeşte articulaţiile. Piste de stadion speciale sau de pământ bătătorit sunt cam greu de găsit prin oraşele mari. E simplu ca bună ziua. La mintea cocoşului (sau a găinii, în cazul ăsta ). La fel cu bicicleta, care e unul dintre cele mai bengoase mijloace de sănătate. Câţi mai au curajul, azi, să iese cu bicicleta pe şoselele şi oraşele patriei, alea dominate de şoferii pe care îi ştim? În plus, bicicleta staţionară permite nişte exerciţii de antrenament absolut fabuloase (Este vorba de Sprint 8).

[ Edited Sat Jan 30 2016, 12:46AM ]
Back to top
criss-cross
Sat Jan 30 2016, 12:55AM
Registered Member #4853

Ati intuit, d-le Terentius, ca voiam sa intreb cum e cu ,,mintea al gainii"...
Back to top
Boribum
Sat Jan 30 2016, 01:26AM
boribum
Registered Member #2395

djebel wrote ...

Boribum wrote ...

În civilizatul ardeal, la mama bunului-simt si a rigorii (pe dracu!) am alergat printr-un cimitir aflat în panta.

Sighișoara?

Nu, la Sighisoara chiar e frumos, în cimitirul vechi (si ar fi fost chiar deplasat sa alerg pe-acolo). La Cluj e(ra) cimitirul cu pricina, si cum prefer rezistenta sprinturilor cardio... tocmai cardio faceam. Flip-flop printre morminte,un parastas mai într-o parte,un trotuar care se termina în sosea... d-astea, românesti, d-ale noastre

Nu mai facusem jogging prin cimitir pâna atunci, dar am descoperit ca poate fi un prilej bun de gândire : dusii la subsol,linistiti si la orizontala, viii la suprafata si miscându-se la verticala. Din profil trebuie ca se vede nostim.

Back to top
criss-cross
Sat Jan 30 2016, 09:53AM
Registered Member #4853

Urmare a unei simple si nevinovate postari,in care imi exprimam o parere despre ce vad si simt in jurul nostru(nu al meu!), o constatare a infloririi snobismului fara de margini, s-a declansat o adevarata ancheta a unei comisii ce s-a aratat dispusa sa-mi rezolve problema.Ma asteptam ca oricine citeste sa inteleaga sensul cuvintelor mele( ca d-aia am scris aici si nu altundeva)...acu', fiecare are perspectiva sa si judeca in consecinta...domnii care mi-au analizat cuvintele au reusit sa extraga cateva idei: ca nu agreez nimic din jurul meu, ca scriu poezie ieftina in proza(citat), ca am o problema cu cei care mananca sanatos si fac miscare.Ei, bine, nu asta am vrut sa transmit, dar semantica da de lucru oricui daca imaginea pe care o creeaza vorbele e prea expresiva.Ca in orice comisie, membrii sai dau solutii(dupa o detaliata analiza a vorbisoarelor alora) : sa schimb totul, sa ma mut, sa fac ceva( recunosc, bun sfat!)... dar si sa ma sinucid, sa trec in sfere inalte( in locuri pe unde unii alearga sprintand voios).
Hai, multumesc domnilor pentru atentia acordata si solutiile salvatoare;ma mut curand pe unicul raft cu carti pe care-l posed( sunt volume in tipla, neatinse,ca sa dea frumos in fata musafirilor)si le inlatur tipla , sa creada lumea ca am si citit cate ceva...
P.S.Da, sunt grasa, sedentara si frustrata!

[ Edited Sat Jan 30 2016, 09:56AM ]
Back to top
Mese
Sat Jan 30 2016, 10:00AM
Registered Member #1078

Chiar este la moda sa fii contra...
Back to top
Terentius
Sat Jan 30 2016, 10:06AM
Terentius
Registered Member #2186

Nu e vorba de necitit, problema mai degrabă pare a ține de calitatea lecturilor........
Back to top
criss-cross
Sat Jan 30 2016, 10:12AM
Registered Member #4853

Terentius wrote ...

Nu e vorba de necitit, problema mai degrabă pare a ține de calitatea lecturilor........

...din cate imi amintesc, nu-mi propusesem sa fac o recenzie...sau daca nu ma folosesc de citate, trimiteri spre catavenci,limbi straine( ca nu toata lumea care intra aici citeste cartile potrivite) nu pot exista?!
Back to top
Mihais
Sat Jan 30 2016, 12:40PM

Registered Member #2323

Bendis wrote ...

@Mese: hai ca vorbim după ce ies de la doctor, îmi pun 3 țâțe ca vreau să fiu mai cu moț și îmi cioplesc și fața ca am văzut eu la 20 de fete de pe strada mea ca și-au scobit nasul și și-au pus acid în buze. Și apoi dau o fugă în Mall să-mi iau niște colanți Nike care au push-up la bucișoare și niște Air-Nike-uri cu roz, ca tre' sa ies bine în poza de profil. :*

Chestie de gust,dar daca tot te pui pe montat sani,ar fi mai bine 4.Sa fie simetrie.2 fata,2 spate De restul,thanks but no.Nu trebuie sa te mutilezi asa tare,cu colanti Nike.

Iar despre artificial vs natural,lauda etc...Mes amis,dpmdv nu e nimic rau sa infuleci gratare cu bere si sa stai nefacand nimic mai apoi.La fel cum nu e musai rau sa fumezi sau iti paradesti ficatul.Daca asa se simte omul comfortabil,super.
Chestia cu laudatul e mai degraba o dorinta nerostita de a fi incurajat.Pt ca facutul de sport e greu.Saturatul din salate e mai dificil si nu e asa de gustos ca o friptana cu cartofi prajiti orice ar zice oricine

Asa ca fiti buni cu acesti martiri ce se sacrifica indirect si pt bunul dvs trai.La batranete ramane bugetul de sanatate mai mare tot pt aia comfortabili.

[ Edited Sat Jan 30 2016, 12:51PM ]
Back to top
apkah
Sat Jan 30 2016, 01:37PM
arcan
Registered Member #566

Bendis wrote ...

Stimabililor domni, ceea ce colega noastră de forum încerca să menționeze (d.p.d.v.-ul meu foarte ok), era ca indiferent ce faci, sport, mănânci legume și-ți numeri caloriile, mânaci bio, îți umfli părțile anatomice cu tot felul de substanțe, ține-le dracu' pentru tine și nu mai face paradă gratuită încercând să fi "în rând cu lumea bună"!
E exact ca și cu religia: dacă te duci la slujbele de duminică și postești dar înjuri și faci lucruri ce contravin învățăturilor biblice, ești de căcat și te numești oricum, mai puțin un creștin adevărat. Ca tot am folosit exemplul ăsta, nu trebuie sa te "lauzi" sau sa arăți lumii întregi ce faci tu "că așa trebuie și dă bine", dacă vine din interior, apă lasă-l naibii în interior și sa vezi ce bine te vei simți. Dar dacă ții sa demonstrezi lucrurile normale și de bun simț (precum o viață sănătoasă rezultată din mișcare fizică și alimentație corectă) în spațiul public, atunci e clar că nu le faci ca așa simți ci că așa "dă" bine. Iar în cazul ăsta, nu m-aș simți nici frustrata și nici scârbită ci aș trece mai departe precum aș ocoli o balega în mijlocul drumului.

In cazul asta lasati naibii facebookul!
Back to top
criss-cross
Sat Jan 30 2016, 04:21PM
Registered Member #4853

D-le apkah,pai cine-a spus ceva de facebook? Spatiul public poate fi oriunde, oricat si cu oricine...
Cititi, frate, ce scrie si nu mai inventati intelesuri numai de voi cunoscute!
Eu spuneam lucruri din realitate(o parte a realitatii, nu toata cum se insinua)si unii ma trimiteau sa schimb raftul de carti...ce avea un a cu alt a?!
Back to top
1 User said Thank to criss-cross for this Post :
 Bendis (30 Jan 2016, 18:49)
Bendis
Sat Jan 30 2016, 06:58PM
Registered Member #5071

Îs unii p-aici care se întrec în vorbe meșteșugite (cred ei, săracii) și ne mai putând face față "diareei" de posturi (și când scriu diaree, nu ma refer ca e multa sau incontrolabila, ma refer ca pute de ce tâmpă e), se apuc sa inventeze sau să dea sensuri cretinoide la niște afirmații scrise mai mult decât clar și limpede de înțeles chiar și pentru un țânc de 4 ani.
Asa cum a scris și colegul @Mese,"doar în teorie înaintarea în vârstă te face mai înțelept" ; iată mai sus practica! ))))
Back to top
apkah
Sat Jan 30 2016, 08:03PM
arcan
Registered Member #566

Intradevar.Practica e mai sus.Si mai sus.Si mai sus.
Va comportati ca niste pustoaice frustrate de frumusetea conventionala si pe care le suparara acnea si de colaceii de grasime.Va deranjeaza ca altii vor sa arate bine sau sa fie sanatosi.Si ca se lauda cu asta.Ok.Sunt idioti.Dar nu va pune nimeni sa va uitati la ei.Si nici sa le admirati selfie-urile idioate de pe fb.

Am observat ca in general cei care se ,,opun,, curentului,si ei ,,mananca ce vor, cand vor,, se imbraca cum vor,etc,etc,ei bine,acesti che guevara ai mondenului sunt de fapt foarte nefericiti cu ei insisi.
Bineinteles ca persoanele de fata se exclud.

p.s.
imi place solidaritatea asta de sex...:)

[ Edited Sat Jan 30 2016, 08:09PM ]
Back to top
1 User said Thank to apkah for this Post :
 Mese (31 Jan 2016, 01:02)
criss-cross
Sat Jan 30 2016, 08:32PM
Registered Member #4853

apkah wrote ...

Intradevar.Practica e mai sus.Si mai sus.Si mai sus.
Va comportati ca niste pustoaice frustrate de frumusetea conventionala si pe care le suparara acnea si de colaceii de grasime.Va deranjeaza ca altii vor sa arate bine sau sa fie sanatosi.Si ca se lauda cu asta.Ok.Sunt idioti.Dar nu va pune nimeni sa va uitati la ei.Si nici sa le admirati selfie-urile idioate de pe fb.

Am observat ca in general cei care se ,,opun,, curentului,si ei ,,mananca ce vor, cand vor,, se imbraca cum vor,etc,etc,ei bine,acesti che guevara ai mondenului sunt de fapt foarte nefericiti cu ei insisi.
Bineinteles ca persoanele de fata se exclud.

p.s.
imi place solidaritatea asta de sex...:)

a) Domne,pentru ultima oara: obiectul discordiei nu este negarea sau neacceptarea a ceva, ci doar o corectura de comportament al unora care transforma obisnuinte alimentare firesti in ,,titluri de prima pagina",devenind apasator.
2. Stai linistit,am beneficiat de o terapie deja!(am avut si canapea,am primit si complimente-intrau in pret-)
i) Daaa, de obicei sunt nefericita cu mine insami,dar daca alta n-am!
P.S. Ce este ,,acnea"? ...un fel de manea?
Back to top
apkah
Sat Jan 30 2016, 08:40PM
arcan
Registered Member #566

Da. Ca si ,,suparara,,.
Imi scuzati mica gluma va rog.

p.s
E cunoscut faptul ca va place sa corectati .V-am respectat mica placere.
Oricum esentialul sper ca s-a inteles.

[ Edited Sat Jan 30 2016, 08:42PM ]
Back to top
criss-cross
Sat Jan 30 2016, 08:49PM
Registered Member #4853

Nu prea am luat in calcul esentialul,d-le apkah...vedeti ca bantuie pe-aici cineva cu care nu te poti duela in materie de semantica,asa ca nu mai faceti greseli doar de dragul de a va corecta eu
Back to top
Go to page
  <<        >>   

Jump:     Back to top

Syndicate this thread: rss 0.92 Syndicate this thread: rss 2.0 Syndicate this thread: RDF