Proiect SEMPER FIDELIS
  • Prima pagina
  • FORUM
  • Despre noi
  • Statut
  • Galeria foto
  • Download-uri

Remember me      Forgot password?    Signup

Forums

Proiect SEMPER FIDELIS :: Forums :: Diverse :: De toate pentru toti

<< Previous thread | Next thread >>
COLŢUL TÂMPENIILOR
Go to page
  <<      
Moderators: ex-ad, colonelul, echo, truepride, dorobant, spk, Radu89, Pârvu Florin, justme, Mihais, Resboiu
Author Post
justme
Thu Dec 06 2012, 12:21PM

Registered Member #2073

Cum se asfalteaza la Medias: In plina ninsoare, iar asfaltul se toarna direct în noroi (VIDEO)

Fie vreme buna, rea, merge asfaltarea. Acesta pare sa fie principiul de lucru pe strada Stadionului din municipiul Medias. Vestea buna primita astazi de la un telespectator Nova TV care locuieste pe strada Stadionului, este aceea ca se asfalteaza. În ce condiţii şi pentru cât timp este deja o altă poveste. Nefiind specialişti în asfaltare, vom lăsa pur şi simplu imaginile garnisite cu o melodie de sezon.

LINK

Back to top
Mihais
Thu Dec 06 2012, 12:55PM

Registered Member #2323

Aia nu-i tampenie,mon cher.Aia e miscare tactica bine gandita.Trebuie bani de la buget si la anul care vine,nu doar acum.
Back to top
djebel
Thu May 30 2013, 09:58PM
Registered Member #3603

O vorba spune "cate bordeie, atatea obiceiuri". Toti stim care este locul femeii in lumea islamica si departe de mine promovarea violentei domestice, dar nu am stiut ca pentru asa ceva chiar exista o anumita procedura sau un ghid de bune practici si recomandari LINK :

Cum să-ţi baţi corect nevasta. Cleric musulman: "Putem să folosim şi o rangă"

Televiziunea musulmană a iscat din nou discuţii aprinse în comunitate, după ce postul TV Al-Nas a reluat o problemă mai veche a comunităţii musulmane, şi anume pedepsirea nevestei cu bătaia. Evident, bărbaţii n-au nicio problemă cu această practică, pentru că aşa a lăsat scris Profetul. Nici femeile nu se opun prea tare, urmând cu stricteţe aceleaşi reguli. Moderatorul emisiunii a reluat fragmentul video din 2010, intrebându-şi invitatul dacă s-a schimbat ceva în pedeapsa aplicată nevestelor. Raspunsul a fost simplu: Nu.

În continuare, clericul Sa'd Arafat dezvăluie cum îşi bat musulmanii nevestele.

Vă vine să credeţi, spune moderatorul, femeile europene caută în bărbaţii lor elementul protectiv, care să le apere. Da, spune clericul, nu contează, ce trebuie să ştiţi este că Allah a binecuvantat femeile cu bătaia. Cu bătaia? Le-a onorat cu bătaia? Cum e posibil asa ceva, intreaba moderatorul. Da, zice clericul, profetul Muhammad a spus "bate-o, dar nu-i lasa semne si n-o face urata". Iata cum o onoreaza, spune profetul. De exemplu, daca o bati, nu-i da in fata, o strici. Daca o bati, n-o injura. O bati s-o disciplinezi, nu s-o faci de rusine. N-ai voie s-o ranesti, sa-i rupi oasele, sa-i scoti dintii sau sa-i ranesti ochii. Exista o eticheta in a-ti bate nevasta. N-o poti face, asa, oricum. Un barbat niciodata sa nu-si ridice mana sus cand isi bate nevasta, intotdeauna de la piept. Toate lucrurile astea onoreaza femeia. Are nevoie de disciplina. Cum s-o disciplinezi daca nu prin bataie? Cu ce s-o bata, intreaba moderatorul, poate sa foloseasca si un obiect, o ranga? Stiti, atunci cand o bate, spune clericul, barbatul nu trebuie sa-i lase semne. Dar poate folosi si un obiect, nu-i problema. Doar sa n-o loveasca prea tare. Dar sa stiti, bataia nu este privita decat ca ultima alternativa si este permisa numai intr-un singur context. Atunci cand nevasta refuza sa se culce cu el. Trebuie sa inceapa cu amenintari si mici corectii fizice. Insa barbatul nu are voie sa-si bata nevasta pentru bautura sau mancare

Back to top
Resboiu
Thu May 30 2013, 10:49PM

Registered Member #2526

De la nivelul pieptului, mai din umar asa... nu sa isi balanseze in jurul axului Z...
Back to top
justme
Wed Jan 07 2015, 07:02PM

Registered Member #2073

Mii de copii din Argeş făcuţi datori la stat de ANAF

În jur de 11.000 de copii din Argeş s-au trezit "datori la stat". ANAF le-a trimis acestora înştiinţări să achite contribuţiile la asigurările de sănătate, relatează ştiri.tvr.ro.

Fiscul argeşean a considerat că alocaţiile copiilor sunt venituri, aşa că le-a cerut acestora să plătească şi contribuţii la asigurările de sănătate.

Deşi legea spune clar că minorii sunt asiguraţi gratuit în sistemul de sănătate, în Argeş statul a trecut la impozitarea alocaţiilor şi le-a cerut copiilor să dea înapoi, sub formă de contribuţie, 39 din cei 42 de lei pe care îi primesc drept alocaţie.

După ce informaţia a ajuns în presă, reprezentanţii Fiscului au dat vina pentru această problemă pe un program de calculator care i-a scos pe copii datori la stat.

"Deciziile de impunere au fost generate în urma unor rulări ale unor programe emise de Direcţia Generală a Tehnologiei Informaţiei din cadrul ANAF", a declarat Ion Olteanu, din cadrul Direcţiei Finanţelor Publice Argeş.

Potrivit site-ului alba24, citat de Hotnews, şi în judeţul Alba s-au întâlnit cazuri similare.

Contactat de Hotnews, ANAF a transmis că nu a impozitat alocaţiile pentru copii ci dobânda bonificată de bănci pentru alocaţiile neridicate din conturile bancare:

"Conducerea ANAF a transmis către unităţile de administrare fiscală o circulară prin care s-a suspendat regularizarea contribuţiilor de asigurări sociale de sănătate pentru veniturile obţinute din dobânda bonificată de bănci, pentru alocaţiile de stat pentru copii, neridicate din conturile bancare. Precizăm, încă o dată, că obiectul impunerii nu îl constituie alocaţia de stat pentru copii, ci veniturile din dobânzile bancare realizate de persoanele care nu şi-au ridicat alocaţiile din conturi", au transmis pentu hotnews, reprezentanţii ANAF.

LINK
Back to top
1 User said Thank to justme for this Post :
 Karpov (03 May 2015, 20:58)
Bendis
Thu Jan 08 2015, 05:27PM
Registered Member #5071

Bun asa... sa plateasca de pe acum copiii aia! Ca oricum nu vor lua BAC-ul!
Asta e scrisa in spirit de gluma... tara asta e o gluma proasta
Back to top
ALM
Thu Jan 08 2015, 09:41PM
Registered Member #2039

justme wrote ...

Mii de copii din Argeş făcuţi datori la stat de ANAF

În jur de 11.000 de copii din Argeş s-au trezit "datori la stat". ANAF le-a trimis acestora înştiinţări să achite contribuţiile la asigurările de sănătate, relatează ştiri.tvr.ro.
...

Totuşi, aici sunt mai mulţi candidaţi la ANI sau SRI, aşa că trebuie să ne aşteptăm ca aceştia să privească evenimentul cu răbdare şi să nu se repeadă ca jurnaliştii când sare în sus chifteaua.

Ponta cere vinovatul după ce ANAF a trimis, în Argeș, notificări de taxe pe alocațiile copiilor

“Este nevoie de debirocratizarea şi desţelenirea tuturor inadvertenţelor – ca să nu spun prostiilor – din legislaţie. Îmi cer scuze şi îmi pare rău când am văzut că s-au trimis la copii să plătească taxe pentru alocaţie. Vreau să anunţ foarte clar că ministrul Finanţelor şi şeful ANAF au luat măsuri şi lucrurile astea încetează de azi, dar eu vreau până mâine să îmi spuneţi pe cine sancţionăm şi cum îndreptăm să nu se mai întâmple în viitor asemenea prostii”, a spus Ponta, în faţa presei. LINK

Motivaţiile ANAF-ului sunt de antologia prostiei omeneşti:
1. Softul - ca şi cum datele copiilor le-a introdus în calculator tătelu';
2. Unii părinţi menţin alocaţiile la bănci şi dobânzile au devenit venituri supraimpozitabile;
3. Alocaţiile sunt venituri şi trebuie impozitate cu 90%!!!
Back to top
1 User said Thank to ALM for this Post :
 Karpov (03 May 2015, 20:58)
criss-cross
Sat May 02 2015, 02:58PM
Registered Member #4853

Back to top
bushes
Mon Nov 16 2015, 06:14PM
VIVA LA CORRUPCION !
Registered Member #4517

din ciclul metamorfozele delirului ( d. antonesei) :

"Cioloş propune COMASAREA tuturor alegerilor şi mandate de 5 ani pentru primari, şefi de CJ şi parlamentari

Planul Guvernului Cioloş cuprinde modificarea de urgenţă a legislaţiei electorale astfel încât primarii şi preşedinţii de consilii judeţene să fie aleşi în două tururi de scrutin, iar alegerile să fie comasate şi toţi aleşii să aibă mandat de 5 ani, ceea ce ar însemna revizuirea Constituţiei.

Printre priorităţile noului guvern, potrivit programului prezentat, figurează amendarea, de urgenţă, a legislaţiei electorale cu stabilirea a două tururi de scrutin pentru alegerile de primari şi preşedinţi de consilii judeţene, eliminarea pragului pentru consiliile locale, reducerea numărului de semnături pentru independenţi, posibilitatea asocierii unor independenţi pe liste pentru consiliile locale, facilitarea creării de secţii de votare pentru diaspora, acolo unde există o prezenţa semnificativă a cetăţenilor români, obiectivul fiind acela că niciun proces electoral din România să nu mai fie vreodată pus sub semnul întrebării din cauza modului de organizare.

În acelaşi timp, programul prevede şi un proiect de comasare a alegerilor prin uniformizarea tuturor mandatelor la cinci ani şi alinierea datelor pentru alegerile prezidenţiale, parlamentare, europarlamentare şi locale în scopul minimizării impactului negativ al proceselor electorale asupra vieţii economice şi sociale a ţării. Acest proiect ar presupune însă revizuirea Constituţiei, care prevede clar că mandatul Parlamentului şi al aleşilor locali este de patru ani, în timp ce mandatul şefului statului este de cinci ani.

De asemenea, ideea comasării alegerilor locale şi parlamentare a avut-o şi guvernul Boc, însă Curtea Constituţională a respins proiectul motivând că numărul mare de buletine de vot atrage asupra electorilor o "sarcină complexă", dificultăţile ce pot apărea putând împiedica, independent de voinţa lor, alegătorii să voteze". " LINK
Back to top
Klaus
Thu Nov 19 2015, 06:20PM
Registered Member #3279

Azi am avut ocazia sa vad in Bucuresti, sector 3, strada Verdeţei (undeva pe stanga fata de bulevardul Unirii, sensul spre piata Alba Iulia, intre strada Traian si rond, intrand de pe strada Pilat Ion). Am ramas pe ganduri si nu mi-am revenit. Ajuns acasa m-am uitat pe dexonline.ro si gasesc ca VERDEÁȚĂ ~éțuri f. 1) Culoare verde. 2) Totalitate a plantelor verzi. 3) Frunzele verzi ale unor plante legumicole (ale mărarului, pătrunjelului, leușteanului etc.), folosite drept condiment. 4) la pl. Totalitate a plantelor de grădină (pătlăgele, castraveți, ceapă etc.), utilizate în alimentație; zarzavat; legume. [G.-D. verdeții].
Ce forma este asta, de verdeţei? Ce vrea sa insemne? Numele de strazi nu sunt avizate de o comisie la nivel de municipiu, care se pricepe, cat-de-cat, la limba romana?

Nu mai zic ca Ion Pilat este, de fapt, Ion Pillat, academician, nepot a lui Ion Bratianu... LINK Nu am remarcat daca este vorba de vre-un soldat sau locotenent pe nume Ion Pilat, daca este vorba de academician, atunci si numele asta de strada este gresit.

[ Edited Thu Nov 19 2015, 06:29PM ]
Back to top
criss-cross
Thu Nov 19 2015, 06:50PM
Registered Member #4853

Klaus wrote ...

Azi am avut ocazia sa vad in Bucuresti, sector 3, strada Verdeţei (undeva pe stanga fata de bulevardul Unirii, sensul spre piata Alba Iulia, intre strada Traian si rond, intrand de pe strada Pilat Ion).

N-o cunosti tu, Klaus, este o doamna...doamna Verdeata!E pe sistemul conform caruia d-na Elena/ Mioara au strada Elenei/ Mioarei; pricepi? e chestiune de terminatie ,,ei"aici...
In ultima vreme ai o pasiune de vanare!
Back to top
Klaus
Thu Nov 19 2015, 07:05PM
Registered Member #3279

@criss-cross - mi-a ramas chestia asta de cand am fost pus candva (intr-o comisie, restul de umplutura) sa fac + dau un test unei absolvente de filologie (romano-rusa), care nu-si mai gasea loc in schema si trebuia pusa pe liber.
Păcatele tinereţii... Sau tinereţei?

[ Edited Thu Nov 19 2015, 07:05PM ]
Back to top
Go to page
  <<       

Jump:     Back to top

Syndicate this thread: rss 0.92 Syndicate this thread: rss 2.0 Syndicate this thread: RDF