Proiect SEMPER FIDELIS
  • Prima pagina
  • FORUM
  • Despre noi
  • Statut
  • Galeria foto
  • Download-uri

Remember me      Forgot password?    Signup

Forums

Proiect SEMPER FIDELIS :: Forums :: Securitate nationala :: Cadrul legislativ

<< Previous thread | Next thread >>
ultraj si evacuare silita - Vadim Tudor
Go to page
  <<        >>  
Moderators: ex-ad, colonelul, echo, truepride, dorobant, spk, Radu89, Pârvu Florin, justme, Mihais, Resboiu
Author Post
alexius
Wed Jan 05 2011, 08:23AM
Registered Member #2949

până la urmă "Vadim s-a lăsat evacuat la miezul nopţii, de dragul căţeluşilor". Superb, superb! Ce bruscare a agenţilor de Poliţie, ce injurii, ce pahare de apă, toate astea nici nu mai contează acum. Căţeluşii au rezolvat situaţia .
Back to top
Mihais
Wed Jan 05 2011, 09:23AM

Registered Member #2323

Ex-Ad,da' tre' sa recunosti ca scoaterea lui Vadim in prim plan e o superba mutare de sah din partea gastii adverse regimului.
Back to top
Ghost_dog
Wed Jan 05 2011, 09:59AM
Onoarea mea este loialitatea
Registered Member #1370

Se iau 20-30 de jandarmi , echipati , pregatiti , se ia un executor (pe ... lui ) si se trece la ... executare . Simplu , de ce trebuie sa fim jigniti in halul asta de tribun? Asa am ajuns? .
Dar ce zic eu ... Cand noi plangem ca este criza si platim elicoptere private ca sa scapam de "stres si nervi" si prostimea ( sa ma scuze cei in cauza) sta si injura ore intregi , ce mai este in tara asta logic?
Back to top
Ultra'
Wed Jan 05 2011, 10:21AM
Registered Member #2406

Pentru unii muma, pentru altii ciuma! Asa si cu reprezentantii statului! Chestia e ca noi astilalti, civilii, ne-am obisnuit cu asta si de aceea nici nu avem incredere in voi. Si nici nu vom avea indiferent ca voi credeti ca ne aparati pe noi de infractori! Nu, nu, voi doar ii aparati pe cei ce sunt la butoane, atat!
Back to top
alexius
Wed Jan 05 2011, 10:23AM
Registered Member #2949

Ghost_dog wrote ...

Se iau 20-30 de jandarmi , echipati , pregatiti , se ia un executor (pe ... lui ) si se trece la ... executare . Simplu , de ce trebuie sa fim jigniti in halul asta de tribun? Asa am ajuns? .

Se pare că s-a preferat varianta cu 7 poliţişti timoraţi, pentru a da mai mult suspans acţiunii de executare. O merge sau nu o merge. Că la noi şi aplicarea legii are gradaţiile ei în funcţie de subiect. Dacă face scandal se acţionează cu mănuşi, se trec cu vederea injuriile sau bruscările, mai ales dacă e o persoană publică. Dacă e familie de ţigani care face nunta pe bulevard, joi la ora 16, tot aşa, cu calm, cu înţelegere faţă de bucuria oamenilor, le lasă timp să elibereze strada vreo 15-20 de minute. Dacă nu ascultă le mai dă ceva timp. Că de..."sunt oameni şi ei". Însă dacă este vorba de un cetăţean care nu comentează şi nici nu are 20 de prieteni la îndemână să facă scandal se trece la executarea şi aplicarea legii cu toate rigorile sale. Cam ăsta e codul nescris de procedură poliţienescă. Vorba aia, se uită şi poliţistul la om, ca să ştie cum i se adresează.
Back to top
dorobant
Wed Jan 05 2011, 10:53AM

Registered Member #457

... nimic nu e de mirare, orice asemanare cu realitatea este nedorita, nicio incalcare a legii nu este grava, nici macar a Constitutiei (precedentul din 5 aprilie 2007 in care CCR zice ca o persoana publica investita a incalcat Constitutia, dar nu e nimic grav)... de ce ne miram ? ... chiar asa ? Executarea unui ordin judecatoresc razcontestat si razrecontestat ? Toate partile implicate in "balamucul" evacuarii stiau cum se va termina. Evacuarea s-a facut pasnic si fara probleme dupa ce "media" a plecat la culcare. La fel si Tribunul.
Back to top
andyy
Wed Jan 05 2011, 11:55AM
andyy
Registered Member #3496

medicamenteeee!!
Back to top
Ghost_dog
Wed Jan 05 2011, 12:04PM
Registered Member #1370

Vb din experienta , am fost la multe executari silite , chiar si la persoane asa zis "importante" scenariul a fost clar : ajuns executat . Simplu ... Chiar si la celebrele demolari de pe plaja cand au fost probleme , si erau multi bani la mijloc , nu a fost cale de mijloc .
In schimb aici asta sa dorit , circ in loc sa punem punctul pe i . Imi pare rau ca o zic dar ii dau dreptate lui Ultra aici ,cand vezi asemenea imagini ce parere iti faci ? Cand vezi niste politisti (care au cazut un pic in penibil si cam de fraieri , cu scuzele de rigoare) care le este frica de umbra lor , ce iti inspira ?
Eu revin la ideea mea ,executarea trebuia facuta cu Jandarmeria , exact cum se face in majoritatea cazurilor , daca toate actele erau in regula luat pe sus daca se opunea si punct . Dar noi preferam circul ,tiganeala da bine pe sticla nu de alta .
Astia este noi ...
Back to top
alexius
Wed Jan 05 2011, 12:29PM
Registered Member #2949

Ghost_dog wrote ...

Eu revin la ideea mea ,executarea trebuia facuta cu Jandarmeria , exact cum se face in majoritatea cazurilor , daca toate actele erau in regula luat pe sus daca se opunea si punct . Dar noi preferam circul ,tiganeala da bine pe sticla nu de alta .
Astia este noi ...

Ţine-te bine că de acum şi Poliţia Locală , fostă comunitară are atribuţii pe această linie.
un extras din legea 155/2010
Capitolul III - Atributiile politiei locale
Art. 6 j) executa, in conditiile legii, mandatele de aducere emise de organele de urmarire penala si instantele de judecata care arondeaza unitatea/subdiviziunea administrativ-teritoriala, pentru persoanele care locuiesc pe raza de competenta;

m) asigura masuri de protectie a executorilor judecatoresti cu ocazia executarilor silite;

Să vezi atunci circ, când va intra executorul însoţit de poliţişti locali într-un imobil locuit de ţigani şi supus retrocedării.
Back to top
ex-ad
Wed Jan 05 2011, 12:37PM
nosce te ipsum

Registered Member #1

Mihais wrote ...

Ex-Ad,da' tre' sa recunosti ca scoaterea lui Vadim in prim plan e o superba mutare de sah din partea gastii adverse regimului.

n-as baga mina-n foc ca de acolo vin mutarile... nu stiu de ce, dar nasului meu ii miroase a altceva... de aceea nici nu am precizat nimic cind m-am referit mai devreme la asta...

ma incapatinez sa repet: de ce nu se aplica legea in cazul lui Vadim? ar fi suficient ca macar politistul ala tras de haine si madam executor sa depuna plingeri...

... raspunsul la aceasta intrebare, mihais, indica cine sta cu tabla aia de sah pe masuta....

[ Edited Wed Jan 05 2011, 12:44PM ]
Back to top
Boribum
Wed Jan 05 2011, 12:51PM
boribum
Registered Member #2395

Evacuare-evacuare,dar o problema persista : cum va mai aparea,oare,ziarul Tricolorul ? E un ziar deosebit,plin de patriotisme,util multor oameni cel putin o data pe zi. Unora chiar si de doua ori... .

Back to top
ex-ad
Wed Jan 05 2011, 12:51PM
nosce te ipsum

Registered Member #1

hihihihihihi...

LINK

Procurorul general al României, Codruţa Kovesi, a declarat marţi că va începe o urmărire penală şi criminalistică pe numele lui C.V.Tudor, în urma incidentelor de luni, de la evacuarea sediului central al PRM.

"Va începe o urmărire penală şi criminalistică şi vă asigur că dosarul va fi soluţionat cu celeritate", a declarat Kovesi, la sediul CSM.

Întrebată care sunt procedurile de îndeplinit şi dacă pentru urmărirea penală a europarlamentarului este nevoie de un aviz de la PE, procurorul general a afirmat: "Imunitatea pentru un europarlamentar este imunitatea prevăzută de fapt în legislaţia naţională, este aceeaşi ca şi pentru senatorii şi deputaţii din Parlamentul României. Un astfel de aviz sau cerere de luare a unei măsuri preventive este supusă regulilor din legislaţia naţională. Deocamdată, pentru demararea investigaţiilor, nu este necesară o autorizare specială în acest sens".

Paula Daniela Şomăldoc, executorul judecătoresc pe care şeful PRM a agresat-o verbal şi căreia i-a aruncat un pahar cu apă în faţă luni a anunţat că va face o plângere penală pe numele lui Corneliu Vadim Tudor.

[ Edited Wed Jan 05 2011, 12:56PM ]
Back to top
Mihais
Wed Jan 05 2011, 12:59PM

Registered Member #2323

ex-ad wrote ...

... raspunsul la aceasta intrebare, mihais, indica cine sta cu tabla aia de sah pe masuta....

Nu-i musai ,pt. ca 2 tabere pot cauta sa controleze aceasi piesa.
Back to top
Ghost_dog
Wed Jan 05 2011, 01:00PM
Registered Member #1370

Ori suntem golani ori nu mai suntem , vb unui clasic , adica ne lasam calcati pe demnitate si apoi aruncam cu plangeri in stange si in dreapta . Asta este problema Romaniei in ziua de azi , preferam sa reactionam in loc sa actionam .
Sincer executoarea si politisti au meritat sa fie "batjocoriti" ptr ca au plecat cu capul jos . Cand ajungem la punctul in care nu mai aveam demnitate ,onoare, incredere si mai ales respect de sine , mai bine ne apucam de agricultura prin Spania . Punct .
Back to top
truepride
Wed Jan 05 2011, 01:10PM
Fiat justitia ruat caelum

Registered Member #996

Doua observatii: (ce-mi place sa bag de vina)

1.Urmarirea penala o inteleg dar urmarirea criminalistica nu am gasit-o prin nici un cod. Poate codurile mele sunt de vina... le am pe cele vechi.
2.Tanti domana procuror jeneral, ia da tu un telefon pana la PE acolo sa-i ridice putintel imunitatea nu de alta dar sa nu ai surprize sau macar sa primesti o notificare cum ca imunitatea nu se extide pentru aberatile lui extraparlamentare.Lasa dumneata sa transeze instanta abilitata problema imunitatii(complicata al dracu, tot nu a gasit o baza comuna), ca daca vad cum face presa din vadim un martir fac cu nervii.Si daca ne mai da si in primire la CEDO pentru ca nu i-am respectat drepturile si noi trebuie sa-i platim despagubirile... ma fac si eu tribun de suparare.

[ Edited Wed Jan 05 2011, 01:12PM ]
Back to top
Go to page
  <<        >>   

Jump:     Back to top

Syndicate this thread: rss 0.92 Syndicate this thread: rss 2.0 Syndicate this thread: RDF