Proiect SEMPER FIDELIS
  • Prima pagina
  • FORUM
  • Despre noi
  • Statut
  • Galeria foto
  • Download-uri

Remember me      Forgot password?    Signup

Forums

Proiect SEMPER FIDELIS :: Forums :: Securitate nationala :: Presedintie, CSAT

<< Previous thread | Next thread >>
Alegerile prezidentiale 2014
Go to page
  <<        >>  
Moderators: ex-ad, colonelul, echo, truepride, dorobant, spk, Radu89, Pârvu Florin, justme, Mihais, Resboiu
Author Post
truepride
Fri Nov 07 2014, 08:12PM
Fiat justitia ruat caelum

Registered Member #996

Simpatice comentarii, dar nici unul din alesii turului doi nu m-a convins ce facem cu oastea. Ca stimate viitor domn presedinte de republica, unul din rolurile fundamentale prevazute de constitutie este cel de cap al ostirii. Ma pune pe ganduri faptul ca nici unul din cei mentionati pentrul rolul prezidential nu a facut referire la legea fundamentala si ce ar face el cu atributile respective. Unul ne uneste, altul face lucruri bine, da sa fie mai expliciti sa priceapa si norodul...
Parerea mea...
Back to top
1 User said Thank to truepride for this Post :
 justme (08 Nov 2014, 12:37)
ALM
Fri Nov 07 2014, 09:54PM
Registered Member #2039

La ce prerogative (articole) din Constituţie vă referiţi? Guvernul e cu administraţia (banii), Parlamentul cu legile şi Preşedintele cu reprezentarea. Până şi "rolul" de comandant al forţelor armate este legat de aprobări din partea Parlamentului (Art. 92 şi 93). Vă trebuie în continuare un "tătuc" jucător? Nu a fost suficient că v-au fost tăiate drepturile când "tătucul" aduna bănuţi pentru moşii şi zile negre?

Constituţia este clară, poate trebuie să fie mai clară ca să nu o mai încalece derbedeii. Norodul a avut la dispoziţie 25 de ani ca să o citească (o "cărţulie" cu câteva zeci de pagini) şi aproape mereu a călcat în străchini. Să fim serioşi, norodul nu vrea precizie, vrea să ştie cu ce se alege de la unul sau dela altul, atunci când interesul nu este pur partinic (a se citi "de peluză").
Back to top
me
Fri Nov 07 2014, 10:55PM
me
Registered Member #11

Klaus: stampilele au fost ca asta

Back to top
3 User said Thank to me for this Post :
 Bendis (07 Nov 2014, 23:14) , Pârvu Florin (07 Nov 2014, 23:15) , Boribum (09 Nov 2014, 02:13)
Klaus
Sat Nov 08 2014, 12:17AM
Registered Member #3279

Basarabenii ne cam dau clasa la ce inseamna logistica alegerilor. Unificarea formei constructive a urnelor sau a cabinelor de vot conteaza si asta, la fiecare alegeri fiind cheltuite sume importante pentru confectionarea lor. De exemplu, unde am votat eu erau niste cutii albe din carton cu un tricolor pe diagonala pe fetele mari ale paralelipipedului, cutii de unica folosinta... Problema este ca basarabenii la alegerile din 30 noiembrie au in faza pilot folosirea Registrului de Stat al Alegatorilor! Adica au preluat baza de date de la evidenta populatiei si inainte de a primi buletinul de vot treci pe la operator, care bifeaza orice persoana care voteaza, deci este exclus votul multiplu. Nu mai zic ca sistemul informatic da (instantaneu) si cifra totala a participantilor la vot (care trebuie sa corespunde cu numarul de buletine din urne), foarte utila in caz de referendum. Dar nu, administratia noastra este umana, cum remarca un user, trebuie create locuri de munca, sa aibe si gura lor ce sa manance...
Apropo, plateste cineva pentru cheltuielile facute cu emiterea Cartii de alegator? Si care document nu a fost folosit niciodata.

LINK

Ce inovaţii sunt aşteptate la scrutinul din 30 noiembrie din Republica Moldova

Comisia Electorală Centrală de la Chişinău a prezentat modelele urnelor de vot Comisia Electorală Centrală din Chişinău a prezentat echipamentele electorale pentru a alegerile parlamentare din 30 noiembrie.

În premieră pentru Republica Moldova toate echipamentele pentru vot vor fi uniformizate. Echipamentul este procurat dintr-un fond format din contribiţiile Guvernelor Republicii Moldova şi al Norvegiei. El este format din 6940 de cabine pentru vot secret şi zece mii de urne de vot a cărui valoare totală este de 436.270 dolari SUA. Cabine pentru cei cu nevoi speciale Cabinele pentru vot secret au 170 cm înălţime. Cabinele pentru persoanele cu dizabilităţi, care se deplasează cu ajutorul scaunului cu rotile, au o înălţime de 150 cm. Acestea vor fi utilizate şi pentru cei care votează la domiciliu, pentru a li se oferi dreptul la vot secret. Cabinele sunt foarte uşoare şi nu prezintă o problemă pentru transportare. De asemenea, vor fi câteva tipuri de urne de vot. Urnele cu o capacitate de 80 litri vor fi amplasate în secţiile de votare unde sunt înscrişi peste 500 de alegători. Iar cele cu o capacitate de 45 litri - în secţiile de vot unde sunt înregistraţi sub 500 de persoane. Registrul de Stat al Alegătorilor O altă noutate în cadrul scrutinului din 30 noiembrie, potrivit CEC, este implementarea la nivel naţional a Registrului de Stat al Alegătorilor (RSA). Acesta reprezintă un sistem informaţional unic integrat de evidenţă a alegătorilor din Republica Moldova, realizat în baza Registrului de Stat al Populaţiei. Pentru realizarea acestui obiectiv, au fost procurate 4200 de lap-top-uri, fiind repartizate câte două pentru fiecare birou electoral al secţiei de votare. În ziua alegerilor, operatorii vor verifica datele de identitate ale alegătorilor în RSA şi vor înregistra online participarea acestora la votare. La totalizarea rezultatelor, aceştia vor transmite operativ informaţia la CEC. Procesul de implementare a RSA a fost realizat cu suportul Programului PNUD pentru Democraţie, componenta Alegeri, finanţat de către Guvernul Regatului Suediei. Cum se votează La intrarea în secţiile de votare vor fi afişate panouri informative cu paşii pe care trebuie să-i parcurgă un votant. Primul pas este înregistrarea datelor din buletinul de identitate în Registrul de Stat al Alegătorilor, operaţiune executată de unul dintre cei doi operatori aflaţi în secţie. Apoi votantul este direcţionat către membrii biroului electoral. Aceştia găsesc numele persoanei în lista cu alegători din circumscripţie. Dacă numele votantului lipseşte, acesta este înregistrat într-o listă suplimentară. Alegătorul semnează în dreptul numelui său. Pe foiţa de însoţire a buletinului se aplică ştampila de siguranţă. În final, votantul intră în cabină şi îşi exercită dreptul la vot. „CEC este pregătită să facă faţă exerciţiului electoral din 30 noiembrie. În zilele rămase vor fi distribuite listele pe circumscripţii şi vor fi tipărite buletinele de vot. În noaptea de după alegeri, CEC-ul va număra voturile şi va afişa rezultatele numărătorii în regim online”, a explicat Iurie Ciocan, preşedintele CEC. Toate secţiile de votare vor fi amplastate la parter, astfel încât să fie facilitat accesul persoanelor cu dizabilităţi, persoanelor în etate şi persoanelor cu copii. Iurie Ciocan, preşedintele CEC: „Vot electronic, tocmai în 2018” La ce etapă se află proiectul votului electronic? Votul electronic nu va fi implementat în aceste alegeri sub nicio formă. În schimb, noi lansăm platforma Registrului de Stat al Alegătorilor, care este parte componentă a unui sistem electronic mai larg. În baza acestui sistem informaţional va fi posibilă pilotarea unui proiect de votare la distanţă către alegerile din 2018. Cum vor vota persoanele care se vor afla peste hotare pe 30 noiembrie? Vor vota în unul dintre cele 95 de birouri înfiinţate peste hotare. Chiar dacă persoana nu s-a înregistrat preventiv la CEC, aceasta se va prezenta la birou cu actul de identitate şi va vota. Spuneţi-ne care este scopul vizitei la Chişinău al delegaţiei APCE, în frunte cu Jean-Claude Mignon? Ei au venit într-o misiune de evaluare. Este o misiune ordinară, vor avea întâlniri cu mai multe instituţii ale statului, inclusiv CEC-ul. Ei nu vin în scopuri preelectorale. Este o evaluare periodică organizată de către această instituţie. Ei ne vizitează de două ori pe an pentru a face anumite evaluări privind parcursul democratic al Republicii Moldova. În acest an vizita lor de toamnă coincide cu campania electorală.

[ Edited Sat Nov 08 2014, 12:17AM ]
Back to top
chimistul
Sat Nov 08 2014, 09:01AM
Registered Member #1234

Cateva comentarii interesante... şi triste ...şi nu ştiu de ce , dar cred că are mare dreptate rămâne să analizaţi şi dumneavoastră....iar la sfârţit să vă spuneţi punctul de vedere

1/4.
Nike,

am mai fost pe-aici sub porecla plictisitu.

sint, in continuare, la fel de plictisit si, fiindca treaba asta e contagioasa, n-o sa te bat la cap prea mult. zic ce am de zis - aici, nu in alta parte, pentru ca aici se poate zice la liber (deocamdata, haha) si stiu ca ai multi vizitatori - si dispar din nou.

de data asta tin sa ma prezint cu o compunere (in patru parti, ca sa nu zboare in spam de lunga ce e) doar pentru ca paranoia mea da pe dinafara si sint shukarit de faptul ca nimeni nu pricepe ce se intimpla acolo cu alegerile lu' sulea spatariul. vad ca lumea nu se prinde.

pe scurt: ponta a fost acceptat de americani si asta explica totul. cred ca, tacit, inca demult, iar dupa turul 1 cu toata forta.

si emil c., si macovei, si basescu, si o seama de ziaristi gen dan tapalaga (obisnuiti ai ambasdei sua) sint la curent cu afacerea. simt ca informatia a fost pusa in circulatie zilele trecute, prin canale subterane, pentru uzul unor persoane interesa(n)te si de aici consecintele uimitoare pe care le vedem. si cred ca inca nu ma vazut nimic!

basescu a acceptat varianta americana cu ponta presh ca sa nu aiba belele dupa fluierul final (sint convins ca i s-a promis imunitate pe sest, probabil ca va fi scos de la bulau destul de rapid si prostul de frate-su, o sa-i dea si casa de fost presh, si birou, si pensie si toate o sa se aplaneze).
8 noiembrie 2014, 06:06

2/4.
fisa mi-a cazut cind am vazut somatia ultimativa cu cerinte "minimale" - pe un ton imperativ, insolent, voit insultator - a macoveicei adresata lui johannis. de fapt, in primul moment am zis si eu ca bleen (pe care l-ai citat aici) ca femeiushka e intr-o ureche si in afara de curul ei n-o mai intereseaza nimic. apoi, mi-am amintit ca am citit undeva ca neomarxista lu' peste, cind e in romania, sta mai mult pe la ambasada americana decit pe la casele ei fara numar. si abia atunci mi-a cazut fisa. dom'le, textul ala (dupa vorba, dupa port, dupa stil) e 100% american. ea doar l-a tradus. politicianism de extrema puritate. un text scris in asa fel incit sa nu poata fi acceptat de destinatar fara sa se puna intr-o situatie umilitoare. daca eram in locul lui johannis o bagam in ma-sa cu pretentiile ei cu tot. mi se parea o situatie de [cenzurat] pentru neamt. respingerea cererilor ultimative, "minimale" si imperioase ar fi fost pretext pentru un tsunami de atacuri in presa, iar acceptarea tel quel - o umilinta. spre marea mea uimire, neamtul (probabil ca bine sfatuit) a dat-o si el pe politicianism si demagogie. i-a zis da, sigur ca da, dar nu a semnat nimic. cred ca macovei a fost bestelita rau pentru ca s-a declarat repede multumita cu o jumatate de piine. scopul era sa il inghesuie sa accepte totul, iar apoi, daca face prostia, sa i se ridice imediat alte pretentii inca si mai inacceptabile. ma mir ca macoveica nu a dus la indeplinire planul si s-a fofilat afara din ring.

si macovei si emil constantinescu isi inchipuie ca fac politica mare, care va fi inteleasa abia peste decenii de muritorii de rind, si ca fac sacrificii personale si compromisuri ca niste vrednici martiri ai neamului pentru victoria finala promisa, mai mult ca sigur, de marele licurici hotarit sa faca rusia arsice si, pentru asta, gata sa promita orice, oricui dispus sa puna la bataie putina carne de tun pina se vede el, licuriciul, cu sacii in caruta. victoria asta mareata trebuie sa fie recuperarea basarabiei si pastrarea transilvaniei. "analizele" de prin ziarele romanesti - semnate de ziaristi, dar compuse in laboratoarele serviciilor -, in care sint diabolizati viktor orban si ungurii din ardeal, in care se baga la greu propaganda anti-putin etc. arata clar panica bucurestiota fata cu baltirea in kkt a romaniei si ridicarea ungariei (pe bune, a facut orban minuni de cind i-au alungat ungurii pe comunisti).
8 noiembrie 2014, 06:08

3/4.
ai vazut harta aia cu alegatorii lui johannis si cu alegatorii lui ponta? transilvania si banatul albastre, vechiul regat rosu. fix pe linia trasata de samuel huntington. o tara, doua sisteme, vorba chinezului. de inteles disperarea patrihotilor de bukale vis-a-vis de o victorie a lui johannis.

a observat cineva ca nu au existat proteste de la ambasada sua fata de modul in care s-a organizat votul? n-o sa fie nici dupa turul 2, de-ar fi sa fie ca in 1947. poate pentru ca nu au ambasador. sau poate ca tocmai d'aia nu au, sa nu fie pe-acolo si vreun civil timpit, vorba lui svejk.

de ce l-au preferat americanii pe ponta inca demult - asta nu mi-e clar. dar de ce l-au luat pur si simplu in brate dupa turul 1 e simplu: pentru ca johannis e german si nu a fost niciodata la washington sa cumpere domnia. ii doare pe ei exact acolo unde ii durea si pe turci altadata cine ii jupoaie pe romani de vii. important e sa le plateasca tributul si sa nu miste in front.

de ce toata pulimea politica din bucuresti e panicata la perspectiva unui presedinte ardelean-neamt e iar evident: omul nu face parte din niciuna din gastile lor, iar iesirea romaniei din kkt sub comanda lui ar avea semnificatii si consecinte teribil de periculoase pentru toti viermii astia.

iti amintesti ca in preajma loviturii de stat de la kiev unii ukrainieni, capi ai razmeritei (campionul ala de box si inca citiva) faceau naveta la merkel, iar altii erau vizitati de nuland, mccain, seful c.i.a. etc. la fata locului? a fost un razboi subteran usa-germania pentru controlul ukrainei cistigat de usa. a, sa nu uit, stii ca acelasi huntington a tras o linie de separatie si in ukraina intre vestul catolic si estul ortodox?

in romania - se pare - e un alt mic razboi usa-germania in plina desfasurare.
8 noiembrie 2014, 06:11

4/4.
impotriva lui johannis e ambasada usa, basescu, serviciile, televiziunile, ziarele, politicieni "patrioti", "cu viziune" gen milica si macoveica, ziaristi care se dau onesti in viata de zi cu zi si care o sa inchida un ochi si o sa critice cu juma de gura porcariile cit casa, olteni si moldoveni semianalfabeti, pensionari, plus toata liota de primari hoti si activisti penali ai psd-ului.

pentru johannis sint, cu siguranta, mult peste 50% dintre alegatori. probabil pe la 60%. dar nu asta conteaza, ci cine organizeaza alegerile si cine numara voturile. si daca nici asa nu iese, un maidan s-o gasi si la bucuresti.

am citit azi (ioana lupea - "B1 TV vireaza discret spre Ponta") ca au basculat si posturile tv vag favorabile pina mai alaltaieri lui joannis.

johannis nu va fi niciodata preshul romaniei.

dar, cine stie, poate ca tot raul va fi spre un bine si va deveni, intr-o zi, presedintele transilvaniei. daca se intimpla minunea si constructia va fi de tip elvetian, cu guvern minimal, ma intorc acasa.
8 noiembrie 2014, 06:12

LINK
Back to top
1 User said Thank to chimistul for this Post :
 me (08 Nov 2014, 16:34)
bushes
Sat Nov 08 2014, 11:23AM
VIVA LA CORRUPCION !
Registered Member #4517

Pai cum sa fie presul romaniei cind e presul lui basescu ...

In rest : aberatii....
Back to top
ALM
Sat Nov 08 2014, 11:59AM
Registered Member #2039

@Chimistul
Cum am mai scris înainte să înceapă campania electorală, "spiritul" nostru balcanic nu se dezminte. Diferenţa între campanii, inclusiv între susţinători, şi "discuţiile" din peluzele stadioanelor la meciurile Steaua-Dinamo, se rezumă doar la tricouri.

Totuşi, oricât de încrâncenaţi am fi, ar trebui ca absurdul să nu fie folosit ca material pentru "demonstraţii" politice. Am citit în mesajul transmis de dvs o propoziţie interesantă: "basescu a acceptat varianta americana cu ponta presh". Nu m-am prins dacă e vorba de preş sau prescurtarea de la preşedinte. Presupunând că este vorba de "preşedinte", mă întreb pe ce cale psihedelică au fost scoşi la vot atâtea milioane de români şi cum se face că rezultatul Ponta-Johannis a fost destul de strâns? Apoi, ce ar mai putea face Băsescu, în afară de strecurarea unor şopârle? Se aşeza în ... fund ca măgaru' şi se agaţă cu ghearele de fotoliu? Dar Grădina Domnului e mare ...

În sfârşit, curajul dvs de a posta un articol reacţionar (dar, cine stie, poate ca tot raul va fi spre un bine si va deveni, intr-o zi, presedintele transilvaniei. daca se intimpla minunea si constructia va fi de tip elvetian, cu guvern minimal, ma intorc acasa) vă onorează. Mai bine puneaţi un articol al lui Vadim Tudor, măcar Vadim nu vrea ruperea României ...
Back to top
truepride
Sat Nov 08 2014, 03:40PM
Fiat justitia ruat caelum

Registered Member #996

Stimate ALM, cred ca ne-am inteles putin gresit. Din start functia de presedinte al Romaniei nu este una compatibila cu cea de “jucator”. Dl viitor fost presedinte s-a "jucat" si de-a legiuitorul pe alocuri, de-a guvernatul, ba de-a judecatorul, toate acestea fiind functiuni separate de absolut necesarul despartamant a puterilor statale. Dorinta de "tatuc" al romanilor, si neintelegerea colectiva unui text constitutional nici in 25 de ani, se traduce in democratie ca norodul nu prea ar trebui sa isi aleaga seful de stat, a' la republica paralamentara.Probabil asta este si explicatia functionalitatii Monarhiei in Romania.
Ce sunt eu personal curios, este cum percep functiunile constitutionale cei doi candidati. Insist pe cuvantul “rol” deoarece de la Art 80 al constitutiei “Rolul Presedintelui” ar trebui sa inceapa orice abordare.Sa ne explice si noua, cum se va plia roului de mediator descris in art 80, cum va lua in considerare opinia parlamentului, cum va defini relatia cu guvernul etc…
Edit:As vrea sa vad plecata mentalitatea aceea de “Eu sunt sef si apas pe butoane…” dar in abesenta acestui discurs pe constitutie tare imi este teama ca cei doi vor perpetua doar un modus operandi fundamental viciat…

[ Edited Sat Nov 08 2014, 03:41PM ]
Back to top
ALM
Sat Nov 08 2014, 06:52PM
Registered Member #2039

Stimate Truepride, nu sunt convins că ne-am înţeles greşit, mai degrabă cred că am urmărit emisiuni electorale în contratimp. Am auzit unul dintre candidaţi spunând că va respecta litera şi spritul Constituţiei (după 10 ani de respectat numai spirtul constituţiei), şi pe celălalt tăcând pe aceiaşi temă. Ba, ca să nu înţeleg greşit, celălalt a spus că va modifica structura politică a Parlamentului, astfel încât cei intraţi pe uşa din spate să ajungă la guvernare printr-o moţiune de cenzură. Modificarea structurii politice este în curs, cu ajutorul neprecupeţit al unui "catindat" neînregistrat la BEC, respectiv DNA.

Nu ştiu ce aşteptaţi, dar nu va fi nici măcar o confruntare faţă în faţă. În continuare se speră că DNA îşi va onora obligaţiile până pe 16 noiembrie ...
Back to top
Mihais
Sun Nov 09 2014, 12:10AM

Registered Member #2323

LINK

Democratic,nedemocratic,daca iese Ponta,iese bataie.

Back to top
1 User said Thank to Mihais for this Post :
 Boribum (09 Nov 2014, 02:14)
ALM
Sun Nov 09 2014, 08:12AM
Registered Member #2039

Mihais wrote ...

"Cine, cine, nu văd nimic?" Din ce am citit la articolul specificat de link, o eventuală bătaie ar avea loc între bătrânii pensionari comunişti şi tinerii întreţinuţi care fac "lucru bun" cu dreapta. Nici măcar n-ar fi o luptă între vechi şi nou, fiindcă "noul" se dovedeşte incapabil deocamdată să se întreţină singur. Apoi, ce dreaptă este aia care umblă cu limba scoasă după slujbe la stat?

Bineeee! Hai să renunţăm la alegerile democratice şi să le înlocuim cu întâlniri de Kempo, ca să câştige motocicliştii skinhead Emo. Personal îmi doresc să iasă outsider-ul, ca să facă guvern cu garnitura băsistă care se iţeşte, precum suricatele, în spatele viguros al celui care tace şi face ... căşi peste căşi din meditaţii (nelegal dar liberal)!

Vă place "garnitura" din spate? E adevărat că lipseşte Blaga din poză, dar el e prezent, stă ca sufleorul la teatru ...
Back to top
Mihais
Sun Nov 09 2014, 09:47AM

Registered Member #2323

Cand am zis ca va iesi scandal daca iese Ponta,am prezentat o opinie care e destul de posibil sa devina fapt,daca interpretez corect ce se intampla in jur.Cauzele acestei situatii sunt alta discutie.
Slujba la stat nu-mi trebuie,iar pensie e putin probabil ca voi primi de la stat cand va sosi momentul respectiv.Daca va mai sosi.N-am insa nici un chef sa se puna in discutie si putinele masuri bune luate in ultimii 10 ani legate de fiscalitate.
Ambele gasti au inventat taxe fara numar.Cu gasca lui Ponta am garantia ca acestea vor creste.Cu gasca ailalta am o minima sansa ca cel putin vor stagna,dat fiind contextul.Orice altceva la momentul prezent ma intereseaza putin sau deloc.Oricum,Ponta stim ca e pe langa subiect.Sasul ramane de vazut.
Mizeriile electorale ce si le arunca unul altuia nu ma intereseaza.Ma credeti sau nu,dar nu am vazut nici o emisiune din campanie,iar de citit doar titlurile ce mi le vara netul sub ochi.
Back to top
ALM
Sun Nov 09 2014, 10:29AM
Registered Member #2039

Ieri, la o discuţie, un reprezentant al ACL (PNL+PDL) abia a putut să screamă o taxă "împovărătoare" băgată de Guvernul Ponta: taxa pe stâlp! Când a apărut am căutat să văd despre ce este vorba. Din câte am înţeles, ar fi vorba de un fel de chirie, pentru utilizarea unei infrastructuri aflate în proprietatea statului. La fel, am înţeles că se practică prin toată lumea capitalistă, mai ales pe acolo pe unde profiturile se fac în urma investiţiilor şi nu prin acapararea bunurilor statului.

Spuneţi dvs "Ponta stim ca e pe langa subiect". Bun, folosiţi pluralul ca dna Axinia. Eu nu ştiu şi-mi doresc să fiu luminat, evident dacă mai pot să-mi aprind becu'. Sasul a trecut la românizarea numelui: Iohannis. Dacă e sas, atunci este Johannis!

Din fraza finală, înţeleg că-l cunoaşteţi personal pe Klaus Johannis, altfel nu ştiu cum puteţi să vă faceţi o părere pertinentă numai din titluri ...
Back to top
1 User said Thank to ALM for this Post :
 bushes (09 Nov 2014, 10:51)
bushes
Sun Nov 09 2014, 10:51AM
VIVA LA CORRUPCION !
Registered Member #4517

Mihais wrote ...

LINK

Nu cred ca 1000 de natarai inseamna 9 milioane de alegatori ...

Daca iese ponta presedinte intr-adevar nu cred ca se imbunatateste ceva , dar stiu ca daca iese johannis sigur se strica caruta , ca si acum imi aduc aminte cum au taiat baietii buni din pdl-acl salariile , ca sa poata pradui baniii...

La multi ani , prietene
Back to top
selixis
Sun Nov 09 2014, 10:57AM
Registered Member #8704

Nu mai tin minte exact dar parca ponta spusese ceva de genul"Cand vom controla politic DNA" fraza spusa cu subiect si predicat.

LINK

aceasta afirmatie grava precum si:

LINK

mie imi ridica serioase semne de intrebare.

Ca sa nu mai vorbesc de faptul ca aia de la fisc au SECRETIZAT recuperarea unor bani, bun PUBLIC in urma unei sentinte judecatoresti DEFINITIVE. si asta in guvernarea monta.

Colac peste pupaza,
LINK

cu smecherii ieftine, nu se conduce o natiune, mai ales in actualul context geopolitic.

acuma d-le ALM, ziceati ca ati avut o firma la un moment dat. sincer, da' sincer, v-ati lua un astfel de partener de afaceri?

@bushes: cand n-o mai fi evaziunea fiscala anuala de 50 miliarde de euro, SIGUR o parte din banii astia se pot investi in industria de aparare, si la salarii pentru cei care merita. iar reducerile din ce stiu eu s-au facut pentru ca intram in incapacitate de plata pentru ca tariceanu a cheltuit mai mult decat ne permitea plapuma. din cauza asta este clar ca trebuie schimbate insasi natura partidelor politice din Romania. si mai bine sa fie schimbarea asta acum, pasnic, decat peste 5-10 ani, cand cred eu ca ori se va face exploziv, ori o vor face altii, ceea ce nu e in interesul nostru ca natiune.

si nu in ultimul rand la Cluj de ex. au fost cam 8000 de oameni, la Timisoara cam tot atatia. stiu, latrinele au zis ca sunt platiti de soros, rusi si hamericani la un loc. LINK

LINK

recomand secunda 50

[ Edited Sun Nov 09 2014, 11:16AM ]
Back to top
Go to page
  <<        >>   

Jump:     Back to top

Syndicate this thread: rss 0.92 Syndicate this thread: rss 2.0 Syndicate this thread: RDF