Proiect SEMPER FIDELIS
  • Prima pagina
  • FORUM
  • Despre noi
  • Statut
  • Galeria foto
  • Download-uri

Remember me      Forgot password?    Signup

Forums

Proiect SEMPER FIDELIS :: Forums :: Securitate nationala :: General

<< Previous thread | Next thread >>
Gazele de şist
Go to page
      >>  
Moderators: ex-ad, colonelul, echo, truepride, dorobant, spk, Radu89, Pârvu Florin, justme, Mihais, Resboiu
Author Post
intrebator
Fri Nov 08 2013, 10:59PM
Registered Member #4222

De curiozitate ce parere aveti despre aceste fenomene?
Ca un element de ultima ora:
LINK

"Parcă am fi blestemaţi". Un nou fenomen inexplicabil în comuna gălăţeană Izvoarele

Un nou fenomen inexplicabil în comuna gălăţeană Izvoarele, lovită în ultimele luni de aproape 300 de cutremure.

Apa din centrul satului, din preajma bisericii, până acum rece ca gheaţa, este tot mai caldă.

Sătenii au sesizat autorităţile după ce apa a depăşit chiar şi temperatura de 18 grade.

Mai mult, oamenii spun că miroase şi a detergent.

Preotul din sat a alertat deja mai mulţi consilieri locali şi cere primarului să rezolve problema cât mai repede.

[ Edited Mon Dec 02 2013, 07:15PM ]
Back to top
ALM
Sat Nov 09 2013, 09:06AM
Registered Member #2039

Fără să am cunoştinţele necesare, mă îndoiesc că respectivele evenimente sunt provocate de foraje. Ca să "zgâlţâi" milioane de tone de rocă, să încâlzeşti milioane de litri de apă, sunt necesare energii care depăşesc puterile debitate de toate centralele şi hidrocentralele din România. Dacă nu uităm că scoarţa pe care stăm "pluteşte" pe o "mare" de magmă, că totul este în mişcare în adâncuri, atunci n-ar trebui să ne mire dacă apar fisuri în scoarţă, dacă plăcile tectonice se mai "încalecă" şi provoacă cutremure.
Back to top
Boribum
Sun Nov 10 2013, 07:14PM
boribum
Registered Member #2395

Nu e o parere buna : e bazata pe stiinta si pe bun-simt. Sunt apreciate parerile bazate pe teoria conspiratiei,pe ni se face,ni se drege,etc.
Personal sunt înclinat sa cred ca niste evrei americani foreaza în secret cu ajutorul unor foreze cu cap tiganesc.De aia nu se stie nimic (oculta evreiasca silentioasa) si de aia cutremurele sunt de slaba intensitate (treaba tiganeasca,facuta de mântuiala). Numai cu ajutorul lui Dumnezeu se pot opri aceste nenorociri. Asa încât ridicarea unei biserici (una noua) în zona îmi pare mai mult decât necesara.
Back to top
intrebator
Mon Nov 18 2013, 11:14PM
Registered Member #4222

Alte pareri ?Usurel: Nu va ingramaditi!
Back to top
ALM
Tue Nov 19 2013, 06:38AM
Registered Member #2039

intrebator wrote ...

Alte pareri ?Usurel: Nu va ingramaditi!

Adică să continuăm până scriem ceva care să vă convină? Aţi încercat şi pe un blog teologic? Precis acolo au găsit soluţii ca să poată "cere primarului să rezolve problema cât mai repede". Prin anii 50', când se construia cu avânt calea ferată Bumbeşti-Livezeni şi prin anii 60' Bicazul, a fost lansată (şi la noi) lozinca "Omul - Stăpânul Naturii"! În martie 1977 ne-am lămurit definitiv cine este Stăpânul!
Back to top
1 User said Thank to ALM for this Post :
 intrebator (19 Nov 2013, 16:39)
Radu89
Tue Nov 19 2013, 08:22PM

Registered Member #918

D-le intrebator , eu tot nu sunt lamurit. Vad ca pm-ul meu a ramas fara raspuns , dar in tot acest timp ati deschis un alt topic tot in categoria '' SRI '' .

Doriti sa aflati daca S.R.I. s-a implicat in identificarea anumitor elemente ce au putut aduce atingere securitatii economice implicit daca s-au incalcat si anumite valori constitutionale prin : 1.aprobarea explorării gazelor de sist ; 2. noua organizare a descentralizarii si regionalizarii ?
Va intreb pentru ca nu am inteles de ce v-ati hotarat sa initiati doua topicuri generale in sectiunea '' SRI ''.

Sa spunem lucrurilor pe nume pentru ca de asta scriem on-line in timpul democratiei .
Back to top
intrebator
Wed Nov 20 2013, 10:11AM
Registered Member #4222

[ Edited Wed Nov 20 2013, 06:21PM ]
Back to top
Resboiu
Wed Nov 20 2013, 12:56PM

Registered Member #2526

Intrebator, inapoi la decenta.

Si fara amenintari, te rog.
Back to top
intrebator
Wed Nov 20 2013, 03:58PM
Registered Member #4222

[ Edited Wed Nov 20 2013, 06:21PM ]
Back to top
Boribum
Wed Nov 20 2013, 04:10PM
boribum
Registered Member #2395

Pâna una-alta,personajul respectiv e administrator si face cum vrea el,la el acasa. Iar dumneata,asa alergic la cenzura cum esti,ai doua solutii : sau iei act de ce îti recomanda oamenii astia cu banderola administrator (si atunci totul e bine) sau nu (si atunci e tot bine,dar nu pentru tine). Asa e-n lumea asta,sunt reguli : de circulatie,de comportament,de una,de alta.

Fa si tu un efort de finete,si o sa vezi ca e mai profitabil decât sa te rastesti.
Back to top
intrebator
Wed Nov 20 2013, 05:55PM
Registered Member #4222

[ Edited Wed Nov 20 2013, 06:19PM ]
Back to top
intrebator
Wed Nov 20 2013, 06:23PM
Registered Member #4222

Asa e bine?
Back to top
ALM
Wed Nov 20 2013, 07:39PM
Registered Member #2039

E muuuult mai bine! Dacă păstraţi linia e perfect!
Back to top
Radu89
Wed Nov 20 2013, 07:47PM

Registered Member #918

Uite ca iarasi am ajuns sa facem putina cultura civica printre( cu ) adulti(i). Parca suntem inscrisi in programul ''A doua sansa ''.

In primul rand , site-ul are o mana de reguli : LINK .Daca le respectam , toti o ducem bine prin orice colt in care dorim sa scriem. In al doilea rand , eu am o regula :'' respecta-ma ca sa te respect'' . Dupa ce am primit public un raspuns in forta , ar trebui sa te rasplatesc cu aceeasi moneda , dar nu pot ; nu pot pentru ca nu m-am nascut sa fiu lift.

Treaba mea e treaba mea.Stiu ce am de facut iar daca inca te intrebi daca vrei sau nu sa ma sfatuiesti in privinta faptului ca ar trebui sa-mi vad de treaba , ar fi bine sa ramai cu intrebarea. Nu zic ca nu imi recunosc greselile , dar nu am gresit.Problema este ca nu stii / nu poti / nu vrei sa fii in ton cu moralitatea si in acelasi timp iti place sa fii irascibil atunci cand ti se pare ca cineva ti-a incalcat anumite drepturi. E bine ca suntem in democratie ( sau nu ? ) si ca avem drepturi , dar pe langa acestea avem dreptul sa ne respectam si obligatiile. Pentru ca la ce ne-ar fi de folos drepturile de a adresa intrebari , petitii e.t.c. daca nimeni nu ar fi obligat sa ne raspunda , macar asa , din bun simt ?

Pentru cunostinta ta , nu pun intrebari mascate.Ai deschis acest topic ( Pareri despre evenimentele de la Izvoarele- Galati ) intr-o categorie ( SRI ) in care , aparent , nu pare sa existe nici o legatura.De asta ti-am adresat si intrebarea in cauza.Ar fi trebuit sa privesti intrebarea mea ca pe un ajutor la dezvoltarea dialogului. Daca intentia ta era sa legi acele evenimente de SRI , atunci nu era nicio problema. Dar cum nu toti s-au nascut invatati , pe parcursul moderarii acestui site , s-au ivit si situatii in care anumiti membri au incadrat topicuri in alte categorii , in care topicurile de interes pot fi greu de gasit.Asa ca intrebarea mea isi avea rostul ei pentru a sti daca acest topic isi poate face veacul in '' SRI '' , in sectiunea '' General'' sau de ce nu in '' De toate pentru toti '' unde putem sa transformam acest topic in unul monden.
Back to top
intrebator
Wed Nov 20 2013, 09:02PM
Registered Member #4222

Poti sa il pui in orice sectiune ,nu ma intereseaza ,pe mine ma intereseaza sa isi expuna punctul de vedere cat mai multi oameni .Am presupus ca aici intra din curiozitate mai multi oameni si au posibilitatea sa ne impartaseasca parerile lor .
Back to top
Go to page
      >>   

Jump:     Back to top

Syndicate this thread: rss 0.92 Syndicate this thread: rss 2.0 Syndicate this thread: RDF