Proiect SEMPER FIDELIS
  • Prima pagina
  • FORUM
  • Despre noi
  • Statut
  • Galeria foto
  • Download-uri

Remember me      Forgot password?    Signup

Forums

Proiect SEMPER FIDELIS :: Forums :: Securitate nationala :: MAI
 
<< Previous thread | Next thread >>
Situatii de urgenta
Go to page
  <<      
Moderators: ex-ad, colonelul, echo, truepride, dorobant, spk, Radu89, Pârvu Florin, justme, Mihais, Resboiu
Author Post
Pârvu Florin
Sun Jan 31 2021, 10:23PM
Iubesc Romania cu o ura adanca ! Fiindca nu este asa cum ar trebui sa fie! Asa cum poate sa fie!

Registered Member #1287
Joined: Wed Dec 10 2008, 11:28AM

Posts: 2130
Thanked 661 time in 426 post
Pârvu Florin wrote ...





Efecte secundare:
- oboseală ușoară timp de două zile
- durere locală moderată timp de trei zile.
Asta e tot.
Rapelul va fi administrat după 21 de zile, adică pe 11 ianuarie, iar după alte șapte zile, adică pe 18 ianuarie, sunt 95% șanse ca organismul meu să fi produs o cantitate suficientă de anticorpi astfel încât să fiu imun.





Aceleasi efecte secundare ca prima data, doar ca de intensitate si durata mai scazuta.

***


Cassius wrote ...

Problema fundamentalā in toatā aceastā (artificialā) tevaturā nu este vaccinul, ci încrederea.
...
Incredere in autoritāți (mai ales la noi) n-aș avea nici sā le las in grijā o monedā de 5(cinci) bani, darāmite corpul/ sānātatea.


Acelasi lucru il spuneam si eu,

Pârvu Florin wrote ...

Pârvu Florin wrote ...

Joia trecuta, pe 31 ianuarie, am fost in audienta la domnul comisar sef de politie Gabriel Ovidiu Gales, imputernicit director al Directiei medicale a MAI.
Subiectul audientei l-a constituit vizita medicala periodica a angajatilor ISU Basarab I al judetului Dambovita.
La audienta au participat si domnul comisar sef de politie medic Lamar Sorin si doamna comisar sef de politie Bunescu Simona.

Discutiile din cadrul audientei au fost mai multe, dar relevanta este doar promisiunea pe care a facut-o domnul comisar sef Gales ca pana cel mai tarziu la sfarsitul verii va incepe vizita medicala a angajatilor ISU Dambovita.

La cateva ore dupa audienta, vorbeam cu un bun prieten de-al meu, care-mi zice: "Du-te, ba-n **** mea! Tu esti chiar atat de prost incat nu-ti dai seama ca ala trebuia sa-ti spuna si el ceva...!? si ti-a spus exact ce vroiai tu sa auzi, doar ca sa te vada iesind de la el din birou!!!"
Mi-e neclar daca prietenul meu are sau nu dreptate... dar pana la proba contrarie eu cred ca e bine sa ai incredere in oameni.

Vom vedea intr-o jumatate de an ce se va intampla, de-om trai si-om fi sanatosi, si daca n-o fi cum zice legea, mergem iar, de data asta sa-i batem obrazul!




Bineinteles ca promisiunea lu' nenea ala e si azi vorba in vant, si-am mai fost inca o data in audienta la directorul Directiei medicale a MAI, si-am discutat cu cel care conduce acum destinele acestei institutii, si a fost una dintre cele mai umilitoare experiente din viata mea.

Voi incerca sa fiu cat se poate de succint.

Intalnire programata cu doua saptamani inainte si confirmata cu o zi inainte, intru, buna ziua, buna ziua, el: sa stiti ca ma grabesc foarte tare, peste zece minute trebuie sa fiu in biroul ministrului, eu incerc sa fiu cat de condensat pot, sa ii expun nevoia de control medical periodic, el se foieste pe scaun, isi consulta nervos agenda, evident ca totul e un fiasco, ies si ma postez in parcul din fata sediului IGPR, de unde pot vedea si iesirea autoturismelor si a oamenilor din sediul Directiei medicale a MAI.

Individul iese la patru fara cateva minute, la trei ore dupa ce discutasem cu el, urca in autoturismul propriu si dispare.

Un jeg!!!

Edit: cred ca intelege toata lumea ca prietenul meu care a ras de mine si mi-a spus ca ala de la prima audienta mi-a zis exact ce voiam eu sa aud doar ca sa ma vada iesind de la el din birou e de fapt alter ego-ul meu.


Pârvu Florin wrote ...

Înainte de a fi pompier, am trăit într-o lume în care, în general, de la soldat până la colonel, dacă cineva îți zicea că va face ceva, ceva-ul acela se și întâmpla.

Încrederea astfel creată era, de fapt, liantul suprem care ne făcea să funcționăm nu ca entități separate, ca indivizi care trage unul hăis și altul cea și care își urmărește fiecare scopul său, ci ca grup de cercetare și batalion de cercetare în dispozitivul adversarului, în care fiecare individ se pune conștient în slujba intereselor superioare ale grupului, lăsându-le pe ale sale mai la urmă, dar urmând ca grupul să-l gratuleze într-un fel sau altul când obiectivele erau atinse.

Nu vreau să mă apuc să dau lecții introductive în sociologie, dar indivizi ca cei de mai sus în poziții de decizie, sunt, cred, cea mai mare calamitate pe capul țării ăsteia, fiindcă subminează capitalul cel mai important pe care îl avem și fără de care nu vom putea răzbi, și anume încrederea pe care o avem unul în celălalt.


iar pe 10 martie 2020 scriam pe chatbox

Nu mai tratați, bă, publicul ca pe o gașcă de copii tembeli care nu înțeleg nimic din ce se întâmplă!
Spuneți, băăă, ADEVĂRUL!


Si exact asta a fost motivul pentru care mi-am luat bocceaua-n bat si am plecat catre alte zari, neincrederea...

Va urma
Back to top
1 User said Thank to Pârvu Florin for this Post :
 Cassius (10 Feb 2021, 00:20)
Pârvu Florin
Tue Feb 09 2021, 03:30PM
Iubesc Romania cu o ura adanca ! Fiindca nu este asa cum ar trebui sa fie! Asa cum poate sa fie!

Registered Member #1287
Joined: Wed Dec 10 2008, 11:28AM

Posts: 2130
Thanked 661 time in 426 post
Domnule Cassius, imi place sa cred ca suntem aici ca sa invatam unii de la altii, si pareti a fi un om de la care as putea invata lucruri.

Puteti, va rog, sa imi spuneti cum vedeti dumneavoastra toata povestea asta?

Multumesc anticipat!
Back to top
1 User said Thank to Pârvu Florin for this Post :
 Cassius (10 Feb 2021, 00:21)
Cassius
Tue Feb 09 2021, 11:47PM
Achtung ! Zeit für spannungsbogen ! 🎯
Registered Member #29535
Joined: Sat Nov 02 2019, 05:07PM

Posts: 81
Thanked 25 time in 23 post
Domnule Pârvu, mă onorați acordând credit posibilei mele păreri.
De regulă evit a opina asupra unor aspecte / domenii cu care nu am legătură directă - chiar dacă la nivelul simțului comun aș putea emite niște...cugetări.

In speța acestor audiențe - demersuri frumoase prin temeritate, inutile prin finalitate - cred că esența ați sesizat-o deja dvs. :" mi-a spus ce voiam să aud".
Păi toată Romănia (sau, nuanțând, toate "conducerile" României) dobândesc expertiză in asta. Provincia zice "ce vrea Bucureștiul să audă", Bucureștiul zice "ce vrea UE să audă". Invers, lanțul nu mai e așa elaborat (teama e ierarhică), dar și pentru plebei, mai ales la alegeri, "se zice ce vor să audă".

In bună măsură, aceste lucruri au fost mereu valabile in România, dar altădată "lanțul" era mai scurt. Se axa pe "ce vrea Mareșalul să audă" (1940-1944), ulterior "ce vrea Tovarășu' să audă" - cu perioada 1947-1960 când mai era și "ce vor rușii să audă".

Poate e fibra latino-balcanică. Dar nu e mereu așa, căci și dvs. ați avut și experiențe cu oameni / instituții mai cu seriozitate.

Prima problemă, in esența ei, sunt sistemele militarizate, care, deși poftesc a se asemăna, nu sunt deloc similare, in fond, instituțiilor eminamente militare (adică, hm...doar M.Ap.N).

Restul, garnisite cu epoleți mai ales după sistem sovietic, extrag din termenul "militar" doar controlul necondiționat, posibilitatea de-a dispune după plac de oamenii constrânși de un jurământ, etc. Aici ar fi o diferență, ca cea intre noțiunile de "militar" și "războinic". Pe vremuri noțiunile erau identice, căci meseria (unică) a militarului e războiul. Eh, și când era vorba de război, nimeni, absolut nimeni, nu-și permitea batjocorirea trupelor combatante. Nici Hitler, nici Stalin - care altminteri nu clipeau a pune paru' pe oricine altcineva.

Nemaifiind războaie, a rămas doar forma - de unde și năravul de a face totul "de formă" (și șefii, dar, obiectiv vorbind, și subordonații). Iar in sistemele care nici măcar n-au fost, cândva, realmente militare...nu mai are rost să discutăm.

O a doua cauză, mai grea (și mai recentă) e statutul de colonie la care am ajuns. Nu neapărat impus de Bruxelles (deși clar pe ăia nu-i deranjează) cât autoimpus de "diriguitorii" autohtoni. Răspunderea (asumarea ei, mai exact) ar veni și prin puterea exemplului, dar de unde exemple ? Ăl de v-a primit n-avea niciun chef să ducă "mai sus" aspectele sesizate, miniștrii n-au niciun chef să-l perturbe pe tov."prim" cu "din astea", prim"...nu vrea la prezident...prezident nu vrea să supere Bruxelles.
Nu există verticalitate (implicit răspundere) pentru că nu există independență (in sens real, factual, nu declarativ). Și intr-un cerc vicios ca ăsta (ba, mai rău, nu doar cerc, ci spirală crescătoare vicioasă), un singur om (fie decident mediu, fie mai de vârf) nu se va implica decât la nivelul declarativ (cel mult).

Nu știu dacă v-am răspuns ce "voiați să auziți" (haahha !), dar cu siguranță ați sesizat și singur aceste cauzalități. Doar că, asemeni multor oameni de bună credință, le vedeți, dar nu vreți să le acceptați.

Oricum, felicitări pentru demersuri (mai ales pentru consecvența lor).
In ciuda satirei aparente, Cervantes chiar íl aprecia pe Don Quijote.
Back to top
1 User said Thank to Cassius for this Post :
 Pârvu Florin (11 Feb 2021, 02:11)
Pârvu Florin
Tue Dec 14 2021, 10:36PM
Iubesc Romania cu o ura adanca ! Fiindca nu este asa cum ar trebui sa fie! Asa cum poate sa fie!

Registered Member #1287
Joined: Wed Dec 10 2008, 11:28AM

Posts: 2130
Thanked 661 time in 426 post




Media deceselor din luna octombrie in ultimii 25 de ani e de 22 000.

Numarul de decese din octombrie 2021 e de 45 000.

In octombrie 2021 au murit 23 000 de oameni in plus fata de normal, dintre care doar 10 000 de Covid. Despre restul de 13 000... nu avem nicio explicatie oficiala.

Sa ne uitam acum la perioada mai 2020 - octombrie 2021.

Cumulat, Romania a pierdut 97 000 (sa rotunjim la 100 000, sa ne fie mai usor) de oameni in PLUS fata de normalul ultimilor 10 ani. Dintre care doar 50 000 de Covid. Restul de aproape 50 000... nu avem nicio explicatie oficiala.

O suta de mii de morti in 17 luni.

Asta este bilantul Covid-19 in Romania, asta este nota de plata in vieti. O suta de mii de oameni pe care poate ii plang cei apropiati, dar de care noua, celorlalti, nu ne pasa nici cat negru sub unghie. A murit cel de langa mine in mod complet absurd, iar eu rad si chefuiesc.

Ce inseamna totusi 100 000 de morti? Un raspuns rapid se obtine daca se compara cu pierderile Romaniei in al doilea razboi mondial. Romania a pierdut in jur de 300 000 de oameni in al doilea razboi mondial, dintre care 92 000 pe front.
Asadar, 92 000 in 4 ani, intre 1941 si 1945.
Tot Romania a pierdut 100 000 de oameni ucisi de Covid, direct si indirect, intr-un an si jumatate. Altfel spus, pierderile Romaniei de la "o simpla gripa" intr-un an si jumatate sunt mai mari deja decat pierderile directe de pe front din al doilea razboi mondial in 4 ani.

LINK

[ Edited Tue Dec 14 2021, 10:40PM ]
Back to top
apkah
Fri Dec 17 2021, 09:48PM
arcan
Registered Member #566
Joined: Sat May 19 2007, 11:14AM

Posts: 3278
Thanked 252 time in 179 post
Ca sa nu mai fi atat de singur pe aici.Am o intrebare.Nu ti se pare nimic ciudat?22000 morti cand romanii erau NE vaccinati.45000 dupa vaccinare. WTF?
Aceeasi situatie in orice tara de pe glob! COmparativ orice zi din anul asta cu una din 2020 are dublu la infectari/morti...
Back to top
Pârvu Florin
Fri Dec 17 2021, 11:25PM
Iubesc Romania cu o ura adanca ! Fiindca nu este asa cum ar trebui sa fie! Asa cum poate sa fie!

Registered Member #1287
Joined: Wed Dec 10 2008, 11:28AM

Posts: 2130
Thanked 661 time in 426 post
apkah wrote ...

Aceeasi situatie in orice tara de pe glob!


Pe ce te bazezi?
Back to top
apkah
Mon Dec 20 2021, 07:16PM
arcan
Registered Member #566
Joined: Sat May 19 2007, 11:14AM

Posts: 3278
Thanked 252 time in 179 post
Pe statistica.Nu pe Mama Omida!Intra pe LINK si gasesti tot ce vrei.Poti compara fiecare zi din anul asta cu anul trecut in orice tara.
Back to top
apkah
Mon Dec 20 2021, 08:12PM
arcan
Registered Member #566
Joined: Sat May 19 2007, 11:14AM

Posts: 3278
Thanked 252 time in 179 post
Pârvu Florin wrote ...

...

In octombrie 2021 au murit 23 000 de oameni in plus fata de normal, dintre care doar 10 000 de Covid. Despre restul de 13 000... nu avem nicio explicatie oficiala.

Sa ne uitam acum la perioada mai 2020 - octombrie 2021.

Cumulat, Romania a pierdut 97 000 (sa rotunjim la 100 000, sa ne fie mai usor) de oameni in PLUS fata de normalul ultimilor 10 ani. Dintre care doar 50 000 de Covid. Restul de aproape 50 000... nu avem nicio explicatie oficiala.

O suta de mii de morti in 17 luni.

Asta este bilantul Covid-19 in Romania, asta este nota de plata in vieti. ...
LINK


Chiar si cu cifrele astea mincinoase ies 60000.Dar,e prea mica cifra.Hai s ao facem 100 000 .Ca suna mai bine.
Cam cum a zis Stalin despre morti...


Ce ne mai place sa batem campii ...asa e cand faci mate cu femeia de servciu...

[ Edited Mon Dec 20 2021, 08:14PM ]
Back to top
Pârvu Florin
Fri Dec 31 2021, 03:08PM
Iubesc Romania cu o ura adanca ! Fiindca nu este asa cum ar trebui sa fie! Asa cum poate sa fie!

Registered Member #1287
Joined: Wed Dec 10 2008, 11:28AM

Posts: 2130
Thanked 661 time in 426 post
Cu toate ca mi-as dori din tot sufletul ca statistica de mai sus sa fie o fantasmagorie, ea e cat se poate de reala si de corecta si exprima realitatea gri a Romaniei momentului, 97 000 de romani, fiecare dintre ei fiind o persoana si avand o poveste de viata, au murit inainte de vreme din cauza incompetentei celor care au gestionat pandemia.

Foarte probabil, cei mai multi dintre cei 97 000 sunt si cei mai vulnerabili dintre noi, cei mai saraci, cei mai needucati, cei carora le e cel mai greu sa acceseze informatii si servicii oferite de statul roman...

Statistica de mai sus e sustinuta, in parte, de informatii facute publice de Institutul National de Statistica LINK

O sa repostez graficul alaturi de o captura de ecran de pe site-ul INS, in asa fel incat oricine poate vedea cu usurinta ca datele din ambele coincid.








Mai slab decat noi au performat, dpdv-ul asta, al mortalitatii excedentare, in Europa, Bulgaria, Serbia, Rusia, Macedonia, Lituania, Bosnia Hertegovina, iar mai bine decat noi, imediat deasupra noastra, Polonia si Albania.
Onoranta asociere, nu-i asa...?

In ce priveste afirmatia ca peste tot s-a dublat numarul deceselor, hmmm, stiu si eu...?
Oficiul National de Statistica din Marea Britanie ne spune altceva.

In the week ending 3 December 2021 (Week 48), 11,659 deaths were registered in England and Wales; this was 192 more deaths than the previous week (Week 47) and 12.6% above the five-year average (1,302 more deaths).

In saptamana care se sfarseste pe 3 decembrie 2021 au fost inregistrate in Anglia si Tara Galilor 11 659 de decese, cu 192 mai multe decat in saptamana anterioara si cu 12,5 la suta peste media ultimilor cinci ani (un numar suplimentar de 1 302 decese."
LINK

De la 12,5% la 100%... eu zic ca e o distanta destul de mare...

Si Anglia e una din tarile vestice care a performat foarte slab data fiind retinerea de a impune restrictii in prima faza a pandemiei, abordare pe care au intors-o peste noapte la 180 de grade cand si-au dat seama ca urmeaza un macel pe care societatea nu e pregatita sa il accepte, si care abordare atarna si acum ca o piatra de moara de gatul decidentilor din guvernul britanic.

Sunt si tari in care mortalitatea excedentara e negativa, adica in care in timpul pandemiei au murit mai putini oameni decat in vremuri normale, dar aia sunt intr-alta liga, n-avem noi nicio treaba cu ei si nici nu vom avea prea curand: Singapore, Australia, Islanda, Taiwan, Liechtenstein, Noua Zeelanda.



[ Edited Sat Jan 01 2022, 04:19AM ]
Back to top
apkah
Tue Jan 04 2022, 10:55PM
arcan
Registered Member #566
Joined: Sat May 19 2007, 11:14AM

Posts: 3278
Thanked 252 time in 179 post
Care ,,noi,,?Ce tot o dai cu ,,noi,,?TAre te mai plictisesti pe acolo de iti pierzi timpul pe forumul asta mort si ingropat.
Incearca sa traiesti viata nu mai trai din tv . Eu nu vad nici un mort cum ,,vezi,, tu de la mii de km.
E culmea cu voi astia emigrati ,,stiti,, intotdeauna ce e mai bine pentru cei ramasi...
Ati parasit corabia...pa si pusi.Vedeti-va de straintataturile voastre.Ca noi traim bine aici pe pamantul stramosilor nostrii foparte bine si fara ,,grija,, voastra.

Si sa nu uit.Nu uita doza 4.Ca te ia omicronu si ajungi statistica pentru un alt apatrid...

[ Edited Tue Jan 04 2022, 10:56PM ]
Back to top
Pârvu Florin
Wed Jan 05 2022, 10:42PM
Iubesc Romania cu o ura adanca ! Fiindca nu este asa cum ar trebui sa fie! Asa cum poate sa fie!

Registered Member #1287
Joined: Wed Dec 10 2008, 11:28AM

Posts: 2130
Thanked 661 time in 426 post
Pârvu Florin wrote ...

Sunt si tari in care mortalitatea excedentara e negativa, adica in care in timpul pandemiei au murit mai putini oameni decat in vremuri normale, dar aia sunt intr-alta liga, n-avem noi nicio treaba cu ei si nici nu vom avea prea curand: Singapore, Australia, Islanda, Taiwan, Liechtenstein, Noua Zeelanda.



Din lista de mai sus am omis, si imi cer iertare si corectez greseala asta acum, Cuba, o tara care si-a vaccinat mai mult de 90% din populatie cu un ser dezvoltat si produs local.

Si in Cuba vaccinarea e complet voluntara!





Viva Fidel!!! =D>




[ Edited Thu Jan 06 2022, 12:10AM ]
Back to top
Go to page
  <<       

Jump:     Back to top

Syndicate this thread: rss 0.92 Syndicate this thread: rss 2.0 Syndicate this thread: RDF
Powered by e107 Forum System uses forum thanks

More links

Imnul SEMPER FIDELIS
Arhiva stiri
Trimite-ne o stire
Marsuri
Articole
2% pentru voi
Directia Generala Anticoruptie din MAI
Resboiu blog
Asociatia ROMIL
InfoMondo
Fundatia Pentru Pompieri
Liga Militarilor
Politistul
SNPPC
NATOChannel TV
Forumul politistilor
Forumul pompierilor
Asociatia "6 Dorobanti"
© 2006-2015 Proiect SEMPER FIDELIS
Site protejat la copierea cu soft-uri dedicate. Banare automata.Opiniile exprimate pe forum nu reprezinta si pozitia asociatiei fata de persoane, institutii si evenimente. Regulile de functionare a forumului sint formulate in baza prevederilor constitutionale si legilor in vigoare. Asociatia isi exprima pozitia fata persoane, institutii si evenimente prin fluxul de stiri publicat in prima pagina a site-ului.