Proiect SEMPER FIDELIS
  • Prima pagina
  • FORUM
  • Despre noi
  • Statut
  • Galeria foto
  • Download-uri

Remember me      Forgot password?    Signup

Forums

Proiect SEMPER FIDELIS :: Forums :: Securitate nationala :: MAI

<< Previous thread | Next thread >>
DGPI sau UM 0215
Go to page
  <<        >>  
Moderators: ex-ad, colonelul, echo, truepride, dorobant, spk, Radu89, Pârvu Florin, justme, Mihais, Resboiu
Author Post
om simplu
Thu Jul 05 2007, 01:52AM
Registered Member #298

ce chestie, citi soti si sotii, m-as fi gindit ca-i invers, in sensul nu se admite sot sotie, dar se pare ca institutiile au devenit afaceri de familie care familie pune baza unei dinastii si asa singurul criteriu de promovare devine gradul de rudenie, si cum singele apa nu se face avem dinastii de procurori, doctori, politisti, maturatori, shmenari, un fel de evul mediu (intirziat) unde meseria se transmite din (mama plus) tata'n fiu, cu relatii, secrete, metehne, si alte boli profesionale transmise ca si genetic.

da' ce a fost asta pina la urma ?

desfiintarea unei resurse vitale supravieturii "sistemului ticalosit" ?

machiavelli "cind prostia si incompetenta pot fi o explicatie, conspiratia nu merita a fi pomenita"

[ Edited Thu Jul 05 2007, 01:55AM ]
Back to top
ex-ad
Thu Jul 05 2007, 01:56AM
nosce te ipsum

Registered Member #1

sincere felicitari angajatilor DGIPI pentru actiune. Bafta, baieti.

nota - nu lasati demersul vostru sa fie afectat de jocurile de putere si razbunari care va sufla in ceafa.
Back to top
ex-ad
Thu Jul 05 2007, 01:58AM
nosce te ipsum

Registered Member #1

om simplu, asta cu familiile o gasesti, stii bine, peste tot in sistem. mie, una, imi place ca baietii stia stiu sa-si ceara drepturile. ca o fac cu aprobare sau nu de la imparatie, asta-i secundar.
Back to top
om simplu
Thu Jul 05 2007, 02:00AM
Registered Member #298

ex-ad>zici ca asha au vrut ei ? inseamna ca au calcat juramintul si contractul de angajare ? si ce bafta sa mai aiba, ca eu cred ca asha ceva este suficient sa desfiintezi directia cu totul ?
Back to top
ex-ad
Thu Jul 05 2007, 02:32AM
nosce te ipsum

Registered Member #1

frate, codul muncii dicteaza... n-au facut sindicat (desi vezi recomandarile UE), n-au iesit in strada, n-au batut conducerea. oamenii si-au cerut drepturile in instanta, asa cum e democratic si normal - ce-i asa rau? Hai sa fim seriosi cu deconspirarea, ca vedem doar o lista lunga de nume si atit - au fost cumva afisate pozele lor pe peretii curtii de apel?

si oricum sint convinsa ca n-au facut-o chiar de capul lor...

dar de povestea asta uite ca se folosesc ciumpalacii politici... ce naiba era asa greu sa le dea banii aia,ca s-au tot facut rectificari... daca nu s-au dat, inseamna ca nu s-a vrut... daca nu s-a vrut, inseamna ca cineva a vrut a-i foloseasca mai departe in actiunea asta...

una peste alta, a lucra sub acoperire sau la filaje sau, in general, pe cimpia contraspionajului, nu-i precum a vinde rosii in piata. daca nici recompensele nu si le primesc, ce ne mai miram ca pina la urma ajung in piata si ei - in piata de informatii...
Back to top
om simplu
Thu Jul 05 2007, 07:31AM
Registered Member #298

ex-ad>in 2005 orda are buget 14 miliarde, in 2006 dupa ce distruge si ticlueste probe pentru vladescu si tariceau are 50 miliarde, sediu nou, plimbari in strainatate tot timpul, si astazi tot aia sunt si tot crima organizata practica, intru protectia sistemului ticalosit.

deci e cum zici, nu s-a dat ca nu s-a vrut. probabil ca baietii isi faceau treaba si reteaua de crima organizata care controleaza guvernul i-a impins la acest act.

eu ce nu inteleg este, daca meseria ta este sa fii acoperit inseamna ca daca nu mai esti acoperit nu mai ai meserie, cel putin nu tot pe aia.

fara doar si poate ca o meserie atit de grea trebuie sa fie remunerata, ca trebuie sa dea garantii materiale si sociale celor care au inteligenta si curajul sa o practice, ca in contextul actual este vital sa ai astfel de servicii capabile sa lupte impotriva coruptiei si a crimei organizate ori asta nu se face, fara a crea conditii optime.

guvernul nu a vrut sa dea, pentru a-i shantaja - ca doar banii sunt la ei
ei nu trebuiau sa se desconspire, pentru a putea functiona mai departe.

cistiga ca deobicei, coruptia si crima

cui ii trebuie poze cind sunt pe lista nume care imi spun mie o groaza de lucruri, ma intreb ce le spun aceste nume celor care chiar sunt interesati....

Back to top
Salsa
Thu Jul 05 2007, 09:02AM
Registered Member #478

LINK
Cunoasteti pe cineva din lista de la acest link?
:-)
Back to top
profu
Thu Jul 05 2007, 10:34AM
Registered Member #575

lucrurile sunt mai simple. au fost jucati pe degete de "adversarii" . SE putea cere sedinta secreta, legea permite in astfel de cazuri cand este pus in discutie pericolul deconspirarii. si putea fi actiune colectivă fiind trecut doar adjunctul. cineva a vrut sa se schimbe din temelii aceasta structura, singura dealtfel viabila di Interne
Back to top
ex-ad
Thu Jul 05 2007, 11:30AM
nosce te ipsum

Registered Member #1

buna observatie - si io cred la fel...
Back to top
mikhai
Thu Jul 05 2007, 04:26PM
Registered Member #209

de jale,bre!sau a fost:semneaz-o ,c-o dam
anonima...
Back to top
colonelul
Thu Jul 05 2007, 06:35PM

Registered Member #20

Exista o solutie banala: sa fie reprezentati de o casa de avocati care avea misia de a rezolva o problema de contencios administrativ!

Cred ca se face o confuzie intre 0962 si DGA. Ultima este inventia lui Ardelean care a vrut sa scape de problema coruptiei interne, cu toate ca atunci cind a fost realizat 0215 de catre gral Danescu aceasta era misiunea de baza.

Vulpea a inteles temperatura ridicata a acestui cartof (coruptia interna) si a vrut sa se limiteze doar la culegerea de informatii (este un serviciu departamental de informatii cf legii sigurantei) referitoare la crima organizata, etc. El nu avrut sa intre in coliziune cu chestorii care stiau prea multe despre el....
Back to top
Legio
Thu Jul 05 2007, 08:30PM
Registered Member #557

Che Guevara wrote ...

LINK
Cunoasteti pe cineva din lista de la acest link?
:-)

da...
Back to top
rena
Thu Jul 05 2007, 09:42PM
Registered Member #563

mikhai wrote ...

de jale,bre!sau a fost:semneaz-o ,c-o dam
anonima...

posibil...nu cred ca din cei 468, nu s-au gasit vreo 2,3 baieti luminati, care sa priveasca chestiunea "profund"
Back to top
om simplu
Fri Jul 06 2007, 12:41AM
Registered Member #298

hai sa vedem cam cum gindea gelu voican voiculescu cu cico dumitrescu cu florin cristescu "calapod" cu .... cind se cocea 0215, unde era ilie, da' naghi, cine dadea "cadre" de undie ca sa se faca floarea din gradina minunata a frumusetii de statu' de dreptu' stinga democratiei cu rinjet uman si revolutiile si mineriadele si privatizarile si tranzitiile si rastranzitiile integrarilor si emigrarilor si impostorilor si guvernatorilor si tradatorilor si ... altor acronime dgipi cicipi mimi lulu..
Back to top
ex-ad
Fri Jul 06 2007, 12:50AM
nosce te ipsum

Registered Member #1

bai, frate, ce stil ai ... acu tradu...
Back to top
Go to page
  <<        >>   

Jump:     Back to top

Syndicate this thread: rss 0.92 Syndicate this thread: rss 2.0 Syndicate this thread: RDF