Proiect SEMPER FIDELIS
  • Prima pagina
  • FORUM
  • Despre noi
  • Statut
  • Galeria foto
  • Download-uri

Remember me      Forgot password?    Signup

Forums

Proiect SEMPER FIDELIS :: Forums :: Securitate nationala :: MAI

<< Previous thread | Next thread >>
Drepturi banesti in M.A.I.
Go to page
  <<        >>  
Moderators: ex-ad, colonelul, echo, truepride, dorobant, spk, Radu89, Pârvu Florin, justme, Mihais, Resboiu
Author Post
Ghost_dog
Thu Jun 07 2012, 11:47PM
Onoarea mea este loialitatea
Registered Member #1370

Ouau 11 lei ce ma fac Doamne cu atatia bani ?

pana si amaratul asta a primit 1 milion .

Nici macar nu acopera bani de mancare pentru cei aproape 24 de ore cat vom sta in serviciu ( ma refer la astia de suntem mai fraieri ) .
Back to top
Ghost_dog
Sat Jun 09 2012, 01:50PM
Registered Member #1370

Ioan Rus despre alocarea fondurilor necesare dotării polițiștilor: „Vom organiza un asalt asupra Finanţelor”

Autor: Antoaneta Etves

Premierul Victor Ponta i-a promis ministrului de Interne, Ioan Rus, că primeşte bani din Fondul de rezervă dacă alegerile sunt bine organizate. În replică, Rus a spus, în glumă, că, dacă nu va primi banii, va lua cu asalt Ministerul de Finanțe.
Ioan Rus este ministrul care are opt secretari de stat

Premierul Victor Ponta a promis ministrului de Interne că va aviza, luni, alocarea fondurilor necesare plăţii unor drepturi financiare restante sub condiţia unei bune organizări a alegerilor.

„Ieri, am avut o discuţie cu ministrul de Finanţe şi îmi spunea dacă dăm nişte bani de la Fondul de rezervă pentru Ministerul Administraţiei şi Internelor. Eu semnez luni dacă îmi arătaţi că organizaţi alegerile perfect şi că nu sunt probleme. Este bine ?", i-a spus Ponta ministrului de Interne, la videoconferinţa organizată organizată, astăzi, de Guvern cu autorităţile locale.

Ministrul i-a răspuns însă că, dacă alegerile vor fi bine organizate, acest lucru se va datora şi faptului că există „un pic de benzină" pentru autovehiculele poliţiei. „Cred că exageraţi, domnule prim-ministru. Aia cu perfecţiunea nu ştiu cum arată, deci dacă alegerile sunt bine organizate, este şi din cauză că am avea un pic de benzină, motorină. Desculţi, flămânzi şi goi, făr-adăpost? Va fi mai dificil, dar ne descurcăm oricum. Îl lăsăm pe Florin Georgescu (ministrul Finanţelor-n.r.) să viseze până luni că nu ne dă banii, dar ni-i va da. Altfel, vom organiza un asalt asupra Finanţelor”, a glumit Ioan Rus, apelând primul vers al poeziei „Noi vrem pământ!” a lui George Coşbuc.

Banii ceruți de ministrul de Interne reprezintă restanţele la echipament pe care Guvernul trebuie să le plătească angajaţilor Ministerului Administraţiei şi Internelor.

Citiţi mai mult: Ioan Rus despre alocarea fondurilor necesare dotării polițiștilor: „Vom organiza un asalt asupra Finanţelor” - Guvern > EVZ.ro LINK
EVZ.ro

Cam aici singura informatie concreta .
Back to top
soryn
Sat Jun 09 2012, 03:29PM
Registered Member #4042

cine imi poate spune, care este legea unde se spune ca, odata cu intrarea in vigoare a legii salarizarii bugetarilor solda de merit se include in salar si nu mai poate nimeni sa ti-o retraga !

Va multumesc !
Back to top
RAHAN
Mon Jul 02 2012, 03:25PM
Registered Member #3835

BANII DE ECHIPAMENT MAI VIN ANUL ASTA????????????????????
STIE CINEVA CEVA? VREUN ZVON, MACAR SA NE AMAGIM SINGURI, ŞI SĂ SPERAM CA PROŞTII.

[ Edited Mon Jul 02 2012, 04:43PM ]
Back to top
ŽELJKO
Mon Jul 02 2012, 04:49PM
Omul cu adevarat bun este doar cel care ar fi putut fi rau si n-a fost. (Nicolae Iorga)
Registered Member #2730

asteptam rectificare bugetara.
Back to top
RAHAN
Tue Jul 03 2012, 06:04PM
Registered Member #3835

ŽELJKO wrote ...

asteptam rectificare bugetara.

de care rectificare vorbesti?.... din noiembrie sau de la anul?
Back to top
ŽELJKO
Tue Jul 03 2012, 08:45PM
Omul cu adevarat bun este doar cel care ar fi putut fi rau si n-a fost. (Nicolae Iorga)
Registered Member #2730

din iulie...
Back to top
bushes
Fri Jul 06 2012, 08:05PM
VIVA LA CORRUPCION !
Registered Member #4517

"RE: SUME RESTANTE
COGITO
Membru

Postare: 8

se pare ca la salariul de luna asta vor intra 800 ron,echivalentul a 50 % din restanta de echipament pe anul trecut...Deasemenea,se vor opri pe stat 1% pentru a cumpara lumanari sindicatelor... " LINK

asta am auzit si eu dar banueisc ca stiti deja ....
Back to top
J.A.B.C.
Sun Jul 08 2012, 10:35AM
Registered Member #2445

De fapt este o Mita electorala si aceste drepturi banesti ce vin numai atunci cand cei de la putere au nevoie de Noi !
Back to top
1 User said Thank to J.A.B.C. for this Post :
 justme (08 Jul 2012, 14:42)
Ghost_dog
Mon Jul 09 2012, 12:18PM
Registered Member #1370

J.A.B.C. wrote ...

De fapt este o Mita electorala si aceste drepturi banesti ce vin numai atunci cand cei de la putere au nevoie de Noi !

Sa tot fie mita de genul in fiecare luna nu voi refuza .
Back to top
Homefire
Mon Jul 09 2012, 06:04PM
Firefighther
Registered Member #4438

Recuperarea drepturilor banesti pierdute ...Fâîâîssssss....
Promisiunea reintregirii salariilor bugetarilor cu 8%, amanata cel putin doua luni
Cei care aşteptau, ca niste milogi ( inclusiv eu ) , să încaseze în iulie solda pe luna iunie majorată cu 8%....o să primească "rabdari prajite "

Cei 1.2 milioane de bugetari, care asteptau sa incaseze in iulie salariul aferent lunii iunie majorat cu 8%, si pensionarii, care ar fi trebuit sa primeasca inapoi o parte din contributiile la asigurarile de sanatate platite in plus, conform ordonantei de urgenta adoptate de Guvern, dupa negocierile din luna mai cu Fondul Monetar International, mai au de asteptat cel putin doua luni.
Florin Georgescu, ministrul Finantelor, a anuntat ca Guvernul va efectua la sfarsitul lunii iulie prima rectificare bugetara din acest an, ce va include fondurile pentru majorarea cu 8% a salariilor si rambursarea banilor catre pensionari. Prin urmare, daca reintregirea va fi operata de la 1 august, bugetarii si pensionarii vor incasa sumele respective abia in septembrie.
Pentru a doua transa de majorare a salariilor bugetarilor, prevazuta sa fie achitata in luna ianuarie a anului viitor, fondurile aferente vor fi incluse in bugetul de stat pe 2013.

LINK

"E preferabil să spui întotdeauna adevărul, bineînţeles doar dacă nu eşti un mare mincinos." - Jerome K. Jerome

[ Edited Mon Jul 09 2012, 06:05PM ]
Back to top
Klaus
Tue Jul 10 2012, 11:53AM
Registered Member #3279

@Homefire - Acuma pe cine sa crezi? Unii zic ca da... La MAI se va vedea pe 14 ale lunii.

LINK

Bugetarii primesc de astăzi salarii mărite cu 8%

După doi ani în care salariile bugetarilor au fost îngheţate, aproape 1,2 milioane de bugetari primesc, astãzi, salariile mãrite cu 8%.

În funcție de încadrarea salarială, angajații ar putea primi între 50 și 200 de lei. Profesorii vor avea, în medie, mai mult cu 108 lei la salariu. Acest lucru nu îi mulțumește, însă prea mult pe dascăli, ținând cont că în învățământ media salariilor este cea mai mică în comparație cu alte sectoare bugetare, diferențele fiind între 300 și 500 de lei.

În plus, punerea în practică a hotarârilor judecătorești definitive privind plata drepturilor salariale restante s-a tot amânat.

În această primăvara, guvernul a anunţat că va reîntregii remuneraţiile în două etape: prima tranşă de 8% care a fost aplicată în iunie şi este primită de bugetari în iulie, urmând ca a doua tranşă de reîntregire a salariilor bugetarilor să fie calcultă în decembrie. Bugetarii vor primi aceşti bani în ianuarie 2013.
Back to top
Homefire
Tue Jul 10 2012, 02:48PM
Firefighther
Registered Member #4438

Klaus wrote ...

@Homefire - Acuma pe cine sa crezi? Unii zic ca da... La MAI se va vedea pe 14 ale lunii.

Eu nu mai cred pe nimeni ... sunt fan MasterCard...tot timpul EL spune numai si numai adevarul ! "Sunt unele lucruri pe care banii nu le pot cumpăra...pentru toate celelalte există MasterCard"
Back to top
Homefire
Tue Aug 07 2012, 02:14PM
Firefighther
Registered Member #4438

Se pare că vom primi restanţa la norma de echipament pâna la sfarsitul lunii august 2012...si restul ceva promisiuni ...până la sfârşitul anului 2012 !

Noul ministru de Interne a dispus plata restanţelor la echipament pe 2011 angajaţilor MAI

Ministrul Administraţiei şi Internelor, Mircea Duşa, a afirmat, marţi, că a dispus plata restanţelor la echipament pe 2011 în cazul angajaţilor MAI.

"Am avut o primă şedinţă cu conducerea ministerului, cu şefii de arme, am făcut o radiografiere a activităţii din minister şi sigur după aceea şi o întâlnire cu cei care răspund de partea financiară a ministerului şi chiar astăzi am dispus plata restanţelor la echipament pe anul 2011. Aşa cum ştiţi, au fost plătite 60% dintre drepturile pe care lucrătorii ministerului le au şi am dispus şi plata diferenţei de 40%, aşa că datoriile ministerului faţă de lucrătorii acestuia pe 2011 vor fi plătite până la sfârşitul lunii integral, urmând să fac demersuri ca să-şi primească drepturile şi pentru anul 2012", a declarat Duşa, după prima întâlnire de lucru cu şefii structurilor centrale din MAI.

LINK

Să tot schimbe " ăştea" ministrul de interne !

[ Edited Tue Aug 07 2012, 02:46PM ]
Back to top
Ghost_dog
Sat Aug 11 2012, 03:01PM
Registered Member #1370

Homefire wrote ...

Se pare că vom primi restanţa la norma de echipament pâna la sfarsitul lunii august 2012...si restul ceva promisiuni ...până la sfârşitul anului 2012 !

Noul ministru de Interne a dispus plata restanţelor la echipament pe 2011 angajaţilor MAI

Ministrul Administraţiei şi Internelor, Mircea Duşa, a afirmat, marţi, că a dispus plata restanţelor la echipament pe 2011 în cazul angajaţilor MAI.

"Am avut o primă şedinţă cu conducerea ministerului, cu şefii de arme, am făcut o radiografiere a activităţii din minister şi sigur după aceea şi o întâlnire cu cei care răspund de partea financiară a ministerului şi chiar astăzi am dispus plata restanţelor la echipament pe anul 2011. Aşa cum ştiţi, au fost plătite 60% dintre drepturile pe care lucrătorii ministerului le au şi am dispus şi plata diferenţei de 40%, aşa că datoriile ministerului faţă de lucrătorii acestuia pe 2011 vor fi plătite până la sfârşitul lunii integral, urmând să fac demersuri ca să-şi primească drepturile şi pentru anul 2012", a declarat Duşa, după prima întâlnire de lucru cu şefii structurilor centrale din MAI.

LINK

Să tot schimbe " ăştea" ministrul de interne !

Nu asa este corect? Discutam de bani din 2011 totusi . Noi muncim in 2012 .
Back to top
Go to page
  <<        >>   

Jump:     Back to top

Syndicate this thread: rss 0.92 Syndicate this thread: rss 2.0 Syndicate this thread: RDF