Proiect SEMPER FIDELIS
  • Prima pagina
  • FORUM
  • Despre noi
  • Statut
  • Galeria foto
  • Download-uri

Remember me      Forgot password?    Signup

Forums

Proiect SEMPER FIDELIS :: Forums :: Securitate nationala :: General

<< Previous thread | Next thread >>
RIDICAREA ROMANIEI. EUGEN ALIMANESCU - ORGANIZATIA "FULGER".
Go to page
  <<        >>  
Moderators: ex-ad, colonelul, echo, truepride, dorobant, spk, Radu89, Pârvu Florin, justme, Mihais, Resboiu
Author Post
bufnita006
Thu Dec 09 2010, 01:13AM
bufnita006
Registered Member #3500

Armata se bucura de increderea populatiei,iar a sta in expectativa asteptand minuni nu cred ca e solutia cea mai buna.
Back to top
ex-ad
Thu Dec 09 2010, 01:38AM
nosce te ipsum

Registered Member #1

offtopic pentru bufnita si dimitri: nu folosim optiunea quote atunci cind raspundem replicii precedente... se incarca topicul fara rost...

ontopic: am tot propus solutii, inca de la deschiderea acestui site... unele punctuale, unele generale... de altfel, noi toti ne adunam aici, in fapt, pentru asta... toti avem intrebari, toti cautam raspunsuri...

realitatea, insa, este ca la ora actuala nu exista solutii decit pentru probleme punctuale ale caror sume nu dau, nici pe departe, o solutie viabila pentru destinul acestei tari...
sa lamurim un pic: atunci cind vorbim de tara, vorbim in fapt de organizarea politica si administrativa a unui popor ocupant al unui teritoriu... acesta organizare este rodul modificarilor suferite de o serie intreaga de factori decisivi precum istoria si cultura, traditiile, pozitionarea geostrategica, demografia si putem continua... un popor isi genereaza sie insusi sisteme administratve si politice conforme starii lui sanatate si dezvoltare la momentul x al istoriei, acest lucru fiind valabil chiar si in statele ocupate (ocupatia raminind intotdeauna la nivelul la care nu a reusit sa afecteze factorii enumerati mai sus - de aceea toate imperiile au colapsat)... cind organismul este bolnav, sistemele politico-administrative rezultate sint, evident, la fel de bolnave... shpilu' aici apare: popoarele nu se imbolnavesc pe termen scurt fiindca bolile care le afecteaza au nevoie de timp ca sa se propage de la individ la individ... cu cit populatia e mai mare si mai raspindita, cu atit durata de propagare e mai mare, simptomele de inceput sint mai putin vizibile si agentii imunitari (precum tensiunile sociale, de exemplu) freaca duda prin organism....atunci cind la nivel statal este constientizata boala, deja e prea tirziu...
revenind la Romania... regimul de pseudodemocratie cretinizanta si de decapitalism desantat postdecembrist e oare rodul unor forte care au venit parasutate din aer? cele trei dictaturi prin care tara a trecut inainte de asta au existat si rezistat fiindca Romania era prea sanatoasa? cit de in spate in istorie sa merg? sa merg pina la cruzimea unica in Europa, dar si partial justificata, a tzepelor lui Vlad? sa merg pina la barbarii descrisi de Ovidiu? toate popoarele isi au propriile boli, fara indoiala, dar Romania are una aparte: nu reuseste sa-si gaseasca identitatea... identitatea da unui popor vigoare, vibratie, demnitate si forta... noi am avut o revolutie facuta de altii, am purtat razboaie pentru altii, cu mercenari ai altor popoare si sub comanda voievozilor aserviti marilor puteri europene... cu mici exceptii, istoria noastra e un sir de spinari plecate si tributuri uriase platite neconditionat... iar azi e la fel ca in urma cu secole, doar ca avem FMI, NATO, UE, BM, Clubul de la Roma si toata sleahta de tradatori de frunte ai tarii, incepind cu Isarescu si mergind pina ultimul idiot incompetent numit pe o functie pe baza de nepotism sau politic...
intreaga fiinta romaneasca e bolnava si nu stiu sa existe leac pentru asa ceva... Europa a trebuit sa treaca prin iadul evului mediu ca sa cunoasca Renasterea...mi-e teama ca asta-i singura solutie si pentru amarita asta de tara care se prabuseste pe zi ce trece...
valorile si simbolurile unei tari, adica exact acele elemente care-i dau seva si identitate, nu se nasc si nu se transmit peste noapte... noi nu avem nici una, nici alta...

solutie? au dat semperistii destule raspunsuri: sa emigram sau sa mai facem o revolutie... ambele sint teorii, ambele nu se pot aplica fiindca pe de o parte nu poate emigra tot poporul, pe de alta parte poporul asta nu-i capabil de schimbare, oricit de crunta i-ar fi existenta...

cu ceva timp in urma am pus pe site filmul ala (imi scapa titlul acum) cu copilul care isi ca proiect pentru scoala sa faca unui numar de trei persoane necunoscute un bine, cu conditia ca acelea, la rindul lor sa faca acelasi lucru fiecare pentru alti trei necunoscuti... din pacate, nu traim intr-un film...

[ Edited Thu Dec 09 2010, 01:42AM ]
Back to top
ex-ad
Thu Dec 09 2010, 01:39AM
nosce te ipsum

Registered Member #1

Dimitri wrote ...

ex-ad wrote ...

Romania nu se mai ridica... si trebuie sa spun asa contrar tuturor principiilor si ideilor in baza carora am construit semper fidelis...

motivul e simplu: o tara nu e o bucata de pamint marcata pe o harta, nu e o icoana aurita atirnata pe ziduri, nu e poezia cistigatoare la Cintarea Romaniei... brutal si simplu, tara e o rezervatie in care animalele au un grad de organizare sociala (sau mai degraba de dezorganizare) mai mult sau mai putin ridicat... daca rezervatia e populata de vietuitoare precum furnici, albine, zebre, lupi etc., atunci "tara" aceea prospera si evolueaza... rezervatia Romania, din pacate, e un conglomerat degenerat de nematode care se mint pe ele insele ca sint larve de fluturi... dovada? uitati-va in jur.

Offtopic putin,
"Spre deosebire de celenterate și viermii plați, tubul digestiv al nematodelor posedă două orificii – gura și anus (la celelate există un singur orificiu – bucoanal)".Da.. Se vorbeste mult si iese.. ..decat..."shit"

de aceea am si spus "nematode"...
Back to top
ex-ad
Thu Dec 09 2010, 01:41AM
nosce te ipsum

Registered Member #1

bufnita006 wrote ...

De pilda un partid al generalilor in rezerva ar putea fi o solutie?

doamne fereste! cu care generali? astia de azi?
Back to top
Stel
Thu Dec 09 2010, 10:57AM
Registered Member #2461

Dimitri wrote ...

Hmm...Ridicarea Romaniei,din stare de coma profunda de gradul 3..sau poate 4?Cam grea operatie,domnii mei.Desi se poate!Prin aplicare de socuri electrice..Cui?

Corect! Si operatia nici nu e atat de grea. Trebuie doar Adevar in doze-soc! Cui?! Poporului roman.
Dimitri wrote ...

Prin lovituri de pumn in piept..sau in alta parte..Cui?:P...
Pana nu se elimina parazitul ce infecteaza intreg,organism al tarii,nu se va vindeca niciodata!!!Si stim cu totii ce fel de parazit este..Care se hraneste cu sange..

As propune suturi...in alta parte. Cui?! Statului-capusa. Si inlocuirea lui cu un stat cu adevarat NATIONAL.

Dimitri wrote ...

Alimanescu a fost bun.Dar la vremea lui. Acum este nevoie de un Alimanescu modern.
Romania se va ridica atunci cand : talentele tinere vor fi valorizate,atunci cand romanul va avea putere sa zica NU atunci cand este batjocorit,atunci cand dezinteresul se va transforma in interes,cand normele morale vor fi invatate si asa mai departe..

Cautam Alimanescu modern. Cunoaste cineva?

PS
Bun venit, Dimitri! Corect tot ce ai spus. Subscriu.
Back to top
Dimitri
Thu Dec 09 2010, 10:59AM
Registered Member #3530

Eu zic asa.Numai de politica sa nu mai auda poporul.De militari in rezerva da...dar nu de politica!!!
Back to top
Dimitri
Thu Dec 09 2010, 10:59AM
Registered Member #3530

Si da Bufnita,armata se bucura incredere,dar nu si cand ar veni vorba de politic....
P.S.Multumesc Stel
Back to top
Stel
Thu Dec 09 2010, 11:14AM
Registered Member #2461

Ai dreptate, politica a devenit o mare cloaca. Cine se apropie de ea isi pierde credibilitatea.

Si nu cred ca militarii, chiar si cei in rezerva, ar trebui sa se inregimenteze in vreun partid. Nici macar unul creat de ei. Sunt putini cei care ar vota un partid al militarilor asa cum putini au fost cei care au votat Partidul Vietii Romanesti, acela creat de Corut cu ani in urma.
Back to top
Dimitri
Thu Dec 09 2010, 11:33AM
Registered Member #3530

Da,acest fapt l-am mentionat si eu undeva mai sus.Imi este foarte greu sa cred ca va fi votat. Ar trebui sa ne punem baza in generatia lui PITICOT,ceea ce este imposibil.
Back to top
Stel
Thu Dec 09 2010, 12:11PM
Registered Member #2461

Nu este imposibil, dar daca ne punem baza pe generatia lui Piticot inseamna ca noi nu mai apucam sa ne bucuram. Acea generatie trebuie intai sa creasca si sa invete ceea ce spuneai tu intr-o alta postare.

De fapt, ne-viabila mi se pare acum crearea oricarui partid. Ne-am saturat de doctrine si partide, sau cum ar spune Boribum, ne-am nascut satui. Pentru ca in 1990 aveam peste 100 de partide, adica penibil de multe. Cat timp ii va lua unui partid nou infiintat sa se afirme in fata electoratului?! Cat timp ii va lua sa-si castige credibilitate?! Asta in conditiile in care nici adversarii lor politici nu vor sta spectatori. In cat timp ar putea sa castige alegerile?! Cea mai optimista previziune ar fi urmatoarele alegeri, in conditiile in care romanii isi fac griji pentru ziua de maine...
Back to top
Dimitri
Thu Dec 09 2010, 12:32PM
Registered Member #3530

Pai "adeversarii" nu vor sta la infinit acolo unde se afla.Este adevarat,poate noi nu vom prinde perioade de inflorire dar macar putem sa "plecam" impacati stiind ca sigur altii vor trai vremuri mai bune.
Back to top
Boribum
Thu Dec 09 2010, 12:46PM
boribum
Registered Member #2395

Ce-ar fi sa acceptam ideea ca cei carora nu li se pare normal ca lucrurile sa stea asa cum stau sunt o minoritate,iar majoritatea e compusa din descompusi ... .

Mie nu-mi iese din cap ceva : cum au putut românii sa voteze comunismul dupa 1989 timp de zece ani,in conditiile in care cica se saturasera de el. Caci au votat,deci au ales. Dragoste cu de-a sila nu se face : in speta dragoste de altceva decât ...nimic.

Norocul e ca nu suntem de capul nostru,si au avut unii si altii nevoie de noi in UE si NATO. Când n-or mai fi alea,atunci sa vezi distractie...
Back to top
Dimitri
Thu Dec 09 2010, 03:22PM
Registered Member #3530

Intotdeuna va fi nevoie de noi.a fost si va fi.Important e ca noi sa nu mai lasam impresia " lasa ca facem ce vrem cu fraierii astia". Ci sa acceptam sa se faca ceva ce dorim noi,care sa ne aduca beneficii
Dar si pentru treaba aceasta e nevoie de creier dotat

[ Edited Thu Dec 09 2010, 03:23PM ]
Back to top
Stel
Thu Dec 09 2010, 04:29PM
Registered Member #2461

Draga Boribum, ma aduci la disperare cu pesimismul tau caruia tu ii spui realism dar si cu increderea ta in niste organizatii ca UE si NATO. Pentru ca UE este incapabila sa-si indeplineasca menirea iar NATO este primul terorist al lumii. Nu mi-as pune prea mari sperante in aceste doua organizatii, mai ales ca pretul aderarii la ele este atat de mare incat politrucii nostrii au amanetat si viitorul nepotilor nostrii.

Dar imi place la nebunie cum gandeste Dimitri. Ia spune-ne tu, Dimitri!
Back to top
alin
Thu Dec 09 2010, 06:34PM
Registered Member #1206

Stel wrote ...

De fapt, ne-viabila mi se pare acum crearea oricarui partid. Ne-am saturat de doctrine si partide, sau cum ar spune Boribum, ne-am nascut satui. Pentru ca in 1990 aveam peste 100 de partide, adica penibil de multe. Cat timp ii va lua unui partid nou infiintat sa se afirme in fata electoratului?! Cat timp ii va lua sa-si castige credibilitate?! Asta in conditiile in care nici adversarii lor politici nu vor sta spectatori. In cat timp ar putea sa castige alegerile?! Cea mai optimista previziune ar fi urmatoarele alegeri, in conditiile in care romanii isi fac griji pentru ziua de maine...

De partidul asta ce ziceti..?
LINK
Back to top
Go to page
  <<        >>   

Jump:     Back to top

Syndicate this thread: rss 0.92 Syndicate this thread: rss 2.0 Syndicate this thread: RDF