Proiect SEMPER FIDELIS
  • Prima pagina
  • FORUM
  • Despre noi
  • Statut
  • Galeria foto
  • Download-uri

Remember me      Forgot password?    Signup

Forums

Proiect SEMPER FIDELIS :: Forums :: Diverse :: De toate pentru toti

<< Previous thread | Next thread >>
Pagina de suflet
Go to page
  <<        >>  
Moderators: ex-ad, colonelul, echo, truepride, dorobant, spk, Radu89, Pârvu Florin, justme, Mihais, Resboiu
Author Post
Boribum
Tue Aug 21 2012, 10:10AM
boribum
Registered Member #2395

Stel wrote ...

Eu pe astia si pe altii nu ii iert nici morti.

Pai juma' de metru de replici mai sus îmi propovaduiai mie iertarea ! Ma rog,o fi doar o inadvertenta logica. Sau de suflet :)
Back to top
Stel
Tue Aug 21 2012, 10:15AM
Registered Member #2461

Radu89 wrote ...

Daca nu pot sa iert intotdeauna , asta nu inseamna ca sunt razbunator din fire.

Stiu, asa este, nu poti ierta intotdeauna. Eu nu-i pot ierta pe cei care au murit luand Adevarul cu ei in mormant. Mai sunt si unii in viata de la care nu astept sa-si ceara iertare si nici macar scuze. Astept doar sa aiba atata coloana vertebrala incat sa iasa la tribuna si sa spuna Adevarul: "Fraierilor! "V-am facut" ca pe prosti! Sunteti doar o turma de imbecili!". Pentru acea farama de Adevar le-as ierta toate pacatele. Dar oferta este valabila NUMAI cat timp sunt in viata, dupa ce mor luand cu ei Adevarul, nu mai am iertare pentru ei.

Si sa nu crezi ca "eludeaza fiscul" si se duc sa ceara iertare direct lui Zeus! Ca Zeus ii iarta si ii primeste in rai cu bratele deschise. Nu se intampla asa. Cum crezi ca ar putea urca pana la tronul celui prea-inalt cu povara de ura, faradelege si neiertare in carca?! De buna seama ca nu pot: greutatea ii trage in jos, si ii trage in jos si ura si neiertarea celor nedreptatiti de ei. Si uite-asa, in decursul timpului, frumoasa Terra a devenit un iad unde josnicia este la ea acasa...
Back to top
Boribum
Tue Aug 21 2012, 10:22AM
boribum
Registered Member #2395

La preturi modice se pot achizitiona tarlale pe Luna.
Back to top
Stel
Tue Aug 21 2012, 10:35AM
Registered Member #2461

Asa este, dar are Luna atata frumusete cata are Terra?! Si apoi, Luna este un satelit, natural sau nu - nici nu mai conteaza. Pe cand Terra este o planeta exceptionala, cum rar gasesti in Univers. Dovada ca ... inca nu am gasit inca una la fel, unde viata explodeaza cu entuziasm sub mii si mii de forme.

Mie mi se pare un proiect mult mai realist sa curatam Terra decat sa colonizam Luna.
Back to top
ALM
Tue Aug 21 2012, 10:53AM
Registered Member #2039

Cu părere de rău, vă atrag atenţia că încercaţi să-l contraziceţi pe Carl Sagan. În Univers, conform legilor probabilităţii, ar trebui să existe milioane de planete ca Terra.

Tot cu părere de rău, vă atrag atenţia că vă contraziceţi în două postări succesive:
"in decursul timpului, frumoasa Terra a devenit un iad unde josnicia este la ea acasa" şi "Terra este o planeta exceptionala, cum rar gasesti in Univers"!

Vă propun să facem o medie, ca să devenim realişti.
Back to top
Stel
Tue Aug 21 2012, 12:17PM
Registered Member #2461

ALM wrote ...

Cu părere de rău, vă atrag atenţia că încercaţi să-l contraziceţi pe Carl Sagan. În Univers, conform legilor probabilităţii, ar trebui să existe milioane de planete ca Terra.

Cu parere de rau va spun ca legile probabilitatii nu ma intereseaza deloc pentru ca eu am CERTITUDINEA ca exista milioane de planete ca Terra si chiar mai frumoase. Cat despre Carl Sagan, contrazicerea cu el este doar aparenta.

ALM wrote ...

Tot cu părere de rău, vă atrag atenţia că vă contraziceţi în două postări succesive:
"in decursul timpului, frumoasa Terra a devenit un iad unde josnicia este la ea acasa" şi "Terra este o planeta exceptionala, cum rar gasesti in Univers"!

Vă propun să facem o medie, ca să devenim realişti.[/justify]

Tot cu parere de rau observ ca ati trunchiat cea de-a doua afirmatie si ati "lipit-o" in mod artificial de prima, din alta postare si in alt context.

Cand am spus ca "in decursul timpului, frumoasa Terra a devenit un iad unde josnicia este la ea acasa", asta se referea la planul spiritual, unde "poluarea" morala a atins cote alarmante. Iar cand am spus ca "Terra este o planeta exceptionala, cum rar gasesti in Univers", asta avea si o continuare asa: "Dovada ca ... inca nu am gasit inca una la fel, unde viata explodeaza cu entuziasm sub mii si mii de forme." Asta se referea la universul fizic si, intr-adevar, oamenii de stiinta nu pot sa imi arate in universul cognoscibil o alta planeta la fel de frumoasa si de plina de viata.

Back to top
Boribum
Tue Aug 21 2012, 12:18PM
boribum
Registered Member #2395

Si ce,Carl Sagan nu poate fi contrazis ? Ba poate,si chiar trebuie,ca e evreu,si mult rau ne-au facut noua evreii si ne mai fac,si pe când noi ne bateam cu turcii Vestul construia catedrale. Stiu,n-are nici un sens ceea ce spun,dar discursul asta e singurul previzibil.

Mare pacat ca Logica nu se mai studiaza în scoli. Uitati-va si dumneavoastra ce iese.
Back to top
Boribum
Tue Aug 21 2012, 12:21PM
boribum
Registered Member #2395

Stel wrote ...

Cu parere de rau va spun ca legile probabilitatii nu ma intereseaza deloc pentru ca eu am CERTITUDINEA ca ...

E una dintre cele mai zglobii afirmatii citite pe aici. Multumesc pentru râsul asta nesperat.
Back to top
Stel
Tue Aug 21 2012, 12:27PM
Registered Member #2461

Nimic mai banal! Rasul este starea ta naturala! Nu exista nimic pe lumea asta de care tu sa nu razi.
Back to top
Boribum
Tue Aug 21 2012, 12:54PM
boribum
Registered Member #2395

Cum ar veni,n-am nimic sfânt ! Tocmai bun sa ma bage Putin la puscarie. Nu ?

Sunt într-adevar foarte putine lucrurile care ma fac sa fiu serios,si niciunul din lucrurile alea nu face obiectul vreunui topic de pe-aici.Si de-ar face,n-as vorbi despre.. .
Back to top
ALM
Tue Aug 21 2012, 01:36PM
Registered Member #2039

@ Stel,
Aveţi puţintică răbdare. În maximum cinci secole se vor descoperi o grămadă de planete de tipul Terrei şi atunci o să mai vorbim ...
Sigur că greşesc, nici nu-mi închipui altfel, dar iar cred că sunt greu de cap: "Terra este o planeta exceptionala, cum rar gasesti in Univers", asta avea si o continuare asa: "Dovada ca ... inca nu am gasit inca una la fel, unde viata explodeaza cu entuziasm sub mii si mii de forme."
Păi, ori suntem consecvenţi, ori nu mai suntem. Adică, ori se găsesc rar, ori nu am găsit încă una la fel. Ideea este că s-ar putea să nu găsim niciodată una la fel şi atunci nu putem vorbi de rar, după cum s-ar putea ca, într-un viitor, să găsim planete cu viaţă extrem de multe şi dese şi atunci să avem termene de comparaţie.
Asta îmi aduce aminte de un banc cu Bulă care, după ce a vazut-o pe Maricica, a spus "eşti minunată, excepţională, nu am mai văzut o fată ca tine". Ideea era că Bulă cobora pentru prima dată de la stâna din munte ...

Vă rog să nu consideraţi mica noastră polemică un atac la adresa dvs. Vorba unor seriale "Just For Laugh!" ...
Back to top
Lagardere
Tue Aug 21 2012, 08:03PM
si vis pacem,para bellum.
Registered Member #2888

Ce tot tacamul .
Ladies and gentlemen,haideti sa vorbim despre psihologia abisala ...
Back to top
Lagardere
Wed Aug 22 2012, 09:00PM
si vis pacem,para bellum.
Registered Member #2888

Back to top
1 User said Thank to Lagardere for this Post :
 criss-cross (22 Aug 2012, 22:50)
criss-cross
Thu Aug 30 2012, 11:28AM
Registered Member #4853

Mic jurnal de inima
,,Sunt o inima veche...nu prea stiu ce inseamna asta decat ca, din cand in cand, aorta -sefa ma pune sa stau jos, sa ma odihnesc. Intre timp, fac putina ordine prin rafturi si mi-aduc aminte cate ,,ale mele" am adunat ; le arunc pe jos,le stabilesc identitatea cu o privire peste timp, le amestec cu nepasare cautand parca ceva inexistent ,le mai privesc o data multumita ca le-am avut la degetul mic macar o clipa si incep sa le asez pe categorii: dor la doruri, mahnire la mahniri, iubire la iubiri,neimplinire la neimpliniri, multumire la multumiri, suspin la suspine...ia ,te uita! toate astea-s ale mele?! le port de atata vreme si nici nu le-am intrebat de ce m-au ales tocmai pe mine...sunt o inima veche care la fiecare zvacnire aduce un greu puls de viata cu gust de amar, singuratate si calcule de cate pot sa mai duc....As putea sa fac o curatenie generala si sa golesc rafturile....sa sterg praful de durere,sa improspatez culoarea cu putina liniste, sa intorc spatele uitandu-ma-n oglinda ce bine imi sta asa, cu aerul asta de ,,lasa-ma , sa te las!"... Sunt o inima veche, am facut treaba buna pana acum.Sigur am stiut sa dau si sa mentin viata, am adus bucurie, am inteles durerea, am mangaiat suferinta, am gonit tristetea, am suferit alaturi de alte inimi vechi sau noi, le-am dat din puterea mea si din frumusetea mea...sigur, am mai fost si ascunsa dupa neputinta dar.....sunt o inima veche, e posibil sa nu mai fiu la moda,nici macar la moda de odinioara; cine are nevoie de o inima veche cand sunt atatea oferte...ma ridic; aorta-sefa ma pune la treaba si imi spune ca moda inimilor nu se ia dupa vremuri ci dupa alte coordonate,mai putin trecatoare....tic-tic,tic-tic...."
by N.D.
Back to top
1 User said Thank to criss-cross for this Post :
 Stel (01 Oct 2012, 20:47)
Radu89
Sun Sep 02 2012, 01:33PM

Registered Member #918

Imi cer scuze daca acest video a mai fost postat pe aici pe undeva.

Hachiko, the legendary Japanese akita, proves that there is nothing more loyal than mans best friend in this modern retelling of a cherished true story. It all begins when a college professor adopts an abandoned dog named Hachiko. The two form such a strong bond that Hachiko walks with the professor to the train station each morning and returns to the station each evening to walk the professor home again. The routine continues until one day the professor does not return to the train station. Hachiko, however, does not give up. He returns to the same train station at the same time, faithfully waiting for his owner to return. Hachiko does this for more than nine years, until his own death. This heartwarming tale that is already the stuff of legend in Japan is finally making its way to America by way of prominent director Lasse Hallström. With an equally capable cast, the experience of Hachikos unending loyalty is certain to stay with you. Hachikos story is one of love, unwavering devotion, and the resounding impact one dogs affection can make.
Back to top
2 User said Thank to Radu89 for this Post :
 criss-cross (02 Sep 2012, 14:25) , Stel (01 Oct 2012, 20:47)
Go to page
  <<        >>   

Jump:     Back to top

Syndicate this thread: rss 0.92 Syndicate this thread: rss 2.0 Syndicate this thread: RDF