Proiect SEMPER FIDELIS
  • Prima pagina
  • FORUM
  • Despre noi
  • Statut
  • Galeria foto
  • Download-uri

Remember me      Forgot password?    Signup

Forums

Proiect SEMPER FIDELIS :: Forums :: Securitate nationala :: SRI

<< Previous thread | Next thread >>
Noul sef al SRI
Go to page
  <<      
Moderators: ex-ad, colonelul, echo, truepride, dorobant, spk, Radu89, Pârvu Florin, justme, Mihais, Resboiu
Author Post
Ultra'
Fri Jan 30 2015, 11:28PM
Registered Member #2406

Sper ca lumea sa nu se simta jignita de acest "hai sictir", ca nu tin minte de vreo "bagare" sau "scoatere". Colegul nostru Apkah a fost nu de putine ori mai acid decat aceasta remarca si nu a fost problema.

Si pe bune, atata timp cat suntem facuti asa si pe dincolo de acesti paraziti ai politicii, gen premierul, nu poti sa-mi ceri sa respect pe cineva care nu ca nu ma respecta, asa, cat de cat, dar ma face pe toate partile in fiecare zi. Si dupa, mai vine si ma si trage de urechi ca nu sunt cum ar trebui sa fiu, in general sa nu comentez, sa fiu un bun roman, crestin, bla bla bla, etc. Trebuie doar sa produc pentru burdihanurile lor. Nu, chiar am fost cu mult bun simt, un gentleman, spunandu-i aluia de la guvern hai sictir. Va salut!
Back to top
Decebal
Fri Jan 30 2015, 11:57PM
SUD-EST
Registered Member #9917

@Ultra` si aici ca in multe parti e pe pile, unora li se trece cu vederea, altora li se permite si altora li se taie macaroana la orice

subscriu la ce ai spus despre Apkah.
Back to top
justme
Sat Jan 31 2015, 02:51AM

Registered Member #2073

@Ultra'
Nu "sictir"-ul a fost deranjant, ci ce ai scris imediat dupa. Acolo e chestia pe care te-ai facut ca nu o intelegi, ducand discutia in alta directie.
Vrei sa-l "busesti" pe Ponta? Esti nemultumit de el si altii asemenea? Ai la dispozitie cel putin doua topicuri: "Politica noastra..." si "Guvernul Victor Ponta". Acest topic este legat de SRI. Nu-ti place ce spune premierul referitor la SRI? Ataca ideea, nu arunca o expresie ce are ca efect doar interventia unuia dintre admini.
Referitor la aciditatea lui apkah, comparatia nu-si are rostul.
Inchidem aici contrele si revenim la subiect.
Multumesc.
Back to top
ALM
Sat Jan 31 2015, 08:03AM
Registered Member #2039

Oricum, postările noastre sunt "frecţie la picior de lemn" pentru politicieni. Cine are ceva de spus şi are şi curaj în exteriorul debaralei poate scrie aici: LINK sau aici LINK
Back to top
Go to page
  <<       

Jump:     Back to top

Syndicate this thread: rss 0.92 Syndicate this thread: rss 2.0 Syndicate this thread: RDF