Proiect SEMPER FIDELIS
  • Prima pagina
  • FORUM
  • Despre noi
  • Statut
  • Galeria foto
  • Download-uri

Remember me      Forgot password?    Signup

Forums

Proiect SEMPER FIDELIS :: Forums :: Diverse :: De toate pentru toti

<< Previous thread | Next thread >>
COLŢUL TÂMPENIILOR
Go to page
      >>  
Moderators: ex-ad, colonelul, echo, truepride, dorobant, spk, Radu89, Pârvu Florin, justme, Mihais, Resboiu
Author Post
terese
Thu Feb 01 2007, 08:35PM
Registered Member #48

Propun acest loc pentru a posta prostiile care vă trec prin cap şi a scuti astfel pe alţii să citească frustrările sau aberaţiile care nu vă dau pace. Aici zic eu că ar trebui să fie un loc bun unde să vă spargeţi capetele, să vă scoateţi ochii, să vă înjuraţi şi totodată să scrieţi tot ce nu are legătură cu un topic pe care îl citiţi dar totuşi vă inspiră la creaţie.
VĂ AŞTEPT CU PLĂCERE!
Back to top
terese
Thu Feb 01 2007, 08:36PM
Registered Member #48

PRESS, ZOE băgaţi tată!
Back to top
colonelul
Thu Feb 01 2007, 09:31PM

Registered Member #20

Acest site a avut o etapa in dezvoltare cind era doar un simplu forum. Ex-ad facuse acolo exact un asemenea colt.
Hai, insa, sa mutam acest topic la Diverse, unde-i e locul.

PS - sa-nteleg din primul post ca te bagi si tu spart capete? !lol !lol !lol !lol
Back to top
om simplu
Fri Feb 02 2007, 01:05AM
Registered Member #298

Spargem cu placere, da cui ? Bagati prioritati, ca nu e bite cite capete e de spart.

Cu cine incepem ?

Hai sa dam in colonelu'. Ca zice ca sa ne manipuleze daca ne lasam, ca sa le luam cu binisoru' si cu simtu' raspunderii fata de natie si popor ca sa nu deranjam prea tare ca e unii sensibili.

Pierdem timpu si o groaza de neuroni tirziu in noapte ca mai avem si alte treburi.

Hai sa le zicem cum sunt, pa toate, si dupa aia le luam cu intelepciune.

E pacat ca nu prea vrea nimeni sa zica.

TOTI stiu cum sta treaba da nimeni nu spune, ca de fratia gradu functia etc., nu cadreaza cu adevaru' si e si ei oameni si etc., etc.,
Back to top
free sky
Fri Feb 02 2007, 07:43AM
Registered Member #4

merci dl euclid pentru ca-mi purtatzi de grije si ca-mi creeatzi un loc special de "descarcare"!
Back to top
Witt
Fri Feb 02 2007, 09:19PM
Witt
Registered Member #168

Cum naiba a reusit jan ala sa-si faca cont aici nu stiu... Poate daca l-au ajutat inca vreo 10 ca el.. Desi nu cred, ca se luau la bataie care sa apese enter. Oricum, no comment!
Back to top
echo
Fri Feb 02 2007, 09:34PM

Registered Member #43

Nu-mi spune ca ai luat de buna aia cu analfabetismul. Ia citeste mai atent SAS - mie mi s-a parut misto cum a pus problema. Persoana care a scris iti zic eu ca nu e nici tigan si nici analfabet. Tigan e ala care cica acum e angajat la DGA ca i-a facut casa canotorului bre.
Back to top
Witt
Fri Feb 02 2007, 09:45PM
Witt
Registered Member #168

Bre.. tre' sa recunosc ca am pus botu' . Scuzele de rigoare
Back to top
POBEDA
Fri Feb 02 2007, 10:10PM
Registered Member #154

Nu o fi el analfabet sau tigan dar umor are si cred ca pe langa nuanta satirica a incercat sa transmita ceva. Oricum foarte original !lol !lol
Back to top
terese
Fri Feb 02 2007, 10:37PM
Registered Member #48

da bag io seama ca mai zice (r)omul nostru de un nene cu aceleasi apucaturi...sau am citit eu printre rânduri??????
Back to top
free sky
Sat Feb 03 2007, 10:03AM
Registered Member #4

Se trezeste Basescu intr-o dimineata si observa ca afara a nins in acea noapte cam 5 cm. Cand iese pe balcon sa admire peisajul vede scris pe zapada sub balcon cu urina "maine ai sa mori". Se anunta toate organele abilitate - SIE,,SPP,SRI, GSPI, DGIP etc. - care incep sa analizeze cazul. Peste o ora apar si rezultatele.

- Sefu, am facut toate cercetarile si avem doua vesti: una buna si una proasta.
- Incepe cu cea proasta.
- La analiza urinei a rezultat ca aceasta apartine lui Boc.

- Nu se poate! Nu puteam primi o veste asa de proasta. Era ultima persoana la care ma puteam gandi. Si vestea buna?
- La testul grafologic a iesit ca este scrisul lui Tariceanu

Asta sa mai si zambim un pic, prea am fost crispatzi saptamana asta... !lol

[ Edited Sat Feb 03 2007, 10:04AM ]
Back to top
echo
Sat Feb 03 2007, 11:17AM

Registered Member #43

Eu nu fui crispat bre.

Care este diferenta dintre un prost, un destept, un politician si un diplomat?
- Prostul - spune ce stie
- Desteptul - nu spune ce nu stie
- Politicianul - spune ce nu stie
- Diplomatul - nu spune ce stie.
Back to top
terese
Sat Feb 03 2007, 07:26PM
Registered Member #48

Bun bancul nenea PRESS dar oare nu s-a făcut testul grafoscopic? Sau grafologic? La tine am pretentii că doar cu asta te ocupi!....adik cu scrisul...sau mă înşel?
Back to top
free sky
Sun Feb 04 2007, 12:26PM
Registered Member #4

euclid> din cate stiu eu e cam acelasi lucru, ambele sunt admise ca termeni mai ales in justitzie
Back to top
jefferson
Sun Feb 04 2007, 01:14PM
Registered Member #164

MAI BAIETI!
Din cate stiu eui ntre cele două(grafologie şi grafoscopie) există câteva diferenţe fundamentale:

- grafologia urmăreşte descoperirea personalităţii unui autor cunoscut iar grafoscopia (expertiza grafică) urmăreşte identificarea autorului unui scris a cărui paternitate este incertă (necunoscută sau contestată)

- în grafologie se examinează un singur scris (o probă sau mai multe provenind de la aceeaşi persoană), stabilindu-se caracteristicile generale şi interpretându-se acestea din punct de vedere psihologic; în expertiza grafică se compară două scrisuri sau grupe de scrisuri, evaluându-se asemănările şi deosebirile

- în grafologie se examinează scrisuri sincere, nedisimulate, pe când în expertiza grafică se examinează adesea scrisuri intenţionat modificate sau contrafăcute (copiate sau imitate)
Corect?
Back to top
Go to page
      >>   

Jump:     Back to top

Syndicate this thread: rss 0.92 Syndicate this thread: rss 2.0 Syndicate this thread: RDF