Proiect SEMPER FIDELIS
  • Prima pagina
  • FORUM
  • Despre noi
  • Statut
  • Galeria foto
  • Download-uri

Remember me      Forgot password?    Signup

Forums

Proiect SEMPER FIDELIS :: Forums :: Securitate nationala :: Cariera in SNS

<< Previous thread | Next thread >>
Cursuri de cariera si specializare
Moderators: ex-ad, colonelul, echo, truepride, dorobant, spk, Radu89, Pârvu Florin, justme, Mihais, Resboiu
Author Post
iBogdan
Fri Mar 01 2013, 08:07PM
ibogdannn
Registered Member #4152

Buna seara,

Am o intrebare simpla :

Sunt SGP si apartin de SMFA . Pot participa la un curs de initiere scafandru , chiar daca acesta aprtine(da pot sa zic asa) de SMFN ? Mi-au explic mai multe cadre(cu care ma inteleg bine) ca orice militar poate participa la acest curs indiferet de arma sa , nu conteaza ca esti de SMFT sau SMFA ... nu conteaza nici daca unitatea nu are functia de scafandru(in cazul meu) . Depinde doar de comandat, daca iti semneaza raportul acela de a pleca la curs (ceea ce se intampla cam rar , pentru ca nu prea le convine sa pleci 1-2luni la curs)

Nu este o ilegalitate , doar ca sansele sunt mici de a-mi semna acel raport . Dar matematic se poate .

Problema este ca seful personalului unitatii mele se bate cu pumnul in piept ca NU , nu se poate sa plec la cursul respectiv pentru ca apartin de SMFA .

Acum vreu sa'i demonstrez ca regulamentul imi permite . Ca sunt sanse minime sa-mi semneze raporul stiu , dar vreu sa le dau intr-un fel peste nas . Practic ma informat gresit pentru a scpa de mine .

Vreu sa fac acest curs pentru a ma putea intra in GNFOS (fara acest curs nu se poate) .

sunt putin dezamagit de sistemul asta comunist , dar chiar vreu fac ceva in cariera militara . Sa-mi dau demisia si sa intru la o unitate de SMFN .... nu-mi permit .

Eu acum am nevoie de niste articole oficiale care sa demonstreze ca participarea mea la acest curs este posibila . Chiar daca sunt de SMFA .

Precizez ca am luat legatura cu dl Cpt. Cdor. Lupascu (GNFOS) , i-am explicat situatia in mare iar acesta mi-a spus doar ca o sa fie o problema semnarea acestui raport de catre comandat (cum si este) . Daca nu era posibila participarea mea la curs ma gandesc ca mi-a fi explicat . Nu ar mai fi pierdut timpul . A ramas sa'l contactez dupa ce rezolv aceasta problema .....

Sunt dispus sa merg si mai sus cu aceasta problema . Am fost amenintat ca ma da afara , am fost jignit si mintit pentru ca nu le-am facut pe plac , adica sa las capu jos si sa plec . Poate ca nu voi rezolva nimic fara o recomandare , dar mai mult de a-mi cauta o greseala pentru a ma putea sanctiona nu ce sa-mi faca .

Va multumesc anticipat !

[ Edited Fri Mar 01 2013, 10:34PM ]
Back to top
MariusMg
Fri Mar 01 2013, 08:17PM
MariusMg
Registered Member #1723

Salut,

Din cate stiu eu,teoretic se poate. Eu am terminat cursul de scafandri in 2011 si apartin de SMFT. Trebuie doar bunavointa la tine la unitate, apoi sa fii sanatos tun si sa treci de psihologic

P.S: Cere-i sefului personalului sa-ti arate el tie unde scrie ca n-ai voie.
Back to top
iBogdan
Fri Mar 01 2013, 08:24PM
ibogdannn
Registered Member #4152

Cred ca daca ma duc iar la el , ma da afara din birou . Imi zice acum doua zile ceva de genu ca de ce nu il cred , adica ii pun cunostintele la indoiala ? Asta insemna nu stiu ce (nu mai retin cuvantul) .

De aceea as vrea sa ma duc la el si sa'i explica in baza unui articol sau ceva ca nu are dreptate si ca eu pot participa (cel putin matematic) la acest curs .

Deja se exagereaja , am fost jignit , umilit si etc de catre acesta . Daca continua asta am sa-i fac un raport (mai are antecedente) . Isi bat joc de mine de parca mi-ar plati ei cursul .

Nu am sa las treburile asa , chit ca o sa ma coste ceva dar o nasola tot ii fac . Sa ma dea afara ... (sunt curios in ce conditii)

[ Edited Fri Mar 01 2013, 08:28PM ]
Back to top
spk
Fri Mar 01 2013, 10:28PM
primum non nocere

Registered Member #537

Dacă funcția ta nu prevede scafandreria mă îndoiesc că îți poate aproba cineva participarea la curs.
Back to top
spk
Fri Mar 01 2013, 10:34PM
primum non nocere

Registered Member #537

Topicul se va redenumi pentru a acoperi o gamă mai largă de subiecte din aceeași sferă.
Back to top
iBogdan
Thu Mar 07 2013, 11:05AM
ibogdannn
Registered Member #4152

Cred ca cel mai simplu este sa ma transfer la unitatea respectiva daca este vreun post liber si sa fac acest curs de acolo . Dar si aici este cu dus si intors , nu pot fi 100% ca am sa trec medicalul sau problele . Ma rog , nu risti nu castigi .

Back to top

Jump:     Back to top

Syndicate this thread: rss 0.92 Syndicate this thread: rss 2.0 Syndicate this thread: RDF